Ben de öyle yaaa ekmek makarna vb yemekten kilo veremiyorum hatta aldım gibime geliyor55 ideal kilom. Süt ürünleri intoleransı olduğu için baya karbonhidrata yükleniyorum valla ondan yoksa bence daha zayıflardım
Bebegının süt ürünlerine alerjisi mi var55 ideal kilom. Süt ürünleri intoleransı olduğu için baya karbonhidrata yükleniyorum valla ondan yoksa bence daha zayıflardım
Ben catalla ezip veriyodum ya. Yine oyle yaparim herhalde. Fileli olandan muz yiyip duruyordu. Bitince bi daha istiyodu. Hic heyecanlanmiyorum bu sefer. Sut alerjisinden suphelendigim icin cok temkinli olmam lazim. :/Bicagin yan kismiyla ez iyice dogra surtturerek ez dogra ez dogra bi bakmissin olmus
Elmayi armutu cam rendede vermistim. Cilek vs sulu meyveleri fileli bi alet var adi aklima gelmeyen onda vermistim. Geri kalan herseyi de minik minik verdim damaginda ezerek yedi. Havuc kabak patates pirinc corba gibi bisi yapardim. Baya parcali olurdu ilk baslarda ogure ogure yedi sonra alisti ama
Kantaron suruyorum baska da care bulamadim
Benim kuzenimin kizi da 9 yasinda hala bisi yiyemiyo dogru duzgun pureyle beslendigi icin. Patates kizartmasi yemez mi mesela cocuk. Bogazima takiliyo deyip yemiyo
Kaka tahlili yaptılar geçen temiz çıktı. Bu ara hafifledi şükür şikayetleri 6 aylık olsun da geçsin diye bekliyorum gazı reflüsü kusması bilmem nesiBizde de vardı püskürterek kusmalar vs olınca kaka tahlilinden alerji çıktı
Ben de blender kullanmiyodum. Catalla eziyordum. Yine oyle yaparim. Blw yaptim cok.da basariliydik. 2 eliyle de kasik catal kullananiliyor su an. Ama ne var ki kullanabilse de kullanmiyor yemek secuyor. Ek gida icin heyecanli degilim. Hem sut proteini alerjisi suphemden hem de ne kadar saglikli beslersen besle sonunda abur cubur yiyolar. En azindan ben kizima cok ozendim cok sakindim aman dogal aman saglikli olsun simdi patates kizartmasi pizza cikokatali kruvasan yiyor. Cok kasmamak lazim. Bi yazi gormustum emzirmek ve mamayla ilgili. Diyor ki emzirsen de mama da versen sonunda bir gun arabasinin koltuguna dusen Mc Donalds patates kizartmasini yiyor. Cok dogruBen 2 ayin dolmasına 1 hafta kala Cezayir'e geldim, yatağı İstanbul'da bıraktım. Sığmıyodu zaten artık ona ayakları çıkıyordu yataktan
Püre derken robotta çekmekten bahsediyor herhalde. Cam rendeyle rendeliyordum ben gayet de yiyebiliyor. Blw ye uygun şeyleri de ince uzun eline veriyorsun onları da gayet güzel eziyor damağıyla
Şef bıçağıyla ez
Süt alerjisi bu aylarda çoğu bebeklerde çıkar bir yaşına kalmaz duzeliyor daha doğrusu tahliller bu ayda doğru sonuç vermiyor55 ideal kilom. Süt ürünleri intoleransı olduğu için baya karbonhidrata yükleniyorum valla ondan yoksa bence daha zayıflardım
Kilo alımı nasıl peki? Bizimki 3. ay 500 gram almış sadece yakın takibe alalım dedi ebe 1 hafta sonra tekrar tarttı yine aynı kilo 1 haftada hiç almamıştı ama bu şikayetler vardı doğru düzgün ememiyodu ağlıyodu gaz çıkarana kadar ağlayıp sonra rahatlıyoduAynı sorum bende de var gecende doktora götürdüm fizyolojik yani zararsız reflü dedi. Bebeğim her seferinde burnundan kusuyor fıskırarak helak oluyor cocuk. İlac vs vermedi besledikten sonra 30 derece açı ile yatır dedi.
