2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nen zombiye bagladim ne gece ne gunduz uyku yok.

Uyku düzeni oluşturan düşünen varmı
Ben henüz olusturamadım bazı günler cok güzel uyuyor bazı günler sıfır uyku. Bazı günler geceleri saat başı kalkıyor bazı günlerde kafayı bi vuruyor sadece 1 kere kalkıyor sonra sabaha kadar. Ama sanırım işin sırrı gündüz çok uyutmamakta galibs

Gündüz uyumazsa iyice çıldırıyor huysuzlasiyor

Gündüz uyumazsa iyice çıldırıyor huysuzlasiyor
Gündüz tabi ki uyucak ama sürekli uyan kalk besle uyut seklinde degil. Mesela bi uyancak aktivite yapcak bi yatcak kalkcak gene altivite yapcak beslencek falan filan.. bu sekilde olunca ipek geceleri güzel uyuyor huysuzluğuda olmuyor. Ama gündüzleri full uyuyup sadece beslenmek icin kalktığında gece uyumuyor.

Kizlar gaviscon infant alicam bebegim icin ama hicbir yerde bulamiyorun reflu icin ne kullaniyosunuz

Kizlar gaviscon infant alicam bebegim icin ama hicbir yerde bulamiyorun reflu icin ne kullaniyosunuz
Gastrotuss baby kullanıyoruz biz. burada bir üye söylemişti bana sağolsun aile hekimimiz içeriğine baktı gavisconla aynı dedi. Gaviscon infantın üretimi durmuş 8 9 ay önce hiç yok. O toz şeklindeymiş gastrotuss baby direkt şurup kullanımı da kolay ama devlet karşılamıyor bunlar hep paare bide bu şurup da eczanelerde bulunmuyor genelde depolara sordurun mutlaka alırsanız

E bebek indirimlerine bakarken bunu gordum ücretsiz emzirme danismanligi yaziyordu. İhtiyaci olanlar vardi sanırım

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-19-23-27-37-782_com.solidict.ebebek.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 45
Ooo senin dediğin kadar uyusa benim bebe daha ne isterim

Cok tesekkur ederim surup sonrasi kusmalar azaldi mi? Resmen tum ictigibi yavas yavas kusuyor

Benmki de 2 gundur oyle atak haftasina girdi ondan. Sen uyku aralarina 2 bucuk 3 saat koymaya calis gunduz. Az az uyur seni yorar aglar ama alisir bi kac gunde. En azindan gece uyur
Evet artık saat uygulamasına geçmem lazim agzindan kelimeler bile düzgün çıkmıyor beynim uyuşuk resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…