2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İlaç harici şeyler deniyormusun yün gibi günlük sakızı gibi şeyler
Yok ben öyle seyler bilmiyorum. dedim ki kış geldi, hiç sevmiyorum kışı. Olur da bi gün 3. Çocuğa karat verirsem Mayis'ta dogsun diye ugrasicam. 6 aylik olduktan sonra kış gelir

Öksürük şurubu öksürme refleksini baskıladığı için çok matah bir şey değil diye biliyorum ama bebeklere de veriliyor muymuş
Ben aksine oksurtup balgam atmasina yardimci oluyo diye biliyorum. Hatta doktorlar der suruptan sonra bir tik daha cok oksurebilir endiselenme diye.

Masallah 6 kg 60 cm iz, 2.5 hafta erken doğumu kompanse edemedik biz sanirim

Yok ben öyle seyler bilmiyorum. dedim ki kış geldi, hiç sevmiyorum kışı. Olur da bi gün 3. Çocuğa karat verirsem Mayis'ta dogsun diye ugrasicam. 6 aylik olduktan sonra kış gelir
Ben çok severim kokacari tariflerini ise de yarıyor.
Her mevsimin de bir eksisi yok mu bahar ayları alerjik aylar değil mi

Ben çok severim kokacari tariflerini ise de yarıyor.
Her mevsimin de bir eksisi yok mu bahar ayları alerjik aylar değil mi
Imatci oksuruge napiyosun mesela? Olsun benim için her sey soguktan, ruzgardan, yagmur camurdan iyidir.

Ben asi icin gittigimde bakacaklar. Evde 7 geliyo, boyunu da yaklasik oyle bi sey bekliyorum. Bizim bebikler huyu suyu gorunusu benziyo gibi. Bizim de yanakli ama vücudu fit gorunuyor.

Ben de sute gecsin diye sarimsak yiyorum. O dedigin tam nasil oluyo?
5 6 dis sarimsagi havanda macun olana kadar dovup ustunu gecicek kadar zeytinyagi koyuyorum. Biraz bekletince de gece yatmadan ayaginin altina surup masajla yediriyorum corap giydiriyorum. Atestee de oksurukte de yapiliyo

5 6 dis sarimsagi havanda macun olana kadar dovup ustunu gecicek kadar zeytinyagi koyuyorum. Biraz bekletince de gece yatmadan ayaginin altina surup masajla yediriyorum corap giydiriyorum. Atestee de oksurukte de yapiliyo
Ben sadece zeytinyağını yapıyordum sarımsak bilmiyordum

2 gün biogaia vermeyi unuttum. Kakasi boyle daha kati posali gibi oldu.
Biogia bana da doktor vermişti ama o zaman kırkı cikmamisti henüz erken en az kırkınin cikmasini bekle demişti ben de almayi unutmuşum. Anne sütünden bir sürü probiyotik alacak ama sezaryen doğduğu için bir süre probiyotik desteği yapabiliriz demişti. Annem Aralık sonunda gelecek ondan istesem o zaman kullansam olur mu acaba? Bir de günde ne kadar kullanıyorsun ve bir şişe ne kadar gidiyor?

Tecrübeli anneler kızıma mont alıcam sizce hangisi kullanışlı ve sıcak olur peluş tarzımı normal mi
Kucak bebesinde mont zor oluyor yaa yukarı çıkıyor bence astronot al giydirirsin baştan aşağıya ama ayakları bütün olmasın patik gibi takip çıkarılabilen bir şey olsun. Kumaş olarak da Rüzgar gecirmemesi adına pembe olan daha iyi peluş pufidik görünüp sıcak tutsada rüzgarlı havada bir şişme montun yerini tutmaz
Sanki bizi anlatmışsın

Niye unutturmaya çalışıyorsun? Hiç durmadan mi emiyor? Uyuduğunda ağzından atmıyor mu? Gece gündüz kesintisiz emmek istemiyorsa bırak emsin. Her dk istiyorsa da uykuya geçişte kullan sadece öyle alışsın.
Bizim bebekler icin bunlar kullanisli degil astronot tarzi olursa daha rahat giyiliyo bunlari giyerken cok agliyolar
Aha işte aklın yolu bir. Evet bir de giydirme işi var astronotlarin önü komple açılıyor ve geniş oluyor sonra fermuarlari çekiyorsun bitti gitti

Benimki de öyle katılıyor neredeyse birden bire acayip korkuyorum o zaman birşeyin oldu biryerine mi vurdum pof
Ay cazgirliklarindan yaaa hele kucak isterken bir yere ya da ana kucagina bırakmayı bir dene aman Allah'ım bir anda kıyametler kopuyor sanırsın etini kopardik Ya da benim işim olsun başka biri kucağında tutsun sanki kucakta değil lavın içine artık Normalde genellikle mutlu bir bebek o yüzden böyle bir anda çok yüksek oktavdan ağlayınca elimiz ayağımıza dolanıyor

2 aydir boyle valla nasi gecicek blmiyorum. Uyku egitimi veriyim diyorum ama takatim yok

Aynen oyle bizimki de aksamlari. Gunde kac kez uyuyo sizin bebekler
Uyku eğitimi için daha küçükler yaaa. Bizimki de gündüz çok uyuyor gece uykusuna geç geçiyor zamanla düzelir inşallah. Abisiyle uğraşmaktan rutin de oluşturamadim. Yoksa gece banyo kremlenme masaj meme istiklal marsi kapanış yapardık oğlumla 8'de uyur gece 11de emer geri uyur sabah namazında yine emer geri uyurdu. Kızım da gece Allah'tan ama ancak 12-1 gibi uyuyor halbuki 10.00-02.00 arası rem uykusunda olması lazım da işte gece oturmalarini seviyor babasının kızı

G0ndüz hiç bir düzenimiz yok, akşamları normalde 12 1 gibi uyuyup sabaha kadar kesintisis uyuyor, 7 8 gibi kalkoyordu, bir kaç gündür gece uyukularıda kötüleşti
Seninkiyle benimki aynı model arada gece 3-4 gibi kalktığı da oluyor ama genelde sabaha kadar uyuyor. Zaten 7.20 de oğlanı okul için kaldırıyorum benim için süper oluyor.

Benm annenler bi haftadir bebdeler. Daha dogrusu gunduz hepsi gidiyo aksam geliyolar. Evlerinde insaat var cunku. Tabi yemek yapmak temizlik yapmak aksamlari gec yatmak gerekiyo. Baskasiyla yasamak cok zor
Ay sorma yaa ama evde tek olunca da bu modda oluyorsun işte
Offf bugün pijamalarimi bile çikarasim yok evi bok götürüyor mutfakla salonu sadece topladimsalona robotu mehter eşliginde saldim biriniz gelinde ütüye yardim edin ay hani kardeştik hepimiz yatagimi bile düzleyesim yok
Sorma sabahtan beri sadece bir kahvaltı yaptım bir de beline kadar kakasını yapmış kızımı yıkadım Çamaşır dağı ve ütü beni bekler astiklarim da kurusun hepsini bir katlarım diye kendimi kandırdım Yemeğim yok. Allah'tan evi dün akşam temizledim. Uykum da var gerçi azıcık uyusam mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…