Biraz önce elma sürdüm dudağına taş duygusu olmuş sanirum amma yalandıYogurtla baslarim. Tadimdan sonra kabak havuc patates pirinc denerim. Onlarla corba yaparim. Sonra yumurta sarisi sonra peynir sonra ihlamur avokado. Sonra onlarla karisim mamalar yaparim. Bebek biskuvisi yapar onu da katarim ara ara. Sonra muz irmik denerim. Elma denerim bunlarla ihlamuru karistirir gece mamasi yaparim falan fian alisir iste
Sarumsak kismini surersen tahris ediyomus. Ben sarimsagini surmuyorum sadece yagini suruyorumYa geçen bir yerde okudum ciltleri çok hassas ya tahriş edip yara yapabiliyormuş o dikkat etmek lazım. İlla yapılacaksa bile önce ufak bir yerde denemekte fayda var cilt tepki vermezse öyle komple ayak altına yapılır
Ben pure yedirmedim hic. Pureyi onermez ne doktorlar ne yasli teyzelerMevsim sebzelerinden püre yapip konverve yapsam mı acaba
Tatli seyler verirsen yemek yediremezsin kiBiraz önce elma sürdüm dudağına taş duygusu olmuş sanirum amma yalandı
Deneme yaptım tat duygusunu ölçmek içinSarumsak kismini surersen tahris ediyomus. Ben sarimsagini surmuyorum sadece yagini suruyorum
Ben pure yedirmedim hic. Pureyi onermez ne doktorlar ne yasli teyzeler
Tatli seyler verirsen yemek yediremezsin ki
Kötüüüü 65 te kaldım ilerlemiyor daha vermem gereken çok kilo varKilolar ne alemde kizlar
Ben de 69 da kaldım duraklama dönemine girdim kaç kilo verdinKötüüüü 65 te kaldım ilerlemiyor daha vermem gereken çok kilo var
73-74tüm doğuma girdiğimde doğumdan sonra 68 e düşmüştüm yavaş yavaş da 65 e düştümBen de 69 da kaldım duraklama dönemine girdim kaç kilo verdin
Pure vericeksen mantikli. Yoksa mevsimine gore beslersinDeneme yaptım tat duygusunu ölçmek içinnasıl yalandı ya.
Şuan bahçede sebze meyve var bir süre sonra kalmayacak onun yeme zamanında market sebzesine kalacaz o bakımdan aklıma geldi
Erken durmuş hedef kac73-74tüm doğuma girdiğimde doğumdan sonra 68 e düşmüştüm yavaş yavaş da 65 e düştüm
Çok püre gibi değilde konserve olayını deneyim bakayımPure vericeksen mantikli. Yoksa mevsimine gore beslersin
MaşallahAyın 18 de 4 bitecek
Aynen uykusu düzeni benziyor. Bizimkinin bu ara mide gazı çok oluyor ya. Bu ara geceleri zorlayan geğirememesi. Sabah 5te alttan gaz yine zorluyor tabi ama emzirme sonrası geğirememeye başladı uyuyamıyor kuyruğuna basılmış kedi gibi ağlayarak uyanıyor hep. Önceden yoktu yeni başladıBen asi icin gittigimde bakacaklar. Evde 7 geliyo, boyunu da yaklasik oyle bi sey bekliyorum. Bizim bebikler huyu suyu gorunusu benziyo gibi. Bizim de yanakli ama vücudu fit gorunuyor.
Tartıya çıkmıyorum korkuyorum hala 65imdir diye. Yarın sabah bi tartılayımKilolar ne alemde kizlar
Benim bebede memede ağlıyor kendini çekiyor ama bacakları hareketli oluyor ben gazı vardır diye düşünüyorum hemen kaldırıp sırtına pt pat yapıyorum genelge geğiriyor. Ama bu ara sık olmaya başladı önceden yoktu. Acaba meme reddiyle ilgili mi aklım karıştıAynen aynen sürekli emip çekiyor ağlıyor işin garibi ağlıyor diye kaldırdığımda doymamış olursa bide ona ağlıyor tekrar memeye alıyorum eme çeke eme çeke gidiyoruz doyana kadar. Gezerek emziriyodum o zaman dikkati dağılıp biraz emiyodu şimdi hepten çekmeye başladı bende boş duvarın önünde durdum ağladıkça diğer memeye değişerek emzirdim emdi bi 5 6 dk. Çok uzun sürmez inşallah bu süreç çok yorucu çünkü
Bizim bebeler için daha erken de.l.cocuklar için uygunImatci oksuruge napiyosun mesela? Olsun benim için her sey soguktan, ruzgardan, yagmur camurdan iyidir.
