Bizde de vardı püskürterek kusmalar vs olınca kaka tahlilinden alerji çıktıKızlar bebeğim bir süredir emerken başını geriye atıp vücudunu gererek ağlıyor memeyi bırakıp bırakıp alıyor yani sütüm var eminim yutkunurken zorlanma sesi de gelmiyor bu neden olabilir ya başına gelen var mı
Püre akil isi degil ilk cocukta aman bogazinda kalir aman cigneyemz diye diye cok ilmisler bebeye su gibi pureler verdim oglumda kas geriligi oldu suan bile zorlanir .. kizda 5 aylikti diside vardi verdim eline bebe buskvisini cigneye cigneye yedi.. bundada hemen vericem ekmegini, pankekini vs yumusak kolay yutabilcegi seyleri..Sarumsak kismini surersen tahris ediyomus. Ben sarimsagini surmuyorum sadece yagini suruyorum
Ben pure yedirmedim hic. Pureyi onermez ne doktorlar ne yasli teyzeler
Tatli seyler verirsen yemek yediremezsin ki
Reflü şurubu aldık daha onu vermeden emmesi biraz düzeldi şükürler olsun şimdi emerken ağlamıyor ama yedikleri ağzına geliyor kusuyor sonradan bi süre şurup verip takip edicem bakalımÜzme kuzum kendini doktora danışmişsindir illa ki o bile bilememiş sen mi bileceksin hrm de ilk bebeğin. Simdi özellikle reflü olabilir mi şu ilaclar fayda eder mi diye bir sor bakalım inşallah şifa olur kuzuya.
Sizin alerji dereceniz kaç çıktı? Bi de döküntüler nasıl geçti naptınızBen yaptirdim süt alerjisi var agir derecede degil ama döküntü yapti vucudunda
Mevsim sebzelerinden püre yapip konverve yapsam mı acaba
Yaaa ama berbat bir şey bu göbek böyle katlı mı kalacak kilo versek de ?Bizim bebeler için daha erken de.l.cocuklar için uygun
Deri sarkması normal göbek değil o, bende de oldu
Yulaf kepeginden ekmek yap cnn, dukan ekmek diye gecer
Doktor görüşü ile 5.5 ayda baslamak mistiyorum aşağıdaki.ek gıda kitap.setini aldım, arkadaşım ek gida içinbebelerin sevdiği tarifler var dediz nasip :)
Bebeklik Ek Gıda Tarif Kitabı Seti - Fiyatı, Yorumları
Bebeklik Ek Gıda Tarif Kitabı Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Rotayı 2.ay karma asi ile yaptılar
Menenjiti 3.ay aşısı olarak dün yaptırdık. Menenjit asisi ikiye bölünmüş, eskisi gibi tek değil bu arada. Bebeklerde komplikasyon çok diye icerigi 2 ye bolmusler ama aynı gün 2 menenjiti de bacakta yaptılar bize.
Ben 2 ayin dolmasına 1 hafta kala Cezayir'e geldim, yatağı İstanbul'da bıraktım. Sığmıyodu zaten artık ona ayakları çıkıyordu yataktanReflü yatağını hala kullanıyor musunuz kızlar ben kullanıyorum ne zaman bırakılıyor bu
Püre derken robotta çekmekten bahsediyor herhalde. Cam rendeyle rendeliyordum ben gayet de yiyebiliyor. Blw ye uygun şeyleri de ince uzun eline veriyorsun onları da gayet güzel eziyor damağıylaSen nasil vericeksin ki? Rendeyle mi? 6 aylik bebis pure olmayan neyi yiyebilir ki? Ben hic düşünmedim. Tek aklima gelen püre
Şef bıçağıyla ezHavan yok alternatif dusunuyorum rondo fln. Ama muhakkak yapicam sag ol.
Yüz üstü durmayı da sevmiyor hanımefendi kendi üstüme koyuyorum onda bile mıkırdıyor. Yine de deneyeceğim inşallahSürekli yüz üstü yatır hırslaninca daha cabuk dönüyolar
Bizde gaitada sadece gizli kana baktı doktorumuz, gaitada alerji cıkmaz ki süt alerjisi öyle belli olan bisey değil, bu yastaki bebeklerde herhangi bir testte cıkmaz alerjileriGaita kaka testinde alerji kaç çıktı sizin?
Aynı sorum bende de var gecende doktora götürdüm fizyolojik yani zararsız reflü dedi. Bebeğim her seferinde burnundan kusuyor fıskırarak helak oluyor cocuk. İlac vs vermedi besledikten sonra 30 derece açı ile yatır dedi.Reflü şurubu aldık daha onu vermeden emmesi biraz düzeldi şükürler olsun şimdi emerken ağlamıyor ama yedikleri ağzına geliyor kusuyor sonradan bi süre şurup verip takip edicem bakalım
55 ideal kilom. Süt ürünleri intoleransı olduğu için baya karbonhidrata yükleniyorum valla ondan yoksa bence daha zayıflardımErken durmuş hedef kac
Bicagin yan kismiyla ez iyice dogra surtturerek ez dogra ez dogra bi bakmissin olmusHavan yok alternatif dusunuyorum rondo fln. Ama muhakkak yapicam sag ol.
