- 25 Temmuz 2018
- 6.431
- 8.266
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen hiç almıyor bazen alıp bir süre sonra direniyorHangi liste ?
3 gündür biz de böyleyiz, ama gaz ağrısı ile uyaniyor buzimki
Hic mi almıyor, alıp mi çıkarıyor
Yaz kiz seni de ekleyim. Hepinizi ekliyimBenim adım baştan beri yok. Hayalet üye![]()
Hosgeldiniz. En kisa zamanda eklerimMerhaba ben yeni üye oldum 28 ağustos doğumlu bebişim var. Liste için tarih boy isim falan yazıyoruz sanırım.Erkek bebiş, Altay, 28 ağustos, 3950 gr. 53 cm. 39+3te doğdu, ben 27 yaşındayım
Benim üzerimde deneme yapabilirsinBisiler yaptim ama kiminin rengi uymadi falan telefondan zor oluyo laptopa gecmem gerek o da bi ara artk![]()
HoşgeldinMerhaba ben yeni üye oldum 28 ağustos doğumlu bebişim var. Liste için tarih boy isim falan yazıyoruz sanırım.Erkek bebiş, Altay, 28 ağustos, 3950 gr. 53 cm. 39+3te doğdu, ben 27 yaşındayım
Al benceTopigi devralmak isteyen vat mi yoksa ben kazene yazip alayim mi
Aldik aldimAl bence![]()
Biraz geriden gelmişimAldik aldim
HoşgeldinMerhaba ben yeni üye oldum 28 ağustos doğumlu bebişim var. Liste için tarih boy isim falan yazıyoruz sanırım.Erkek bebiş, Altay, 28 ağustos, 3950 gr. 53 cm. 39+3te doğdu, ben 27 yaşındayım
Reflü belirtiler iz nelerKızlar reflü için bebelac thickner kullanan var mı? Doktor reflü için önce bunu deneyelim dedi.
Ben gelişine bırakıyorum ben uyurken uyusun yeterBugün ilk kez uyku rutini deniyorum. Dün yazfıklarınızdan sonra bi el attım inşallah olur, 8’de uyuttum bakalım neler gelecek başıma![]()
Benimde bas parmagim agridi ilk sonra bilegim ve koluma da yayildi agri. Özellikle gece cok acıyor. Hangi bolume muayene olunuyor?Evet bende de vardı. Son iki haftada arttı. Tendinit olmuş yani orda kasların yapıştığı kemikte zorlamaya bağlı iltihap gibi bir durum. Bebeği kaldır koy kaldır koy ona bağlı annelerde olur dedi hekim. İlaç veremedi emzirdipim için el bileği ateli diye bir şey verdi onu kullanıyorum ilaç alsam iki üç haftada geçermiş ama şimdi iki aya kadar beklicez yoksa fizik tedavi o da olmazsa son çare ameliyat dedi. İhmal etme bence benimki giderek arttı ağrısı çünkü.biraz daha iyiyim şimdi