2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya delirecem. 3 kez biberon teklif ettim. Uyurken, uyur uyanikken, tamamen uyanikken toplamda 30 cc icti ucmedi. Tum gun az emzirip ac kalsin diye ugrastim. Bir gun kahir cekeriz kalan günler sefasini cekeriz diye. Almiyor istemiyor. Biberon türü, içindeki anne sütü/mama fark etmiyor. Plastigi hissettigi an utuyor. Hatta arada ögürüyor. 3 hafta sonra işe başlıcam. Nolcak böyle ya. Çok yoruldum.

Kaşıkla da denedim. Tüm ev mama oldu. Yarin yeniden denicem. Napim

Lansinoh denedin mi benim oğluma bı kaç marka denedim almadı şuan lansinohu alıyor bide önden tadına bakınca daha iyi içiyor sıkıyoruz biraz ağzına aç kalınca mecbur içiyor garibim Allah'tan öğlen çıkıyorum işten çok zor ya

Ahaha alt dudak büzmeyi tahmin edebiliyorum bizimki yapıyor bazen şirin oluyor. Bende biogaia yı bıraktım ama o bağırsakla ilgili değil mi ya onla ilgili olabilir mi? Diyeti bozmadım devam. Bugün gece uykusuna 8buçukta yatırdık. Normalde 7 civarı uyuyor kendisi saati gelince huysuzlanıyordu. Bugün bi teori düşündük eğer geç uyursa belki gaz sıkışmasınıda ileri saate alabiliriz diye. Bakalım bikaç gün 8-8buçuk gibi uyutucaz.

Reflü yatağını hala kullanıyor musunuz kızlar ben kullanıyorum ne zaman bırakılıyor bu
Ben reflü yatağını park yatağın altına koydum, koca yatak reflü yatağı oldu :) oğluş bi o yana kayıyor uyurken bi bu yana :) yatağın yanları yumuşak allahtan endişe etmiyorum

Lansinoh biberon uçları güzel bende öneririm avent sert gibi M Mirune

Onaltıncı haftaya kadar yapılıyor diye biliyorum. Cocugu o hastaligi geciren anneler hep sıkı tembihliyor mutlaka yaptir benim çocuğum kac gun hastanede yatti diye
Aaa öyleyse 15. Haftayı bitireli 2 3 gün oldu 16 nın içindeyiz yarın tarttırmaya götürcem bebemi sorayım yaparsa hemen yaptıralım gözümüz çok korktu. Bi deri bi kemik kaldı aşırı zayıfladı yemek yemiyor sürekli ishal diyor akrabamız bebeği için rota salgını varmış zaten yakalanırsa hafif atlatsın en azından

Reflü yatağını hala kullanıyor musunuz kızlar ben kullanıyorum ne zaman bırakılıyor bu
Benim anne yani yatak tek taraflı yikseltilebiliyordu öyle reflu yatağı yptik, hala da yüksek başı. Ağızdan sütün geri gelmesi devam ediyor Bizde hala, sende bitti mi

Benim anne yani yatak tek taraflı yikseltilebiliyordu öyle reflu yatağı yptik, hala da yüksek başı. Ağızdan sütün geri gelmesi devam ediyor Bizde hala, sende bitti mi
Yok bitmedi devam ediyor ama reflü yatağında artık rahat edemiyor kayıyor sığmıyor bıraksam mı bilemedim endişeleniyorum keşke bende yükselebilen alsaymışım altına battaniye falan koysam öylede rahat olmuyor

Bizdede öyle malasef. Demekki açlıkta fayda etmiyo bu miniklere. Benimkisi fazla direnince kusuyor hatta

Hangi markaninki seninki

Sığmıyorsa aşağı kayar zaten

Sadece anne sütü obezite yapmaz diyorlar doğum kilosu düşükken bu kilolara gelmesi de masallah gerçekten. Meme verirken nasıl diyet yaptıracaksan ki zaten kaç CC içtiğini ölçemezsin ki. Zaten en çok ilk 3 ayda alıyorlar, bundan sonra düşer kilo alımı muhtemelen
Ay çok şükür gece uykusu uzamış, uykusuzluk gerçekten berbat bir şey Hem kilo alımı yavaşlar hem sen dinlenirsin inşallah. Tosunum 40 ccye mama yapmana rağmen böyle kilo aldıysa tosun olacağı varmış demek ki Günlük mama miktarını azaltmak istesen de ağlayan çocuğu hele gece nasıl oyalayacaksin büyük değil ki dikkatini başka bir yere çekesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…