2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Reflü yatağını hala kullanıyor musunuz kızlar ben kullanıyorum ne zaman bırakılıyor bu

5 damla veriliyor gunde. Minik bi sey. 2 haftada bitiyor valla. 5 tane bitirmisimdir bence. Ben antibiyotik kullandim. Bagirsaktaki yararli bakterilere yazik ettik. Bosuna kullanmis gibi hissediyorum. Bu aydan sonra kullanilir mi, bence her zaman kullanilabilir ama doktor daha iyi bilir.

menenjiti nasıl yapıyolar bexsero 2 doz nimenrix 1 doz şeklinde mi?

Rota bu hafta yaptırdık 1. Dozu ,üç ay bitince dedi doktorum,menenjit aşısı beksero değil mi o da özel aşı onu da 7. Ayda yapılsın dedi doktorumuz
menenjiti kaç doz şeklinde önerdi

5 6 dis sarimsagi havanda macun olana kadar dovup ustunu gecicek kadar zeytinyagi koyuyorum. Biraz bekletince de gece yatmadan ayaginin altina surup masajla yediriyorum corap giydiriyorum. Atestee de oksurukte de yapiliyo
Havan yok alternatif dusunuyorum rondo fln. Ama muhakkak yapicam sag ol.

Sizde alerji vardı sanırım bu aşılar alerjikmiş doktorunuzla konuştunuz mu ne tavsiye etti
evet 2 ayrı doktora sordum yıllardır cocuk doktorular süt alerjisinde rota yapılmıyor boyle görüşler var dedim, doktorlar yaptırabilirsin dediler. rotada cok kararsız kaldım ama menenjiti kesin yaptıraxcağım

Gerci bizimkisi hasta. Ondan da mikirdaniyor olabilir. Bugun 6 gun oldu. Hala öksürüyo

Gaita kaka testinde alerji kaç çıktı sizin?

Evet bimses duyunca o kafa hemen kalkıyo bide bakarken bi yandan kolumu yalıyo meme arıyo boş bi duvara sırtınızı verip emzirin diyolar o işe yarar belki

Gastrotus bizde bi işe yaramadı. Bu ilacı kullanırken exrtra gaz ilacı kullanmayın demişti dr. Cunku hem gaz ilacı hem reflü ilacıymıs. Ve ayrıca bu anlattıklarınızn hepsi vardı gittik kaka tahlili yaptırdık alerji çıktı bebeğimde. Bu da bi ihtimal. Dr un aklına gelmedi baska dr a götürdük o söledi bu belirtiler alerji belirtileri ile aynı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…