2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

10 gün çok uzun değil mi? Benim bebişin de 5 gün olmuştu gaz masajı ile halletmiştik.

Doktor sorun değil dese de bebek için zor bence, burda birileri zeytinyağı veriyodu. Belki onu deneyebilirsin. Totoyu uyarıp kaka yapmasını bekleyebilirsin (bazı çubuklar varmış sanırım bunun için veya sabun yöntemi)

Hanimlar icinizde sleepy bio natural kullanan var mi varsa memnun musunuz bir de goon dan cok memnun olan varmis diye duymustum kullanan varsa cevap yazarsa sevinirim
Bionatural cok guzel. En cok ondan memnun kaldim. Goon elimde var ama daha kullanmadim.

Mayalandirma da yapmadı sanirim. Normal tarhanayi kendim yapiyorum ama içinde çok baharat var bebek için hiç denemedim tek farkı baharat salça ve tuz mu

Günaydın güzel anneler Oktivus bizi de ekleyebilir misin tabloya canım 35 yasındayım 15 ağustos da 36+6 2200 kg kız bebeğim dünyaya geldi

10 gun cok uzun, doktorlar görüşün, fitil önerir muhtemelen.

Kaka çıkmadığına gaz kokuyor, bizq qde yaşadık

10 günlük kakayi fitille çıkarıp sonrasında günde veya gün asiri 1 çay kasigi zeytinyağı verebilirsin doktoruna danışın

Bir de ayak çukuruna saat yönünde her gün masaj

Bebeginde reflu vardi degilmi. Aynen benimkinde de var ve kakasi tazyikli oldugundan daha kucagimda iken ilan ede ede yaptigi kaka bile sirtina cikiyor
Her zaman sırtına çıkmıyor ama evet her yapışında ben yapıyorum diye duyuruyor evet reflü var maalesef senin tavsiyenle gastrotuss baby aldım Dr a gidip, günde 2 defa veriyorum şimdi emerken ya da gaz çıkarırken ağlamıyor şükürler olsun ama kusunca iyi kusuyor kusması geçmedi. Her emişinde kusmuyor ya da az kusuyor ama çok emdiyse fışkırıyor omzumdan yerlere patır patır kusmuk düşüyor bide peynir kesiği gibi kusuyor ya ona asm deki hemşire iyi bişey öyle kusuyorsa sütün yarıyordur diyor

Bana da gastrotuss iyi geldi, dediğin gibi emerken ağlamıyo doktor bu ilaca ama en son çare demişti. Önce bebelac thicklener süt kıvam artırıcıyı dene demişti. Denemedim o da kabız yapıyomş.
Bu gastrotuss ne kdr süre kullanılacak sizce?

Kızlar iyi geceler bebeklerinizi ne kadar zaman sonra yüz üstü yatırmaya başladınız benim oğlan çok seviyor ama gece yatırmaya da korkuyorum

2 hafta kullanımdan sonra kontrole çağırdı Dr şikayetleri devam ediyor mu kilo alıyor mu bakalım dedi ona göre karar verecek heralde M Mumymum siz ne kadar kullanacaksınız? Bebişten bebişe değişir ya her bünye farklı sonuçta

Kızlar iyi geceler bebeklerinizi ne kadar zaman sonra yüz üstü yatırmaya başladınız benim oğlan çok seviyor ama gece yatırmaya da korkuyorum
Gece yatirma canim. Ben aksam ilk gece uykusunda yatirirdim ben uyanikken. Telsizi de resmen agzinin icine sokardim ki duyayim. Kendi donmeye baslayana kadar gece ben de uyurken yuzustu yatirmadim. Kendi donmeye baslayinca zaten yuzustu uyumaya basldii buyuk.oglum. kucuk ne yuzustu durmayi seviyo ne de oyle uyuyo zaten

Teşekkürler canım doğru diyorsun kafasını kaldırıyor ama şuan dönme için erken dediğin gibi

Herkese günaydın. Bebeğim 4 aylık oldu, 20 Ağustosta doğdu. internette 4 aylık çocuk gelişimlerini okuduğumda bebekler dönebilir diyo ama daha benim oğlum dönemiyo galiba daha erken. Acaba sizde dönen var mı? Yada oyuncaklara uzanır diyo benim oğlum onu da pek yapmiyo yani nadir. Bilemiyorum bunlar daha erken mi yoksa biz mi geriden geliyoruz. Tabi her çocuğun gelişimi farklı ama aklıma takıldı.

Bebeginiz daha 3 aylik. Benmki 27 temmuzlu 4 aylik. Daha donmuyo. Oyuncaklara da yeni yeni ufak ufak uzaniyo. Her bebek ayni sekilde gelisim gostermez

Bizim yorumların altında bebeğim şu kdr günlük imzası vardı hepimizinki gitmiş niye ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…