2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kolları bağladım mi anlıyor
Ay ben kundak yapamadim hiç zaten yapacağım topu topu yarım kundaktaki, kursağımda kaldı hevesim en azından uyurdu ahahahah

Kolları bağlayınca çığlık çığlığa bağırıyordu, yapamadim, uykuya da negatif etkisi oldu

Ay kundak candir. Ben hala yapiyorum. Uyuyunca ilk isi ikina ikina kollari cikarmak ama olsun en azindan uyurken ise yariyo

Benimki avazı çıktığı kadar bağırırken uyumuyor işte

Elleri havada uyuyor çünkü
Benımkıde öyle ya bir heves ettim ergopouch australia kundak tulum bile aldım ama yok cocuk elleri yukarda uyucak ondan 1 hafta bile kullanamadım

Hanimlar 4.ayda ek gidaya gececek misiniz, 6yı bekleyecek misiniz?

Benimki de öyleydi sicriyarak uyanmaya başladı baş edemedim. Birde kulakları çok yara yapınca donunun içine ellerine sokmakla başladım sonrası geldi uykusunda ilk ellerini soktum donuna

Hanımlar nasılsınız. Ayy ben burayı özlüyorum resmen yaaa. Buraya girdim mi kendimi psikoloğa gitmiş hissediyorum. güldüğüne bakmayın benim kızçe zatürre olmuş günlerdir onunla uğraşıyorum. Doktor hava artı antibiyotik verdi. Keyfi yerinde hiç ateş olmadı. Ateş olmadığı için anne sütü ile atlatır nasılsa ilaç kullanamayacak diye erteledim. Bronşları dolmuş meğersem . 4 5 günde kaka yapan çocuk günde 2 3 kaka yapıyor ishal oldu. Ve de aşırı terliyor. Sizce normal mi ? İlaç mı yapıyor acaba ???

Benim kızım da artık kundaksız uyumak istemiyor bende yapmak hiç istemedim nasıl alıştı bilemiyorum

Bebegim uyumuyor hanımlar. 6da uyandı, gece 2, hala uyanık. 8.30dan beri uyutmaya calisiyorum. Bebegime uzuluyorum. Ne yapabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…