- 29 Kasım 2021
- 468
- 402
- 33
Biberon şekil olarak Chicconunnnatural diye bi serisi var ona benziyor bende şekline aldanarak ilk onu almıştım ama onu tutmadi hiç ısırdı öğürdü kustu lansinohu çok güzel tuttu inşallah sende bulursun tuttuğu markayı çünkü biberon rahatlık en azından ne kadar içtiğini biliyorsun dökülüp sacilmiyor aklın kalmıyor diğer türlüsü zor hakkatenG greenbirey @Fatimeesss bikac marka kaldi zaten denemedigim. Kizim mam marka biberonu nispeten tutmustu. Bugün suavinex marka bi biberon aldim. Onu da cok övmüşlerdi. Çok umutluydum şeklinden ötürü. Olmadi. Uyandi pirtladi oksurdu tiksirdi tam sonra kendine gelince basladi memeyi aranmaya. Ben de sakince gulumseyerek verdim (taktik deniyorum. Hemen ahIna tikayip tiksindirmek iatemedim. Iyicene kilitlemesin diye agzini.) Neyse olmadi, agzinda gezdirdi gezdirdi. Sonra bardak gibi kullanip icirdim. Oyle icebiliyor ama daha küçük cigerlerine kacarsa diye korktum. Sonra yine avent denedim. Onu da almadi hatta koluma carpti agzini acmistim tam usyumuz basimiz mama oldu. Yarin yeniden denicem. 1 saat ugrastim olmadi bugun. Aglamaya baslayinca biraktim. Sanirim en sonunda enjektorle vericez az az. Zaten tek ogun beslenmesi lazim ben etrafta yokken. Bakici kiz tek ogun icin enjektorle ugrasir en azindan 60 cc verir idareten ama krste ne yapacaklar 6 aydan sonra onu bilmiyorum.
Alerji benim bebegimde de var. Gastrotuss kusmayi engellemedi tabi ama bebegim eskiden kusunca cok aglardi ama artik aglamiyor.Gastrotus bizde bi işe yaramadı. Bu ilacı kullanırken exrtra gaz ilacı kullanmayın demişti dr. Cunku hem gaz ilacı hem reflü ilacıymıs. Ve ayrıca bu anlattıklarınızn hepsi vardı gittik kaka tahlili yaptırdık alerji çıktı bebeğimde. Bu da bi ihtimal. Dr un aklına gelmedi baska dr a götürdük o söledi bu belirtiler alerji belirtileri ile aynı diye
Canım Dr Brown biberonu denedin mi? Biz onu kullanıyoruz memnunuz.G greenbirey @Fatimeesss bikac marka kaldi zaten denemedigim. Kizim mam marka biberonu nispeten tutmustu. Bugün suavinex marka bi biberon aldim. Onu da cok övmüşlerdi. Çok umutluydum şeklinden ötürü. Olmadi. Uyandi pirtladi oksurdu tiksirdi tam sonra kendine gelince basladi memeyi aranmaya. Ben de sakince gulumseyerek verdim (taktik deniyorum. Hemen ahIna tikayip tiksindirmek iatemedim. Iyicene kilitlemesin diye agzini.) Neyse olmadi, agzinda gezdirdi gezdirdi. Sonra bardak gibi kullanip icirdim. Oyle icebiliyor ama daha küçük cigerlerine kacarsa diye korktum. Sonra yine avent denedim. Onu da almadi hatta koluma carpti agzini acmistim tam usyumuz basimiz mama oldu. Yarin yeniden denicem. 1 saat ugrastim olmadi bugun. Aglamaya baslayinca biraktim. Sanirim en sonunda enjektorle vericez az az. Zaten tek ogun beslenmesi lazim ben etrafta yokken. Bakici kiz tek ogun icin enjektorle ugrasir en azindan 60 cc verir idareten ama krste ne yapacaklar 6 aydan sonra onu bilmiyorum.
