- 16 Kasım 2022
- 37
- 9
- 1
- 38
Bizim ki 2-3 günde bir yapıyor doktor 5gine kadar normal dedi.Hergün yapıyor benimki normalde ama son zamanlarda miktarı azaldı bugün ilk defa hiç yapmadı 12 ye kadar yapacak mı bakalım
Bizde aynıyız. Zorla emziriyorum 5 dk. Zaten çok süt yok.bizimkide mamayı lıkır lıkır içiyor.He emzirirken memeyi bırakır aşıya gelince lıkır lıkır
Nezaman black fridayKızlar yeni alınacak listem var hazır Black Friday geliyoken değerlendiriyim alıyım diyorum güzel indirim yakalarım belkiZaten bebekte alınacak bitmiyor hiç. Oto koltuğu 9kg dan itibaren olanlar, mama sandalyesi, oyun matı. Araştırdığınız beğendiğiniz marka ürün var mıdır
Sandalyelerde geriye doğru yatanlar filan oluyor kullanışlı olur mu acaba diye düşündüm. Oyun matı demek istedim çitin içine. Oyun halım var fisher price baya oyalanıyor aynasıyla konuşuyor :)Mama sandalyesi Ikea antilop, pahalisina gerek yok bence
Oyun halisi oyuncakli aktivite minderi ise babymol un uygun fiyatlisi var veya beklentiye göre fiyat yelpazesi geniş
Geriye doğru yaslanan minderli olanlar filan var gerek yok heralde ona. Bende alırsam basit 2 tane daha alıcam biri kv biri anneme 2. El bakarım onları heralde. Kendi evime güzel alayım diyorum. Oto koltuğu besafe cybex ve maxi cossi düşünüyorum ama kesin model bulamadım çok var mesela 360 dönenler kullanışlı mı mantıklı mı. Oyun matı demek istedim çitin içine :) bahsettiğin halıdan bende var çok oyalıyor iyi ki almışım dedik eşimleMama sandalyesi bende 3 tane var. E bebekten baby plus annemlere almistim. Kardesimin bebeklik sandalyesi var tekerli acilip kapanan bisj ama kalabaliktan baska bisi diil bebek oturana kadar yatik pozisyonda mutfakta yanimda dursun diye kullanfim. Ikea antilop var en memnun kalfigim o. Sök tak her yere gotur. Masayla tam boyu tepsisiz bizimle yemek yedi az buyuyunce. Oto koltugu 9 36 besafe onerebilirim. Bi de markasini hatirlamadiim 9 18 vardi 4 yasa gelince sigmiyo cocuk yenisini almak gerekiyo. Oyun halisi fisher price piyanolu almistim hala ara ara piyanosuyla oynar oglum. 5 yasinda
Ek gıdayı unuttum bide onun alışverişi var+ bir de ek gıda için buharlı pisirici & blender düşünüyorsan hepsiburada da Philips wasabi 2 in 1 indirimdeydi bugün stok kaldıysa
İkeayı herkes önermiş sanırım ona bakıcam ilk, dediğin pişiriciyide araştırayım hazır indirim ayı :)Ben mama sandalyes portatiflerden düşünüyorum yada ikeanınkini. Birde philips aventin buharlı pişirici blenderini aldım indrimde ek gıda icin kolay olsun diye. Kendime bile haşlarım orda
Bunları bende görüyordum bide biz dışarı çıkarsak sandalyelerle onunda sandalyesi olur tatlı görünüyorlar :)Mama sandalyesi için ikea veya şu tarzlar olabişir. Ben böyle portatif almayı düşünüyorum evde de yer kaplamasın hem de dışarı rahat çıkalım diye. Bir arkadaşım bunu dışarda restorana da getirmişti. Bebişini dirwkt yanımıza oturttu çok rahat oldu
Minimono Plus Mama Sandalyesi Portatif Katlanır Yükseltici 0 - 4 Yaş Bej Fiyatı - Trendyol
Minimono Plus 0-4 Yaş Portatif Katlanır Yükseltici Mama Sandalyesi Bebek Çocuk Kamp Sandalyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Genel Markalar Gri 6-36 Aylık 15 Kg
Genel Markalar Gri 6-36 Aylık 15 Kg'a Kadar Çocuklar Için Portatif Katlanabilir Mama Sandalyesi 0-15 Kg Portatif 1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kasım ayının son cuması oluyor her seneNezaman black friday
Ya zaten zor alıyor memeyi onunla almazmı hiç acaba sütüm az olunca mama verince bırakacak gibi memeyiBazen zor oluyor almıyor hemen ama alınca iyi sadece takip etmek lazım sondaui çok ağzına çekmesin diye.
Birde benimki anne sütü ile birlikte mamayı alimca bazen çok kusuyor
Bizim de günde 2-3 bazen 4 o yüzden çok kilo almamis bu ay. Yediği gidiyoBizim ki 2-3 günde bir yapıyor doktor 5gine kadar normal dedi.
Bende fisher almıştım, doktorlar daha net görmüyor diyor ama valla ayni bizde de odak tabu max 15 dakika duruyoruzSandalyelerde geriye doğru yatanlar filan oluyor kullanışlı olur mu acaba diye düşündüm. Oyun matı demek istedim çitin içine. Oyun halım var fisher price baya oyalanıyor aynasıyla konuşuyor :)
Ek gıdayı unuttum bide onun alışverişi varbakıyım onada sağol canım
Bende o geriye yaslanandan var smdi. Smdi oturamadigi icin oyle yatiyo icinde mutfakta falan iyi oluyo. Ama oturmaya baslayinca kullanmam cok kaba cunkuGeriye doğru yaslanan minderli olanlar filan var gerek yok heralde ona. Bende alırsam basit 2 tane daha alıcam biri kv biri anneme 2. El bakarım onları heralde. Kendi evime güzel alayım diyorum. Oto koltuğu besafe cybex ve maxi cossi düşünüyorum ama kesin model bulamadım çok var mesela 360 dönenler kullanışlı mı mantıklı mı. Oyun matı demek istedim çitin içine :) bahsettiğin halıdan bende var çok oyalıyor iyi ki almışım dedik eşimlebaşta gereksiz görmüştü aynasıyla sohbet ediyor
Kendi kendine gecti derece yok ileri seviye degil canimSizin alerji dereceniz kaç çıktı? Bi de döküntüler nasıl geçti naptınız
Kakasında kan oluyor muKendi kendine gecti derece yok ileri seviye degil canim
TeşekkürlerKasım ayının son cuması oluyor her sene
Bende aynıyım sizin givi uzun süre emzirme danışmanına gittim onun önerisi bu. Biberonla veriyorum arada beslenme sondası veriyorum memeyi emiyor ama sondadan mama geliuorYa zaten zor alıyor memeyi onunla almazmı hiç acaba sütüm az olunca mama verince bırakacak gibi memeyi
I lovr you masajı kakaya da çare olduKızlar bebişim 4 gündür kaka yapmadı, bu durumda zeytinyağı verenler vardı işe yramış mıydı? 5 güne kadar normal denmişti bekliyorum ama zorlanıyor baya :/
Bizde işe yaramıyor o masaj yada ben mi yanlış yapıyorum, zeytinyağını da doktora sordupumda ilk 6ay anne sütü ve d vitamini harici ağızdan birşey vermiyoruz demişti. Büyük oğlumda veriyordum organik köyden gelmişti her verdiğimde kaka yapıyordu. Ama bebeğimde organik yağ bulamayınca vermedim henüz. Masajla yapabiliyorsa hiç yağ vermene gerek yok canımI lovr you masajı kakaya da çare oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?