2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kızım da artık kundaksız uyumak istemiyor bende yapmak hiç istemedim nasıl alıştı bilemiyorum

Ahahha keşke benimki öyle olsaydı

Avuç avuç saçlarım dökülüyor 3 gündür..sizde durum nasıl.. nasıl duracak bu dökülmeler kızlar
Evet, vitaminlere baktir, benim çok düşük degildi ama.yine de takviye verdi doktor. Gebelikten kalan vitaminin varsa ona da devam edebilirsin, dokulmen geciksin. Emzirirken vitamin depoları bosalmaya devam ediyormuş. Öbek öbek saç döktüm ben, bilsem vitamini hiç birakmazdim

Günaydın bende döküyorum baya biraz saç önlerim kelleşti tek bildiğim emzirdiğimiz için oluyor sonra düzelecek
Hamilelikte vitaminlerden uzamış ama dogumla seyretmiş saçım var. Kısa ve dolgun saç mı, uzun ve seyrelmiş mi

Hamilelikte vitaminlerden uzamış ama dogumla seyretmiş saçım var. Kısa ve dolgun saç mı, uzun ve seyrelmiş mi
Benımde öyle rapunzel oldum ama sacımın önler gitmiş ahdjsjs geçen yukardan toplayım dedim leş gibi durdu resmen sprey boya faln sıkmak lazım

Günde 4 5 kaka normal ki

Benim de sacim dokuluyor halbuki vitamin de kullaniyorum, hamileligim cok zor gecmisti ama iyi bir yani sacim dokulmuyordu

Selam kızlar, gastrotuss u günde kaç kez kaç ml veriyosunuz? Kıvamı yoğun olduğu için kızıma baya zor yutturdum.

Sorularının cevaplarını bilmiyorum ama çok geçmiş olsun canım çabuk iyileşir inşallah

Selam kızlar, gastrotuss u günde kaç kez kaç ml veriyosunuz? Kıvamı yoğun olduğu için kızıma baya zor yutturdum.
Gaviscon u günde 2 defa ver demişti Dr o yüzden günde 2 defa 2,5 ml veriyorum. Ölçeğine koyuyorum 2,5 ml çay kaşığıyla azar azar veriyorum. Benim bebe alıştı zaten gaz damlası, aşı sonrası Calpol, kaka yapamayınca zeytinyağı derken çay kaşığını görünce ağzını açıyor hahsjskl

Kızlar çilli bez sayınızda azalma var mı? Bebemin çişinin rengi berrak ama çiş miktarında azalma var sanki

Ahahhah çay kaşığı ile vereyim o zaman ben de daha kolay olur belki

Kızlar çilli bez sayınızda azalma var mı? Bebemin çişinin rengi berrak ama çiş miktarında azalma var sanki
Bence emmesine bağlı değişiyor. Benim kızım çok iştahlı değil hele dikkatini dağıtacak bişiler olunca o zaman azcık emip bırakıyor dolayısıyla bazen çook uzun saatler çiş yapmıyor ve çişli bez sayısı azalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…