Aynen bana da zayiflamissin diyor her goren. Cunku gunboyu zipliyorumArtı bir de benden ne bel kaldı ne sırt görenler nasıl kilo verdin bu kadar çabuk diyor nasıl vermeyeceksin ki sürekli kucakta kucakta uyuyor gündüzleri kızımda hiç böyle değildi erkek çocuklar zormuş gerçekten ama canı sağolsun diyorum geçecek elbet
Ben hamilelikten once lazer epilasyonla tum tuylerimden kurtulmustum. Hamileyken hem seanslara gidemeyip hem de hormonlar degisince ibrahim tatlises gibi kaldim her yerim kıl. Dogumdan sonra biraz azaldi tuyler. Daha dogrusu lazerden onceki normal haline döndü. Bebiş biraz daha buyusun lazere devam edecegim.Hamilelikte tüylenme yasayan olmusmuydu suan ki durumunuz nasil hanimlar ?
Kocamla kendiminkilerden yıldım artık zatenSen sadece bebe kiyafeti ütuluyorsan seni şanslı, seni sahneden aşağı alalım
Benimkiler azaldi gibi sankiHamilelikte tüylenme yasayan olmusmuydu suan ki durumunuz nasil hanimlar ?
Ben hamilelikten once lazer epilasyonla tum tuylerimden kurtulmustum. Hamileyken hem seanslara gidemeyip hem de hormonlar degisince ibrahim tatlises gibi kaldim her yerim kıl. Dogumdan sonra biraz azaldi tuyler. Daha dogrusu lazerden onceki normal haline döndü. Bebiş biraz daha buyusun lazere devam edecegim.
Bendede dökülüyo gögüs bolgemde coktu baya azaldi sukurKocamla kendiminkilerden yıldım artık zaten
Benimkiler azaldi gibi sanki
Anlamadım cnmYa benimkininde kaşınıyor bulaşarmış etkeni diş çıkmaz değilmi
Benm gobekte olmuatu biraz ama smdi geciyo sanki. Oncesinde lazerliydim iki gbelikte de yeniden cikmadiHamilelikte tüylenme yasayan olmusmuydu suan ki durumunuz nasil hanimlar ?
Bukadar erken diş çıkarmı yazmak istemiştim yanlış olmuşAnlamadım cnm
Cikar. Benim kardesimin 4 aylikken cikti disiBukadar erken diş çıkarmı yazmak istemiştim yanlış olmuş
Ahaha en sevdiğim mod. Bi de keşke çay kahvemizi tatlımızı önümüze koysalarOfff bugün pijamalarimi bile çikarasim yok evi bok götürüyor mutfakla salonu sadece topladimsalona robotu mehter eşliginde saldim biriniz gelinde ütüye yardim edin ay hani kardeştik hepimizyatagimi bile düzleyesim yok
Benim de öyle. Gündüz uylusunda hep kucağımda plmak istiyo. Gece biz ne zaman yatarsak evde çıt çıkarmazsak o zaman uyuyo. E haliyle gece uykusuna yatması 12 yi buluyor vallaHanımlar uykular ne alemde? Bizim bebiş gece 1 2 gibi uyuyor. Benim bildiğim bebekler gece uykusuna en geç 9da yatmalı. Gün içinde 2 saat anca uyuyor, gece de 1 gibi uyuyor. Toplam uykumuz 10 saati bulmuyor. Ne zaman düzelir? Kendi kendine de dalamıyor, hep kucakta hopluyorum.
Ben ütülemiyorumBu bebek kiyafetlerini ütülemeyi ne zaman birakcaz ya
Valla benimki de 7de uyuyor 10da kalkiyor doyurup bi iki dolandirip geri yatiriyorum ama gece 1:30sularindan sonra party veriyor gaz aglama oynama ıkınma kafayi yicem yakinda
Kuzenimin bebişinde hafif intolerans vardı. Rota aşısına doktor alerji değil bu bişi olmaz yaptır dedi, bi yptırdı çocuk mahvoldu alerjik oldu neredeyse. Benim kızımda da süt intoleransı var. Yaptırmamayı düşünüyoruz süt yoğurt tereyağı hepsine tepki veriyor çünkü ve o aşının içinde de bunların tillahı varmış.Rota aşısını yaptırdınız mı hanımlar? Bizde süt alerjisi ihtimali var. Çok fazla yan etki bildirimi olmuş. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Bu ne parası ben hiç bilmiyorumRapor parası yatan var mı niye düşük yattı. Sinir oldum resmen
Cts yaptıracağım?Menenjit aşısı yaptıran var mı?
Calısan hamileler dogun sonrası alıyor devletten rapor parası canımBu ne parası ben hiç bilmiyorum
Aynı wala birde kucakta uyumayı seviyor daha doğrusu hep gazimiz olduğu için koluma ters yatiriyorum öyle sakinleşip biraz zaman sonra uyuyor.Napicaz bi bilsem tek başımayim bide annem kv başka başka memleketteler tezim var yazmam gereken bi yöntem varsa bana da soyleyinHanımlar uykular ne alemde? Bizim bebiş gece 1 2 gibi uyuyor. Benim bildiğim bebekler gece uykusuna en geç 9da yatmalı. Gün içinde 2 saat anca uyuyor, gece de 1 gibi uyuyor. Toplam uykumuz 10 saati bulmuyor. Ne zaman düzelir? Kendi kendine de dalamıyor, hep kucakta hopluyorum.
Sağlık ocağındaki hemşire de alerjik demişti kızım o yüzden yaptırmadım dedi demekki doğruKuzenimin bebişinde hafif intolerans vardı. Rota aşısına doktor alerji değil bu bişi olmaz yaptır dedi, bi yptırdı çocuk mahvoldu alerjik oldu neredeyse. Benim kızımda da süt intoleransı var. Yaptırmamayı düşünüyoruz süt yoğurt tereyağı hepsine tepki veriyor çünkü ve o aşının içinde de bunların tillahı varmış.
Muhakkak para hesabı dönüyor bu işlerde özellikle yeni asilar da zorunlu aşılar kendilerini ispatlamislar yıllardır bunlar daha yeni aşılar ya biraz kar zarar hesabı yapmak lazım işte benim arkadaşımın kızı bu virüsten kapmış ucuz kurtulduk dedi hastanede 1 gün kalmışlar sende yaptır dedi başka biri yurtdışında arkadaşım orada ücretsiz yapiyorlarmisKızlar menenjit asısını yaptırsammı bilemedim. Oglum 7 yasında karma asının içinde yapmıstı ve bi daha yapılmadı. Rota yaptırmıstık ona. Bu menenjit son dört senedir favoriymis. Saglık ocagındaki hekim de yaptırmamıs kızına . Para tuzagı gibi diyor. Zaten 5 li karmada var. Onlara sorsan ama a tipi b tipi diyecekler tabi diyor. Siz ne düsünüyorsunuz . Kızıma yaptırsammı bilemedim
Bacak germe gazdan, veya çok tazyikli ise kafayı çekip yeniden içmeye devam ediyordur veya mideyi usuttuyse /reflu varsa ağzına geldiği için memeyi bırakıp aliyorlarKızlar bebeğim bir süredir emerken başını geriye atıp vücudunu gererek ağlıyor memeyi bırakıp bırakıp alıyor yani sütüm var eminim yutkunurken zorlanma sesi de gelmiyor bu neden olabilir ya başına gelen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?