2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen bana da zayiflamissin diyor her goren. Cunku gunboyu zipliyorum

Hamilelikte tüylenme yasayan olmusmuydu suan ki durumunuz nasil hanimlar ?
Ben hamilelikten once lazer epilasyonla tum tuylerimden kurtulmustum. Hamileyken hem seanslara gidemeyip hem de hormonlar degisince ibrahim tatlises gibi kaldim her yerim kıl. Dogumdan sonra biraz azaldi tuyler. Daha dogrusu lazerden onceki normal haline döndü. Bebiş biraz daha buyusun lazere devam edecegim.

Kocamla kendiminkilerden yıldım artık zaten

Benimkiler azaldi gibi sanki
Bendede dökülüyo gögüs bolgemde coktu baya azaldi sukur

Offf bugün pijamalarimi bile çikarasim yok evi bok götürüyor mutfakla salonu sadece topladimsalona robotu mehter eşliginde saldim biriniz gelinde ütüye yardim edin ay hani kardeştik hepimiz yatagimi bile düzleyesim yok
Ahaha en sevdiğim mod. Bi de keşke çay kahvemizi tatlımızı önümüze koysalar

Benim de öyle. Gündüz uylusunda hep kucağımda plmak istiyo. Gece biz ne zaman yatarsak evde çıt çıkarmazsak o zaman uyuyo. E haliyle gece uykusuna yatması 12 yi buluyor valla

Rota aşısını yaptırdınız mı hanımlar? Bizde süt alerjisi ihtimali var. Çok fazla yan etki bildirimi olmuş. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Kuzenimin bebişinde hafif intolerans vardı. Rota aşısına doktor alerji değil bu bişi olmaz yaptır dedi, bi yptırdı çocuk mahvoldu alerjik oldu neredeyse. Benim kızımda da süt intoleransı var. Yaptırmamayı düşünüyoruz süt yoğurt tereyağı hepsine tepki veriyor çünkü ve o aşının içinde de bunların tillahı varmış.

Kızlar menenjit asısını yaptırsammı bilemedim. Oglum 7 yasında karma asının içinde yapmıstı ve bi daha yapılmadı. Rota yaptırmıstık ona. Bu menenjit son dört senedir favoriymis. Saglık ocagındaki hekim de yaptırmamıs kızına . Para tuzagı gibi diyor. Zaten 5 li karmada var. Onlara sorsan ama a tipi b tipi diyecekler tabi diyor. Siz ne düsünüyorsunuz . Kızıma yaptırsammı bilemedim

Aynı wala birde kucakta uyumayı seviyor daha doğrusu hep gazimiz olduğu için koluma ters yatiriyorum öyle sakinleşip biraz zaman sonra uyuyor.Napicaz bi bilsem tek başımayim bide annem kv başka başka memleketteler tezim var yazmam gereken bi yöntem varsa bana da soyleyin
Sağlık ocağındaki hemşire de alerjik demişti kızım o yüzden yaptırmadım dedi demekki doğru
Muhakkak para hesabı dönüyor bu işlerde özellikle yeni asilar da zorunlu aşılar kendilerini ispatlamislar yıllardır bunlar daha yeni aşılar ya biraz kar zarar hesabı yapmak lazım işte benim arkadaşımın kızı bu virüsten kapmış ucuz kurtulduk dedi hastanede 1 gün kalmışlar sende yaptır dedi başka biri yurtdışında arkadaşım orada ücretsiz yapiyorlarmis

Kızlar bebeğim bir süredir emerken başını geriye atıp vücudunu gererek ağlıyor memeyi bırakıp bırakıp alıyor yani sütüm var eminim yutkunurken zorlanma sesi de gelmiyor bu neden olabilir ya başına gelen var mı

Bacak germe gazdan, veya çok tazyikli ise kafayı çekip yeniden içmeye devam ediyordur veya mideyi usuttuyse /reflu varsa ağzına geldiği için memeyi bırakıp aliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…