2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne umuyon bacındaaaan bacın ölüyo acından
Hahahahahahahhahahah
Kiz niye planimi bozuyosun aşk olsun hatcikim gel sen
Kızlar rota aşısı ateş yapıyor mu huzursuzluk oldu mu bebeklerinizde?
Valla o mu yapti bilmiyorum verem vs beraber oldu 2 gün surekli vızırdadı ama rota alerjik oldugu ici döküntü yapti vucudunda ben bezden sanmiştim sleepye gecmistim dr aşidan dedi

Offf bugün pijamalarimi bile çikarasim yok evi bok götürüyor mutfakla salonu sadece topladimsalona robotu mehter eşliginde saldim biriniz gelinde ütüye yardim edin ay hani kardeştik hepimiz yatagimi bile düzleyesim yok
Utude kapışırız

Hanımlar uykular ne alemde? Bizim bebiş gece 1 2 gibi uyuyor. Benim bildiğim bebekler gece uykusuna en geç 9da yatmalı. Gün içinde 2 saat anca uyuyor, gece de 1 gibi uyuyor. Toplam uykumuz 10 saati bulmuyor. Ne zaman düzelir? Kendi kendine de dalamıyor, hep kucakta hopluyorum.

Rota aşısını yaptırdınız mı hanımlar? Bizde süt alerjisi ihtimali var. Çok fazla yan etki bildirimi olmuş. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Utude kapışırız
Bu bebek kiyafetlerini ütülemeyi ne zaman birakcaz ya
Valla benimki de 7de uyuyor 10da kalkiyor doyurup bi iki dolandirip geri yatiriyorum ama gece 1:30sularindan sonra party veriyor gaz aglama oynama ıkınma kafayi yicem yakinda

Rota aşısını yaptırdınız mı hanımlar? Bizde süt alerjisi ihtimali var. Çok fazla yan etki bildirimi olmuş. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Ben yaptirdim süt alerjisi var agir derecede degil ama döküntü yapti vucudunda

Valla benimki de 7de uyuyor 10da kalkiyor doyurup bi iki dolandirip geri yatiriyorum ama gece 1:30sularindan sonra party veriyor gaz aglama oynama ıkınma kafayi yicem yakinda
Ben hic utulemiyorum cunku surekli kusuyor ve hergun yikiyorum kiyafetleri. Utulesem hic yetismez, bi de bebek surekli kucagimda ekstra bi is yapamiyorum

Yakit koyarsan gelirim
Yakıt küpeeen olsun
Ben hic utulemiyorum cunku surekli kusuyor ve hergun yikiyorum kiyafetleri. Utulesem hic yetismez, bi de bebek surekli kucagimda ekstra bi is yapamiyorum
Ay bezdim artik ben yaçamaşir seren ve ütüleyen robot yapsinlar ilk ben alirim
Cok ikilemdeyim karar veremedim hala
Valla 2 arkadasimin cocugu rotadan hasranede yatti ben korkumdan yaptirdim
Bendede dolu yükler giderim yapsin isi ne
Abooooğ

Ben yaptirmadim

Utu durumum aynen bu
Yakıt küpeeen olsun

Ay bezdim artik ben yaçamaşir seren ve ütüleyen robot yapsinlar ilk ben alirim

Valla 2 arkadasimin cocugu rotadan hasranede yatti ben korkumdan yaptirdim

Abooooğ
Gul beklerken dal geldi

Sen sadece bebe kiyafeti ütuluyorsan seni şanslı, seni sahneden aşağı alalım

C caglaus solgar brewi aldım ama gunde 6 kez diyor, her öğünde 2 şer mi kullandın sen ? Ne zaman 6 yi 2 ye dusurmustun?

Hamilelikte tüylenme yasayan olmusmuydu suan ki durumunuz nasil hanimlar ?

Onu da yaşıyorum, kucakta da yetmiyor ayakta gezdirecegim yoksa ağlıyor. Ben de oynatmaya çalışıyorum uzatıp yoksa durmaz asla. Ne sırt kaldı ne bel şimdiden
Artı bir de benden ne bel kaldı ne sırt görenler nasıl kilo verdin bu kadar çabuk diyor nasıl vermeyeceksin ki sürekli kucakta kucakta uyuyor gündüzleri kızımda hiç böyle değildi erkek çocuklar zormuş gerçekten ama canı sağolsun diyorum geçecek elbet

Valla 2. Ay asilarini olamadik daga. Cocuk yarin 3 aylik 1 haftalik olacak. Ama insallah rota da yaptiricaz bi ara. Niyetliyim süt alerjisi ihtimali olsa da.

6.aydan sonra değişiyor deniliyor şimdi de hep vaad hep vaad

Reactions: fsp
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…