Tamam teşekkürler gittik doktora genel muayenesini yaptı iyi dedi şükür reflü olabilir bide idrarına bakalım enfeksiyon varsa ondan da ememez dedi idrarında bişey yoksa için ilaç veririz dedi. E nabızdan baktım idrarında sorun yok çok şükür öğleden sonra sonuç göstericem bakalım ilaç verir inşallah da rahatlar bebişimGastrotuss yazmisim da gastrotuss baby olarak duzeltme yapıyorum
Onu denedim canım burnunu temizleyip emzirince de aynısını yaptı huzursuz hep emerken. Memeden ağlayarak ayrılıyoruz gazını da ağlayarak çukarıyıruz gaz çıktıktan sonra rahatlayıp susuyorBende de aynısı oldu.
Önce burnu tıkalı mı ona bak bazen burun tıkalı olunca da nefes almak için yapıyolar. Ya da mide gazı oluyordur omzuna alıp mide gazını çıkartırsın veya reflüsü olabilir. Sabah yazmaya başlayıp şimdi ancak tamamladım
Evet eller hep soğuk normalmiş bebekler için öyle olması ve eldiven giydirme bence. Oral dönemde elleriyle her şeyi keşfediyor.
Ay evet emzireceğim zaman korkarak alıyorum memeye ağlayacak ememeyecek doymayacak diyeo güreşme bende de var mide gazını çıkartınca düzeliyor. Hatta emzirmek bu kdr zor olmamalı diyorum. Benim kızım bi de emziğe çok alıştığı için de memede durmuyodu ağlıyodu emzik verince sısuyodu. Belki sende de olabilir bu durum. Emzik süresini azalttım bem çok
Gözümü açtınız doktorda aldım soluğu bişey vermese bile içim rahat eder en azından 3. ay geçici meme reddi olabilir diye düşünüyodum rahatsızlığı varsa elimden geleni yaparım şimdiRica ederim. Simdiye kadar sessiz kalsam da cok sey ogrendim burada yazilanlardan.ya siz ya sessiz kalan bir baskasi Birine faydam dokundiysa ne mutlu bana
Hemde ne püskürtme bebe kaka yapıyor öbür odadan duyuyorumPuskurterek kaka yapmak dogrudan reflu belirtisidir demek istemiyorum. Gazli bebek belirtisi fakat reflulubebekler genelde gazli bebekler oluyormus
Evet Ankara dayım. Teşhis edilemez yavrum rahatlamazsa giderim tabi her şey yapılır bu minişler içinDedigim gibi farkli sebepten gitmistim anlayamamistim belirtileri bende. Teshis koyan doktordan onceki iki dojtor da onemsemediler bazi seyleri. Mesela bebegimin egzamasi varmis ben sivilce zannediyor normal karsiliyordum doktor hemen egzama kremi verdi ve gecti egzamalari. Ankaradaysaniz gittigim doktoru tavsiye ederim. İncek te orhan pekuz var. Ozel klinik ama imkaniniz varsa teshis koydurmalik gidebilirsiniz
Benimkiyle bu süreç çok iyi gidiyordu son bir haftadır terlikler havada uçmaya başladı. Birden bire ne oldu çözemedim. Terapist bir arkadaşım var yarın gel de yerinde bı gor ne yapayım dedim. Yoksa cinnetim geldiBenm oglan alisti artk. Bi kiskanclik yok bi suredir
Gaviscon şase verdi dr ama üretimi bitmiş hiçbir eczanede bulamıyorumBir de reflu oldugundan suphelenen anneler icin yaziyorum ki bebegi emzirirken olabildigince dik pozisyonda emzirmek gerekiyormus. Emdikten sonra da bir sure dik tutmal gerekiyor. Doktorum reflu yataginda yatirmam konusunda tembihliyor. Ayrica fark ettim ki reflu hastaligi olan insanlarin tuketmemesi gereken birşey uedigimde ertesi gunu bebegim cok rahatsizlaniyor. Hele bir gunneredeyse tum gun ictigi tum sutu cikardi bir keresinde de daha emerken kustu. Oyuzden artik benim reflum varmis gibi dikkat etmeye calisiyorum. Aci yemiyorum mesela mahvediyor bebegimi
Masallah masallahKızlar bebisler sırt üstünden yüz üstüne dönmeye başladı mı? Benimki geçen çarşambadan beri aktif şekilde dönüyorönceden sadece yabına dönebiliyordu, koltukta yatakta tek bırakmıyorum artık
Reflu tum bebeklerde vardir, doktor beni kizimda ilaca yonlendirmisti. Birkac gun kullanip bıraktım. Ama kizim sadece basini geri atip yutkunuyordu, kusmuyordu . Sonra ogrendim doktor bebegim agliyor huysuz kusuyor diyen herkese reflusu var deyip ilac veriyomus. Bu oglumu goturdum buna da reflusu var dedi. Oysaki oglumda da reflu yok. Reflor diye bi ilac verdi, hic almadim kullanmadim. Sizin sikayetleri bilmiyorum ama herkese reflu reflu deyip ilac veriyolar, cok gerek yoksa kullanmayin bence.Gaviscon şase verdi dr ama üretimi bitmiş hiçbir eczanede bulamıyorum
