Benimkininde varrrEvett malesef
Kaşıkla da denedim. Tüm ev mama oldu. Yarin yeniden denicem. NapimYa delirecem. 3 kez biberon teklif ettim. Uyurken, uyur uyanikken, tamamen uyanikken toplamda 30 cc icti ucmedi. Tum gun az emzirip ac kalsin diye ugrastim. Bir gun kahir cekeriz kalan günler sefasini cekeriz diye. Almiyor istemiyor. Biberon türü, içindeki anne sütü/mama fark etmiyor. Plastigi hissettigi an utuyor. Hatta arada ögürüyor. 3 hafta sonra işe başlıcam. Nolcak böyle ya. Çok yoruldum.
Onaltıncı haftaya kadar yapılıyor diye biliyorum. Cocugu o hastaligi geciren anneler hep sıkı tembihliyor mutlaka yaptir benim çocuğum kac gun hastanede yatti diyeBiz kaçırdık o zaman vaktiniyakalanmaz inşallah
Lansinoh denedin mi benim oğluma bı kaç marka denedim almadı şuan lansinohu alıyor bide önden tadına bakınca daha iyi içiyor sıkıyoruz biraz ağzına aç kalınca mecbur içiyor garibim Allah'tan öğlen çıkıyorum işten çok zor yaYa delirecem. 3 kez biberon teklif ettim. Uyurken, uyur uyanikken, tamamen uyanikken toplamda 30 cc icti ucmedi. Tum gun az emzirip ac kalsin diye ugrastim. Bir gun kahir cekeriz kalan günler sefasini cekeriz diye. Almiyor istemiyor. Biberon türü, içindeki anne sütü/mama fark etmiyor. Plastigi hissettigi an utuyor. Hatta arada ögürüyor. 3 hafta sonra işe başlıcam. Nolcak böyle ya. Çok yoruldum.
Bence yarin sağlık ocağına ya da doktora sor. Salgıni olan zor bir hastalık rotaBiz kaçırdık o zaman vaktiniyakalanmaz inşallah
Ahaha alt dudak büzmeyi tahmin edebiliyorumCidden bu kadar olmaz. Dun ogleden beri bizimki de surekli mikirdaniyor. Hem gaz hem dis. Emzik verdim, kendinden gecti damaklari arasinda emzigi sıka sıka. Ben elime alip kasiyinca da gülüyor. Bu kadar erken beklemiyodum. Iste gazi da var cunku goruyorum kivraniyor. Aslinda gaz cikariyor yine de gaz tavan yapti. Gegirmesi icin omzuma koydugum gibi cigligi basiyor. Karnina baski olsun istemiyor. Biogaiayi biraktim diye mi oldu acaba. Seninki de ondan olabilir mi? Ben sut urunleri yiyorum belki de ondan diyorum. Sen diyeti mi actin? Oy oy. Keske su sabah 5 olayi bitse. Dun sabah 5te uyandi tam uyuttum yattim bu sefer kiz uyandi. Cok yorgunum su an. Komik bi sey anlatim aklima gelmisken. Gecen oksurunce aniden pirtladi ve kendi pirtindan korktu, gozlerini patlatti, alt dudagini sarkitip aglamaya basladi, cok komikti.
