Atak haftası herhalde benımkısıde saat bası kalkıyor 1 den beri uykusuzluktan ölüyorum şuandaBebegim uyumuyor hanımlar. 6da uyandı, gece 2, hala uyanık. 8.30dan beri uyutmaya calisiyorum. Bebegime uzuluyorum. Ne yapabilirim?
Yok biz hep boyleyiz. 12de uyusa razi olcamAtak haftası herhalde benımkısıde saat bası kalkıyor 1 den beri uykusuzluktan ölüyorum şuanda
Benim kızım da artık kundaksız uyumak istemiyor bende yapmak hiç istemedim nasıl alıştı bilemiyorum
Evet, vitaminlere baktir, benim çok düşük degildi ama.yine de takviye verdi doktor. Gebelikten kalan vitaminin varsa ona da devam edebilirsin, dokulmen geciksin. Emzirirken vitamin depoları bosalmaya devam ediyormuş. Öbek öbek saç döktüm ben, bilsem vitamini hiç birakmazdimAvuç avuç saçlarım dökülüyor 3 gündür..sizde durum nasıl.. nasıl duracak bu dökülmeler kızlar
Günaydın bende döküyorum baya biraz saç önlerim kelleştiAvuç avuç saçlarım dökülüyor 3 gündür..sizde durum nasıl.. nasıl duracak bu dökülmeler kızlar
Hamilelikte vitaminlerden uzamış ama dogumla seyretmiş saçım var. Kısa ve dolgun saç mı, uzun ve seyrelmiş miGünaydın bende döküyorum baya biraz saç önlerim kelleştitek bildiğim emzirdiğimiz için oluyor sonra düzelecek
Benımde öyle rapunzel oldum ama sacımın önler gitmiş ahdjsjs geçen yukardan toplayım dedim leş gibi durdu resmen sprey boya faln sıkmak lazımHamilelikte vitaminlerden uzamış ama dogumla seyretmiş saçım var. Kısa ve dolgun saç mı, uzun ve seyrelmiş mi
Günde 4 5 kaka normal kiHanımlar nasılsınız. Ayy ben burayı özlüyorum resmen yaaa. Buraya girdim mi kendimi psikoloğa gitmiş hissediyorum.güldüğüne bakmayın benim kızçe zatürre olmuş günlerdir onunla uğraşıyorum. Doktor hava artı antibiyotik verdi. Keyfi yerinde hiç ateş olmadı. Ateş olmadığı için anne sütü ile atlatır nasılsa ilaç kullanamayacak diye erteledim. Bronşları dolmuş meğersem . 4 5 günde kaka yapan çocuk günde 2 3 kaka yapıyor ishal oldu. Ve de aşırı terliyor. Sizce normal mi ? İlaç mı yapıyor acaba ???
İshal gibi ama. Bide ilaca başladıktan sonra günlük yapmaya başladı. Normalde 4 5 güne 1 yapıyordu.Günde 4 5 kaka normal ki
Avuç avuç saçlarım dökülüyor 3 gündür..sizde durum nasıl.. nasıl duracak bu dökülmeler kızlar
Kullanmasan daha çok dökülecek işte:))Benim de sacim dokuluyor halbuki vitamin de kullaniyorum, hamileligim cok zor gecmisti ama iyi bir yani sacim dokulmuyordu
Bu doktora gittiniz mi memnun musunuzEvet Ankarada Demetevlerde. Iyi bilinen biriymis
Sorularının cevaplarını bilmiyorum ama çok geçmiş olsun canım çabuk iyileşir inşallahHanımlar nasılsınız. Ayy ben burayı özlüyorum resmen yaaa. Buraya girdim mi kendimi psikoloğa gitmiş hissediyorum.güldüğüne bakmayın benim kızçe zatürre olmuş günlerdir onunla uğraşıyorum. Doktor hava artı antibiyotik verdi. Keyfi yerinde hiç ateş olmadı. Ateş olmadığı için anne sütü ile atlatır nasılsa ilaç kullanamayacak diye erteledim. Bronşları dolmuş meğersem . 4 5 günde kaka yapan çocuk günde 2 3 kaka yapıyor ishal oldu. Ve de aşırı terliyor. Sizce normal mi ? İlaç mı yapıyor acaba ???
Gaviscon u günde 2 defa ver demişti Dr o yüzden günde 2 defa 2,5 ml veriyorum. Ölçeğine koyuyorum 2,5 ml çay kaşığıyla azar azar veriyorum. Benim bebe alıştı zaten gaz damlası, aşı sonrası Calpol, kaka yapamayınca zeytinyağı derken çay kaşığını görünce ağzını açıyor hahsjsklSelam kızlar, gastrotuss u günde kaç kez kaç ml veriyosunuz? Kıvamı yoğun olduğu için kızıma baya zor yutturdum.
4-5 adet çişli bez alıyoruz biz günde genelde. 2 güne birde kaka yapıyor. Sadece emiyor şuandaKızlar çilli bez sayınızda azalma var mı? Bebemin çişinin rengi berrak ama çiş miktarında azalma var sanki
AhahhahGaviscon u günde 2 defa ver demişti Dr o yüzden günde 2 defa 2,5 ml veriyorum. Ölçeğine koyuyorum 2,5 ml çay kaşığıyla azar azar veriyorum. Benim bebe alıştı zaten gaz damlası, aşı sonrası Calpol, kaka yapamayınca zeytinyağı derken çay kaşığını görünce ağzını açıyor hahsjskl
Bence emmesine bağlı değişiyor. Benim kızım çok iştahlı değil hele dikkatini dağıtacak bişiler olunca o zaman azcık emip bırakıyor dolayısıyla bazen çook uzun saatler çiş yapmıyor ve çişli bez sayısı azalıyor.Kızlar çilli bez sayınızda azalma var mı? Bebemin çişinin rengi berrak ama çiş miktarında azalma var sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?