Luna yeni kiskanmaya basladi. Gunluk ilgi dozunu alamazsa benden tum gece ruyasinda mommy babbbyy diye agliyor. Bebekle ilgileniyomusum istemiyorum. Bebegi birakmami istiyor o kucagima geliyor. En sevmedigi seylere bile ses cikarmiyor ben yaparsam. Ilhim onun uzerinde olsun da nolursa olsun. Biz buyuk halt yedik. Travma olusturdu çocukta. Isin kotusu bunu duzeltmek icin hicbir sey yapmiyorum. Tek cabaladigim hayatta kalmaya calismak cunku. Su anki onceligim bu.Benm oglan alisti artk. Bi kiskanclik yok bi suredir
Reflu egzama, az kilo alimi fln hep alerji belirtileri. Haberiniz olsun. Bence alerji dktoruna gorunun reflu deyip kestirip atmis doktorDedigim gibi farkli sebepten gitmistim anlayamamistim belirtileri bende. Teshis koyan doktordan onceki iki dojtor da onemsemediler bazi seyleri. Mesela bebegimin egzamasi varmis ben sivilce zannediyor normal karsiliyordum doktor hemen egzama kremi verdi ve gecti egzamalari. Ankaradaysaniz gittigim doktoru tavsiye ederim. İncek te orhan pekuz var. Ozel klinik ama imkaniniz varsa teshis koydurmalik gidebilirsiniz
Şöyle ki son günlerde benim oğlum çok zorlanıyor emerken canı yanıyor çok belli ağlıyor hatta gazını çıkartana kadar da ağlamaya devam ediyor uykusundan bile uyanıyor ağlayarak ağzına geliyor yedikleri öksürüp geri yutmaya çalışıyor falan rahatsız baya rahatlatmak için her şeyi yaparım şu an çok üzülüyorumReflu tum bebeklerde vardir, doktor beni kizimda ilaca yonlendirmisti. Birkac gun kullanip bıraktım. Ama kizim sadece basini geri atip yutkunuyordu, kusmuyordu . Sonra ogrendim doktor bebegim agliyor huysuz kusuyor diyen herkese reflusu var deyip ilac veriyomus. Bu oglumu goturdum buna da reflusu var dedi. Oysaki oglumda da reflu yok. Reflor diye bi ilac verdi, hic almadim kullanmadim. Sizin sikayetleri bilmiyorum ama herkese reflu reflu deyip ilac veriyolar, cok gerek yoksa kullanmayin bence.
Üzülürsün tabi insan uzulmez mi minicikler. Emerken zorlanmasi bogazi acidigi icin olamaz mi? Uyurken oksurerek uyanmasi da balgamini cikarmaya calisiyor olabilir. Reflu diyen doktor bakti mi bogazina. Soruyorum cunku ilk 6 ay bebeklerin hepsinde reflu var zaten. Ben yatahinin alrina havlu kiydum bas kismina. Emzirince dik tutuyorum cok oynatmiyorum. Emzirirken de kucagimda emziriryorum uzanarak nadiren emziyorum. Bana tuhaf geldi. Ilaclik reflu olsa en basindan beri reflusu olurdu. Sonradan cikan bi sey değil diye biliyorumŞöyle ki son günlerde benim oğlum çok zorlanıyor emerken canı yanıyor çok belli ağlıyor hatta gazını çıkartana kadar da ağlamaya devam ediyor uykusundan bile uyanıyor ağlayarak ağzına geliyor yedikleri öksürüp geri yutmaya çalışıyor falan rahatsız baya rahatlatmak için her şeyi yaparım şu an çok üzülüyorum
Yok alerji diyeti de verdi de ben uzun uzun anlatmama gerek yok diye düşünmüştümReflu egzama, az kilo alimi fln hep alerji belirtileri. Haberiniz olsun. Bence alerji dktoruna gorunun reflu deyip kestirip atmis doktor
Cok gecmis olsunŞöyle ki son günlerde benim oğlum çok zorlanıyor emerken canı yanıyor çok belli ağlıyor hatta gazını çıkartana kadar da ağlamaya devam ediyor uykusundan bile uyanıyor ağlayarak ağzına geliyor yedikleri öksürüp geri yutmaya çalışıyor falan rahatsız baya rahatlatmak için her şeyi yaparım şu an çok üzülüyorum
Bisey olmaz damir bi hareketlensin travma falan kalmaz. Ben de cok ilgilenemiyorum kuzeyle. O da atlas uyurken kucagimda oturuyo mesela bi yandan ayagimla anakucagi salliyorum. Geceleri sarilip uyutuyorum banyosunu yaptirirken uykudan geberiyorum ama uzun uzun oyun oynuyoruz gemi yuzduruyoruz. Bi sekilde atlaticaz napalimLuna yeni kiskanmaya basladi. Gunluk ilgi dozunu alamazsa benden tum gece ruyasinda mommy babbbyy diye agliyor. Bebekle ilgileniyomusum istemiyorum. Bebegi birakmami istiyor o kucagima geliyor. En sevmedigi seylere bile ses cikarmiyor ben yaparsam. Ilhim onun uzerinde olsun da nolursa olsun. Biz buyuk halt yedik. Travma olusturdu çocukta. Isin kotusu bunu duzeltmek icin hicbir sey yapmiyorum. Tek cabaladigim hayatta kalmaya calismak cunku. Su anki onceligim bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?