Ben reflü yatağını park yatağın altına koydum, koca yatak reflü yatağı oldu :) oğluş bi o yana kayıyor uyurken bi bu yana :) yatağın yanları yumuşak allahtan endişe etmiyorumReflü yatağını hala kullanıyor musunuz kızlar ben kullanıyorum ne zaman bırakılıyor bu
Aaa öyleyse 15. Haftayı bitireli 2 3 gün oldu 16 nın içindeyiz yarın tarttırmaya götürcem bebemi sorayım yaparsa hemen yaptıralım gözümüz çok korktu. Bi deri bi kemik kaldı aşırı zayıfladı yemek yemiyor sürekli ishal diyor akrabamız bebeği içinOnaltıncı haftaya kadar yapılıyor diye biliyorum. Cocugu o hastaligi geciren anneler hep sıkı tembihliyor mutlaka yaptir benim çocuğum kac gun hastanede yatti diye
Aynen yarın götürcem zaten tarttırmaya malum yakın kilo takibindeyiz. Sorup hemen yaptırıcam geçmediyse zamanıBence yarin sağlık ocağına ya da doktora sor. Salgıni olan zor bir hastalık rota
Nası yani bi resim atabilir misinBen reflü yatağını park yatağın altına koydum, koca yatak reflü yatağı oldu :) oğluş bi o yana kayıyor uyurken bi bu yana :) yatağın yanları yumuşak allahtan endişe etmiyorum
Makinada değil sorun bendekullandıktan sonra tişört ipislaknoluyor gelen gidiyor
Benim anne yani yatak tek taraflı yikseltilebiliyordu öyle reflu yatağı yptik, hala da yüksek başı. Ağızdan sütün geri gelmesi devam ediyor Bizde hala, sende bitti miReflü yatağını hala kullanıyor musunuz kızlar ben kullanıyorum ne zaman bırakılıyor bu
Yok bitmedi devam ediyor ama reflü yatağında artık rahat edemiyor kayıyor sığmıyor bıraksam mı bilemedim endişeleniyorum keşke bende yükselebilen alsaymışım altına battaniye falan koysam öylede rahat olmuyorBenim anne yani yatak tek taraflı yikseltilebiliyordu öyle reflu yatağı yptik, hala da yüksek başı. Ağızdan sütün geri gelmesi devam ediyor Bizde hala, sende bitti mi
Bizdede öyle malasef. Demekki açlıkta fayda etmiyo bu miniklere. Benimkisi fazla direnince kusuyor hattaYa delirecem. 3 kez biberon teklif ettim. Uyurken, uyur uyanikken, tamamen uyanikken toplamda 30 cc icti ucmedi. Tum gun az emzirip ac kalsin diye ugrastim. Bir gun kahir cekeriz kalan günler sefasini cekeriz diye. Almiyor istemiyor. Biberon türü, içindeki anne sütü/mama fark etmiyor. Plastigi hissettigi an utuyor. Hatta arada ögürüyor. 3 hafta sonra işe başlıcam. Nolcak böyle ya. Çok yoruldum.
Hangi markaninki seninkiYok bitmedi devam ediyor ama reflü yatağında artık rahat edemiyor kayıyor sığmıyor bıraksam mı bilemedim endişeleniyorum keşke bende yükselebilen alsaymışım altına battaniye falan koysam öylede rahat olmuyor
Sevi bebeHangi markaninki seninki
Sığmıyorsa aşağı kayar zaten
Sadece anne sütü obezite yapmaz diyorlar doğum kilosu düşükken bu kilolara gelmesi de masallah gerçekten. Meme verirken nasıl diyet yaptıracaksan ki zaten kaç CC içtiğini ölçemezsin ki. Zaten en çok ilk 3 ayda alıyorlar, bundan sonra düşer kilo alımı muhtemelenBenim oğlum da 7800 sadece anne sutu alıyor doğum kilosu çok düşüktü Dr suanlik diyete gerek yok ama doğum kilosuna göre fazla almış kilo dedianne sütü almaya devam erkenden ek gıdaya falan geçme dedi zaten geçmem de kilo boy oranı iyi çok şükür boyu da uzuyor fazla alması iskelet sisteminde eğrilik vs yapabilirmis şuan için sorun olmaz dedi bize dr
Ay çok şükür gece uykusu uzamış, uykusuzluk gerçekten berbat bir şeyDiyo tabi ki demez mi. Zaten 1 ayliktan beri 40 cc ye bi olcek mama koyuyorum. Ama bu aya kadar gece de cok uyanip 2 saatte 1 mama istiyodu. Smdi gece uzun uzun uyuyo 2 kez mama veriyorum. Bu ay daha az alicaktir diye umuyorum. Yoksa tasimasi bile zor
Ne yaptınız gittiniz miAynen yarın götürcem zaten tarttırmaya malum yakın kilo takibindeyiz. Sorup hemen yaptırıcam geçmediyse zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?