Gecmis olsun hanımlarBebeklerimizin disi kasiniyor ya, arka dis etlerini nasil kasiyorsunuz? Bebegimin parmaklari oraya yetismiyor, dis kasiyicilar da ayni sekilde ileriye gitmiyor. Ve bebegim iyice sinirleniyor. Bazen kendi parmagimi veriyorum, iyice arkaya goturup rahatliyor. Ama boyle de yapmak istemiyorum. Siz nasil cozum buldunuz? Surekli arkasi kasiniyor bebegimin.
Cok tesekkurler bunu alayim. Bunu yine anne kullaniyor ya, bebegin eline verebilecegim uzun bir dis kasiyici da biliyo musunuz?Bundan aldım ben, hem kaşımak hem de ilk dişler çıkınca temizlemek için gerekliyms
baby plus Silikon Diş Kaşıyıcı - ebebek
baby plus Silikon Diş Kaşıyıcı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Baska markanın bu ürününde var bende, ama ellerinde henüz uzun tutamiyorlar , en azından benimki öyleCok tesekkurler bunu alayim. Bunu yine anne kullaniyor ya, bebegin eline verebilecegim uzun bir dis kasiyici da biliyo musunuz?
Ben ufak ufak basladim dun. Bi 15 gun boyle otursun sonra bebeyatmaza gecicemKızlar bebeklerinizi kucağınızda destekli oturtmaya başladınız mı doktor başla dedi bana
Bizim de öyle bazen hiç kusmuyor bazen yerlerden siliyorum ne zaman kusacak bilmediğim için temizlemesi kolay olsun diye parkenin üstünde gazını çıkarıyorum hasjkkCok bilgim yok ama bebeginiz hala aciyacak korkusuyla geriliyor olabilir. Tabi bu bir tahmin
Kusmamiz b bitmedi henüz fakat artık en azından kusarken ağlamıyor bazen sebebini anlayamadığım bir şekilde çok fazla kusuyor bazen azalıyor sebebini hala çözemedim ama dediğim gibi ağlamaması benim için sevindirici en azından
Normaldir benim bebişim 4 ayını dolduracak oyuncaklara tepki vermeye başladı ama hala tam uzanamıyor yeni kullanmaya başladı ellerini beceremiyor daha. 3 aylıkken sizinki gibiydi şimdi ilgilenmeye başladıHanımlar size bir sorum olacak benim bebeğim haftaya 3 ayını dolduracak Allah'ın izniyle gördüğünü ve duyduğuna eminim ama oyuncaklara çıngıraklara hiç ilgisi yok pusetin üzerine az sallandırıyorum bakıyor ama ses çıkartırsam dahi hiç uzanmaya çalışmıyor sizce normal mi
Ben bayadir tutuyorim. Tam bi kucak bebegi bizimki. Yemek yerken falan oturuyo kucagimaKızlar bebeklerinizi kucağınızda destekli oturtmaya başladınız mı doktor başla dedi bana
Di mi ya çok uzun sürdüBizim kizlar ne zaman gelicek ya? Ne kadar sure banlandilar ki
Tesekkur ederim yoksa strese giriyordum uyumuyo diyeGece 10 gündüz ort 5, toplamda.15 saat deniyor
Gece 9 dan sabah 7 ye11 saat yapiyor, 1 2 saat Emzirme vs olsa 15 e yakınsın:)
Geçenki izmir depreminde de ben öyle olmuştum gerçekten . Evde tek bile kalmak istemiyordum bebekle. Zamanla düzelcek canım.Kizlar deprem çok kötüydü çok etkilendim travma oldu resmen bebeğim bensiz kalır mı ben onsuz kalır mıyım Allah korusun anne olmak çok zormus psikolojim.bozuldu resmen anında da sütüm azaldı ya
Sahiden zamanla geçer mi çok etkisindeyim.deprem anından beri gözümü kirpmadim oğlum sürekli yanımda olsun istiyorum yarın ise birakip nasıl gidicem diye ağladım ya ben işteyken bişey olursa yani deprem hep yakınımızda ama böyle direk yaşamak sarstı çok fazla çok kötüyüm ya inşallah geçerGeçenki izmir depreminde de ben öyle olmuştum gerçekten . Evde tek bile kalmak istemiyordum bebekle. Zamanla düzelcek canım.
Rabbim göstermesin inşallah. Valla sıçradım uykumdan gülnevaya bi baktım beşiği gidip geliyor. Büyük kızın odasına gidiyim mi gitmeyim mi diye düşünürken yavaş yavaş duruldu ama epey bi uyuyamadım.Canım günaydın nerde oldu deprem izmirdeyim duymadım ben
Aaaa neden öyle oldu ??Bizim kizlar ne zaman gelicek ya? Ne kadar sure banlandilar ki
Gündüz kaç saat uyuyor kaç saatlik araliklarlaCiddi bi uyku problemimiz başladı ya gece uykusuna yatırmakta çok zorlanıyoruz, atak haftasındayız sanırım
Çok uyumuyor kucağımda tutarsam 1 saat, sallayarak ayağımda tutarsam 2 saat odasında yatağına yatırırsam yarım saat.Gündüz kaç saat uyuyor kaç saatlik araliklarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?