• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    134
Kalp çarpıntısı tutan var mı kızlar günde 3 4 kez oluyor bende şimdiden mide bulantıları da geri geldi güya 2. Tremester harika geçecekti kim kandırdı bizi 😅🤭

Kalp çarpıntısı tutan var mı kızlar günde 3 4 kez oluyor bende şimdiden mide bulantıları da geri geldi güya 2. Tremester harika geçecekti kim kandırdı bizi 😅🤭
Magnezyum takviyesi kullanıyorsanız ve içinde malat formu da varsa çarpıntıyı tetikler. Malatsız bir form kullanabilirsiniz doktorunuza danışın.

Canim kalsiyum takviyesi al ilk gebeligimde de kullandim simdide aliyorum diyetisyenim baslatmisti. Yogurt sut 1 er litre icemiyorsan disler zarar goruyor dogum sonrasinda da emzirirkende devam ediyor demisti oyuzden tavsiye ederim temiz guzzle kaliteli bir kalsiyum ben 400 mg iciyorum 3. Aydan itibaren bebeklerimiz kalsiyumumuzu kemik gelisimi icin cok yogun sekilde kullaniyor.
Merhaba, bana da bugun osteocare verdi doktor kalsiyum magnezyum vs iceriyor. Siz ektra multivitamin aliyor musunuz vinalac aliyorum ben ikisinde de bakir selenyum falan var

Merhaba teyzoşlar 🫶🏻🌺
Bugün kontrolümüz vardı 🫠 oğluşum 480 gr 25 cm olmuş 😍
Her şey yolundaymış çok şükür 🙏🏻 cuma günü detaylıya gideceğiz bakalım. 24+2 gibi şeker yüklemesi için çağırdı tekrar. 24 haftaya kadar da boğmacalı tetanoz aşısını yaptır dedi. Demir ilacımı değiştirdik bakalım feramat vermişti, sidefer stick ile değiştirdik; inşallah bu iyi gelir. Bizde durumlar böyle 🤗
Umarım hepiniz iyisinizdir 🫶🏻

Merhaba teyzoşlar 🫶🏻🌺
Bugün kontrolümüz vardı 🫠 oğluşum 480 gr 25 cm olmuş 😍
Her şey yolundaymış çok şükür 🙏🏻 cuma günü detaylıya gideceğiz bakalım. 24+2 gibi şeker yüklemesi için çağırdı tekrar. 24 haftaya kadar da boğmacalı tetanoz aşısını yaptır dedi. Demir ilacımı değiştirdik bakalım feramat vermişti, sidefer stick ile değiştirdik; inşallah bu iyi gelir. Bizde durumlar böyle 🤗
Umarım hepiniz iyisinizdir 🫶🏻
Ayyy maşallah maşallah darısı başıma ✨
Kaç haftalıksın şu an ?
Bende de 20. Haftanda gel dedi de aile hekimi aşı için ben bi doktoruma sorucam.
Birde bende sidefer kullanıyorum bende ilk başta eyvah Buda işe yaramıcak galiba dedim ama bi kaç gün sonra vücudum kendini toparladı kabızlık falan yapmıyor ama inşallah sana da yapmaz ✨

Back
X