HahahahahahahhahahahNe umuyon bacındaaaan bacın ölüyo acından
Kiz niye planimi bozuyosun aşk olsun
Valla o mu yapti bilmiyorum verem vs beraber oldu 2 gün surekli vızırdadı ama rota alerjik oldugu ici döküntü yapti vucudunda ben bezden sanmiştim sleepye gecmistim dr aşidan dediKızlar rota aşısı ateş yapıyor mu huzursuzluk oldu mu bebeklerinizde?
Utude kapışırızOfff bugün pijamalarimi bile çikarasim yok evi bok götürüyor mutfakla salonu sadece topladimsalona robotu mehter eşliginde saldim biriniz gelinde ütüye yardim edin ay hani kardeştik hepimizyatagimi bile düzleyesim yok
Bu bebek kiyafetlerini ütülemeyi ne zaman birakcaz yaUtude kapışırız
Valla benimki de 7de uyuyor 10da kalkiyor doyurup bi iki dolandirip geri yatiriyorum ama gece 1:30sularindan sonra party veriyor gaz aglama oynama ıkınma kafayi yicem yakindaHanımlar uykular ne alemde? Bizim bebiş gece 1 2 gibi uyuyor. Benim bildiğim bebekler gece uykusuna en geç 9da yatmalı. Gün içinde 2 saat anca uyuyor, gece de 1 gibi uyuyor. Toplam uykumuz 10 saati bulmuyor. Ne zaman düzelir? Kendi kendine de dalamıyor, hep kucakta hopluyorum.
Ben yaptirdim süt alerjisi var agir derecede degil ama döküntü yapti vucudundaRota aşısını yaptırdınız mı hanımlar? Bizde süt alerjisi ihtimali var. Çok fazla yan etki bildirimi olmuş. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Yakit koyarsan gelirimKakasi kati olmuyor ki mukusluydu onda da sulu cikti testte canim
Bana ilk 7300 kusur yatti simdi de 9000 yatmiş ne alsam diye dusunuyodum hic bisey alamiyosun piyasa b.k
Yemimahalle günesli atla gel kahve icelim
Ben hic utulemiyorumBu bebek kiyafetlerini ütülemeyi ne zaman birakcaz ya
Valla benimki de 7de uyuyor 10da kalkiyor doyurup bi iki dolandirip geri yatiriyorum ama gece 1:30sularindan sonra party veriyor gaz aglama oynama ıkınma kafayi yicem yakinda
Cok ikilemdeyim karar veremedim halaBen yaptirdim süt alerjisi var agir derecede degil ama döküntü yapti vucudunda
Bendede dolu yükler giderim yapsin isi ne
Yakıt küpeeen olsunYakit koyarsan gelirim
Ay bezdim artik ben yaBen hic utulemiyorumcunku surekli kusuyor ve hergun yikiyorum kiyafetleri. Utulesem hic yetismez, bi de bebek surekli kucagimda ekstra bi is yapamiyorum
Valla 2 arkadasimin cocugu rotadan hasranede yatti ben korkumdan yaptirdimCok ikilemdeyim karar veremedim hala
AbooooğBendede dolu yükler giderim yapsin isi ne
Ateş olmadı ama huzursuz oldu birazKızlar rota aşısı ateş yapıyor mu huzursuzluk oldu mu bebeklerinizde?
Ben yaptirmadimRota aşısını yaptırdınız mı hanımlar? Bizde süt alerjisi ihtimali var. Çok fazla yan etki bildirimi olmuş. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Bu bebek kiyafetlerini ütülemeyi ne zaman birakcaz ya
Valla benimki de 7de uyuyor 10da kalkiyor doyurup bi iki dolandirip geri yatiriyorum ama gece 1:30sularindan sonra party veriyor gaz aglama oynama ıkınma kafayi yicem yakinda
Utu durumum aynen buBen hic utulemiyorumcunku surekli kusuyor ve hergun yikiyorum kiyafetleri. Utulesem hic yetismez, bi de bebek surekli kucagimda ekstra bi is yapamiyorum
Gul beklerken dal geldiYakıt küpeeen olsun
Ay bezdim artik ben yaçamaşir seren ve ütüleyen robot yapsinlar ilk ben alirim
Valla 2 arkadasimin cocugu rotadan hasranede yatti ben korkumdan yaptirdim
Abooooğ
Sen sadece bebe kiyafeti ütuluyorsan seni şanslı, seni sahneden aşağı alalımBu bebek kiyafetlerini ütülemeyi ne zaman birakcaz ya
Artı bir de benden ne bel kaldı ne sırt görenler nasıl kilo verdin bu kadar çabuk diyor nasıl vermeyeceksin ki sürekli kucakta kucakta uyuyor gündüzleri kızımda hiç böyle değildi erkek çocuklar zormuş gerçekten ama canı sağolsun diyorum geçecek elbetOnu da yaşıyorum, kucakta da yetmiyor ayakta gezdirecegim yoksa ağlıyor. Ben de oynatmaya çalışıyorum uzatıp yoksa durmaz asla. Ne sırt kaldı ne bel şimdiden
Valla 2. Ay asilarini olamadik daga. Cocuk yarin 3 aylik 1 haftalik olacak. Ama insallah rota da yaptiricaz bi ara. Niyetliyim süt alerjisi ihtimali olsa da.Rota aşısını yaptırdınız mı hanımlar? Bizde süt alerjisi ihtimali var. Çok fazla yan etki bildirimi olmuş. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
2.ayda yaptırdık biz ama alerji durumumuz yoktu. Bu hafta da menenjit olacagizRota aşısını yaptırdınız mı hanımlar? Bizde süt alerjisi ihtimali var. Çok fazla yan etki bildirimi olmuş. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
6.aydan sonra değişiyor deniliyor şimdi deArtı bir de benden ne bel kaldı ne sırt görenler nasıl kilo verdin bu kadar çabuk diyor nasıl vermeyeceksin ki sürekli kucakta kucakta uyuyor gündüzleri kızımda hiç böyle değildi erkek çocuklar zormuş gerçekten ama canı sağolsun diyorum geçecek elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?