Pro olmayan bilemezNe işe yarıyor bu proluk
Ay ben kundak yapamadim hiç zaten yapacağım topu topu yarım kundaktaki, kursağımda kaldı hevesimKolları bağladım mi anlıyor
Ay kundak candir. Ben hala yapiyorum. Uyuyunca ilk isi ikina ikina kollari cikarmak ama olsun en azindan uyurken ise yariyoAy ben kundak yapamadim hiç zaten yapacağım topu topu yarım kundaktaki, kursağımda kaldı hevesimen azından uyurdu ahahahah
Kolları bağlayınca çığlık çığlığa bağırıyordu, yapamadim, uykuya da negatif etkisi oldu
Benimki avazı çıktığı kadar bağırırken uyumuyor işteAy kundak candir. Ben hala yapiyorum. Uyuyunca ilk isi ikina ikina kollari cikarmak ama olsun en azindan uyurken ise yariyo
Benımkıde öyle ya bir heves ettim ergopouch australia kundak tulum bile aldım ama yok cocuk elleri yukarda uyucak ondan 1 hafta bile kullanamadımBenimki avazı çıktığı kadar bağırırken uyumuyor işte
Elleri havada uyuyor çünkü
Çok iyiymiş aaaTum olayi bu
Ben 6. Ayı bekleyeceğmHanimlar 4.ayda ek gidaya gececek misiniz, 6yı bekleyecek misiniz?
4 cok erken, 5.5 ayi bekliyorum ben doktorum.aksini soylemezseHanimlar 4.ayda ek gidaya gececek misiniz, 6yı bekleyecek misiniz?
İstanbul avrupa ykası için önerebileceğiniz iyi bir çocuk doktoru var mı?
4 cok erken 5 5 bucuk aylik baslarim galibaHanimlar 4.ayda ek gidaya gececek misiniz, 6yı bekleyecek misiniz?
Benimki de öyleydi sicriyarak uyanmaya başladı baş edemedim. Birde kulakları çok yara yapınca donunun içine ellerine sokmakla başladım sonrası geldi uykusunda ilk ellerini soktum donunaAy ben kundak yapamadim hiç zaten yapacağım topu topu yarım kundaktaki, kursağımda kaldı hevesimen azından uyurdu ahahahah
Kolları bağlayınca çığlık çığlığa bağırıyordu, yapamadim, uykuya da negatif etkisi oldu
4 bencede cok erken en az 5.5 ayı beklerim kendi kararımca doktorum basla demezse 6.ayda baslıcamHanimlar 4.ayda ek gidaya gececek misiniz, 6yı bekleyecek misiniz?
Direk yedirme olmasada denemelerim olacakHanimlar 4.ayda ek gidaya gececek misiniz, 6yı bekleyecek misiniz?
Medipol Bahçelievler de doğum yaptım orada Müberra hanım var. Doğumundan beri oraya götürüyorum. İlgili işinin ehli bi doktor. Tavsiye ederim.İstanbul avrupa ykası için önerebileceğiniz iyi bir çocuk doktoru var mı?
Benim kızım da artık kundaksız uyumak istemiyor bende yapmak hiç istemedim nasıl alıştı bilemiyorumAy ben kundak yapamadim hiç zaten yapacağım topu topu yarım kundaktaki, kursağımda kaldı hevesimen azından uyurdu ahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?