Bugüne kadar yapmamıştım, genelde buzdolabına koyup 2 gün içinde tuketiyorduk. Son birkaç seferdir tek meme emdigidne diğer memeyi boşaltıp buzluğa attım elimde yedek sütüm olsun diyeGunaydin süt sağan dolaba biriktiren varmı.
Ya ben hiç sagamiyorum makina kullanınca amortisörler bozuluyorBugüne kadar yapmamıştım, genelde buzdolabına koyup 2 gün içinde tuketiyorduk. Son birkaç seferdir tek meme emdigidne diğer memeyi boşaltıp buzluğa attım elimde yedek sütüm olsun diye
Lansinohun tekli makinesi var bende, şimdilik iş goruyorYa ben hiç sagamiyorum makina kullanınca amortisörler bozuluyor
Makinada değil sorun bendeLansinohun tekli makinesi var bende, şimdilik iş goruyor
Vakumlama yerini tam oturtnuyir musun acaba?Makinada değil sorun bendekullandıktan sonra tişört ipislaknoluyor gelen gidiyor
Doktorlar fazla demiyor mu kilosuna. Böyle kilosu fazla olup çok mama içen bebeklere 1 ölçek fazla su koyup öyle mama hazırlayın diyorlar daha fazla kilo almasın diye. Masallah tosunuma ama ilerde obeziteye sebep olmasın Allah korusun şimdiden 8 ise yuruyene kadar kaç kilo olacak, Allah kolaylık versin ne bel kalır ne kolValla benim buyuk oglum o kdar zayifti ki. Hala ince belli boyu uzun ama zayif. Bunu da ayni besliyorum. Ama kakasini hep 4 5 gunde bi yapiyo cozemedik bi turlu. Sanirim ondan kilo aliyo boyle
Doktor bana üç ayı geçirme demişti 12 haftalık filan olur haftaya vurunca ikincin dozda iki ay sonra en erkenKzılar rota virüsü aşısının ilk dozu en geç hangi haftaya kadar yapılıyor bilen var mı?
Benim oğlum da 7800 sadece anne sutu alıyor doğum kilosu çok düşüktü Dr suanlik diyete gerek yok ama doğum kilosuna göre fazla almış kilo dedianne sütü almaya devam erkenden ek gıdaya falan geçme dedi zaten geçmem de kilo boy oranı iyi çok şükür boyu da uzuyor fazla alması iskelet sisteminde eğrilik vs yapabilirmis şuan için sorun olmaz dedi bize drDoktorlar fazla demiyor mu kilosuna. Böyle kilosu fazla olup çok mama içen bebeklere 1 ölçek fazla su koyup öyle mama hazırlayın diyorlar daha fazla kilo almasın diye. Masallah tosunuma ama ilerde obeziteye sebep olmasın Allah korusun şimdiden 8 ise yuruyene kadar kaç kilo olacak, Allah kolaylık versin ne bel kalır ne kol
Evett malesefBebegının süt ürünlerine alerjisi mi var
Ben tahlil yapmadım yedikçe deneyimliyorum malesefSüt alerjisi bu aylarda çoğu bebeklerde çıkar bir yaşına kalmaz duzeliyor daha doğrusu tahliller bu ayda doğru sonuç vermiyor
Biz kaçırdık o zaman vaktiniDoktor bana üç ayı geçirme demişti 12 haftalık filan olur haftaya vurunca ikincin dozda iki ay sonra en erken
Diyo tabi ki demez mi. Zaten 1 ayliktan beri 40 cc ye bi olcek mama koyuyorum. Ama bu aya kadar gece de cok uyanip 2 saatte 1 mama istiyodu. Smdi gece uzun uzun uyuyo 2 kez mama veriyorum. Bu ay daha az alicaktir diye umuyorum. Yoksa tasimasi bile zorDoktorlar fazla demiyor mu kilosuna. Böyle kilosu fazla olup çok mama içen bebeklere 1 ölçek fazla su koyup öyle mama hazırlayın diyorlar daha fazla kilo almasın diye. Masallah tosunuma ama ilerde obeziteye sebep olmasın Allah korusun şimdiden 8 ise yuruyene kadar kaç kilo olacak, Allah kolaylık versin ne bel kalır ne kol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?