Deri sarkması normal göbek değil o, bende de olduGöbeğim benden bağımsız bir kütle gibi. Sezaryan göbeği berbat bir şeymiş gerçekten normal doğumda da göbeğim var derdim ama bu 2. Doğum diye belki bilemiyorum böyle sarktı katlandı falan berbat bir şey oldu3 ayımız doldu artık spora baslamam lazım bir an önce. Havuzda da tadilat vardi en son inşallah bitmiştir en azından gider iki yuzerim belki biraz kalori yakarım yoksa bu gidişat kötü. Yumurta ve süt diyetinden yiyecek bir şey bulamıyorum habire ekmek yiyorum
Delirella sen ne düşünüyorsun ek gıda hakkında
Hanımlar rota ve menenjit yaptıracak olanlar naısl yaptırıyoraunuz kac doz kacıncı haftalarda yaptırdınızı veya yaptıracaksınız
Tarifler gelişine gidişine önüme geleni ağzina tikmak amacımBizim bebeler için daha erken de.l.cocuklar için uygun
Deri sarkması normal göbek değil o, bende de oldu
Yulaf kepeginden ekmek yap cnn, dukan ekmek diye gecer
Doktor görüşü ile 5.5 ayda baslamak mistiyorum aşağıdaki.ek gıda kitap.setini aldım, arkadaşım ek gida içinbebelerin sevdiği tarifler var dediz nasip :)
Bebeklik Ek Gıda Tarif Kitabı Seti - Fiyatı, Yorumları
Bebeklik Ek Gıda Tarif Kitabı Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Rotayı 2.ay karma asi ile yaptılar
Menenjiti 3.ay aşısı olarak dün yaptırdık. Menenjit asisi ikiye bölünmüş, eskisi gibi tek değil bu arada. Bebeklerde komplikasyon çok diye icerigi 2 ye bolmusler ama aynı gün 2 menenjiti de bacakta yaptılar bize.
Sizde alerji vardı sanırım bu aşılar alerjikmiş doktorunuzla konuştunuz mu ne tavsiye ettiHanımlar rota ve menenjit yaptıracak olanlar naısl yaptırıyoraunuz kac doz kacıncı haftalarda yaptırdınızı veya yaptıracaksınız
Rota bu hafta yaptırdık 1. Dozu ,üç ay bitince dedi doktorum,menenjit aşısı beksero değil mi o da özel aşı onu da 7. Ayda yapılsın dedi doktorumuzHanımlar rota ve menenjit yaptıracak olanlar naısl yaptırıyoraunuz kac doz kacıncı haftalarda yaptırdınızı veya yaptıracaksınız
Ben de kullanmistim cok guzel tarifler var. Yine bundan ilerlicezDoktor görüşü ile 5.5 ayda baslamak mistiyorum aşağıdaki.ek gıda kitap.setini aldım, arkadaşım ek gida içinbebelerin sevdiği tarifler var dediz nasip :)
Bebeklik Ek Gıda Tarif Kitabı Seti - Fiyatı, Yorumları
Bebeklik Ek Gıda Tarif Kitabı Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Cidden bu kadar olmaz. Dun ogleden beri bizimki de surekli mikirdaniyor. Hem gaz hem dis. Emzik verdim, kendinden gecti damaklari arasinda emzigi sıka sıka. Ben elime alip kasiyinca da gülüyor. Bu kadar erken beklemiyodum. Iste gazi da var cunku goruyorum kivraniyor. Aslinda gaz cikariyor yine de gaz tavan yapti. Gegirmesi icin omzuma koydugum gibi cigligi basiyor. Karnina baski olsun istemiyor. Biogaiayi biraktim diye mi oldu acaba. Seninki de ondan olabilir mi? Ben sut urunleri yiyorum belki de ondan diyorum. Sen diyeti mi actin? Oy oy. Keske su sabah 5 olayi bitse. Dun sabah 5te uyandi tam uyuttum yattim bu sefer kiz uyandi. Cok yorgunum su an. Komik bi sey anlatim aklima gelmisken. Gecen oksurunce aniden pirtladi ve kendi pirtindan korktu, gozlerini patlatti, alt dudagini sarkitip aglamaya basladi, cok komikti.Aynen uykusu düzeni benziyor. Bizimkinin bu ara mide gazı çok oluyor ya. Bu ara geceleri zorlayan geğirememesi. Sabah 5te alttan gaz yine zorluyor tabi ama emzirme sonrası geğirememeye başladı uyuyamıyor kuyruğuna basılmış kedi gibi ağlayarak uyanıyor hep. Önceden yoktu yeni başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?