2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi ya onları internetten de okuyosun ben de acaba eve gelenleri var mı onu merak ediyorum ben hala sağarak veriyorum

Henüz gelmedi ama ben o atağa hazırladım kendimi yani inşallah hazırımdır en korktuğum dönemlerden biri
Valla zor haberin olsun ağlayınca susturamamak zor kendini çaresiz hissediyosun ona yardımcı olamıyomuş gini hissediyorsun ama bak delirella demiş ki kulağına yaklaşıp uzun uzun şşşşş de anne karnında hissediyomuş rahatlıyomuş dene onu mutlaka

Kızlarr şimdi de bebeğimin damakları kaşınıyo sanırım elleri sürekli ağzında iştahsızlık başladı bi de iki gecedir toplasanız 100ml süt, mama anca içmiştir

Benmki hic biseye izin vermio kaldi ki mendil koyayim

Aynen disa donuk kucakta durcak. Samli totomda sensor var oturmak icin egilsem baslio aglamaya

Hatice nie umitlerimi kirion hayallerimi yikion hatice
Yıkılma ayakta dur saglam bas sonra hatce dediydi deme

Canım her bebek ayrı benim ilk kızım gerçekten çok mutsuz bir bebekti meem dışında ne yaptıysam rahatlamadı ama Neva pışpış açayım olmadı arabada gezsin susuyor. Beni bu atakta korkutan uykusuz kalmak suaralar zaten bel fıtığımla başım dertte üstüne uykusuzlukla iki çocuğa yetisemem

Zaman çelen bir oğlum var gelemiyorum valla
Ben ise basladiiim kendimden geçmiş günler geçirmekteyim
Yazıp ben kaybolmuşum kızımdan ötürü
Benim kızımda aynı böyle. Geceleri de sapıttı bakalım ne zaman düzelecek.

Benmki hic biseye izin vermio kaldi ki mendil koyayim

Aynen disa donuk kucakta durcak. Samli totomda sensor var oturmak icin egilsem baslio aglamaya

Hatice nie umitlerimi kirion hayallerimi yikion hatice

Benimki de kızıyor ama burnuna kadar indiriyorum mendili, tam yüz yapmıyorum. Söyleniyor sonra susuyor uyuyor

Rapor parası yatan var mı niye düşük yattı. Sinir oldum resmen
Son ay bana da tam yatmadi, son 12 ay ortalama maaş uzerinden yatiyor diye sanırım. Önceki 3 ay tam maaşımı aldım 4.maasimi eksik aldim

İstanbulda öyle ama benim modum yüksek bugün annemdeyim ondan tabi
Benm annenler bi haftadir bebdeler. Daha dogrusu gunduz hepsi gidiyo aksam geliyolar. Evlerinde insaat var cunku. Tabi yemek yapmak temizlik yapmak aksamlari gec yatmak gerekiyo. Baskasiyla yasamak cok zor

Offf bugün pijamalarimi bile çikarasim yok evi bok götürüyor mutfakla salonu sadece topladimsalona robotu mehter eşliginde saldim biriniz gelinde ütüye yardim edin ay hani kardeştik hepimiz yatagimi bile düzleyesim yok

Ay sağol canım aldık bundan sana ancak donebildim suanlik kaka aynı suluca sizinki ne kadar sürede katilasmistiii
Kakasi kati olmuyor ki mukusluydu onda da sulu cikti testte canim
Rapor parası yatan var mı niye düşük yattı. Sinir oldum resmen
Bana ilk 7300 kusur yatti simdi de 9000 yatmiş ne alsam diye dusunuyodum hic bisey alamiyosun piyasa b.k
Uufff ankaranin havasi yine gri icim sıkıldı
Yemimahalle günesli atla gel kahve icelim

Kızlar rota aşısı ateş yapıyor mu huzursuzluk oldu mu bebeklerinizde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…