Ben hepsini yiyorum siz yemiyro musunuz? Alerji nasıl belirti veriyor sizde? Vücutta ara ara kizariklar var dedim Dr çocuk bu olur dedi onemsemedi. Sadece sanki yumurta yiyince pütürlü kusuyorDomates tahin direkt alerji yapıyor benim bebeğimde. Bal da yapar denemiyorum o sebeple. Sen yiyor musun? 3. Aydan sonra hafiften bir şeyler deneyeceğim süt ürünlerinden
Biz rota aşımızı oldukGünaydın gececi anneler sabahlara kadar uyumayanlar hala ayakta olanlar
Hamağın kenarına ip bağlayıp öbür ucunu da ayağına bağlamış öyle sallıyodu geçenlerde kocamÖrneğin şuan ağlıyor hamak durduğu için sallayınca sorun yok ama bu da kol bu da insanbi ara ver dimi
Yok susmuyo keyfi yetecek de susacak. Canı sıkılıyo . Oturmak istiyo mesela. Inatla kalmak istiyo elime koluma yapisip. Ayakta durmak istiyo. Yapmiyorum agliyo. Hafif oturur pozisyonda kucagimda tutarsam susar. Ama tosun gibi ne kadar tutabilirimNasıl susuyor yani ziplatinca hoplatinca susuyor mu ne bileyim sallayınca ağlarken hareketleri nasıl aykalri kolları başı ne yapıyor
Bu şekilde eğimli yaptık yatağı ama 4. Aya geçince kaldırıcamNası yani bi resim atabilir misin
Bana doktor 3 ay 15 güne(3.5aya kadar ) yapılıyor ama 16. Gidersen olmaz demişlerdi800tl ye yakın bir fiyat söyledi eczaneAynen yarın götürcem zaten tarttırmaya malum yakın kilo takibindeyiz. Sorup hemen yaptırıcam geçmediyse zamanı
Benim oğlan dün oldu Dr ateş yapmaz ssadece bağırsak çalıştırabilir demisti.Kızlar ben ebeye sormayı unuttum da rota aşısı ateş gibi yan etki yapıyor mu?
Vitamin alıyormuş ? Selenyum olandı sanırım saç dokulmesine iyi gelenKızlar benim saçım aşırı döküldü, öyle böyle değilüçte biri neredeyse. Kan tahlili de yaptırdım ama çok ciddi takviye ihtiyacım yok.
Dokulme yaşayan var mı böyle ve de cozumu olan
Yapabilirde yapmayabilirde canımKızlar ben ebeye sormayı unuttum da rota aşısı ateş gibi yan etki yapıyor mu?
Ay çok sevindim yarasın kuzumaBiz rota aşımızı olduk8. Aya kadar yapılıyormuş 15 hafta gibi bir sınır yokmuş sağlık konferansında öyle söylemişler ama ben diğer aşılarla çatışmadığı için 3. Ve 5. Ayları uygun görüyorum dedi ebemiz
Yapmadı bize japir küpür yaladı yuttu 635 TL yiKızlar ben ebeye sormayı unuttum da rota aşısı ateş gibi yan etki yapıyor mu?
Akıllıca ama ayakta yorulur ki zaten bende ayak ta yokHamağın kenarına ip bağlayıp öbür ucunu da ayağına bağlamış öyle sallıyodu geçenlerde kocam
Oo işte keyif ağlaması bulmuş seni zaafını istediğini yaptırma yolunuYok susmuyo keyfi yetecek de susacak. Canı sıkılıyo . Oturmak istiyo mesela. Inatla kalmak istiyo elime koluma yapisip. Ayakta durmak istiyo. Yapmiyorum agliyo. Hafif oturur pozisyonda kucagimda tutarsam susar. Ama tosun gibi ne kadar tutabilirim
Evet canım yaptırdık 770 TL cikBana doktor 3 ay 15 güne(3.5aya kadar ) yapılıyor ama 16. Gidersen olmaz demişlerdi800tl ye yakın bir fiyat söyledi eczane
Aaa süper kaka az yapıyor zaten bu araBenim oğlan dün oldu Dr ateş yapmaz ssadece bağırsak çalıştırabilir demisti.
Bir güzel içişi vardı ki yeni emzirip gitmeme rağmen ebe acıkmış bu dedi gahsgYapmadı bize japir küpür yaladı yuttu 635 TL yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?