2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hamilelerin normal insanlara göre daha fazla içmesi gerekiyormuş, öyle okumuştum.

bi tanıdığımın bebeğin suyu azmış diye erken doğuma almışlardı. az su içmeyle ilgisi olabilir demişlerdi.
Ben bir haftalık Corona sürecinde çok su içemedim. Karantinam bittigi gün kontrole gittim suyu azalmış dedi doktor ben de ciddi ciddi bağlantılı olduğunu düşünüyorum

Saglikla gelsin prenses gözünüz aydın olsun canım

Benim ogleden sonra pelvik agrim (cati da diyebiliriz) basladi ya. Yururken tam icerden kemiklerim sizliyor. Bu agri 32. Haftamda baslamisti kizimda. Daha 19. Haftadayim. Biraz uzaninca gecer dedim gecmedi. Boyle pelvik kemikleri, catisi agriyan var mi?

Ne mutlu haber gözünüz aydın dualarınız kabul olmuş ne güzel maşallah benim de gönlümdekiydi. sizin ki gibi bir oğlan vardı, bir oğlan daha geliyo gibi bize de dr net demedi bekliyoruz.. Hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inş hepsi
allah razi olsun aynen doktor yasdan dolayi ben bi sikinti goremiyorum dedi
ayrintiliya giricem biraz rahatladim canim
Sıkıntı etmeyin inş burun kemiği ense falan us. de sorunsuz görünmüş ne de olsa şükür, hep söyleniyor ya bu testler olasılık üzerine çok da doğruluk payı yok..

Sağlıkla kavuşunnn

Kızlar bebek arabası modelinde son kararı verdim. Cybex Eezy S Twist+2 alacağım yanınada Cybex Aton ana kucağı.
Ben de bu markayı düşünüyorum, bu veya bugaboo arasında kaldım. Hamile değilken stokkeyi beğenirdim ama kullanan arkadaşlarım çok hantal sakın alma dedi.

20. Haftadan sonra bir şeyler almaya başlayacağım. Henüz bir şey almadım, ama her geçen gün fiyatlar da artıyor

Günaydın kızlar , artık kıpırdanmaları çok net hissediyorum.
Ya ne güzel benim ikinci çocuk olmasına rağmen hala hissetmiyorum gibi, 1 haftadır bikaç güne bir arada bişeyler oluyo unutmuşum heralde ayırt da edemiyorum.. Az hareketli yada ondan diye geliyo aklıma bazen..
Günaydın kızlar.
Karın ağrısına alıştım ama şimdi de karnımın içi acıyor. Böyle olan var mı? Normal mi bu durum?
Ben de oldu o karnımın içinin acısı gelip gelip gidiyı tuhaf bi şey.. Sabahları oluyor benim.. İnş normaldir..

Aynı kararsızlık bende de vardı. Bugaboo ant modeli cok hosuma gitmisti minikliği pratikliği. Ama cybexin bu modeli ona göre daha sağlam duruyor. Katlamasında daha kolay en azından bebek kucaktayken. Bee5 serisi falan zaten cok pahalıya geliyor anakucağı ile birlikte. Bu hem kaliteli hemde uygundu

Merhabalarr Ben cinsiyetini doğana kadar öğrenemeyeceğim galiba bugün doktora gittim 19.haftamız bitti ama hâlâ göstermemek de ısrarlı. Gelişimi önden gidiyor doktor sorun olmaz iri olacak sadece dedi ama var mı aynı durumda olan ?

Benn varımmm gelişimimiz 2 hafta önden gidiyor. Doktorumuza sorduğumda iyi bir şey olduğunu söyledi. Daha sonraki aylarda tam ayını yakalıyorlarmış

Kızlar çok moralim bozuk 18 hafta 5 günlük bebeğim ama suyu coook fazla dedi doktor bu haftalarda bu kadar fazla olması hiç normal değilmiş yediklerine dikkat et dedi ama pek yediklerimle alakalı olduğunu düşünmüyor, bebekte bir anomali olabileceğini ima etti kan tahlili istedi 10 gün sonra tekrar çağırdı tekrar ölçecek suyunu ama doktorda şaşırdı belki gebelik şekeri olabilir dedi ama pek ihtimal wermedi dua edin iyi olalım bana günler geçmez artık hiç.....

Böyle bi durumda tek bir doktorun görüşüne kalma derim. Başka doktorada gözük bence. Ayrıca ikili tarama testi yaptırmış mıydın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…