2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hanimlar icinizde sleepy bio natural kullanan var mi varsa memnun musunuz bir de goon dan cok memnun olan varmis diye duymustum kullanan varsa cevap yazarsa sevinirim

Goon premium olqni denedim, güzel,
Molfixin normal ve premiumu hiç farketmiyor, normal alinabilir, ek ücrete gerek yoj
Prima aktif kötü, sirf prima diye aktif alacagima goon premium daha kakiteli, prima premium care guzel ama cok pahalı. Daha önce stoklarımdan kullanıyorum yoksa bez başına 4 5 TL verilmez bence
Sleepy normali çok kötü, bio naturali kullanmadım ama goon premium kalitesinde duruyordu, denenebilir

Hanimlar icinizde sleepy bio natural kullanan var mi varsa memnun musunuz bir de goon dan cok memnun olan varmis diye duymustum kullanan varsa cevap yazarsa sevinirim
Bio natureli cok övüyorlar takip ettigim bi kadında kullanıyor bebegine yorumlarınada cok güveniyorum genelde. Ben suan prima pampers harmonie ve prima premium care karışık kullanıyorum memnunum ama cok pahalılar evet

Ben baby turco kullanıyorum gayet memnunum sızıntı falan olmuyor tabi oğlum çılgınlar gibi kaka yapıp kıpırdak ayaklarıyla tepine tepine sırtına kadar çıkarmadığı sürece

Bebek tarhanasi yapımını bilen duyan var mı
Ben internetten baktim annem yapti. Gerçekten kolaymis hiç göz korkuttugu kadar degilmis tarhana. Soyle yapti annem. Havuc kirmizi biber hasladi. İsirgan otu kekik nane suzme yogurt ile yogurdu. Tepsiye parca parca dizdi tabi tepsinin uzerine mendil serdi suyunu alsin diye (puf nokta tuz ve salcanin olmamasi anladigim kadarıyla yoksa ne istersen koy bence) kurudukca parcalari kuculttu ve en sonunda ufaladi

Reflü belirtiler iz neler
Daha once birkac kez yazdim belki yine mi diyenler olacaktir ama üzülüyorum bebislere. Cunku benimkinin de var reflusu. Genelde gazli bebeklerin oluyormuş reflusu. Bizdeki belirtiler ve okudugum kadariyla Surekli kusma. Kusma sonrasi aglama(reflusu acittigi icin) emerken kendini geri cekmesi yay gibi. Kusmasi tazyikli oluyor kusmugu puturlu oluyor. Gazli bebeklerde oluyor genelde demistim ya hani ayni sebepten de kakasi da gürültülü oluyor. Eger supheleniyorsan lutfen ihmal etme guvenebileceginiz is bilen bir dojtora goturun. Maalesef hepsi ilgili olmayabiliyor ve bebekte reflu aci cekme sebebi oluyor.
Cok kusar demistim ya hani. Bana buyuklerim bebektir kusar. Bebektir aglar dediler ama ilac kullaninca bebegim rahatladi. Velhasil bu kusma fazlasini cikariyor veya her bebekte reflu olur denilen fizyolojik refluden farkli oluyor hastalik oluyor ve kusmugu tazyikli ve cogu zaman kesilmis peynir gibi pütürlü oluyor.

Ben baby turco kullanıyorum gayet memnunum sızıntı falan olmuyor tabi oğlum çılgınlar gibi kaka yapıp kıpırdak ayaklarıyla tepine tepine sırtına kadar çıkarmadığı sürece
Bebeginde reflu vardi degilmi. Aynen benimkinde de var ve kakasi tazyikli oldugundan daha kucagimda iken ilan ede ede yaptigi kaka bile sirtina cikiyor

Kızlar bebeğim 3 aylık sadece anne sütü alıyor. Ama 10 gündür kakasını yapmıyo. Herhangi bi rahatsızlıgı huzursuzluğu şişkinliği vs yok. Ama kaka da yok, 4 gün önce dr randevumuz vardı 1 haftadır yapmadı dedğimde rahatsızlıgı yoksa önemli değil yapar dedi çatlak varmı diye baktı yoktu. Yani şuan 10. Gündeyiz ve alttan çok Aşırı gaz çıkarıyo ve kötü kokuyo diyorum heralde kak gelicek Ama yok bi kaçgündür böyle kötü kokulu gazları cıkarıyo baya gaz cıkarıyo. Napcam bilemedim başına gelen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…