- 27 Kasım 2021
- 375
- 517
- 23
- 35
Hadi yaDenedim göğsümde, resmen hortumu yoldu attı sıpa
250 tl ye emzirme danışmanı tuttum .Söylediği tek şey biberonu bırak memeleri çalıştır. Çocuk EMMİYOR EMMEK İSTEMİYOR. O defteride öylelikle kapattım . Yani emzirme danışmanının bişey yaptığı yok sana tutuş pozisyonu gösteriyor laf olsun diye bol bol emzir diyip duruyor. Ha evine emzirme danışmanı gelir eder onu bilemem ama ben onlinedan hiç memnun kalmadım
Valla zor haberin olsun ağlayınca susturamamak zor kendini çaresiz hissediyosun ona yardımcı olamıyomuş gini hissediyorsun ama bak delirella demiş ki kulağına yaklaşıp uzun uzun şşşşş de anne karnında hissediyomuş rahatlıyomuş dene onu mutlakaHenüz gelmedi ama ben o atağa hazırladım kendimi yani inşallah hazırımdır en korktuğum dönemlerden biri
Ya benimkininde kaşınıyor bulaşarmış etkeni diş çıkmaz değilmiKızlarr şimdi de bebeğimin damakları kaşınıyo sanırım elleri sürekli ağzında iştahsızlık başladı bi de iki gecedir toplasanız 100ml süt, mama anca içmiştir
Yıkılma ayakta dur saglam bas sonra hatce dediydi demeBenmki hic biseye izin vermio kaldi ki mendil koyayim
Aynen disa donuk kucakta durcak. Samli totomda sensor var oturmak icin egilsem baslio aglamaya
Hatice nie umitlerimi kirion hayallerimi yikion hatice
Dis olsa bile suan erken zaten yavas yavas baslar belirtileri ellerini agzina goturmeyide kesfediyolarYa benimkininde kaşınıyor bulaşarmış etkeni diş çıkmaz değilmi
Canım her bebek ayrı benim ilk kızım gerçekten çok mutsuz bir bebekti meem dışında ne yaptıysam rahatlamadı ama Neva pışpış açayım olmadı arabada gezsin susuyor. Beni bu atakta korkutan uykusuz kalmak suaralar zaten bel fıtığımla başım dertte üstüne uykusuzlukla iki çocuğa yetisememValla zor haberin olsun ağlayınca susturamamak zor kendini çaresiz hissediyosun ona yardımcı olamıyomuş gini hissediyorsun ama bak delirella demiş ki kulağına yaklaşıp uzun uzun şşşşş de anne karnında hissediyomuş rahatlıyomuş dene onu mutlaka
Burdayiim
Zaman çelen bir oğlum vargelemiyorum valla
Yazıp ben kaybolmuşum kızımdan ötürüBen ise basladiiim kendimden geçmiş günler geçirmekteyim
Benim kızımda aynı böyle. Geceleri de sapıttı bakalım ne zaman düzelecek.Selam kizlar. Benim bu oglan gunduzleri ne memede ne kucakta ne pispisla tobe uyumuyo. Anakucaginda uyuyo. Aksam uykusunda pispisliyorum ya da emiyo uyuyo. Gece yine besleyip koyuyorum uyuyo. Anakucaginda da tum uyku boyunca sallarsam uyuyuyo gunduz. Wc bile gidemiyorum ole dusunun. Ben bu oglani nasi adam edicem ya
İstanbulda öyle ama benim modum yüksek bugün annemdeyim ondan tabiUufff ankaranin havasi yine gri icim sıkıldı
Bende anama gitsem modum yukselirdiİstanbulda öyle ama benim modum yüksek bugün annemdeyim ondan tabi
Allah kurtarsın cnmBende anama gitsem modum yukselirdikayanayla uyanmak intihar sebebi bi gideydi
Benmki hic biseye izin vermio kaldi ki mendil koyayim
Aynen disa donuk kucakta durcak. Samli totomda sensor var oturmak icin egilsem baslio aglamaya
Hatice nie umitlerimi kirion hayallerimi yikion hatice
Son ay bana da tam yatmadi, son 12 ay ortalama maaş uzerinden yatiyor diye sanırım. Önceki 3 ay tam maaşımı aldım 4.maasimi eksik aldimRapor parası yatan var mı niye düşük yattı. Sinir oldum resmen
Benm annenler bi haftadir bebdeler. Daha dogrusu gunduz hepsi gidiyo aksam geliyolar. Evlerinde insaat var cunku. Tabi yemek yapmak temizlik yapmak aksamlari gec yatmak gerekiyo. Baskasiyla yasamak cok zorİstanbulda öyle ama benim modum yüksek bugün annemdeyim ondan tabi
Kakasi kati olmuyor ki mukusluydu onda da sulu cikti testte canimAy sağol canım aldık bundan sana ancak donebildim suanlik kaka aynı suluca sizinki ne kadar sürede katilasmistiii
Bana ilk 7300 kusur yatti simdi de 9000 yatmiş ne alsam diye dusunuyodum hic bisey alamiyosun piyasa b.kRapor parası yatan var mı niye düşük yattı. Sinir oldum resmen
Yemimahalle günesli atla gel kahve icelimUufff ankaranin havasi yine gri icim sıkıldı
Ne umuyon bacındaaaan bacın ölüyo acındanOfff bugün pijamalarimi bile çikarasim yok evi bok götürüyor mutfakla salonu sadece topladimsalona robotu mehter eşliginde saldim biriniz gelinde ütüye yardim edin ay hani kardeştik hepimizyatagimi bile düzleyesim yok
Gitme kiz utu yaptircakKakasi kati olmuyor ki mukusluydu onda da sulu cikti testte canim
Bana ilk 7300 kusur yatti simdi de 9000 yatmiş ne alsam diye dusunuyodum hic bisey alamiyosun piyasa b.k
Yemimahalle günesli atla gel kahve icelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?