Beslenme sondasıyla nasıl kolay oluyormu bende yeni sipariş verdimCanım Dr Brown biberonu denedin mi? Biz onu kullanıyoruz memnunuz.
Birde bengoguse beslenme sondası koyup onunla birlikte yediriyorum arada memeyi bırakmasın diye.enjektorden daha kolay.
Haha görende aç bıraktın sanır.Bir güzel içişi vardı ki yeni emzirip gitmeme rağmen ebe acıkmış bu dedi gahsg
Allah olmayana yardımcı olsun.Evet canım yaptırdık 770 TL cik
2-3gunde bir yapıyor bizimki sizinkide öyle mi?Aaa süper kaka az yapıyor zaten bu ara
Bazen zor oluyor almıyor hemen ama alınca iyi sadece takip etmek lazım sondaui çok ağzına çekmesin diye.Beslenme sondasıyla nasıl kolay oluyormu bende yeni sipariş verdim
He emzirirken memeyi bırakır aşıya gelince lıkır lıkırHaha görende aç bıraktın sanır.
Amin amin inşallah. Aşıyı yaparken ebe aşının ertesi günü rotadan hastaneye kaldırılan bebek oldu tam koruyuculuğu yok dedi onu demeyeydi iyiydiAllah olmayana yardımcı olsun.
Şifa olsun
Hergün yapıyor benimki normalde ama son zamanlarda miktarı azaldı bugün ilk defa hiç yapmadı 12 ye kadar yapacak mı bakalım2-3gunde bir yapıyor bizimki sizinkide öyle mi?
Kızlar yeni alınacak listem var hazır Black Friday geliyoken değerlendiriyim alıyım diyorum güzel indirim yakalarım belkiZaten bebekte alınacak bitmiyor hiç. Oto koltuğu 9kg dan itibaren olanlar, mama sandalyesi, oyun matı. Araştırdığınız beğendiğiniz marka ürün var mıdır
Mama sandalyesi bende 3 tane var. E bebekten baby plus annemlere almistim. Kardesimin bebeklik sandalyesi var tekerli acilip kapanan bisj ama kalabaliktan baska bisi diil bebek oturana kadar yatik pozisyonda mutfakta yanimda dursun diye kullanfim. Ikea antilop var en memnun kalfigim o. Sök tak her yere gotur. Masayla tam boyu tepsisiz bizimle yemek yedi az buyuyunce. Oto koltugu 9 36 besafe onerebilirim. Bi de markasini hatirlamadiim 9 18 vardi 4 yasa gelince sigmiyo cocuk yenisini almak gerekiyo. Oyun halisi fisher price piyanolu almistim hala ara ara piyanosuyla oynar oglum. 5 yasindaKızlar yeni alınacak listem var hazır Black Friday geliyoken değerlendiriyim alıyım diyorum güzel indirim yakalarım belkiZaten bebekte alınacak bitmiyor hiç. Oto koltuğu 9kg dan itibaren olanlar, mama sandalyesi, oyun matı. Araştırdığınız beğendiğiniz marka ürün var mıdır
+ bir de ek gıda için buharlı pisirici & blender düşünüyorsan hepsiburada da Philips wasabi 2 in 1 indirimdeydi bugün stok kaldıysaKızlar yeni alınacak listem var hazır Black Friday geliyoken değerlendiriyim alıyım diyorum güzel indirim yakalarım belkiZaten bebekte alınacak bitmiyor hiç. Oto koltuğu 9kg dan itibaren olanlar, mama sandalyesi, oyun matı. Araştırdığınız beğendiğiniz marka ürün var mıdır
Dalga geçer gibiHe emzirirken memeyi bırakır aşıya gelince lıkır lıkır
Ben mama sandalyes portatiflerden düşünüyorum yada ikeanınkini. Birde philips aventin buharlı pişirici blenderini aldım indrimde ek gıda icin kolay olsun diye. Kendime bile haşlarım ordaKızlar yeni alınacak listem var hazır Black Friday geliyoken değerlendiriyim alıyım diyorum güzel indirim yakalarım belkiZaten bebekte alınacak bitmiyor hiç. Oto koltuğu 9kg dan itibaren olanlar, mama sandalyesi, oyun matı. Araştırdığınız beğendiğiniz marka ürün var mıdır
Yaaaa deme olmasınAmin amin inşallah. Aşıyı yaparken ebe aşının ertesi günü rotadan hastaneye kaldırılan bebek oldu tam koruyuculuğu yok dedi onu demeyeydi iyiydi
Mama sandalyesi için ikea veya şu tarzlar olabişir. Ben böyle portatif almayı düşünüyorum evde de yer kaplamasın hem de dışarı rahat çıkalım diye. Bir arkadaşım bunu dışarda restorana da getirmişti. Bebişini dirwkt yanımıza oturttu çok rahat olduKızlar yeni alınacak listem var hazır Black Friday geliyoken değerlendiriyim alıyım diyorum güzel indirim yakalarım belkiZaten bebekte alınacak bitmiyor hiç. Oto koltuğu 9kg dan itibaren olanlar, mama sandalyesi, oyun matı. Araştırdığınız beğendiğiniz marka ürün var mıdır
Bugarliyi sen nereden aldın? Aynen bebekten sonra da kullanırım benBen mama sandalyes portatiflerden düşünüyorum yada ikeanınkini. Birde philips aventin buharlı pişirici blenderini aldım indrimde ek gıda icin kolay olsun diye. Kendime bile haşlarım orda
Ben 6.ayi bekliyorum, otursun, hareketi artsın da gazı az olsun die. Yemediğim halde gazdan çocukbulgur, kuru fasulye fln yemeye ne zaman başlarız ya? Ben hala yemiyorum da zamanı geldi mi acaba
Bu dahauygunmys sandalye , chicconun da var pahalı geldi bana. Ha plastik by da değmez bu fiyat bence ama her şey pahalı artikMama sandalyesi için ikea veya şu tarzlar olabişir. Ben böyle portatif almayı düşünüyorum evde de yer kaplamasın hem de dışarı rahat çıkalım diye. Bir arkadaşım bunu dışarda restorana da getirmişti. Bebişini dirwkt yanımıza oturttu çok rahat oldu
Minimono Plus Mama Sandalyesi Portatif Katlanır Yükseltici 0 - 4 Yaş Bej Fiyatı - Trendyol
Minimono Plus 0-4 Yaş Portatif Katlanır Yükseltici Mama Sandalyesi Bebek Çocuk Kamp Sandalyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Genel Markalar Gri 6-36 Aylık 15 Kg
Genel Markalar Gri 6-36 Aylık 15 Kg'a Kadar Çocuklar Için Portatif Katlanabilir Mama Sandalyesi 0-15 Kg Portatif 1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aynen demeyemis iyiymiş.Amin amin inşallah. Aşıyı yaparken ebe aşının ertesi günü rotadan hastaneye kaldırılan bebek oldu tam koruyuculuğu yok dedi onu demeyeydi iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?