OrtopediBenimde bas parmagim agridi ilk sonra bilegim ve koluma da yayildi agri. Özellikle gece cok acıyor. Hangi bolume muayene olunuyor?
Hanimlar icinizde sleepy bio natural kullanan var mi varsa memnun musunuz bir de goon dan cok memnun olan varmis diye duymustum kullanan varsa cevap yazarsa sevinirim
Bio natureli cok övüyorlar takip ettigim bi kadında kullanıyor bebegine yorumlarınada cok güveniyorum genelde. Ben suan prima pampers harmonie ve prima premium care karışık kullanıyorum memnunum ama cok pahalılar evetHanimlar icinizde sleepy bio natural kullanan var mi varsa memnun musunuz bir de goon dan cok memnun olan varmis diye duymustum kullanan varsa cevap yazarsa sevinirim
Ben baby turco kullanıyorum gayet memnunum sızıntı falan olmuyor tabi oğlum çılgınlar gibi kaka yapıp kıpırdak ayaklarıyla tepine tepine sırtına kadar çıkarmadığı süreceHanimlar icinizde sleepy bio natural kullanan var mi varsa memnun musunuz bir de goon dan cok memnun olan varmis diye duymustum kullanan varsa cevap yazarsa sevinirim
Bende turcoBen baby turco kullanıyorum gayet memnunum sızıntı falan olmuyor tabi oğlum çılgınlar gibi kaka yapıp kıpırdak ayaklarıyla tepine tepine sırtına kadar çıkarmadığı sürece
Kendi tarifimi verem. Arabaya binip en yakin e bebek e gidiyorum. Bebek tarhanasi alip cikiyorum. Yapabilitem buBebek tarhanasi yapımını bilen duyan var mı
Kendi tarifimi verem. Arabaya binip en yakin e bebek e gidiyorum. Bebek tarhanasi alip cikiyorum. Yapabilitem bu
Gayet iyi benceBende turco
Bende memnunum Haluk Levent aşkına turcocu olabilirimGayet iyi bence
Gooon biz kullandık bedava gelmişti bayaa şaşırttı iyi geldiHanimlar icinizde sleepy bio natural kullanan var mi varsa memnun musunuz bir de goon dan cok memnun olan varmis diye duymustum kullanan varsa cevap yazarsa sevinirim
Emme sonrasi asiri kusma, memede aglama, emzik alinca susmaReflü belirtiler iz neler
Benimki de olmadi zatenBen gelişine bırakıyorum ben uyurken uyusun yeter
Ben sleepy bionatural kullanıyorm gayet memnunum hem ıslak mendil hem bezleriniHanimlar icinizde sleepy bio natural kullanan var mi varsa memnun musunuz bir de goon dan cok memnun olan varmis diye duymustum kullanan varsa cevap yazarsa sevinirim
Boşver ne zaman isterse uyusun heryerde her koşulda uyumayı öğrenmiş olsunBenimki de olmadi zaten
Zaten şuan bi etkim yok üzerinde, maaaaleeeesefffBoşver ne zaman isterse uyusun heryerde her koşulda uyumayı öğrenmiş olsun
Ben internetten baktim annem yapti. Gerçekten kolaymis hiç göz korkuttugu kadar degilmis tarhana. Soyle yapti annem. Havuc kirmizi biber hasladi. İsirgan otu kekik nane suzme yogurt ile yogurdu. Tepsiye parca parca dizdi tabi tepsinin uzerine mendil serdi suyunu alsin diye (puf nokta tuz ve salcanin olmamasi anladigim kadarıyla yoksa ne istersen koy bence) kurudukca parcalari kuculttu ve en sonunda ufaladiBebek tarhanasi yapımını bilen duyan var mı
Daha once birkac kez yazdim belki yine mi diyenler olacaktir ama üzülüyorum bebislere. Cunku benimkinin de var reflusu. Genelde gazli bebeklerin oluyormuş reflusu. Bizdeki belirtiler ve okudugum kadariyla Surekli kusma. Kusma sonrasi aglama(reflusu acittigi icin) emerken kendini geri cekmesi yay gibi. Kusmasi tazyikli oluyor kusmugu puturlu oluyor. Gazli bebeklerde oluyor genelde demistim ya hani ayni sebepten de kakasi da gürültülü oluyor. Eger supheleniyorsan lutfen ihmal etme guvenebileceginiz is bilen bir dojtora goturun. Maalesef hepsi ilgili olmayabiliyor ve bebekte reflu aci cekme sebebi oluyor.Reflü belirtiler iz neler
Bebeginde reflu vardi degilmi. Aynen benimkinde de var ve kakasi tazyikli oldugundan daha kucagimda iken ilan ede ede yaptigi kaka bile sirtina cikiyorBen baby turco kullanıyorum gayet memnunum sızıntı falan olmuyor tabi oğlum çılgınlar gibi kaka yapıp kıpırdak ayaklarıyla tepine tepine sırtına kadar çıkarmadığı sürece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?