Ben henüz olusturamadım bazı günler cok güzel uyuyor bazı günler sıfır uyku. Bazı günler geceleri saat başı kalkıyor bazı günlerde kafayı bi vuruyor sadece 1 kere kalkıyor sonra sabaha kadar. Ama sanırım işin sırrı gündüz çok uyutmamakta galibsNen zombiye bagladim ne gece ne gunduz uyku yok.
Uyku düzeni oluşturan düşünen varmı
Gündüz uyumazsa iyice çıldırıyor huysuzlasiyorBen henüz olusturamadım bazı günler cok güzel uyuyor bazı günler sıfır uyku. Bazı günler geceleri saat başı kalkıyor bazı günlerde kafayı bi vuruyor sadece 1 kere kalkıyor sonra sabaha kadar. Ama sanırım işin sırrı gündüz çok uyutmamakta galibs
Gündüz tabi ki uyucak ama sürekli uyan kalk besle uyut seklinde degil. Mesela bi uyancak aktivite yapcak bi yatcak kalkcak gene altivite yapcak beslencek falan filan.. bu sekilde olunca ipek geceleri güzel uyuyor huysuzluğuda olmuyor. Ama gündüzleri full uyuyup sadece beslenmek icin kalktığında gece uyumuyor.Gündüz uyumazsa iyice çıldırıyor huysuzlasiyor
Cok istiyorum ama olmuyorNen zombiye bagladim ne gece ne gunduz uyku yok.
Gastrotuss baby kullanıyoruz biz. burada bir üye söylemişti bana sağolsunKizlar gaviscon infant alicam bebegim icin ama hicbir yerde bulamiyorun reflu icin ne kullaniyosunuz
Ooo senin dediğin kadar uyusa benim bebe daha ne isterimGündüz tabi ki uyucak ama sürekli uyan kalk besle uyut seklinde degil. Mesela bi uyancak aktivite yapcak bi yatcak kalkcak gene altivite yapcak beslencek falan filan.. bu sekilde olunca ipek geceleri güzel uyuyor huysuzluğuda olmuyor. Ama gündüzleri full uyuyup sadece beslenmek icin kalktığında gece uyumuyor.
Cok tesekkur ederimGastrotuss baby kullanıyoruz biz. burada bir üye söylemişti bana sağolsunaile hekimimiz içeriğine baktı gavisconla aynı dedi. Gaviscon infantın üretimi durmuş 8 9 ay önce hiç yok. O toz şeklindeymiş gastrotuss baby direkt şurup kullanımı da kolay ama devlet karşılamıyor bunlar hep paare bide bu şurup da eczanelerde bulunmuyor genelde depolara sordurun mutlaka alırsanız
uyku getiren ninnilerden açıyor musun canım ben öyle yapıyorum uyuturken, artık uykuya geçeceğini anlıyorOoo senin dediğin kadar uyusa benim bebe daha ne isterim
Kuzum gunduz cok uyursa gece uyku yok. Gunduz 3 uyku yapiyo 1 er saat. Gece mis gibi. Ama 2 ser saat 4 uyku yaparsa gece canima okuyoNen zombiye bagladim ne gece ne gunduz uyku yok.
Benimki uyumuyor ya beş dakika tamamdır bazen iki dakikaKuzum gunduz cok uyursa gece uyku yok. Gunduz 3 uyku yapiyo 1 er saat. Gece mis gibi. Ama 2 ser saat 4 uyku yaparsa gece canima okuyo
Kolları bağladım mi anlıyoruyku getiren ninnilerden açıyor musun canım ben öyle yapıyorum uyuturken, artık uykuya geçeceğini anlıyor
Benmki de 2 gundur oyle atak haftasina girdi ondan. Sen uyku aralarina 2 bucuk 3 saat koymaya calis gunduz. Az az uyur seni yorar aglar ama alisir bi kac gunde. En azindan gece uyurBenimki uyumuyor ya beş dakika tamamdır bazen iki dakika
Bitmedi ama biraz azaldı önceki kadar çok kusmuyorCok tesekkur ederimsurup sonrasi kusmalar azaldi mi? Resmen tum ictigibi yavas yavas kusuyor
Ne işe yarıyor bu prolukBastim parayi aldim50 milyorr dolââr
Evet artık saat uygulamasına geçmem lazim agzindan kelimeler bile düzgün çıkmıyor beynim uyuşuk resmenBenmki de 2 gundur oyle atak haftasina girdi ondan. Sen uyku aralarina 2 bucuk 3 saat koymaya calis gunduz. Az az uyur seni yorar aglar ama alisir bi kac gunde. En azindan gece uyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?