2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Seninki duruyor şanslısın, benimki tam dolmayı uykuda değilse asla beklemiyor, çığlığı başa başa agliyor, bezi değişiyorum ses kesiliyor
Evet duruyor doğduğu günden beri hemen almadım hep biraz viski beklettim ki çabuk pismesinnhassas olmasın diye ilk kızımda çok çekmiştim onun için bunda böyle alistirdim

Ben gece almiyorum bezi, cunku 2 gibi uyuyor zorla, bj de bezini alsam hic uyumaz gece. ama gun icinde surekli degistiriyorum, cisi de kakayi da bekletmiyorum.

Evet arkadaslar dedigim gibi bu ayın 30unda yani bu ayın sonunda erzurum bölge arastirma hastanesine randevu aldik saat 11 de gastroentoloji bolumuydu galiba arkadaslar gitmemin sebebi benim baş dönmem oluyordu tahlilde kan tahlilinde demirde yükseklik çıktı yani ferritin degeri yüksek cikti doktorda bi hastaliktan bahsetti hemokromatozis diye bi hastalik bu hastalik sende olabilir bunun tanısınin koyulması icin ya erzuruma yada ankaraya gitmeniz lazım dedi karsta bakilacak makineler olmadigi icin arada oluyor başımda agırlik bakalim doktor ne diyecek boyle birsey yaşayan oldumu acaba ben erzuruma gidince nasıl bakilip muane edilecek bilgisi olanlar varsa yazarsa sevinirim bu arada oglumuda yanimizda götürucez mecbur bakalim cocukla nasıl olucak bide beni yol tutuyor emziren anneler icin mide bulantısı ilaci veriyorlarmi acaba cok soru sordum farkindayim bunlarla ilgili bilgisi olanlar bana yazarsa cok mutlu olurum cok sagolun simdiden

Bu arada dahiliye doktoru kanda ver dedi o gun 1 torbada kan verdik kan yüksek diye bakalim o hastalik icin bakilacak oglumla erzurum yolu zor olacak otobusle ama RABBİM yardımcı olur insallah midemde bulanacak ilac verirler insallah kullanirim en azindan bide acaba ayni gun isimiz bitermi yoksa kalmamiz gerekebilirmi çünkü randevumuz 11 de isimiz 1 2 gun surermi acaba

Öncelikle çok geçmiş olsun ay bu baş dönmesi olayı ne çok arttı bende de aynı durum var ama ama bana vestibüler migren dendi

Herkese iyi akşamlar
Bebeklerinizi oturtmaya başladınız mı destekli olarak
Ben başladım kucağımda falan oturtuyorum ya da ellerinden tutunca yatyar pozisyonda iken kendisi direk oturmak istiyor o pozisyonda çok kısa süreli yatır kaldır yapıyorum hoşuna gidiyor

Dediğin hastalık varsa önemli bir hastalık. Vücutta demir fazla demek. Belli kan değerlerine bakıyorlar sonrasında gerekirse genetik tahliller ve karaciğerden parça alabilirler. Ama bunlar hiç gerekmeyebilir de. Kana bakarlar eğer şüphelenirlerse dediklerim yapılır 1-2 günde pek hallolmaz bunlar. Bu hastalıkta da düzenli kan vermen ve karaciğeri takip ettirmen lazım

Karaciğerden nasil parca aliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…