Benmki de eliyle tutamiyo. O fircadan ya da benim elimi direkt sokup kasimamdan da memnun degil agliyo. Ya kendi elimi yuzumu yakalayip isircak ya da parmagimi kendi istedigi gibi ( genelde dis eklem yerlerini) kemircek. Tetagil daha once hic kullanmadim ama cok ovuluyo die sordum bilmiyorum ki kac aydan sonra kullanilirTwtagil için erken değil mi? Benimkinin üst ön diğeri çıkıyor, kabardı, kasintisi çok salyalı salyalı. Dış kasıma ürünleri aldım ama elinde beceremiyor tek başına daha ben yardım ediyorum, bir de parmak Fırça var silikon, onla ben ağzına yerleştiriyor o kafayı sallayıp kasıyor:)
Ben 1 kez degistiriyorum. Aksam 7 bucuk gece 4 sabah 7 bucuk seklinde. Gece degistirdigim.halde sabah yanima alip degistirmeden yatarak emzirirsem yan tarafi komple cis oluyoGeceleri bebislerin altini degistiriyor musunuz? Alti cok siser diye degistiriyordum ama biri uykusubu acmamak icin karanlikta emziriyorum demisti hic uyandirmadan.
Geceleri bebislerin altini degistiriyor musunuz? Alti cok siser diye degistiriyordum ama biri uykusubu acmamak icin karanlikta emziriyorum demisti hic uyandirmadan.
Benmki de eliyle tutamiyo. O fircadan ya da benim elimi direkt sokup kasimamdan da memnun degil agliyo. Ya kendi elimi yuzumu yakalayip isircak ya da parmagimi kendi istedigi gibi ( genelde dis eklem yerlerini) kemircek. Tetagil daha once hic kullanmadim ama cok ovuluyo die sordum bilmiyorum ki kac aydan sonra kullanilir
Pişik olmuyorsa ,çok dolu taşmıyorsa değiştirmeyin diyorlar çünkü uykusu açılıyorGeceleri bebislerin altini degistiriyor musunuz? Alti cok siser diye degistiriyordum ama biri uykusubu acmamak icin karanlikta emziriyorum demisti hic uyandirmadan.
Ben kaka yoksa değiştirmiyorum. Elimle yokluyorum çok şiş değilse devamGeceleri bebislerin altini degistiriyor musunuz? Alti cok siser diye degistiriyordum ama biri uykusubu acmamak icin karanlikta emziriyorum demisti hic uyandirmadan.
Amin inşaallahNormalde yok umarım bu yaşadığımdan dolayı olmaz unuturum dediğin gibi yeniden yaşatmasin rabbim
Ben değiştirmiyorum eğer sızıntı filan yoksa yada büyük tuvaletini yapmazsaGeceleri bebislerin altini degistiriyor musunuz? Alti cok siser diye degistiriyordum ama biri uykusubu acmamak icin karanlikta emziriyorum demisti hic uyandirmadan.
Bezin küçük geliyor ya da büyük geliyor olabilir miBen 1 kez degistiriyorum. Aksam 7 bucuk gece 4 sabah 7 bucuk seklinde. Gece degistirdigim.halde sabah yanima alip degistirmeden yatarak emzirirsem yan tarafi komple cis oluyo
4 no kullaniyorum buyuk degil ama kucuk de degil bence. Opet bende de 3 gundur cikiyiBezin küçük geliyor ya da büyük geliyor olabilir mi
Surekli bir sızdırma varsa bezden kaynalidir birde çok şık değiştiriyorsun ona rağmen sizdirmasi ilginç. Başka marka denedin mi. Bıktım ya opetten iki kelime yaziyirum çıkıyor4 no kullaniyorum buyuk degil ama kucuk de degil bence. Opet bende de 3 gundur cikiyi
Kiz nasi sık degistiriyorum. Ilk bezi 8 saat sonra digerini 3 bucuk 4 saat sonra degistiriyorum. Gece 4 te once beni emip ustune 150 cc mama gömüyo dolayisiyla da bez sabah cok doluyo. Degistirmeden emerse isemeye devam ettiginden sizdiriyoSurekli bir sızdırma varsa bezden kaynalidir birde çok şık değiştiriyorsun ona rağmen sizdirmasi ilginç. Başka marka denedin mi. Bıktım ya opetten iki kelime yaziyirum çıkıyor
Erkek miydi senin de? Erkekte yaşıyorum benBen 1 kez degistiriyorum. Aksam 7 bucuk gece 4 sabah 7 bucuk seklinde. Gece degistirdigim.halde sabah yanima alip degistirmeden yatarak emzirirsem yan tarafi komple cis oluyo
Evet erkekErkek miydi senin de? Erkekte yaşıyorum ben
Ben değiştirmiyorum sabaha kadar duruyor uykusu acılmasın o sekilde de alışmasın diye.Geceleri bebislerin altini degistiriyor musunuz? Alti cok siser diye degistiriyordum ama biri uykusubu acmamak icin karanlikta emziriyorum demisti hic uyandirmadan.
İşerken yukarı yükseldiğinden bende de olursa emzirmede geçiyor çişiEvet erkek
Hah ayni durum isteİşerken yukarı yükseldiğinden bende de olursa emzirmede geçiyor çişi
Gün içinde kaç kere degisiyorsunnki belki mamdan farkediyordr bilemiyorum senin kadaer değiştirmiyorum cunkuKiz nasi sık degistiriyorum. Ilk bezi 8 saat sonra digerini 3 bucuk 4 saat sonra degistiriyorum. Gece 4 te once beni emip ustune 150 cc mama gömüyo dolayisiyla da bez sabah cok doluyo. Degistirmeden emerse isemeye devam ettiginden sizdiriyoYoksa gun icinde sizdirmasi falan yok
Olabilir kız anası olmak ayrıcalıktır diyip havanı basayımHah ayni durum iste
3 4 saatte bi degistiriyorum benGün içinde kaç kere degisiyorsunnki belki mamdan farkediyordr bilemiyorum senin kadaer değiştirmiyorum cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?