2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bundan aldım ben, hem kaşımak hem de ilk dişler çıkınca temizlemek için gerekliyms

Cok tesekkurler bunu alayim. Bunu yine anne kullaniyor ya, bebegin eline verebilecegim uzun bir dis kasiyici da biliyo musunuz?
Baska markanın bu ürününde var bende, ama ellerinde henüz uzun tutamiyorlar , en azından benimki öyle

Kızlar bebeklerinizi kucağınızda destekli oturtmaya başladınız mı doktor başla dedi bana

Bizim de öyle bazen hiç kusmuyor bazen yerlerden siliyorum ne zaman kusacak bilmediğim için temizlemesi kolay olsun diye parkenin üstünde gazını çıkarıyorum hasjkk

Normaldir benim bebişim 4 ayını dolduracak oyuncaklara tepki vermeye başladı ama hala tam uzanamıyor yeni kullanmaya başladı ellerini beceremiyor daha. 3 aylıkken sizinki gibiydi şimdi ilgilenmeye başladı

Kizlar deprem çok kötüydü çok etkilendim travma oldu resmen bebeğim bensiz kalır mı ben onsuz kalır mıyım Allah korusun anne olmak çok zormus psikolojim.bozuldu resmen anında da sütüm azaldı ya
Geçenki izmir depreminde de ben öyle olmuştum gerçekten . Evde tek bile kalmak istemiyordum bebekle. Zamanla düzelcek canım.

Geçenki izmir depreminde de ben öyle olmuştum gerçekten . Evde tek bile kalmak istemiyordum bebekle. Zamanla düzelcek canım.
Sahiden zamanla geçer mi çok etkisindeyim.deprem anından beri gözümü kirpmadim oğlum sürekli yanımda olsun istiyorum yarın ise birakip nasıl gidicem diye ağladım ya ben işteyken bişey olursa yani deprem hep yakınımızda ama böyle direk yaşamak sarstı çok fazla çok kötüyüm ya inşallah geçer

Ciddi bi uyku problemimiz başladı ya gece uykusuna yatırmakta çok zorlanıyoruz, atak haftasındayız sanırım

Canım günaydın nerde oldu deprem izmirdeyim duymadım ben
Rabbim göstermesin inşallah. Valla sıçradım uykumdan gülnevaya bi baktım beşiği gidip geliyor. Büyük kızın odasına gidiyim mi gitmeyim mi diye düşünürken yavaş yavaş duruldu ama epey bi uyuyamadım.

Gündüz kaç saat uyuyor kaç saatlik araliklarla
Çok uyumuyor kucağımda tutarsam 1 saat, sallayarak ayağımda tutarsam 2 saat odasında yatağına yatırırsam yarım saat.

Dün sabah 8’de uyandı emzirdim tekrar yatırdım 11 e kadar uyudu ( gece 2’de uyumamıştı daha ondan sabah geç kalktı )
11’den 13.30 a kdar uyanıktı sonra uyutup yatağına götürdüm 15-20 dk max yarım saate uyandı, sonra ben de 15.30 gibi ayağıma aldım ayakta salladım 17.30 a kadar. 17.30 sonrası 19.00 da esnemeye basiadı 19.30 da uyudu yatırdım yine 15-20 dkya uyandı. Bi daha denemedim artık. Sonra saat 22.00-22.30 gibi uyuttum 15 dkya uyandı bundan sonrakiler odadan çıkmadan karanlıkta uyutup yatağına yatırıp uyanma seansı. En son 00:30 civarı uyudu gece uykusuna…

Hiçbir düzenimiz yok anlayacağın

Kızlar günaydın, üşütünce mi yeşilimsi kaka oluyor ? Birde bu bebeler ne zaman şöyle deliksiz sabaha kadar uyuyacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…