2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla benim doktor hic oylr biseye bakmadı, ama aynıyıx tamamen süt alerjisi. Domates bal tahin bunları yiyor musun

Kilo alımı iyi 1 kilo almıs 3 ayında iyi dedi doktor

Evet 80 gram almış bir haftada son 3 gündür düzgün emiyor haftaya tekrar tartalım dedi. Rotayı öğrenemedim bizim ebe bizim geleceğimizi unutup gitmiş yarın arayıp öğrenicem
Sağlığı yerindeyse bünyesi güçlüyse kiloyu takma. Bizde geri gittiği kılı verdiği zamanlar da oldu

Yarın haber ver bari merak ettim

Kızlar benim saçım aşırı döküldü, öyle böyle değil üçte biri neredeyse. Kan tahlili de yaptırdım ama çok ciddi takviye ihtiyacım yok.

Dokulme yaşayan var mı böyle ve de cozumu olan
Ben ben hala kel kalmadığıma şaşırıyorum avucla geliyor evin heryeri saç. Doktor normal dedi. Emzirme döneminde olurmuş geçiciymis.o geçene kadar kel kalmazsam .

Lansinoh biberon uçları güzel bende öneririm avent sert gibi M Mirune
G greenbirey F Fatimeesss bikac marka kaldi zaten denemedigim. Kizim mam marka biberonu nispeten tutmustu. Bugün suavinex marka bi biberon aldim. Onu da cok övmüşlerdi. Çok umutluydum şeklinden ötürü. Olmadi. Uyandi pirtladi oksurdu tiksirdi tam sonra kendine gelince basladi memeyi aranmaya. Ben de sakince gulumseyerek verdim (taktik deniyorum. Hemen ahIna tikayip tiksindirmek iatemedim. Iyicene kilitlemesin diye agzini.) Neyse olmadi, agzinda gezdirdi gezdirdi. Sonra bardak gibi kullanip icirdim. Oyle icebiliyor ama daha küçük cigerlerine kacarsa diye korktum. Sonra yine avent denedim. Onu da almadi hatta koluma carpti agzini acmistim tam usyumuz basimiz mama oldu. Yarin yeniden denicem. 1 saat ugrastim olmadi bugun. Aglamaya baslayinca biraktim. Sanirim en sonunda enjektorle vericez az az. Zaten tek ogun beslenmesi lazim ben etrafta yokken. Bakici kiz tek ogun icin enjektorle ugrasir en azindan 60 cc verir idareten ama krste ne yapacaklar 6 aydan sonra onu bilmiyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20221115_195217_Chrome.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar benim saçım aşırı döküldü, öyle böyle değil üçte biri neredeyse. Kan tahlili de yaptırdım ama çok ciddi takviye ihtiyacım yok.

Normal her gebelik sonrasi döküldü yine dökülüyo

Benimki de su an avu avuc dökülüyor. Tamamen takviye gıda ile ilgili malesef bu saç işi

Benim dokuluyo. Hatta ilk dogumumdan sonra on hat tac seklinde komple dokulmustu 1 parmak kadar. Baya alnim genislemisti cok kotuydu. Ama cikiyo geri dogum sonrasi oluyo maleaef

Ben ben hala kel kalmadığıma şaşırıyorum avucla geliyor evin heryeri saç. Doktor normal dedi. Emzirme döneminde olurmuş geçiciymis.o geçene kadar kel kalmazsam .

Hah aynen, ben de korkuyorum parmak kadar kaldi valla.

Normal her gebelik sonrasi döküldü yine dökülüyo

Bu sefer qsiri döküldü benim, oncekinde kolajen almıştım iyi gelmisti ama şimdi emziriyorum kullanamıyorum da

Benimki de su an avu avuc dökülüyor. Tamamen takviye gıda ile ilgili malesef bu saç işi

Yapılacak bsey olmaması çok üzücü yeniden çıksa bile ne zaman uzayacak oooo

Benim dokuluyo. Hatta ilk dogumumdan sonra on hat tac seklinde komple dokulmustu 1 parmak kadar. Baya alnim genislemisti cok kotuydu. Ama cikiyo geri dogum sonrasi oluyo maleaef

Valla hangi birine takılayım, sarkan gobegime mi dökülen saçıma mi, çok moralim bozuldu

Bu süreç böyle ama seneye bu zamanlar bakacaz ne saç dökülmesi ne sarkan göbek hiçbiri yok. fit bakımlı anneler ve düşen kalkan bir bebe ile yazıyor olacaz

D vitamini değerine de baktırdım mi bazen özellikle belirtmezsen bakmıyorlar. Hamilelikte pek dökülmediğj için şimdi dökülmesi normal ama sen bariz bir azalmadan bahsetmişsin. Bnim d vit 4 e düşmüştü kemoterapi hastaları gibi öbek öbek elime geliyordu saçımı taramaya korkar olmuştum Bir sürü ilaç kullandım sadece d vit olunca yükselmedi. Ne zaman K 2li d vit kullanınca değerim yükseldi o zaman düzeldi saçımın dökülmesi de kalitesi de.

Kizlar bu sezaryan göbeği zamanla geçiyor mu? Resmen katlı gibi sarkık, sanki benden bağımsız bir parça. İlki normaldi göbek vardı ama düzdü en azından sporla falan düzelmişti. Şimdi bu ne yaparsan yapayim böyle katlı kalırmış gibime geliyor

İlk doğumumda benim de aynen böyleydi. Bunda doğumdan sonra d vitamini, imom latte vitamin takviyesine ve bioxcin quantum şampuana başladım. Günde 3-5 tel dökülüyor. Belki işinize yarar.

Valla benim doktor hic oylr biseye bakmadı, ama aynıyıx tamamen süt alerjisi. Domates bal tahin bunları yiyor musun
Domates tahin direkt alerji yapıyor benim bebeğimde. Bal da yapar denemiyorum o sebeple. Sen yiyor musun? 3. Aydan sonra hafiften bir şeyler deneyeceğim süt ürünlerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…