2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi ya onları internetten de okuyosun ben de acaba eve gelenleri var mı onu merak ediyorum ben hala sağarak veriyorum
Eve geleni bulabilsem parası ne kadar olursa olsun çağıracamda geleni bulamadım bende sağrak veriyorum malesef ama artık azaldı sütüm emmediği için 60 çıkıyorsa 60 mama yapıyorum 120 ye tamamlıyorum eğer 90 çıakrsa 30 mama yapıyorum

Valla benim buyuk oglum o kdar zayifti ki. Hala ince belli boyu uzun ama zayif. Bunu da ayni besliyorum. Ama kakasini hep 4 5 gunde bi yapiyo cozemedik bi turlu. Sanirim ondan kilo aliyo boyle
Genetik biraz da. Misal esinle sen biriniz fit biriniz kiloya yatkinsa oglanlar da farkli kisiye cekmis olabilir. Kizim benim gibi sisman ve kisa. Oglum babasi gibi uzun ve fit.

Bir de tombis cocuk gec donebiliyor. Kizim epey kisaydi ama oglumun su an oldugu kilodan da fazlaydi yani gobekli gidili yanakli bi seydi. 5 aylikken döndü. Bi ay boyunca niye donmuyo diye evhamlanmistim.

Ay insallah sorunu neyse dermani bulunur. Ben de üzüldüm valla. Cani aciyo belli. Insallah tez zamanda biter. Dertlerini anlatamiyolar da. Cok zor ya.

Bugun gittik, karma asida yokmuş, menenjitin 2 türünü de 2 bacağa yaptı ve dedi ki doktor eskiden bu aşı 1 adetti, bazen bebeklerde komplikasyonasrbep verebiliyordu. O yuzden 2 ye ayırdılar yani yeni asi değil, icerigi bölünmüş asiymis

Merhaba sag ol sordugun icin. Bugun 5. Gun. Oksuruyor hala. Doktora goturdum bugun. Oksuruk surubu verdi. Sukur ki cigerleri temizmis. Serum fizyolojik. Calpol, Öksürük surubu devam
Calpol olmasa ne yapacağız valla. Kısa zamanda toparlar insallah

Sismanligi kesin bana cekmis

Buraya da kis geldi sonunda. Cok canim sıkılıyor. 3uyu yaparsam Mayista dogduguna emin olucam. Kisa kdr 6 aylik olur

Merhaba sag ol sordugun icin. Bugun 5. Gun. Oksuruyor hala. Doktora goturdum bugun. Oksuruk surubu verdi. Sukur ki cigerleri temizmis. Serum fizyolojik. Calpol, Öksürük surubu devam
Öksürük şurubu öksürme refleksini baskıladığı için çok matah bir şey değil diye biliyorum ama bebeklere de veriliyor muymuş

Benimki ciplak 8200 geldi boyu 61 cm. Doktor kilosu cok diyo ama napak
Benimki geçen hafta çıplak 6800 geldi boyu 63 çıktı. Yanaklı bebe benimki yüzden kilolu görünüyor ama vücudu normal boyuuzun inşallah böyle devam eder kilo alıyor boya veriyor hemen sanki.Seninkinin boğumlarını merak ettim

Bogumlarinin arasi pisiyo oyle dusun seninkine de masallah boylu poslu olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…