2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

11-13 haftalık arası ultrason görüntüsü atmış mıydın bana sen? Tahmin ederiz belki

Benn varımmm gelişimimiz 2 hafta önden gidiyor. Doktorumuza sorduğumda iyi bir şey olduğunu söyledi. Daha sonraki aylarda tam ayını yakalıyorlarmış
Benimki de ayni şekilde 2 hafta, ay iyi çok sevindim öyle dediyse doktorunuz. Sağlıkla gelsinler İnşallah peki uygulamalardan falan bakarken kendi haftamıza göre mi bebişin haftasına göre mi bakıyoruz kafam bi karıştı orda

Evet ama karın ağrım geçmedi. Yani doktor daha önce genişleme ağrısı demişti o ağrılarıma. Alıştım karın ağrısına ama acıyor resmen içi

Aynen benimde sabahları oluyor. Mesela yatakta sağa sola dönerken özellikle

Böyle bi durumda tek bir doktorun görüşüne kalma derim. Başka doktorada gözük bence. Ayrıca ikili tarama testi yaptırmış mıydın?
Ben tarama testlerini yaptrmadm canım hiçbir çocuğumda... Burdaki en iyi doktor bizi yönlendirecektir tahlillerle filan baktıktan sonra diye düşünüyorum.. hep 30dan sonra suyum biterdi şimdide çok fazla ... Zaten bende gördüm ultrasonda gerçekten epey bir su dolu alan wardi

Benim kızda 1 hafta önde gidiyor

Gebelik sekeridir endiselenme. Benim kizimin suyu hep cok fazlaydi, iri de gidiyordu. Sonra seker yukleme yaptilar, seker cikti. Seker ölçüm aleti kullanabilirsin aslinda. Acken ve yemekten bir saat sonra olcum yapabilirsin. Doktor yonlendirir zaten.

Umarım öyledir ona razıyım ama fazla kilo almadm bebekte iri değil benim haftasıyla uyumlu ... Dilerim herşey yolundadır..

Ben normalde çok yemezdim ama şimdi pilav makarnaya düştüm resmen, şimdiden 6 kilo aldım korkuyorum gebelik şekeri çıkacak diye 24 haftada mı yapılıyor şeker yüklemesi? Eğer gebelik şekeri varsa tespit etmek için 24 hafta geç olmuyor mu acaba?

selam kizlar bugun ikii testimizin sonucu icin aradi drum sonucumuz normal cikmis ama yasim 36 oldugu icin 4 lu testide onerdi ama yaptirmayi dusunmuyorum direk ayrintili usg giricem ne guzel herkesin cinsiyetleri belli olmus bizimki % 70 kiz demisti bizde baya benimsedik ama bakalim cinsiyetini ogrenenler sizde degisme oldumu yoksa drlarinizin tahminleri tuttumu.

Selam ben kiza benzettim amacokta anlamam zaten kelin merhemi olsamisali bende daha ogrenemedim
inatçı mi ne bizim bebişler. 3 seferdir inat etti 14.hafta 16.hafta ve bugün 19.hafta bitişi hâlâ göstermedi. Her seferinde göstermemek için pozisyondan pozisyona giriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…