- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
E devlete gir rapor yaz orda ödemeler sekmesinden görüyorsunBana yatıp yatmadığını nereden öğreneceğim doğum parası 140 lira gibi bişi görmüştüm ama siz 4000 fln diyosunuz
Eve geleni bulabilsem parası ne kadar olursa olsun çağıracamda geleni bulamadım bende sağrak veriyorum malesef ama artık azaldı sütüm emmediği için 60 çıkıyorsa 60 mama yapıyorum 120 ye tamamlıyorum eğer 90 çıakrsa 30 mama yapıyorumHadi yaonları internetten de okuyosun ben de acaba eve gelenleri var mı onu merak ediyorum ben hala sağarak veriyorum
Benimkide nerdeyse 4 aylık oldu dönemiyor daha hafif yelteniyor kalıyor öyleBenimkinde tık yok
Genetik biraz da. Misal esinle sen biriniz fit biriniz kiloya yatkinsa oglanlar da farkli kisiye cekmis olabilir. Kizim benim gibi sisman ve kisa. Oglum babasi gibi uzun ve fit.Valla benim buyuk oglum o kdar zayifti ki. Hala ince belli boyu uzun ama zayif. Bunu da ayni besliyorum. Ama kakasini hep 4 5 gunde bi yapiyo cozemedik bi turlu. Sanirim ondan kilo aliyo boyle
Ay insallah sorunu neyse dermani bulunur. Ben de üzüldüm valla. Cani aciyo belli. Insallah tez zamanda biter. Dertlerini anlatamiyolar da. Cok zor ya.Boğazına kulağına sırtına göğsüne her yerine baktı hasta değil çok şükür. Bazı bebeklerde mide kasları daha gevşek olurmuş öyle dedi. Ya bende anlamadım ki her bebişte oluyor ilk zamanlar bunu biliyorum ama şimdiye kadar hiç bu kadar sıkıntı yaşamamıştı emmeyi bırakıp ağlamazdı yapışır sömürene kadar içerdi şimdi kendini geri çeke çeke zorla emiyor sonunda ağlaya ağlaya kaldırtıyor kendini bitmiyor memede süt yeteri kadar emememiyor sanırım çünkü bu ay 500 Gr almış ebe yakından takip edelim bir hafta sonra tekrar gel dedi, gittiğimde yine aynıydı hiç almamışbelki ben dikkat etmedim dik tutma, kafası yüksekte yatırma gibi şeylere çok dikkat etmedim ilerledi belki bilmiyorum ki hiç normal değil çünkü
Kizim 5 aylikken donmustu. 6. Aya kdr yolu var. TakmaBenimkide nerdeyse 4 aylık oldu dönemiyor daha hafif yelteniyor kalıyor öyle
Geçmiş olsun Allah şifa versinMerhabasag ol sordugun icin. Bugun 5. Gun. Oksuruyor hala. Doktora goturdum bugun. Oksuruk surubu verdi. Sukur ki cigerleri temizmis. Serum fizyolojik. Calpol, Öksürük surubu devam
Ben İngilizce çocuk şarkılarına başladım, kendi dilinde eşlik ediyorMerhaba arkadaşlar, aranızda çift anadilli olan veya bebeğine birden fazla dil öğretmeyi düşünen var mı?
Bugun gittik, karma asida yokmuş, menenjitin 2 türünü de 2 bacağa yaptı ve dedi ki doktor eskiden bu aşı 1 adetti, bazen bebeklerde komplikasyonasrbep verebiliyordu. O yuzden 2 ye ayırdılar yani yeni asi değil, icerigi bölünmüş asiymisKızlar menenjit asısını yaptırsammı bilemedim. Oglum 7 yasında karma asının içinde yapmıstı ve bi daha yapılmadı. Rota yaptırmıstık ona. Bu menenjit son dört senedir favoriymis. Saglık ocagındaki hekim de yaptırmamıs kızına . Para tuzagı gibi diyor. Zaten 5 li karmada var. Onlara sorsan ama a tipi b tipi diyecekler tabi diyor. Siz ne düsünüyorsunuz . Kızıma yaptırsammı bilemedim
Calpol olmasa ne yapacağız valla. Kısa zamanda toparlar insallahMerhabasag ol sordugun icin. Bugun 5. Gun. Oksuruyor hala. Doktora goturdum bugun. Oksuruk surubu verdi. Sukur ki cigerleri temizmis. Serum fizyolojik. Calpol, Öksürük surubu devam
Sismanligi kesin bana cekmisGenetik biraz da. Misal esinle sen biriniz fit biriniz kiloya yatkinsa oglanlar da farkli kisiye cekmis olabilir. Kizim benim gibi sisman ve kisa. Oglum babasi gibi uzun ve fit.
Bir de tombis cocuk gec donebiliyor. Kizim epey kisaydi ama oglumun su an oldugu kilodan da fazlaydi yani gobekli gidili yanakli bi seydi. 5 aylikken döndü. Bi ay boyunca niye donmuyo diye evhamlanmistim.
Öksürük şurubu öksürme refleksini baskıladığı için çok matah bir şey değil diye biliyorum ama bebeklere de veriliyor muymuşMerhabasag ol sordugun icin. Bugun 5. Gun. Oksuruyor hala. Doktora goturdum bugun. Oksuruk surubu verdi. Sukur ki cigerleri temizmis. Serum fizyolojik. Calpol, Öksürük surubu devam
Niye anlamadım yazdıklarından birşey acabaBuraya da kis geldi sonunda. Cok canim sıkılıyor. 3uyu yaparsam Mayista dogduguna emin olucam. Kisa kdr 6 aylik olur
İlaç harici şeyler deniyormusun yün gibi günlük sakızı gibi şeylerMerhabasag ol sordugun icin. Bugun 5. Gun. Oksuruyor hala. Doktora goturdum bugun. Oksuruk surubu verdi. Sukur ki cigerleri temizmis. Serum fizyolojik. Calpol, Öksürük surubu devam
Devam ediyorum ama bilmiyorum etkisi var mıAa ben bitki çayını bıraktım buna güvenerekAlismaz beden insallah. Devam ediyor musun ara verdin mi
Benimki geçen hafta çıplak 6800 geldi boyu 63 çıktı. Yanaklı bebe benimki yüzden kilolu görünüyor ama vücudu normal boyuuzun inşallah böyle devam ederBenimki ciplak 8200 geldi boyu 61 cm. Doktor kilosu cok diyo ama napak
MaşallahBenimki geçen hafta çıplak 6800 geldi boyu 63 çıktı. Yanaklı bebe benimki yüzden kilolu görünüyor ama vücudu normal boyuuzun inşallah böyle devam ederkilo alıyor boya veriyor hemen sanki.Seninkinin boğumlarını merak ettim
Biz canım ablası İngilizce konuşuyor ben ve eşim TürkçeMerhaba arkadaşlar, aranızda çift anadilli olan veya bebeğine birden fazla dil öğretmeyi düşünen var mı?
Bogumlarinin arasi pisiyo oyle dusunBenimki geçen hafta çıplak 6800 geldi boyu 63 çıktı. Yanaklı bebe benimki yüzden kilolu görünüyor ama vücudu normal boyuuzun inşallah böyle devam ederkilo alıyor boya veriyor hemen sanki.Seninkinin boğumlarını merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?