İşteyim şuan okudum eve gideyim atıcam :)Nası yani bi resim atabilir misin
Benim de öyle . Phytocyane diye bir seruma başladım haftada 3 gün biraz daha iyi gibi şimdi. Bi de hc care complex kullanıyorum.Kızlar benim saçım aşırı döküldü, öyle böyle değilüçte biri neredeyse. Kan tahlili de yaptırdım ama çok ciddi takviye ihtiyacım yok.
Dokulme yaşayan var mı böyle ve de cozumu olan
Her ağlaması bir sorun değil bir çoğunda bizi deniyorlar bizi oynatiyorlar.Su bebeklein dilinden bi anlasak bazen o kadar cok agliyo ki sebebini bulamiyorum
Örneğin şuan ağlıyor hamak durduğu için sallayınca sorun yok ama bu da kol bu da insanbi ara ver dimiSu bebeklein dilinden bi anlasak bazen o kadar cok agliyo ki sebebini bulamiyorum
Düzelecek geri insallahÇözüm peruk bu gidişle
Benim de öyle daha tahlil yaptırmadım vitamin der diye ümit ediyorum. Yoksa işim Zor bizde hamilelikte uzadı da uzadı saç kestirmek içimden gelmiyorKızlar benim saçım aşırı döküldü, öyle böyle değilüçte biri neredeyse. Kan tahlili de yaptırdım ama çok ciddi takviye ihtiyacım yok.
Dokulme yaşayan var mı böyle ve de cozumu olan
Ama bole bi aglamak yok etini kesiyolar sanki. Yani bi sebebe bagli degil kucakta besikte ana kucaginda cildirmis gibi agliyo bazen. Karni tok alti temiz uykusu yok. Sirtini kasiyorum parnaklarina corap ipi mi dilandi die bakiorum yok agliyoHer ağlaması bir sorun değil bir çoğunda bizi deniyorlar bizi oynatiyorlar.
Nasıl susuyor yani ziplatinca hoplatinca susuyor mu ne bileyim sallayınca ağlarken hareketleri nasıl aykalri kolları başı ne yapıyorAma bole bi aglamak yok etini kesiyolar sanki. Yani bi sebebe bagli degil kucakta besikte ana kucaginda cildirmis gibi agliyo bazen. Karni tok alti temiz uykusu yok. Sirtini kasiyorum parnaklarina corap ipi mi dilandi die bakiorum yok agliyo
Onları yiyorum onlarda sorun yok bi tek yoğurt süt peynir yememem lazm diğer seylerde bi sorun yok meyseki. Denedim bi gün bi kase yoğurt yedim cocuk akşamına full hep kustu emdiğini çıkardı püskürterek kustu falanValla benim doktor hic oylr biseye bakmadı, ama aynıyıx tamamen süt alerjisi. Domates bal tahin bunları yiyor musun
Ağrısı oluyodur karnını falan ovala karnı ağrıyodurSu bebeklein dilinden bi anlasak bazen o kadar cok agliyo ki sebebini bulamiyorum
Benim bebegim de oyleydi de sanirim cani sıkılıyor. Kucakta sarki soyleyip oda oda gezince susuyordu. Mesela oturma odasina girdigim anda agliyor mutfaga girince susuyor. Bir lac gun once ilk kez annemin evine geldik heryer farkli sonucta daha sakin su aralar.sizin de Oyle olabilir mi acaba dedimSu bebeklein dilinden bi anlasak bazen o kadar cok agliyo ki sebebini bulamiyorum
Ya benim de kısmen öyleD vitamini değerine de baktırdım mi bazen özellikle belirtmezsen bakmıyorlar. Hamilelikte pek dökülmediğj için şimdi dökülmesi normal ama sen bariz bir azalmadan bahsetmişsin. Bnim d vit 4 e düşmüştü kemoterapi hastaları gibi öbek öbek elime geliyordu saçımı taramaya korkar olmuştumBir sürü ilaç kullandım sadece d vit olunca yükselmedi. Ne zaman K 2li d vit kullanınca değerim yükseldi o zaman düzeldi saçımın dökülmesi de kalitesi de.
İlk doğumumda benim de aynen böyleydi. Bunda doğumdan sonra d vitamini, imom latte vitamin takviyesine ve bioxcin quantum şampuana başladım. Günde 3-5 tel dökülüyor. Belki işinize yarar.
Benim de öyle . Phytocyane diye bir seruma başladım haftada 3 gün biraz daha iyi gibi şimdi. Bi de hc care complex kullanıyorum.
Benim de öyle daha tahlil yaptırmadım vitamin der diye ümit ediyorum. Yoksa işim Zor bizde hamilelikte uzadı da uzadı saç kestirmek içimden gelmiyor
Benim ilk kızda emzirmek çok boşalttı depolarımı onda da böyle dökülürdü saçlarım. Valla benim saçlarım kolay uzamaz ondan kestirmek istemiyorumYa benim de kısmen öyleavuç avuç geliyor, d vitamini yuksek tutmakta fayda varmış zaten
Ben de hamilelikten kalan vitamini devam edeyim bariz dökülecekse de ertelesin, emzirirken devam.edermis 2 3 ay emzirmeyecegiz ki yolumuz uzun... Şampuanla tek başına güvenmiyorum, bedeni içeriden beslemek lazım bence. İse yarıyorsa ne ala
Panplus vardı dokulme karşıtı amabu veya Phytocyane emziren anneler kullanabiliyor mu? Araştırmış miydin? Kolajen de çok iyi geliyor ama emziren anneler hakkında veri olmadığından onerilmiyor mesela
Aman kestirmek dert değil, dökülmesi canımı sıktı. Sen de bir tahlil yaptir yine de, hamilelik boşaltıyor depolari
Ben pembe kelebek şifremi unuttum için yeni üyelik açtım nasılsınız bebisler nasıl?Merhaba hanimlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?