Ben anlamadim ki. Sogan ve seker uzerine de su mu koyucaz, yoksa sogsnin suyu mu cikacak onu mu icicez. Cok ustun koru yazmis. Sen snladin mi?Bizim bebeler için daha erken de.l.cocuklar için uygun
5 damla veriliyor gunde. Minik bi sey. 2 haftada bitiyor valla. 5 tane bitirmisimdir bence. Ben antibiyotik kullandim. Bagirsaktaki yararli bakterilere yazik ettik. Bosuna kullanmis gibi hissediyorum. Bu aydan sonra kullanilir mi, bence her zaman kullanilabilir ama doktor daha iyi bilir.Biogia bana da doktor vermişti ama o zaman kırkı cikmamisti henüz erken en az kırkınin cikmasini bekle demişti ben de almayi unutmuşum. Anne sütünden bir sürü probiyotik alacak ama sezaryen doğduğu için bir süre probiyotik desteği yapabiliriz demişti. Annem Aralık sonunda gelecek ondan istesem o zaman kullansam olur mu acaba? Bir de günde ne kadar kullanıyorsun ve bir şişe ne kadar gidiyor?
menenjiti nasıl yapıyolar bexsero 2 doz nimenrix 1 doz şeklinde mi?Bizim bebeler için daha erken de.l.cocuklar için uygun
Deri sarkması normal göbek değil o, bende de oldu
Yulaf kepeginden ekmek yap cnn, dukan ekmek diye gecer
Doktor görüşü ile 5.5 ayda baslamak mistiyorum aşağıdaki.ek gıda kitap.setini aldım, arkadaşım ek gida içinbebelerin sevdiği tarifler var dediz nasip :)
Bebeklik Ek Gıda Tarif Kitabı Seti - Fiyatı, Yorumları
Bebeklik Ek Gıda Tarif Kitabı Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Rotayı 2.ay karma asi ile yaptılar
Menenjiti 3.ay aşısı olarak dün yaptırdık. Menenjit asisi ikiye bölünmüş, eskisi gibi tek değil bu arada. Bebeklerde komplikasyon çok diye icerigi 2 ye bolmusler ama aynı gün 2 menenjiti de bacakta yaptılar
menenjiti kaç doz şeklinde önerdiRota bu hafta yaptırdık 1. Dozu ,üç ay bitince dedi doktorum,menenjit aşısı beksero değil mi o da özel aşı onu da 7. Ayda yapılsın dedi doktorumuz
Havan yok alternatif dusunuyorum rondo fln. Ama muhakkak yapicam sag ol.5 6 dis sarimsagi havanda macun olana kadar dovup ustunu gecicek kadar zeytinyagi koyuyorum. Biraz bekletince de gece yatmadan ayaginin altina surup masajla yediriyorum corap giydiriyorum. Atestee de oksurukte de yapiliyo
Bebis icinBebek için büyük çocuk için mi
evet 2 ayrı doktora sordum yıllardır cocuk doktorular süt alerjisinde rota yapılmıyor boyle görüşler var dedim, doktorlar yaptırabilirsin dediler. rotada cok kararsız kaldım ama menenjiti kesin yaptıraxcağımSizde alerji vardı sanırım bu aşılar alerjikmiş doktorunuzla konuştunuz mu ne tavsiye etti
Sen nasil vericeksin ki? Rendeyle mi? 6 aylik bebis pure olmayan neyi yiyebilir ki? Ben hic düşünmedim. Tek aklima gelen pürePure vericeksen mantikli. Yoksa mevsimine gore beslersin
Gerci bizimkisi hasta. Ondan da mikirdaniyor olabilir. Bugun 6 gun oldu. Hala öksürüyoAynen uykusu düzeni benziyor. Bizimkinin bu ara mide gazı çok oluyor ya. Bu ara geceleri zorlayan geğirememesi. Sabah 5te alttan gaz yine zorluyor tabi ama emzirme sonrası geğirememeye başladı uyuyamıyor kuyruğuna basılmış kedi gibi ağlayarak uyanıyor hep. Önceden yoktu yeni başladı
Ben onu kullanmıyorum artık çokta kullanmadım terletti çocuğu üstüne ne koyarsan koyayımReflü yatağını hala kullanıyor musunuz kızlar ben kullanıyorum ne zaman bırakılıyor bu
Aynennn benim cocugumu da terletiyo yaaaBen onu kullanmıyorum artık çokta kullanmadım terletti çocuğu üstüne ne koyarsan koyayım
Bir isede yaradığını düşünmüyorum gereksiz benceAynennn benim cocugumu da terletiyo yaaa
Gaita kaka testinde alerji kaç çıktı sizin?evet 2 ayrı doktora sordum yıllardır cocuk doktorular süt alerjisinde rota yapılmıyor boyle görüşler var dedim, doktorlar yaptırabilirsin dediler. rotada cok kararsız kaldım ama menenjiti kesin yaptıraxcağım
Önce bi konussunda gerisi bakılır insallahMerhaba arkadaşlar, aranızda çift anadilli olan veya bebeğine birden fazla dil öğretmeyi düşünen var mı?
