2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

24-28 arasi sanirim. Ben 28. Haftamda yaptirmistim son anda. 11 hafta sıkı ditet yaptim. Su an hic hazir degilim diyete. Gecen hafta basladim. 2 gun surdu. Sebzelerden tatsiz tuzsuz haslamalardan nefret ediyorum. Hep pilav tarzi seyler cekiyor canim. Vucut karbonhidrat istiyor

Umarım öyledir ona razıyım ama fazla kilo almadm bebekte iri değil benim haftasıyla uyumlu ... Dilerim herşey yolundadır..
Bazen su sadece fazla olurmus. Ozel bir sebebi olmazmis cogu zaman. Olumsuz dusunme lutfen. Emijim ki her sey yolundadir.

Bazen su sadece fazla olurmus. Ozel bir sebebi olmazmis cogu zaman. Olumsuz dusunme lutfen. Emijim ki her sey yolundadir.
Ahh canım inşallah inşallah öyle çıkar herşey iyidir Allah razı olsun ilgin için Rabbim senide evladınıda bebeğinize esirgesin sağlıkla kavuştursun çok teşekkür ederim moral oldu birazcık bana

Ben instada bi doktor takip ediyorum onun bi videosunu izledim. Sezaryen yapiyo ama her yer göl olmus oyle cok su. Herhangi bi ozel sebebi yok dedigini hatirliyorum doktorun. Senin bebis bol su seviyodur belki

Ben instada bi doktor takip ediyorum onun bi videosunu izledim. Sezaryen yapiyo ama her yer göl olmus oyle cok su. Herhangi bi ozel sebebi yok dedigini hatirliyorum doktorun. Senin bebis bol su seviyodur belki
İnşallah öyledir canım

Ayyy ben olsam cıldırırdım sanırım . 12 de göremeyince 16 yı zor ettik 16 da göremeyince 17 yi zor ettik. Olsun saglıklı olsunlarda

Suyun az olması sıkıntı evet ama fazla olmasının sıkıntı olduğunu ilk defa duydum.

Ayyy ben olsam cıldırırdım sanırım . 12 de göremeyince 16 yı zor ettik 16 da göremeyince 17 yi zor ettik. Olsun saglıklı olsunlarda
Amin İnşallah binbir pozisyona girdi göstermemek için ya bacaklar kapatılıyor ya eli araya koyuyor ya oturuyor derken inatçı bizim bebiş baya

Amin İnşallah binbir pozisyona girdi göstermemek için ya bacaklar kapatılıyor ya eli araya koyuyor ya oturuyor derken inatçı bizim bebiş baya
Yaabizim ki de maşallah hodri meydan gözümüze soktu. Attım di buraya şov yapmış resmen demişlerdi.

Kızdır belki genelde kız gizliyor sanırım.

10. Haftada erkek demişti öyle çıktı. Uzuv farkı sanırım. Benim de 1 hafta önde, çok büyük önemli bir fark degil.kac hafta onden diyor doktor? 1 hafta ise iri olmuyor :)

Fazlaligi ilk kez duydum. Başka doktora gorunebilirsinx özellikle perinatolog iyi olur. O da aynı derse fetal dna yaptirabilirsin cnm

Gereksiz, 3 lu de 4 lu test de olasılık hesaplar zaten.3 lu de sorun cikmayinca 4 lu olasılık çok gerekli mi bilemiyorum. Ultrason iyi geçer yine inşallah detaylı, devam edersin 4 lu test olmadan

Delirella sağol cnm diğer kızlarımda suyum çok azdı bu seferde suyum fazla yani haftasına göre bu fazlalık normal değil dedi, kan tahlili istedi 10 gün sonra tekrar muayene edecek ona göre bir plan yapacaktr diye düşünüyorum benimde aklıma perinatolog geldi bakalm 21inde gitcem o zaman bir yönlendirme yapacaktr bana bu süre zarfında diyet yapmamj karbonhidrat ve şeker ağırlıklı beslenmemi çok dikkat etmemi söyledi...üzgünüm endişeliyiz değişik duygular içindeyim

ben 16 haftalıkken doktora gittiğimde cinsiyeti kağıda yazdi ve balon patlattık ogrendik sonrasında devletteki doktoruma gittim ve göremedi emin olamadi vs net bişey söylemedi bugün 19+3 yani 20 haftanın içindeyim ayrıntılı ultrasona girdim ve yine göremediler ben kulaklarımla kızı duyamadim daha. eşim ozeldeki doktor gayet emin bı sekilde bakti balon sürprizini de bildiği için emin olmasa asla ykagida yazmazdi oranın yeknolojisi ve cihazları devlet gibi değil merak etme kızdır diyo ama ben hala kulaklarımla net biaey duyamadigim için hala içim bı tuhaf net kızım diyemiyorum hala

ya bana ilk hamileligimde suyun çok karpuzu çok yeme demişti ben de bir karpuz seviyorum yiyorum anlatamam meğer hiç alakası yokmuş başka.bi doktora gittim suyun gayet normal karpuzla da ilgisi yok suyu olmayana da.karpuz mu ye diyeces senle dalga geçmişler demişlerdi. çok takma kafana inşallah bı sorun olmaz arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…