Ben bir haftalık Corona sürecinde çok su içemedim. Karantinam bittigi gün kontrole gittim suyu azalmış dedi doktor ben de ciddi ciddi bağlantılı olduğunu düşünüyorumhamilelerin normal insanlara göre daha fazla içmesi gerekiyormuş, öyle okumuştum.
bi tanıdığımın bebeğin suyu azmış diye erken doğuma almışlardı. az su içmeyle ilgisi olabilir demişlerdi.
hayirli olsun canim peki puset ortusu alacakmisin ben hos bisey bulamadimKızlar bebek arabası modelinde son kararı verdim. Cybex Eezy S Twist+2 alacağım yanınada Cybex Aton ana kucağı.
Eskisini alirim heralde benim kafa almaz pek oyle konulariHadi yeni bir nick bul
Tabi kiSenin profilden esinlenerek cocuk sayisi farkiyla calabilir miyim cınım
Tesekkurler canimTabi ki
Saglikla gelsin prenses gözünüz aydın olsun canımKızlarrrr doktordan cıktım. Kız geliyorrrrnasıl agladım mutluluktan. Bir oglum vardı birde kız nasip etti rabbim. Hep derdim bugün olcagını bilsem yapardım diye. Cok dua ettim saglıklı hayırlı bir kız evlat için. Dualarım kabul oldu Jannaaa dogru bildin bebeğim
Doktor on gün istirahat yazdı. Ama olsun dinlenirim
Ne mutlu haber gözünüz aydın dualarınız kabul olmuş ne güzel maşallahKızlarrrr doktordan cıktım. Kız geliyorrrrnasıl agladım mutluluktan. Bir oglum vardı birde kız nasip etti rabbim. Hep derdim bugün olcagını bilsem yapardım diye. Cok dua ettim saglıklı hayırlı bir kız evlat için. Dualarım kabul oldu Jannaaa dogru bildin bebeğim
Sıkıntı etmeyin inş burun kemiği ense falan us. de sorunsuz görünmüş ne de olsa şükür, hep söyleniyor ya bu testler olasılık üzerine çok da doğruluk payı yok..allah razi olsun aynen doktor yasdan dolayi ben bi sikinti goremiyorum dedi
ayrintiliya giricem biraz rahatladim canim
Sağlıkla kavuşunnnKızlarrrr doktordan cıktım. Kız geliyorrrrnasıl agladım mutluluktan. Bir oglum vardı birde kız nasip etti rabbim. Hep derdim bugün olcagını bilsem yapardım diye. Cok dua ettim saglıklı hayırlı bir kız evlat için. Dualarım kabul oldu Jannaaa dogru bildin bebeğim
Ben de bu markayı düşünüyorum, bu veya bugaboo arasında kaldım. Hamile değilken stokkeyi beğenirdim ama kullanan arkadaşlarım çok hantal sakın alma dedi.Kızlar bebek arabası modelinde son kararı verdim. Cybex Eezy S Twist+2 alacağım yanınada Cybex Aton ana kucağı.
Ya ne güzel benim ikinci çocuk olmasına rağmen hala hissetmiyorum gibi, 1 haftadır bikaç güne bir arada bişeyler oluyo unutmuşum heralde ayırt da edemiyorum.. Az hareketli yada ondan diye geliyo aklıma bazen..Günaydın kızlar , artık kıpırdanmaları çok net hissediyorum.
Ben de oldu o karnımın içinin acısı gelip gelip gidiyı tuhaf bi şey.. Sabahları oluyor benim.. İnş normaldir..Günaydın kızlar.
Karın ağrısına alıştım ama şimdi de karnımın içi acıyor. Böyle olan var mı? Normal mi bu durum?
Valla annem falan hediye alırsa alır ben müslin örtülerle örterim puseti:)hayirli olsun canim peki puset ortusu alacakmisin ben hos bisey bulamadim
hani takim oluyor ya
Aynı kararsızlık bende de vardı. Bugaboo ant modeli cok hosuma gitmisti minikliği pratikliği. Ama cybexin bu modeli ona göre daha sağlam duruyor. Katlamasında daha kolay en azından bebek kucaktayken. Bee5 serisi falan zaten cok pahalıya geliyor anakucağı ile birlikte. Bu hem kaliteli hemde uygunduBen de bu markayı düşünüyorum, bu veya bugaboo arasında kaldım. Hamile değilken stokkeyi beğenirdim ama kullanan arkadaşlarım çok hantal sakın alma dedi.
20. Haftadan sonra bir şeyler almaya başlayacağım. Henüz bir şey almadım, ama her geçen gün fiyatlar da artıyor
Adı ne doktorunuzunAyy benim doktorum Kayseri system hospital da sezeryan yapıyor bende oraya geleceğim umarım iyidir
Çatlakları vardır illaki ama özel makyajla vs. kapatıyorlardır yani o da bizim gibi etten kemiktenAy aşırı özendim zaten kendisine tek bir çatlak yoktu miss gibi parlıyordu
Benn varımmmMerhabalarrBen cinsiyetini doğana kadar öğrenemeyeceğim galiba bugün doktora gittim 19.haftamız bitti ama hâlâ göstermemek de ısrarlı. Gelişimi önden gidiyor doktor sorun olmaz iri olacak sadece dedi ama var mı aynı durumda olan ?
Doktorum Niğde'de canım sezeryanlarını Kayseri system hospital da yapıyor murat Özdil adıAdı ne doktorunuzun
Böyle bi durumda tek bir doktorun görüşüne kalma derim. Başka doktorada gözük bence. Ayrıca ikili tarama testi yaptırmış mıydın?Kızlar çok moralim bozuk18 hafta 5 günlük bebeğim ama suyu coook fazla dedi doktor bu haftalarda bu kadar fazla olması hiç normal değilmiş yediklerine dikkat et dedi ama pek yediklerimle alakalı olduğunu düşünmüyor, bebekte bir anomali olabileceğini ima etti kan tahlili istedi 10 gün sonra tekrar çağırdı tekrar ölçecek suyunu ama doktorda şaşırdı belki gebelik şekeri olabilir dedi ama pek ihtimal wermedi dua edin iyi olalım bana günler geçmez artık hiç.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?