Yaaa çok yüksek ihtimalle kızdır öyleyseBen kız diyorum
24-28 arasi sanirim. Ben 28. Haftamda yaptirmistim son anda. 11 hafta sıkı ditet yaptim. Su an hic hazir degilim diyete. Gecen hafta basladim. 2 gun surdu. Sebzelerden tatsiz tuzsuz haslamalardan nefret ediyorum. Hep pilav tarzi seyler cekiyor canim. Vucut karbonhidrat istiyorBen normalde çok yemezdim ama şimdi pilav makarnaya düştüm resmen, şimdiden 6 kilo aldım korkuyorum gebelik şekeri çıkacak diye24 haftada mı yapılıyor şeker yüklemesi? Eğer gebelik şekeri varsa tespit etmek için 24 hafta geç olmuyor mu acaba?
Bazen su sadece fazla olurmus. Ozel bir sebebi olmazmis cogu zaman. Olumsuz dusunme lutfen. Emijim ki her sey yolundadir.Umarım öyledir ona razıyım ama fazla kilo almadm bebekte iri değil benim haftasıyla uyumlu ... Dilerim herşey yolundadır..
Ahh canım inşallah inşallah öyle çıkar herşey iyidir Allah razı olsun ilgin için Rabbim senide evladınıda bebeğinize esirgesin sağlıkla kavuştursun çok teşekkür ederim moral oldu birazcık banaBazen su sadece fazla olurmus. Ozel bir sebebi olmazmis cogu zaman. Olumsuz dusunme lutfen. Emijim ki her sey yolundadir.
Ben instada bi doktor takip ediyorum onun bi videosunu izledim. Sezaryen yapiyo ama her yer göl olmus oyle cok su. Herhangi bi ozel sebebi yok dedigini hatirliyorum doktorun. Senin bebis bol su seviyodur belkiKızlar çok moralim bozuk18 hafta 5 günlük bebeğim ama suyu coook fazla dedi doktor bu haftalarda bu kadar fazla olması hiç normal değilmiş yediklerine dikkat et dedi ama pek yediklerimle alakalı olduğunu düşünmüyor, bebekte bir anomali olabileceğini ima etti kan tahlili istedi 10 gün sonra tekrar çağırdı tekrar ölçecek suyunu ama doktorda şaşırdı belki gebelik şekeri olabilir dedi ama pek ihtimal wermedi dua edin iyi olalım bana günler geçmez artık hiç.....
İnşallah öyledir canımBen instada bi doktor takip ediyorum onun bi videosunu izledim. Sezaryen yapiyo ama her yer göl olmus oyle cok su. Herhangi bi ozel sebebi yok dedigini hatirliyorum doktorun. Senin bebis bol su seviyodur belki
Oh maşallah misMahnezyumun bende de pek etkisi olmadı. Hiç işe yaramıyor. Aynı ağrılar devamke
Bitliste yaşıyorum beldesinde
Ayyy ben olsam cıldırırdım sanırım . 12 de göremeyince 16 yı zor ettik 16 da göremeyince 17 yi zor ettik. Olsun saglıklı olsunlardaMerhabalarrBen cinsiyetini doğana kadar öğrenemeyeceğim galiba bugün doktora gittim 19.haftamız bitti ama hâlâ göstermemek de ısrarlı. Gelişimi önden gidiyor doktor sorun olmaz iri olacak sadece dedi ama var mı aynı durumda olan ?
Tövbe de kızOh maşallah mis
Suyun az olması sıkıntı evet ama fazla olmasının sıkıntı olduğunu ilk defa duydum.Ben instada bi doktor takip ediyorum onun bi videosunu izledim. Sezaryen yapiyo ama her yer göl olmus oyle cok su. Herhangi bi ozel sebebi yok dedigini hatirliyorum doktorun. Senin bebis bol su seviyodur belki
Amin İnşallahAyyy ben olsam cıldırırdım sanırım . 12 de göremeyince 16 yı zor ettik 16 da göremeyince 17 yi zor ettik. Olsun saglıklı olsunlarda
YaaAmin İnşallahbinbir pozisyona girdi göstermemek için ya bacaklar kapatılıyor ya eli araya koyuyor ya oturuyor derken inatçı bizim bebiş baya
Kızdır belki genelde kız gizliyor sanırım.Amin İnşallahbinbir pozisyona girdi göstermemek için ya bacaklar kapatılıyor ya eli araya koyuyor ya oturuyor derken inatçı bizim bebiş baya
Musliniko diye bi sayfa var instagramda bence bakabilirsiniz hoş şeyler varhayirli olsun canim peki puset ortusu alacakmisin ben hos bisey bulamadim
hani takim oluyor ya
10. Haftada erkek demişti öyle çıktı. Uzuv farkı sanırım. Benim de 1 hafta önde, çok büyük önemli bir fark degil.kac hafta onden diyor doktor? 1 hafta ise iri olmuyor :)MerhabalarrBen cinsiyetini doğana kadar öğrenemeyeceğim galiba bugün doktora gittim 19.haftamız bitti ama hâlâ göstermemek de ısrarlı. Gelişimi önden gidiyor doktor sorun olmaz iri olacak sadece dedi ama var mı aynı durumda olan ?
Kızlar çok moralim bozuk18 hafta 5 günlük bebeğim ama suyu coook fazla dedi doktor bu haftalarda bu kadar fazla olması hiç normal değilmiş yediklerine dikkat et dedi ama pek yediklerimle alakalı olduğunu düşünmüyor, bebekte bir anomali olabileceğini ima etti kan tahlili istedi 10 gün sonra tekrar çağırdı tekrar ölçecek suyunu ama doktorda şaşırdı belki gebelik şekeri olabilir dedi ama pek ihtimal wermedi dua edin iyi olalım bana günler geçmez artık hiç.....
selam kizlar bugun ikii testimizin sonucu icin aradi drum sonucumuz normal cikmis ama yasim 36 oldugu icin 4 lu testide onerdi ama yaptirmayi dusunmuyorum direk ayrintili usg giricem ne guzel herkesin cinsiyetleri belli olmus bizimki % 70 kiz demisti bizde baya benimsedik ama bakalim cinsiyetini ogrenenler sizde degisme oldumu yoksa drlarinizin tahminleri tuttumu.
Hatta şöyle bir şey ekleyeyim :)Musliniko diye bi sayfa var instagramda bence bakabilirsiniz hoş şeyler var
ya bana ilk hamileligimde suyun çok karpuzu çok yeme demişti ben de bir karpuz seviyorum yiyorum anlatamam meğer hiç alakası yokmuş başka.bi doktora gittim suyun gayet normal karpuzla da ilgisi yok suyu olmayana da.karpuz mu ye diyeces senle dalga geçmişler demişlerdi. çok takma kafana inşallah bı sorun olmaz arkadasimDelirella sağol cnm diğer kızlarımda suyum çok azdı bu seferde suyum fazla yani haftasına göre bu fazlalık normal değil dedi, kan tahlili istedi 10 gün sonra tekrar muayene edecek ona göre bir plan yapacaktr diye düşünüyorum benimde aklıma perinatolog geldi bakalm 21inde gitcem o zaman bir yönlendirme yapacaktr bana bu süre zarfında diyet yapmamj karbonhidrat ve şeker ağırlıklı beslenmemi çok dikkat etmemi söyledi...üzgünüm endişeliyiz değişik duygular içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?