Elmayi armutu cam rendede vermistim. Cilek vs sulu meyveleri fileli bi alet var adi aklima gelmeyen onda vermistim. Geri kalan herseyi de minik minik verdim damaginda ezerek yedi. Havuc kabak patates pirinc corba gibi bisi yapardim. Baya parcali olurdu ilk baslarda ogure ogure yedi sonra alisti amaSen nasil vericeksin ki? Rendeyle mi? 6 aylik bebis pure olmayan neyi yiyebilir ki? Ben hic düşünmedim. Tek aklima gelen püre
Kantaron suruyorum baska da care bulamadimOna buldun mu bi cagre ya fena pisiyo hemde
Benim kuzenimin kizi da 9 yasinda hala bisi yiyemiyo dogru duzgun pureyle beslendigi icin. Patates kizartmasi yemez mi mesela cocuk. Bogazima takiliyo deyip yemiyoPüre akil isi degil ilk cocukta aman bogazinda kalir aman cigneyemz diye diye cok ilmisler bebeye su gibi pureler verdim oglumda kas geriligi oldu suan bile zorlanir .. kizda 5 aylikti diside vardi verdim eline bebe buskvisini cigneye cigneye yedi.. bundada hemen vericem ekmegini, pankekini vs yumusak kolay yutabilcegi seyleri..
Evet bu dönemde zaten aşırı yüklenmek olmaz azar azpar yavaş yavaş pek de birşey kalmamış55 ideal kilom. Süt ürünleri intoleransı olduğu için baya karbonhidrata yükleniyorum valla ondan yoksa bence daha zayıflardım
Yok ya püre dediğim o değil sürek ki vermek değil bahçem var benim şuan sebzeler var bir iki haftaya bitecek doğal ilaçsız ata tohumundan. Onları saklama koşullarından söz ettim. Daha sonra bebeğin ek gıda zamanında bahçemde ürün olmayacak gidip marketten Almam gerekecek. Hazır doğalı varken pure olur küp küp olur dilim olur. Konserve yapayım küçük kavanozlar su markalarin da varya onlar gibi arada kendi yaptığımi yedireyim çeşit çeşit gibi yollarda filanda hayat kurtarirBicagin yan kismiyla ez iyice dogra surtturerek ez dogra ez dogra bi bakmissin olmus
Elmayi armutu cam rendede vermistim. Cilek vs sulu meyveleri fileli bi alet var adi aklima gelmeyen onda vermistim. Geri kalan herseyi de minik minik verdim damaginda ezerek yedi. Havuc kabak patates pirinc corba gibi bisi yapardim. Baya parcali olurdu ilk baslarda ogure ogure yedi sonra alisti ama
Kantaron suruyorum baska da care bulamadim
Benim kuzenimin kizi da 9 yasinda hala bisi yiyemiyo dogru duzgun pureyle beslendigi icin. Patates kizartmasi yemez mi mesela cocuk. Bogazima takiliyo deyip yemiyo
Bahcen varsa tabi ki yap. Ben bahceden domates alip bi kilo salca yapip buzluga atmistim porsiyon porsiyon. Tuzsuz bebek salcasiYok ya püre dediğim o değil sürek ki vermek değil bahçem var benim şuan sebzeler var bir iki haftaya bitecek doğal ilaçsız ata tohumundan. Onları saklama koşullarından söz ettim. Daha sonra bebeğin ek gıda zamanında bahçemde ürün olmayacak gidip marketten Almam gerekecek. Hazır doğalı varken pure olur küp küp olur dilim olur. Konserve yapayım küçük kavanozlar su markalarin da varya onlar gibi arada kendi yaptığımi yedireyim çeşit çeşit gibi yollarda filanda hayat kurtarir
Trabzon hurması karnıbahar pancar var şuan mesela bunları ayrı ayrı küçük kavanozlar hakkında konservve yapcam ek gidada açar princti başka şeydi karıştırıp veririm bal kabagim var o dışarıda da bekliyor elma erik üzüm yapmıştım meyve suyu olarak. Büyük kizimada beslenmesine hergun koyuyorum. Maden suyu şişesinde iyi oluyor.Bahcen varsa tabi ki yap. Ben bahceden domates alip bi kilo salca yapip buzluga atmistim porsiyon porsiyon. Tuzsuz bebek salcasi
Ben anlamadim ki. Sogan ve seker uzerine de su mu koyucaz, yoksa sogsnin suyu mu cikacak onu mu icicez. Cok ustun koru yazmis. Sen snladin mi?
menenjiti nasıl yapıyolar bexsero 2 doz nimenrix 1 doz şeklinde mi?
O da olabilir tabi ama etrafına bakcam diye kafayı kaldırmayı doyduktan sonra yapıyor benimki bu başka bişeydi şimdi çok şükür geriledi. Meme grevi de oluyomuş bu aylarda ne nedendir bilebilsek de paniklemesekBenim bebede memede ağlıyor kendini çekiyor ama bacakları hareketli oluyor ben gazı vardır diye düşünüyorum hemen kaldırıp sırtına pt pat yapıyorum genelge geğiriyor. Ama bu ara sık olmaya başladı önceden yoktu. Acaba meme reddiyle ilgili mi aklım karıştı
Gaita da alerji değeri var ordan belli oluyo alerji olup olmadıgı. Bizm aşırı yüksel değildi neyseki. Alerji oldugu gaita değerimde cıkıyo bizim çıktı işte bulduk. Cok sukur şmdi dikkat ediyorum rahatladk yoksa hep püskürerek kusmalar bitmiyodu. Tabi ben deneyerek buldum yoğurt süt onlarda cıktı süt ürünlerneBizde gaitada sadece gizli kana baktı doktorumuz, gaitada alerji cıkmaz ki süt alerjisi öyle belli olan bisey değil, bu yastaki bebeklerde herhangi bir testte cıkmaz alerjileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?