2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Netlesmeden morali dusurup pes etme cnm. Başka doktora da görün bir bakalım. Dikkat onerdigi seyleri uygulamak senin elinde. İçini ferah tut

benim kalçama vuruyor ağrılar yani bilmiyorum pelvis kemiklerimi çatı mı daha ilk hamileliğim ama anlamam ama çok fena popumu kaldıramıyorum oturduğum yerden :)

Gebelik şekerinde su baya fazla oluyor dediğiniz gibi. Şeker ve ayrıntılı test zamanınıza 2-3hafta var sanırım değil mi? Kötü düşünmeyin muhtemelen şekerdir onda da diyet ile zaten herşey yoluna giriyor

Yani benim normalde sat 22 ekimdi, doktor onu 29 Ekim olarak kabul edelim demişti ilk başta. Şimdi de 22 Ekim kabul edin dedi. Öyle olunca 2 hafta önde çıktı

Bu dediğiniz bebek arabasının fiyatı nedir ben internette 9 bin TL gördüm yanlış mı gördüm acaba

Makarnaa aahh üsenmesem kalkar yaparim yarina artik .. ilk cocukta makarna patates kizartmasi vs nasil yerdim hic biseyde cikmadi nedense

Sen testlerini ihmal etme sekeri vs keske ne olur ne olmaz bi yaptirsaydin 2li 3lu taramani hersey Allahtan tabiki canina kiycak degilsin ama hic degilse bilirdin kendini ona gore hazirlardin.. yer gok dua uzerine bol dol dua et gonlunu ferah tut insallah duzene girer bizide mutlaka haberdar et

Yani benim normalde sat 22 ekimdi, doktor onu 29 Ekim olarak kabul edelim demişti ilk başta. Şimdi de 22 Ekim kabul edin dedi. Öyle olunca 2 hafta önde çıktı
Sata gore degilde ultrasona gore belirleniyo irilik benim oglumda 2 hafta bi one gecti sonra 1 hafta geriledi olabiliyo oyle tekrar 2 hafta onde dedi yine 42 haftada dogdu iri olur dedi 3600 dogdu millet 4 kusur doguruyo bi benim iriye baktim bi milletin iriye cok fark varmis haftalara takilma yani iri olmasi kilo almaya baslayinca belirlenir en fazla

Benimde son 2 saattir var sanki bebek alttan cikacak gibi uzandim kalkarken falan bacak hareketimde bi agri hemen cok rahatsiz etti .. sebebi ne bilmiyorum üsüttüm mü acaba diyorum artik ..

Benimde son 2 saattir var sanki bebek alttan cikacak gibi uzandim kalkarken falan bacak hareketimde bi agri hemen cok rahatsiz etti .. sebebi ne bilmiyorum üsüttüm mü acaba diyorum artik ..
Ondan degildir ya. Sanirim uzanmak gerekiyor. Kemikler doguma hazirlaniyor diye genisliyor, agirlik merkez sistemi degisiyor, bebek agirlasip sinirlere baski uyguluyor. Ben ayagimla ici dolu camasir sepetini ittirdim. O zamam fark ettim. Zor bir hareket yapinca pelvik kemigim zonkluyor. Cok ayakta durup is yapjncq basliyor dinlenjnce geciyor. Siz de bol bol su icip uzanin.

Not): Ahaha adin degisince yabanci sandim. Bu arada ayva buldum. Mujdemi isterim. Yarin yicem ben de

Son düzenleme:
benim kalçama vuruyor ağrılar yani bilmiyorum pelvis kemiklerimi çatı mı daha ilk hamileliğim ama anlamam ama çok fena popumu kaldıramıyorum oturduğum yerden :)
Ben de bilemiyorum. Oturma kemigim aciyor diye ifqde ediyorum. Oturup kalkarken bazen qdim atarken oluyor. Buna ek olarak bugun vajina kismindan kemiklerim acidi, ic kemiklerim zonkladi. Ondan cati herhalde dedim. Dinlenince azaliyor. Tek caresi dinlenmek ama o da zor. Ne kadar olursa bu meagul kosturmali hayatlarimizin icerisinde.

Merhaba, inş bidaki sefere öğrenirsiniz benim de ilk oğlumda 2 hafta önde gidiyordu bi problem olmuyor dr babası da bay uzun o Tara çekmiştir biraz uzun iri olacaktır demişti.. Öyle de oldu gidişata bakınca :) hatta daha iyi olmuştu önde gitmesi, 33+2 de doğdu, Dr kilosu 35-36 arası bebeğe eşit yoksa bu haftalarda genelde bu kiloda olmaz falan demişti.. İyi ki önden gidiyormuş diye sevinmiştik biz de günlerde..
Geçmiş olsun önemli bişey değildir inş Allahın izniyle, detaylı us a da az kalmış daha net görünür rahatlarsınız..
Aynen benimde sabahları oluyor. Mesela yatakta sağa sola dönerken özellikle
Evet aynı şekilde benim de sağa sola dönerken hatta zirve bi acı yaşıyorum, randevu vakti geldiğinde Dr lara soralım bakalıkm ne diyecekler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…