2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar deprem çok kötüydü çok etkilendim travma oldu resmen bebeğim bensiz kalır mı ben onsuz kalır mıyım Allah korusun anne olmak çok zormus psikolojim.bozuldu resmen anında da sütüm azaldı ya
Ankiyesite hastalığın yoksa bir iki güne unutursun ama normale donersin ama deprem kendini unutturdu inşallah

Kizlar bebeğim yuzunu aşırı yırtıyor yirttigi yerlerde iz kalacak diye çok korkuyorum törpü de aldım her gün düzeltiyorum tırnakları buna rağmen üstelik onerebileceginiz bı krem falan var mı yirttigi yerlere sürmek icin

Bizim de aynı trukid kullanıyorum, boyutuna göre pahalı ama uzzzzzun zaman kullanirsinz güzel iyileştiriyor

Kızlar benim sağ göğsümde minik et benleri çıkıyo iğne gibi sonra siyahlsşıp kuruyup dökülüyor varmı başına gelen doktora gitmedim henüz

Kizlar ya benim oglum tuttugunu isirmaya calisiyo. Bi de isirip birakmamak gibi degil sanki dis kasir gibi saga sola oynatiyo kafayi dislerini bastirarak. Buyuk oglum 10 aylikken dis cikardi ona evde sarimsak kuru dis jeli yapmistim ama buna napim bilemedim ki cok agliyo eli hep agzinda isirip isirip agliyo kasiyip kasiyip agliyo. Tetagil falan mi alsam

Twtagil için erken değil mi? Benimkinin üst ön diğeri çıkıyor, kabardı, kasintisi çok salyalı salyalı. Dış kasıma ürünleri aldım ama elinde beceremiyor tek başına daha ben yardım ediyorum, bir de parmak Fırça var silikon, onla ben ağzına yerleştiriyor o kafayı sallayıp kasıyor:)

Anne sutunu sur en iyi ilac o :)

Geceleri bebislerin altini degistiriyor musunuz? Alti cok siser diye degistiriyordum ama biri uykusubu acmamak icin karanlikta emziriyorum demisti hic uyandirmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…