Benimki donmuyo daha ya. Sisman okdugundan mi acabKızlar bebisler sırt üstünden yüz üstüne dönmeye başladı mı? Benimki geçen çarşambadan beri aktif şekilde dönüyorönceden sadece yabına dönebiliyordu, koltukta yatakta tek bırakmıyorum artık
Benim oglan sisman dogdu, sismanligi kalmadi hic. Sabah tartida baktim 7100. Hadi kiyafeti bezi cikar 6900 olsun, ayina gore iyi ama bakinca normal gorunuyor hatta cok fit gorunuyor. Cunku boya verdi sanirim. Doktora gitmedigimden bilmiyorum boyunu. Kizim bingil bingildi. 500 gr fln fazlaydi bu ayda Damir'den. Ama iste boy onemli etken, onun boyu daha kisaydi.Benimki donmuyo daha ya. Sisman okdugundan mi acab
Benimki ciplak 8200 geldi boyu 61 cm. Doktor kilosu cok diyo ama napakBenim oglan sisman dogdu, sismanligi kalmadi hic. Sabah tartida baktim 7100. Hadi kiyafeti bezi cikar 6900 olsun, ayina gore iyi ama bakinca normal gorunuyor hatta cok fit gorunuyor. Cunku boya verdi sanirim. Doktora gitmedigimden bilmiyorum boyunu. Kizim bingil bingildi. 500 gr fln fazlaydi bu ayda Damir'den. Ama iste boy onemli etken, onun boyu daha kisaydi.
İlk günden beri çok güzel anlaşıyor kardeşiyle oğlum. Hiç kıskançlık olmadı. Aksine çok seviyor koruyor. Gelip öpücükler veriyor maşallahİkinci üçüncü çocuğu olanlar ukiskanma durumlarında nasılsınız var mı gelişme gerileme büyük çocuk ne durumda neler yapıyor
Kiloyla alakası yoktur sanmıyorum benim bebis erken döndü diyelim. Abiside 3aylık dönmüştüBenimki donmuyo daha ya. Sisman okdugundan mi acab
Boğazına kulağına sırtına göğsüne her yerine baktı hasta değil çok şükür. Bazı bebeklerde mide kasları daha gevşek olurmuş öyle dedi. Ya bende anlamadım ki her bebişte oluyor ilk zamanlar bunu biliyorum ama şimdiye kadar hiç bu kadar sıkıntı yaşamamıştı emmeyi bırakıp ağlamazdı yapışır sömürene kadar içerdi şimdi kendini geri çeke çeke zorla emiyor sonunda ağlaya ağlaya kaldırtıyor kendini bitmiyor memede süt yeteri kadar emememiyor sanırım çünkü bu ay 500 Gr almış ebe yakından takip edelim bir hafta sonra tekrar gel dedi, gittiğimde yine aynıydı hiç almamışÜzülürsün tabi insan uzulmez mi minicikler. Emerken zorlanmasi bogazi acidigi icin olamaz mi? Uyurken oksurerek uyanmasi da balgamini cikarmaya calisiyor olabilir. Reflu diyen doktor bakti mi bogazina. Soruyorum cunku ilk 6 ay bebeklerin hepsinde reflu var zaten. Ben yatahinin alrina havlu kiydum bas kismina. Emzirince dik tutuyorum cok oynatmiyorum. Emzirirken de kucagimda emziriryorum uzanarak nadiren emziyorum. Bana tuhaf geldi. Ilaclik reflu olsa en basindan beri reflusu olurdu. Sonradan cikan bi sey değil diye biliyorum
Benim buyuk oglum da 3 aylik donmustu bu biraz kucak bebesi indan olabilir galibaKiloyla alakası yoktur sanmıyorum benim bebis erken döndü diyelim. Abiside 3aylık dönmüştü
Sabah 3 akşam 3 denedim, 3 öğün yapıp 2şer aldığım da oldu. Azaltıyım diye sabah 1 akşam 1 yaptığımda oldu :) kafama göre takıldım biraz. Bünye alışıyor etkisi olmuyor gibi geldi o yüzden değişiklik yapıyım dedim hep.
Maşallah benimki daha yan dönüyor :)Kızlar bebisler sırt üstünden yüz üstüne dönmeye başladı mı? Benimki geçen çarşambadan beri aktif şekilde dönüyorönceden sadece yabına dönebiliyordu, koltukta yatakta tek bırakmıyorum artık
Sabah 3 akşam 3 denedim, 3 öğün yapıp 2şer aldığım da oldu. Azaltıyım diye sabah 1 akşam 1 yaptığımda oldu :) kafama göre takıldım biraz. Bünye alışıyor etkisi olmuyor gibi geldi o yüzden değişiklik yapıyım dedim hep.
Ohhoooooo ay kiz masallah ben duydum duydum boyle tosuncugu duymadim. Nasil kaldiriyorsun. Kollarinin yerinde olmak istemezdim.Benimki ciplak 8200 geldi boyu 61 cm. Doktor kilosu cok diyo ama napak
Valla benim buyuk oglum o kdar zayifti ki. Hala ince belli boyu uzun ama zayif. Bunu da ayni besliyorum. Ama kakasini hep 4 5 gunde bi yapiyo cozemedik bi turlu. Sanirim ondan kilo aliyo boyleOhhoooooo ay kiz masallah ben duydum duydum boyle tosuncugu duymadim. Nasil kaldiriyorsun. Kollarinin yerinde olmak istemezdim.
Benimkinde tık yokKızlar bebisler sırt üstünden yüz üstüne dönmeye başladı mı? Benimki geçen çarşambadan beri aktif şekilde dönüyorönceden sadece yabına dönebiliyordu, koltukta yatakta tek bırakmıyorum artık
merhaba. esenler medipol de hangi doktora gitmiştiniz?İlk esenler Medipole gidiyordum kızımda sıkıntı yaşayınca bıraktım fakat Medipol megaya detaylı USG için gittiğim doçentti perinatalog doktor coookkk iyiydi
İnşallah olmaz inşallah hep böyle devam ederİlk günden beri çok güzel anlaşıyor kardeşiyle oğlum. Hiç kıskançlık olmadı. Aksine çok seviyor koruyor. Gelip öpücükler veriyor maşallahtabi bebis ayaklanıp oyun oynamaya başlayınca senğn benim kavgaları baslayabilir. Zaman gösterecek
Sürekli kullanmayınca çabuk unutuluyor sadece bilinc altı ilerde daha çabuk ogrenmesine yardımcı oluyor bunu yabancı dil müzik ve çizgi filmlerle de yaoabiliriz. Çok kasmayi düşünmüyorum bence böyle olurunaMerhaba arkadaşlar, aranızda çift anadilli olan veya bebeğine birden fazla dil öğretmeyi düşünen var mı?
Maşallah maşallah dış çıkarken yürürken gidiyor o kilolarBenimki ciplak 8200 geldi boyu 61 cm. Doktor kilosu cok diyo ama napak
Merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?