Sürekli yüz üstü yatır hırslaninca daha cabuk dönüyolarBenimkide nerdeyse 4 aylık oldu dönemiyor daha hafif yelteniyor kalıyor öyle
Ona buldun mu bi cagre ya fena pisiyo hemdeBogumlarinin arasi pisiyo oyle dusunseninkine de masallah boylu poslu olcak
Göbek dısında gayet fitimKilolar ne alemde kizlar
Evet bimses duyunca o kafa hemen kalkıyo bide bakarken bi yandan kolumu yalıyo meme arıyoBizim de bu şekilde. 3-4 ay arası böyle geçiyor malesef. Dolaninca da etrafı izlemekten emmez sanki. Ya sabit bir şeye ilgisini çekmek lazım ya da emzirme örtüsüyle örtmek. İkisi de fayda etmeyebilir bazen kucağında hoplatarak emzirmek de fayda ediyor diyorlar ama benim tontikle zıplayamam valla belimi duzeltmeye bir ton para döktüm kayropraktiğeartık belim kıymetli Acıkınca illa ki emecek artık dört fort çekiyorlar zaten 5 dk da memeyi bosaltiyorlar beni kız 5 dk bile emmeiyor çoğunlukla ne yapayım çok olsa bu ay biraz daha az kilo alır
Gastrotus bizde bi işe yaramadı. Bu ilacı kullanırken exrtra gaz ilacı kullanmayın demişti dr. Cunku hem gaz ilacı hem reflü ilacıymıs. Ve ayrıca bu anlattıklarınızn hepsi vardı gittik kaka tahlili yaptırdık alerji çıktı bebeğimde. Bu da bi ihtimal. Dr un aklına gelmedi baska dr a götürdük o söledi bu belirtiler alerji belirtileri ile aynı diyeSirf size cevap yazabilmek icin siteye uye oldum. Benim bebegimin reflusu var ve sizin anlttiklariniz bebeginizde reflu olma ihtimalinin kuvvetli oldugunu dusundurdu bana. Karnini doyurmaya calisirken caninin yandigini ve kendini geri cektigini dusununce icim ezildi. Anlattiginiz sekil tracy hogg un kitabinda reflusu olan bebek kendini geriye dogru gerer seklinde anlatiliyor. Cani yandigi icin emmek istemez. Kilo alimi düşüktür. Bir de kendi tecrubemden ve okuduklarim kadariyla reflusu olan bebekler gazli oluyor genelde kakasini puskurterek tazyikli yapiyor. Kusmugu pütürlü oluyor. Kusunca agliyor cunku cani yaniyor. Puskurterek kusuyor. Emdikten sonra gazini cikarirken genelde kusuyor. Bir de normalden fazla kusuyor lutfen bu belirtiler varsa bebeginizde doktora gidin ve reflu ihtimalini arastirin. Cok can yakici birsey bebek icin. Her insan kendine hastir ve tedavisi farklidir ama maalesef her doktor da cok ilgili olmayabiliyor bu sebepten eger gerçekten reflusu varsa bebeginizin fikir olmasi icin yaziyorum ki biz gunde uc kez emdikten bir saat sonra gastrotuss 2 bucuk ml iciyoruz ve gazini rahat cikartmasi icin de enterogiss gaz damlasi kullaniyoruz. Sebep her ne ise bebeginize cok gecmis olsun sifa bulsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?