2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kizlar. Benim bu oglan gunduzleri ne memede ne kucakta ne pispisla tobe uyumuyo. Anakucaginda uyuyo. Aksam uykusunda pispisliyorum ya da emiyo uyuyo. Gece yine besleyip koyuyorum uyuyo. Anakucaginda da tum uyku boyunca sallarsam uyuyuyo gunduz. Wc bile gidemiyorum ole dusunun. Ben bu oglani nasi adam edicem ya

Geçici bi dönem olabilir. Annem hep bu çocukların bi günü bi gününü tutma diyo hakkaten öyle. Bi gün uyuyo bi gün uyumuyo bazen çok ağlıyo baZen ağlamıyo bi gün emiyo bi gün memede ağlıyo hiç rutini yok

G0ndüz uykusu bizimde kabusumuz, benimkide uyursa memede uyuyor oda bölük pörçük uykusunu alamayıncada akşama telef ediyor bizi

2 aydir boyle valla nasi gecicek blmiyorum. Uyku egitimi veriyim diyorum ama takatim yok
G0ndüz uykusu bizimde kabusumuz, benimkide uyursa memede uyuyor oda bölük pörçük uykusunu alamayıncada akşama telef ediyor bizi
Aynen oyle bizimki de aksamlari. Gunde kac kez uyuyo sizin bebekler

Ya 4 gundur benim icin de hayat anlattigin gib. Insallah sebebi bu atak dediklerindendir. Hic mecalim kalmadi. Bir de yetmezmjs gibi dun gece basladi yine hiriltili nefes almaya. 4. Hastaligi. Yarin asisi vardi, 3.ye iptal oluyor. 2 haftada 1 asilari erteliyoruz. Yine ve yine olamiyoruz. Şaka gibi. Cildirmama az kaldi.

Hele gunduz 1.5 saat uyursa uyuyor. 2.3 yasinda kizim ondan cok uyuyor...

2 aydir boyle valla nasi gecicek blmiyorum. Uyku egitimi veriyim diyorum ama takatim yok

Gündüz uykusu bizimde sıkıntı, sabah 7buçukta uyanıyor 12ye kadar 2 kez 20-30 dk uyuyor. 3e kadar ayık 3-4 gibi uyuyor 2 saat sürüyor. Bazen uzatıyor yada 4-5 gibi uyursa akşam uykusuna bağlıyo ama ağır uykuya bağladığında gece bizim pertimiz çıkıyor gaz sancısı başlıyor gece 12de. O yüzden akşam üzeri 6da uyandırıyoruz 1-2 saat oyalıyoruz öyle ağır uykuya geçiyor.

G0ndüz hiç bir düzenimiz yok, akşamları normalde 12 1 gibi uyuyup sabaha kadar kesintisis uyuyor, 7 8 gibi kalkoyordu, bir kaç gündür gece uyukularıda kötüleşti

Kiyamam ya koruyamiyoruz malesef buyukler okuldan getiriyolar
Benmki de 6 7 gibi uyaniyo 9 da ilk uyku. Surekli sallarsam 2 saate yakin uyuyo 11 e dogru uyandi dersek 1 saat sonra uykusuzluktan cildiriyo. 12 de yine basliyorum sallamaya birakirsam 15 dkda uyaniyo sallarsam yine 2 saate yakin. 3 te bi daha ayni sistem. 6 da bi daha. Onda sallamiyorum cok yarm saat uyuyp kalkiyo 8 de gece uykusuna geciyo. Ama uyanikken hep kucakta uyurken de hep sallaniyo kendime eve diger cocuga asla faydam yok. Aksam guney uyuyacak da dilara kahvalti edecek tum gun ac geziyorum ya da ekmek kemiriyorum. Gece de 4 ten sonra 7 ye kadar zaten 15 dk yarm saat uyuyo uyaniyo. Oglen uykusu cok geliyo farkindayim. Ataktan cikti yarin gunduz uykusunu 3 e dusurmeye baslayim diyorum2 uzun uyku bi kisa uyku sonra gece uykusu. Cunku uyanik kaldigi sure de cok kisa 2 ser saat dursa belki zamanla uslanir

Benim oğlum 2 yaşında ve 18 aylık olana kadar hiç uyumadı desem yeridir gece bir yaşından sonra bile 5 defa uyansa Allahım ne kadar güzel uyudum diyordum ondan önce zaten sabah akşam kucakta aşırı gazlı bir bebekti asla uyku egitimi vermedim şimdi 24 aylık ve arada gece uyansa da genel anlamda düzene girdi çok güzel çok özel bir bagımız var şimdi kızımda 2 ayı geçti oda uyumuyor ama biliyorum ki onun da uyuyacagı zamanlar gelecek sabredin geçecek oda uyuyacak büyüyecek

Benim buyuk oglum da az uyuyan bi bebekti gunde toplasam 1 bucuk saat uyumazdi gunduzleri ama bunun kadar aglayan surekli kucakta olan sallanan bi bebek degildi. aslinda asil derdim uykusu degil uyurken bana bagli olmasi uyanikken surekli kucakta olmasi. Uyanikken mesela kanepede takilsa biraz takilmiyo. Uyurken kendi uyusa mesela. Uyumuyo. Yani en dusuk standartta ne kendime ne baska biseye vaktim yok. Yoksa az uykuyu aramiyorum ama surekli bana yapisik oldugu icin zorlaniyorum

Ayni ben. 40 indan sonra ilk atakta bozuldu uyku duzeni, daha da toparlanmadi. Gunduz uyumadigi için gece dayanamıyorlar. Kısa kısa uyuyor, derin uykuya hasretiz. Kolumda sallarken mendil koyuyorum gözüne, uyku sallaması olduğunu anlıyor diğer türlü gözü takılıyor etrafa.

Onu da yaşıyorum, kucakta da yetmiyor ayakta gezdirecegim yoksa ağlıyor. Ben de oynatmaya çalışıyorum uzatıp yoksa durmaz asla. Ne sırt kaldı ne bel şimdiden

Alismis dicem ama hangisine alismis atak haftasi mi aceba valla anca buyuyunce adam olur suan zor

Benmki hic biseye izin vermio kaldi ki mendil koyayim
Onu da yaşıyorum, kucakta da yetmiyor ayakta gezdirecegim yoksa ağlıyor. Ben de oynatmaya çalışıyorum uzatıp yoksa durmaz asla. Ne sırt kaldı ne bel şimdiden
Aynen disa donuk kucakta durcak. Samli totomda sensor var oturmak icin egilsem baslio aglamaya
Alismis dicem ama hangisine alismis atak haftasi mi aceba valla anca buyuyunce adam olur suan zor
Hatice nie umitlerimi kirion hayallerimi yikion hatice

Vende aynıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…