2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benmki de eliyle tutamiyo. O fircadan ya da benim elimi direkt sokup kasimamdan da memnun degil agliyo. Ya kendi elimi yuzumu yakalayip isircak ya da parmagimi kendi istedigi gibi ( genelde dis eklem yerlerini) kemircek. Tetagil daha once hic kullanmadim ama cok ovuluyo die sordum bilmiyorum ki kac aydan sonra kullanilir

Geceleri bebislerin altini degistiriyor musunuz? Alti cok siser diye degistiriyordum ama biri uykusubu acmamak icin karanlikta emziriyorum demisti hic uyandirmadan.
Ben 1 kez degistiriyorum. Aksam 7 bucuk gece 4 sabah 7 bucuk seklinde. Gece degistirdigim.halde sabah yanima alip degistirmeden yatarak emzirirsem yan tarafi komple cis oluyo

Geceleri bebislerin altini degistiriyor musunuz? Alti cok siser diye degistiriyordum ama biri uykusubu acmamak icin karanlikta emziriyorum demisti hic uyandirmadan.

Gece 2, bilemedim 3 saatte max uyanıyor emmek icin zaten, her uyandığında nez doku oluyor. Gece uykusu oluyorlar zaten, Gece lambası ışığında enzirip altını mutlaka değişiyorum ben

Az daha buyusunler tutma becerisi gelişmiş olacak inşallah, erken fırladı dişler ne yapsınlar doktora sormak lazım, kimi 5. Ayda başlıyor kullanmaya kimi 6 da.

4 no kullaniyorum buyuk degil ama kucuk de degil bence. Opet bende de 3 gundur cikiyi
Surekli bir sızdırma varsa bezden kaynalidir birde çok şık değiştiriyorsun ona rağmen sizdirmasi ilginç. Başka marka denedin mi. Bıktım ya opetten iki kelime yaziyirum çıkıyor

Surekli bir sızdırma varsa bezden kaynalidir birde çok şık değiştiriyorsun ona rağmen sizdirmasi ilginç. Başka marka denedin mi. Bıktım ya opetten iki kelime yaziyirum çıkıyor
Kiz nasi sık degistiriyorum. Ilk bezi 8 saat sonra digerini 3 bucuk 4 saat sonra degistiriyorum. Gece 4 te once beni emip ustune 150 cc mama gömüyo dolayisiyla da bez sabah cok doluyo. Degistirmeden emerse isemeye devam ettiginden sizdiriyo Yoksa gun icinde sizdirmasi falan yok

Ben 1 kez degistiriyorum. Aksam 7 bucuk gece 4 sabah 7 bucuk seklinde. Gece degistirdigim.halde sabah yanima alip degistirmeden yatarak emzirirsem yan tarafi komple cis oluyo
Erkek miydi senin de? Erkekte yaşıyorum ben

Gün içinde kaç kere degisiyorsunnki belki mamdan farkediyordr bilemiyorum senin kadaer değiştirmiyorum cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…