2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben catalla ezip veriyodum ya. Yine oyle yaparim herhalde. Fileli olandan muz yiyip duruyordu. Bitince bi daha istiyodu. Hic heyecanlanmiyorum bu sefer. Sut alerjisinden suphelendigim icin cok temkinli olmam lazim. :/

Bizde de vardı püskürterek kusmalar vs olınca kaka tahlilinden alerji çıktı
Kaka tahlili yaptılar geçen temiz çıktı. Bu ara hafifledi şükür şikayetleri 6 aylık olsun da geçsin diye bekliyorum gazı reflüsü kusması bilmem nesi

Ben de blender kullanmiyodum. Catalla eziyordum. Yine oyle yaparim. Blw yaptim cok.da basariliydik. 2 eliyle de kasik catal kullananiliyor su an. Ama ne var ki kullanabilse de kullanmiyor yemek secuyor. Ek gida icin heyecanli degilim. Hem sut proteini alerjisi suphemden hem de ne kadar saglikli beslersen besle sonunda abur cubur yiyolar. En azindan ben kizima cok ozendim cok sakindim aman dogal aman saglikli olsun simdi patates kizartmasi pizza cikokatali kruvasan yiyor. Cok kasmamak lazim. Bi yazi gormustum emzirmek ve mamayla ilgili. Diyor ki emzirsen de mama da versen sonunda bir gun arabasinin koltuguna dusen Mc Donalds patates kizartmasini yiyor. Cok dogru

Kilo alımı nasıl peki? Bizimki 3. ay 500 gram almış sadece yakın takibe alalım dedi ebe 1 hafta sonra tekrar tarttı yine aynı kilo 1 haftada hiç almamıştı ama bu şikayetler vardı doğru düzgün ememiyodu ağlıyodu gaz çıkarana kadar ağlayıp sonra rahatlıyodu şimdi düzgün emiyor şükür ama bi kustumu yerlerden kusmuk siliyorum sürekli böyle kusmasa da göğüsler dolu olup çok emdiğinde ya da çok gazı olduğunda böyle kusuyor. Yarın tekrar götürücem bakalım kilo almış mı

Gunaydin süt sağan dolaba biriktiren varmı.
Bugüne kadar yapmamıştım, genelde buzdolabına koyup 2 gün içinde tuketiyorduk. Son birkaç seferdir tek meme emdigidne diğer memeyi boşaltıp buzluğa attım elimde yedek sütüm olsun diye

Valla benim buyuk oglum o kdar zayifti ki. Hala ince belli boyu uzun ama zayif. Bunu da ayni besliyorum. Ama kakasini hep 4 5 gunde bi yapiyo cozemedik bi turlu. Sanirim ondan kilo aliyo boyle
Doktorlar fazla demiyor mu kilosuna. Böyle kilosu fazla olup çok mama içen bebeklere 1 ölçek fazla su koyup öyle mama hazırlayın diyorlar daha fazla kilo almasın diye. Masallah tosunuma ama ilerde obeziteye sebep olmasın Allah korusun şimdiden 8 ise yuruyene kadar kaç kilo olacak, Allah kolaylık versin ne bel kalır ne kol

Kzılar rota virüsü aşısının ilk dozu en geç hangi haftaya kadar yapılıyor bilen var mı?

Benim oğlum da 7800 sadece anne sutu alıyor doğum kilosu çok düşüktü Dr suanlik diyete gerek yok ama doğum kilosuna göre fazla almış kilo dedianne sütü almaya devam erkenden ek gıdaya falan geçme dedi zaten geçmem de kilo boy oranı iyi çok şükür boyu da uzuyor fazla alması iskelet sisteminde eğrilik vs yapabilirmis şuan için sorun olmaz dedi bize dr

Diyo tabi ki demez mi. Zaten 1 ayliktan beri 40 cc ye bi olcek mama koyuyorum. Ama bu aya kadar gece de cok uyanip 2 saatte 1 mama istiyodu. Smdi gece uzun uzun uyuyo 2 kez mama veriyorum. Bu ay daha az alicaktir diye umuyorum. Yoksa tasimasi bile zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…