Kaka da enfeksiyon varsa bebekte alerji varsa ya da mama alıyorsa yeşilimsi oluyor diye biliyorumKızlar günaydın, üşütünce mi yeşilimsi kaka oluyor ? Birde bu bebeler ne zaman şöyle deliksiz sabaha kadar uyuyacak
Mama aliyosa 6 aydan sonra uyur benceKızlar günaydın, üşütünce mi yeşilimsi kaka oluyor ? Birde bu bebeler ne zaman şöyle deliksiz sabaha kadar uyuyacak
Sadece anne sütü alıyor şuanda sanırım normal beslenmeye geçene kadar uyku bana bir tık yok gibiMama aliyosa 6 aydan sonra uyur bence
Ankiyesite hastalığın yoksa bir iki güne unutursun ama normale donersin ama deprem kendini unutturdu inşallahKizlar deprem çok kötüydü çok etkilendim travma oldu resmen bebeğim bensiz kalır mı ben onsuz kalır mıyım Allah korusun anne olmak çok zormus psikolojim.bozuldu resmen anında da sütüm azaldı ya
Tum gun uyumayinca gece deliksiz uyuyolarKızlar günaydın, üşütünce mi yeşilimsi kaka oluyor ? Birde bu bebeler ne zaman şöyle deliksiz sabaha kadar uyuyacak
O imkansız bizimki delirir uyumazsa gün icindeTum gun uyumayinca gece deliksiz uyuyolar
Ayni bizCiddi bi uyku problemimiz başladı ya gece uykusuna yatırmakta çok zorlanıyoruz, atak haftasındayız sanırım
Gittigimiz profesore kalirsa alerji, kendi cocuk doktorumuza kalirsa parazit, bizim koydeki yasli ninelere kalirsak üşütmeKızlar günaydın, üşütünce mi yeşilimsi kaka oluyor ? Birde bu bebeler ne zaman şöyle deliksiz sabaha kadar uyuyacak
Beraberinde başka bir belirti yoksa anne sütü alan bebeklerde yeşil kaka normal kabul ediliyormuşKızlar günaydın, üşütünce mi yeşilimsi kaka oluyor ? Birde bu bebeler ne zaman şöyle deliksiz sabaha kadar uyuyacak
Memeyi birakana kadar da diyebilirizSadece anne sütü alıyor şuanda sanırım normal beslenmeye geçene kadar uyku bana bir tık yok gibi
Ayyy insallah devami olur..Ayni bizdun ilk defa 9da uyudu bebegim normalde gece 2de uyur
Normalde yok umarım bu yaşadığımdan dolayı olmaz unuturum dediğin gibi yeniden yaşatmasin rabbimAnkiyesite hastalığın yoksa bir iki güne unutursun ama normale donersin ama deprem kendini unutturdu inşallah
Bizim de aynı trukid kullanıyorum, boyutuna göre pahalı ama uzzzzzun zaman kullanirsinz güzel iyileştiriyorKizlar bebeğim yuzunu aşırı yırtıyor yirttigi yerlerde iz kalacak diye çok korkuyorum törpü de aldım her gün düzeltiyorum tırnakları buna rağmen üstelikonerebileceginiz bı krem falan var mı yirttigi yerlere sürmek icin
Tamamdır sagol hemen bakayımBizim de aynı trukid kullanıyorum, boyutuna göre pahalı ama uzzzzzun zaman kullanirsinz güzel iyileştiriyor
Trukid Babyton Hero Stick Xl 15 gr Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Trukid Babyton Hero Stick Xl 15 gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Twtagil için erken değil mi? Benimkinin üst ön diğeri çıkıyor, kabardı, kasintisi çok salyalı salyalı. Dış kasıma ürünleri aldım ama elinde beceremiyor tek başına daha ben yardım ediyorum, bir de parmak Fırça var silikon, onla ben ağzına yerleştiriyor o kafayı sallayıp kasıyor:)Kizlar ya benim oglum tuttugunu isirmaya calisiyo. Bi de isirip birakmamak gibi degil sanki dis kasir gibi saga sola oynatiyo kafayi dislerini bastirarak. Buyuk oglum 10 aylikken dis cikardi ona evde sarimsak kuru dis jeli yapmistim ama buna napim bilemedim ki cok agliyo eli hep agzinda isirip isirip agliyo kasiyip kasiyip agliyo. Tetagil falan mi alsam
Anne sutunu sur en iyi ilac o :)Kizlar bebeğim yuzunu aşırı yırtıyor yirttigi yerlerde iz kalacak diye çok korkuyorum törpü de aldım her gün düzeltiyorum tırnakları buna rağmen üstelikonerebileceginiz bı krem falan var mı yirttigi yerlere sürmek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?