2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kemal Sunal'ın filmindeki gibi Almanya'dan amcasından miras kalan essegin arkasında legenle elmas bekleyenler gibi hissediyorum kendimi.

Kızlar benim saçım aşırı döküldü, öyle böyle değil üçte biri neredeyse. Kan tahlili de yaptırdım ama çok ciddi takviye ihtiyacım yok.

Dokulme yaşayan var mı böyle ve de cozumu olan
Benim de öyle . Phytocyane diye bir seruma başladım haftada 3 gün biraz daha iyi gibi şimdi. Bi de hc care complex kullanıyorum.

Kızlar benim saçım aşırı döküldü, öyle böyle değil üçte biri neredeyse. Kan tahlili de yaptırdım ama çok ciddi takviye ihtiyacım yok.

Dokulme yaşayan var mı böyle ve de cozumu olan
Benim de öyle daha tahlil yaptırmadım vitamin der diye ümit ediyorum. Yoksa işim Zor bizde hamilelikte uzadı da uzadı saç kestirmek içimden gelmiyor

Her ağlaması bir sorun değil bir çoğunda bizi deniyorlar bizi oynatiyorlar.
Ama bole bi aglamak yok etini kesiyolar sanki. Yani bi sebebe bagli degil kucakta besikte ana kucaginda cildirmis gibi agliyo bazen. Karni tok alti temiz uykusu yok. Sirtini kasiyorum parnaklarina corap ipi mi dilandi die bakiorum yok agliyo

Ama bole bi aglamak yok etini kesiyolar sanki. Yani bi sebebe bagli degil kucakta besikte ana kucaginda cildirmis gibi agliyo bazen. Karni tok alti temiz uykusu yok. Sirtini kasiyorum parnaklarina corap ipi mi dilandi die bakiorum yok agliyo
Nasıl susuyor yani ziplatinca hoplatinca susuyor mu ne bileyim sallayınca ağlarken hareketleri nasıl aykalri kolları başı ne yapıyor

Valla benim doktor hic oylr biseye bakmadı, ama aynıyıx tamamen süt alerjisi. Domates bal tahin bunları yiyor musun
Onları yiyorum onlarda sorun yok bi tek yoğurt süt peynir yememem lazm diğer seylerde bi sorun yok meyseki. Denedim bi gün bi kase yoğurt yedim cocuk akşamına full hep kustu emdiğini çıkardı püskürterek kustu falan

Su bebeklein dilinden bi anlasak bazen o kadar cok agliyo ki sebebini bulamiyorum
Benim bebegim de oyleydi de sanirim cani sıkılıyor. Kucakta sarki soyleyip oda oda gezince susuyordu. Mesela oturma odasina girdigim anda agliyor mutfaga girince susuyor. Bir lac gun once ilk kez annemin evine geldik heryer farkli sonucta daha sakin su aralar.sizin de Oyle olabilir mi acaba dedim

Ben bu bebeye ne giydireceğimi şaşirdim Allah'tan ikinci çocuk da abisinden kalan her bedenden kıyafetler var yoksa yanmıştım. Yine de kız kıyafetlerinde hevesim var dışarı çıkarken falan giydiriyorum ama ne alacağımı bilemiyorum galiba en sonunda kendim dikeceğim

Mesela vücudu ve kolları tam olan bluzlerin boyları kısa, boyları olanın kolları uzun. Coraplarda 6-12 yaşın ayağı tam ama bilekleri sıkıyor 1-2 yaşın bileği tam ama ayağına büyük

Tulumlarda 6 ay artık küçük gelmeye başladı ama pijama takımları hala oluyor. Uyku tulumu aldım annem Aralık sonu getirecek 9-12 ay inşallah küçük gelmez o zamana kadar

Badilere uzatma kablosu aldim oradan yirttik ama diğer kıyafetler hala sorun

Ya benim de kısmen öyle avuç avuç geliyor, d vitamini yuksek tutmakta fayda varmış zaten

İlk doğumumda benim de aynen böyleydi. Bunda doğumdan sonra d vitamini, imom latte vitamin takviyesine ve bioxcin quantum şampuana başladım. Günde 3-5 tel dökülüyor. Belki işinize yarar.

Ben de hamilelikten kalan vitamini devam edeyim bariz dökülecekse de ertelesin, emzirirken devam.edermis 2 3 ay emzirmeyecegiz ki yolumuz uzun... Şampuanla tek başına güvenmiyorum, bedeni içeriden beslemek lazım bence. İse yarıyorsa ne ala

Benim de öyle . Phytocyane diye bir seruma başladım haftada 3 gün biraz daha iyi gibi şimdi. Bi de hc care complex kullanıyorum.

Panplus vardı dokulme karşıtı amabu veya Phytocyane emziren anneler kullanabiliyor mu? Araştırmış miydin? Kolajen de çok iyi geliyor ama emziren anneler hakkında veri olmadığından onerilmiyor mesela

Benim de öyle daha tahlil yaptırmadım vitamin der diye ümit ediyorum. Yoksa işim Zor bizde hamilelikte uzadı da uzadı saç kestirmek içimden gelmiyor

Aman kestirmek dert değil, dökülmesi canımı sıktı. Sen de bir tahlil yaptir yine de, hamilelik boşaltıyor depolari

Benim ilk kızda emzirmek çok boşalttı depolarımı onda da böyle dökülürdü saçlarım. Valla benim saçlarım kolay uzamaz ondan kestirmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…