11-13 haftalık arası ultrason görüntüsü atmış mıydın bana sen? Tahmin ederiz belkiMerhabalarrBen cinsiyetini doğana kadar öğrenemeyeceğim galiba bugün doktora gittim 19.haftamız bitti ama hâlâ göstermemek de ısrarlı. Gelişimi önden gidiyor doktor sorun olmaz iri olacak sadece dedi ama var mı aynı durumda olan ?
Benimki de ayni şekilde 2 hafta, ay iyi çok sevindim öyle dediyse doktorunuz. Sağlıkla gelsinler İnşallahBenn varımmmgelişimimiz 2 hafta önden gidiyor. Doktorumuza sorduğumda iyi bir şey olduğunu söyledi. Daha sonraki aylarda tam ayını yakalıyorlarmış
Evet ama karın ağrım geçmedi. Yani doktor daha önce genişleme ağrısı demişti o ağrılarıma. Alıştım karın ağrısına ama acıyor resmen içiBenim k
Benim karnım da çok ciddi ağrıyordu içi dışı her yeri. Sanki böyle sancı çekiyor gibi. Çok kötü bir histi. Magnezyum kullanmaya başladım çok şükür düzeldi. Sen magnezyum kullanıyor musun?
Aynen benimde sabahları oluyor. Mesela yatakta sağa sola dönerken özellikleYa ne güzel benim ikinci çocuk olmasına rağmen hala hissetmiyorum gibi, 1 haftadır bikaç güne bir arada bişeyler oluyo unutmuşum heralde ayırt da edemiyorum.. Az hareketli yada ondan diye geliyo aklıma bazen..
Ben de oldu o karnımın içinin acısı gelip gelip gidiyı tuhaf bi şey.. Sabahları oluyor benim.. İnş normaldir..
Ben tarama testlerini yaptrmadm canım hiçbir çocuğumda... Burdaki en iyi doktor bizi yönlendirecektir tahlillerle filan baktıktan sonra diye düşünüyorum.. hep 30dan sonra suyum biterdi şimdide çok fazla ... Zaten bende gördüm ultrasonda gerçekten epey bir su dolu alan wardiBöyle bi durumda tek bir doktorun görüşüne kalma derim. Başka doktorada gözük bence. Ayrıca ikili tarama testi yaptırmış mıydın?
Anladım, İnşallah güzel olur sağlıkla alırsınız kucağınızaDoktorum Niğde'de canım sezeryanlarını Kayseri system hospital da yapıyor murat Özdil adı
Benim kızda 1 hafta önde gidiyorMerhabalarrBen cinsiyetini doğana kadar öğrenemeyeceğim galiba bugün doktora gittim 19.haftamız bitti ama hâlâ göstermemek de ısrarlı. Gelişimi önden gidiyor doktor sorun olmaz iri olacak sadece dedi ama var mı aynı durumda olan ?
Atıyorum canım11-13 haftalık arası ultrason görüntüsü atmış mıydın bana sen? Tahmin ederiz belki
Sadece o attıklarım var 11-13 arasına ait11-13 haftalık arası ultrason görüntüsü atmış mıydın bana sen? Tahmin ederiz belki
Benim de öyle oluyor ama biraz olsun hafifletti çok şükürEvet ama karın ağrım geçmedi. Yani doktor daha önce genişleme ağrısı demişti o ağrılarıma. Alıştım karın ağrısına ama acıyor resmen içi
Geçecek inşallahBenim de öyle oluyor ama biraz olsun hafifletti çok şükür
Gebelik sekeridir endiselenme. Benim kizimin suyu hep cok fazlaydi, iri de gidiyordu. Sonra seker yukleme yaptilar, seker cikti. Seker ölçüm aleti kullanabilirsin aslinda. Acken ve yemekten bir saat sonra olcum yapabilirsin. Doktor yonlendirir zaten.Kızlar çok moralim bozuk18 hafta 5 günlük bebeğim ama suyu coook fazla dedi doktor bu haftalarda bu kadar fazla olması hiç normal değilmiş yediklerine dikkat et dedi ama pek yediklerimle alakalı olduğunu düşünmüyor, bebekte bir anomali olabileceğini ima etti kan tahlili istedi 10 gün sonra tekrar çağırdı tekrar ölçecek suyunu ama doktorda şaşırdı belki gebelik şekeri olabilir dedi ama pek ihtimal wermedi dua edin iyi olalım bana günler geçmez artık hiç.....
Umarım öyledir ona razıyım ama fazla kilo almadm bebekte iri değil benim haftasıyla uyumlu ... Dilerim herşey yolundadır..Gebelik sekeridir endiselenme. Benim kizimin suyu hep cok fazlaydi, iri de gidiyordu. Sonra seker yukleme yaptilar, seker cikti. Seker ölçüm aleti kullanabilirsin aslinda. Acken ve yemekten bir saat sonra olcum yapabilirsin. Doktor yonlendirir zaten.
Göbek çevrem içten çok acıyor yorulduğumda benim deBenimde öyle yaa karnımın içi sanki yara gibi acıyor bazen
Ben normalde çok yemezdim ama şimdi pilav makarnaya düştüm resmen, şimdiden 6 kilo aldım korkuyorum gebelik şekeri çıkacak diyePatates bulgur gibi karbonhidrat iceren besinler de kandaki sekeri yukseltiyor. Meyve de fruktoz iceriyor. Meyve alimina da dikkat etmek gerekiyor. Direkt tatli cikolata yenmese de olabiliyor. Insallah yoktur. Ben ilk gebeligimde sekerden cok cektim. Cok kilo aldigim icin ve bebegin suyu cok oldugundan seker yukleme testi yaptilar. Sinirdan da olsa gebelik sekerim cikti. Hep sıkı takip ve diyet zordu hamileligim. Kimse oyle bir strese girmesin.
Selam ben kiza benzettim amacokta anlamam zaten kelin merhemi olsamisali bende daha ogrenemedim
Selam ben kiza benzettim amacokta anlamam zaten kelin merhemi olsamisali bende daha ogrenemedim
Ben kız diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?