2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biberon şekil olarak Chicconunnnatural diye bi serisi var ona benziyor bende şekline aldanarak ilk onu almıştım ama onu tutmadi hiç ısırdı öğürdü kustu lansinohu çok güzel tuttu inşallah sende bulursun tuttuğu markayı çünkü biberon rahatlık en azından ne kadar içtiğini biliyorsun dökülüp sacilmiyor aklın kalmıyor diğer türlüsü zor hakkaten

Alerji benim bebegimde de var. Gastrotuss kusmayi engellemedi tabi ama bebegim eskiden kusunca cok aglardi ama artik aglamiyor.

Canım Dr Brown biberonu denedin mi? Biz onu kullanıyoruz memnunuz.
Birde bengoguse beslenme sondası koyup onunla birlikte yediriyorum arada memeyi bırakmasın diye.enjektorden daha kolay.

Domates tahin direkt alerji yapıyor benim bebeğimde. Bal da yapar denemiyorum o sebeple. Sen yiyor musun? 3. Aydan sonra hafiften bir şeyler deneyeceğim süt ürünlerinden
Ben hepsini yiyorum siz yemiyro musunuz? Alerji nasıl belirti veriyor sizde? Vücutta ara ara kizariklar var dedim Dr çocuk bu olur dedi onemsemedi. Sadece sanki yumurta yiyince pütürlü kusuyor

Günaydın gececi anneler sabahlara kadar uyumayanlar hala ayakta olanlar
Biz rota aşımızı olduk 8. Aya kadar yapılıyormuş 15 hafta gibi bir sınır yokmuş sağlık konferansında öyle söylemişler ama ben diğer aşılarla çatışmadığı için 3. Ve 5. Ayları uygun görüyorum dedi ebemiz

Nasıl susuyor yani ziplatinca hoplatinca susuyor mu ne bileyim sallayınca ağlarken hareketleri nasıl aykalri kolları başı ne yapıyor
Yok susmuyo keyfi yetecek de susacak. Canı sıkılıyo . Oturmak istiyo mesela. Inatla kalmak istiyo elime koluma yapisip. Ayakta durmak istiyo. Yapmiyorum agliyo. Hafif oturur pozisyonda kucagimda tutarsam susar. Ama tosun gibi ne kadar tutabilirim

Kızlar ben ebeye sormayı unuttum da rota aşısı ateş gibi yan etki yapıyor mu?

Oo işte keyif ağlaması bulmuş seni zaafını istediğini yaptırma yolunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…