- 7 Şubat 2022
- 668
- 731
- 33
10 gün çok uzun değil mi? Benim bebişin de 5 gün olmuştu gaz masajı ile halletmiştik.Kızlar bebeğim 3 aylık sadece anne sütü alıyor. Ama 10 gündür kakasını yapmıyo. Herhangi bi rahatsızlıgı huzursuzluğu şişkinliği vs yok. Ama kaka da yok, 4 gün önce dr randevumuz vardı 1 haftadır yapmadı dedğimde rahatsızlıgı yoksa önemli değil yapar dedi çatlak varmı diye baktı yoktu. Yani şuan 10. Gündeyiz ve alttan çok Aşırı gaz çıkarıyo ve kötü kokuyo diyorum heralde kak gelicek Ama yok bi kaçgündür böyle kötü kokulu gazları cıkarıyo baya gaz cıkarıyo. Napcam bilemedim başına gelen var mı
Bionatural cok guzel. En cok ondan memnun kaldim. Goon elimde var ama daha kullanmadim.Hanimlar icinizde sleepy bio natural kullanan var mi varsa memnun musunuz bir de goon dan cok memnun olan varmis diye duymustum kullanan varsa cevap yazarsa sevinirim
Yaa alfa kuşakları işte bu zamanda üzerinde etkimiz olamiyirsa ergenlikte ne yapacaz bizZaten şuan bi etkim yok üzerinde, maaaaleeeesefff
Mayalandirma da yapmadı sanirim. Normal tarhanayi kendim yapiyorum ama içinde çok baharat var bebek için hiç denemedim tek farkı baharat salça ve tuz muBen internetten baktim annem yapti. Gerçekten kolaymis hiç göz korkuttugu kadar degilmis tarhana. Soyle yapti annem. Havuc kirmizi biber hasladi. İsirgan otu kekik nane suzme yogurt ile yogurdu. Tepsiye parca parca dizdi tabi tepsinin uzerine mendil serdi suyunu alsin diye (puf nokta tuz ve salcanin olmamasi anladigim kadarıyla yoksa ne istersen koy bence) kurudukca parcalari kuculttu ve en sonunda ufaladi
Kızlar bebeğim 3 aylık sadece anne sütü alıyor. Ama 10 gündür kakasını yapmıyo. Herhangi bi rahatsızlıgı huzursuzluğu şişkinliği vs yok. Ama kaka da yok, 4 gün önce dr randevumuz vardı 1 haftadır yapmadı dedğimde rahatsızlıgı yoksa önemli değil yapar dedi çatlak varmı diye baktı yoktu. Yani şuan 10. Gündeyiz ve alttan çok Aşırı gaz çıkarıyo ve kötü kokuyo diyorum heralde kak gelicek Ama yok bi kaçgündür böyle kötü kokulu gazları cıkarıyo baya gaz cıkarıyo. Napcam bilemedim başına gelen var mı
Hosgeldiniz sehir ve boy da ogrenebilir miyimGünaydın güzel annelerOktivus bizi de ekleyebilir misin tabloya canım 35 yasındayım 15 ağustos da 36+6 2200 kg kız bebeğim dünyaya geldi
47 cm doğmuştuk KahramanmaraşHosgeldiniz sehir ve boy da ogrenebilir miyim
Bi de ismini yazarsaniIz47 cm doğmuştuk Kahramanmaraş
Her zaman sırtına çıkmıyor ama evet her yapışında ben yapıyorum diye duyuruyorBebeginde reflu vardi degilmi. Aynen benimkinde de var ve kakasi tazyikli oldugundan daha kucagimda iken ilan ede ede yaptigi kaka bile sirtina cikiyor
Bana da gastrotuss iyi geldi, dediğin gibi emerken ağlamıyoHer zaman sırtına çıkmıyor ama evet her yapışında ben yapıyorum diye duyuruyorevet reflü var maalesef senin tavsiyenle gastrotuss baby aldım Dr a gidip, günde 2 defa veriyorum şimdi emerken ya da gaz çıkarırken ağlamıyor şükürler olsun ama kusunca iyi kusuyor kusması geçmedi. Her emişinde kusmuyor ya da az kusuyor ama çok emdiyse fışkırıyor omzumdan yerlere patır patır kusmuk düşüyor bide peynir kesiği gibi kusuyor ya ona asm deki hemşire iyi bişey öyle kusuyorsa sütün yarıyordur diyor
2 hafta kullanımdan sonra kontrole çağırdı Dr şikayetleri devam ediyor mu kilo alıyor mu bakalım dedi ona göre karar verecek heraldeBana da gastrotuss iyi geldi, dediğin gibi emerken ağlamıyodoktor bu ilaca ama en son çare demişti. Önce bebelac thicklener süt kıvam artırıcıyı dene demişti. Denemedim o da kabız yapıyomş.
Bu gastrotuss ne kdr süre kullanılacak sizce?
Gece yatirma canim. Ben aksam ilk gece uykusunda yatirirdim ben uyanikken. Telsizi de resmen agzinin icine sokardim ki duyayim. Kendi donmeye baslayana kadar gece ben de uyurken yuzustu yatirmadim. Kendi donmeye baslayinca zaten yuzustu uyumaya basldii buyuk.oglum. kucuk ne yuzustu durmayi seviyo ne de oyle uyuyo zatenKızlar iyi geceler bebeklerinizi ne kadar zaman sonra yüz üstü yatırmaya başladınız benim oğlan çok seviyor ama gece yatırmaya da korkuyorum
Teşekkürler canım doğru diyorsun kafasını kaldırıyor ama şuan dönme için erken dediğin gibiGece yatirma canim. Ben aksam ilk gece uykusunda yatirirdim ben uyanikken. Telsizi de resmen agzinin icine sokardim ki duyayim. Kendi donmeye baslayana kadar gece ben de uyurken yuzustu yatirmadim. Kendi donmeye baslayinca zaten yuzustu uyumaya basldii buyuk.oglum. kucuk ne yuzustu durmayi seviyo ne de oyle uyuyo zaten
Bebeginiz daha 3 aylik. Benmki 27 temmuzlu 4 aylik. Daha donmuyo. Oyuncaklara da yeni yeni ufak ufak uzaniyo. Her bebek ayni sekilde gelisim gostermezHerkese günaydın. Bebeğim 4 aylık oldu, 20 Ağustosta doğdu. internette 4 aylık çocuk gelişimlerini okuduğumda bebekler dönebilir diyo ama daha benim oğlum dönemiyo galiba daha erken. Acaba sizde dönen var mı? Yada oyuncaklara uzanır diyo benim oğlum onu da pek yapmiyo yani nadir. Bilemiyorum bunlar daha erken mi yoksa biz mi geriden geliyoruz. Tabi her çocuğun gelişimi farklı ama aklıma takıldı.
Teşekkür ederim yanıtınız için.Bebeginiz daha 3 aylik. Benmki 27 temmuzlu 4 aylik. Daha donmuyo. Oyuncaklara da yeni yeni ufak ufak uzaniyo. Her bebek ayni sekilde gelisim gostermez
Artık bebek olarak kabul etmiyor mu kkBizim yorumların altında bebeğim şu kdr günlük imzası vardı hepimizinki gitmiş niye ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?