Delirella sağol cnm diğer kızlarımda suyum çok azdı bu seferde suyum fazla yani haftasına göre bu fazlalık normal değil dedi, kan tahlili istedi 10 gün sonra tekrar muayene edecek ona göre bir plan yapacaktr diye düşünüyorum benimde aklıma perinatolog geldi bakalm 21inde gitcem o zaman bir yönlendirme yapacaktr bana bu süre zarfında diyet yapmamj karbonhidrat ve şeker ağırlıklı beslenmemi çok dikkat etmemi söyledi...üzgünüm endişeliyiz değişik duygular içindeyim
benim kalçama vuruyor ağrılar yani bilmiyorum pelvis kemiklerimi çatı mı daha ilk hamileliğim ama anlamam ama çok fena popumu kaldıramıyorum oturduğum yerden :)Benim ogleden sonra pelvik agrim (cati da diyebiliriz) basladi ya. Yururken tam icerden kemiklerim sizliyor. Bu agri 32. Haftamda baslamisti kizimda. Daha 19. Haftadayim. Biraz uzaninca gecer dedim gecmedi. Boyle pelvik kemikleri, catisi agriyan var mi?
Yaa evet görmüştüm darisi bizimkine demiştim hatta içimdenYaabizim ki de maşallah hodri meydan gözümüze soktu. Attım di buraya şov yapmış resmen demişlerdi.
Gebelik şekerinde su baya fazla oluyor dediğiniz gibi. Şeker ve ayrıntılı test zamanınıza 2-3hafta var sanırım değil mi? Kötü düşünmeyin muhtemelen şekerdir onda da diyet ile zaten herşey yoluna giriyorKızlar çok moralim bozuk18 hafta 5 günlük bebeğim ama suyu coook fazla dedi doktor bu haftalarda bu kadar fazla olması hiç normal değilmiş yediklerine dikkat et dedi ama pek yediklerimle alakalı olduğunu düşünmüyor, bebekte bir anomali olabileceğini ima etti kan tahlili istedi 10 gün sonra tekrar çağırdı tekrar ölçecek suyunu ama doktorda şaşırdı belki gebelik şekeri olabilir dedi ama pek ihtimal wermedi dua edin iyi olalım bana günler geçmez artık hiç.....
Buraya atınca arkadaşlar da kız tahmininde bulundu sanırım nazlı bir kızım olacakKızdır belki genelde kız gizliyor sanırım.
Bence kız
Yani benim normalde sat 22 ekimdi, doktor onu 29 Ekim olarak kabul edelim demişti ilk başta. Şimdi de 22 Ekim kabul edin dedi. Öyle olunca 2 hafta önde çıktı10. Haftada erkek demişti öyle çıktı. Uzuv farkı sanırım. Benim de 1 hafta önde, çok büyük önemli bir fark degil.kac hafta onden diyor doktor? 1 hafta ise iri olmuyor :)
Fazlaligi ilk kez duydum. Başka doktora gorunebilirsinx özellikle perinatolog iyi olur. O da aynı derse fetal dna yaptirabilirsin cnm
Gereksiz, 3 lu de 4 lu test de olasılık hesaplar zaten.3 lu de sorun cikmayinca 4 lu olasılık çok gerekli mi bilemiyorum. Ultrason iyi geçer yine inşallah detaylı, devam edersin 4 lu test olmadan
Ayy teşekkür ederimBence kız
Tabiki fazla oluncada sıkıntıSuyun az olması sıkıntı evet ama fazla olmasının sıkıntı olduğunu ilk defa duydum.
Bu dediğiniz bebek arabasının fiyatı nedir ben internette 9 bin TL gördüm yanlış mı gördüm acabaAynı kararsızlık bende de vardı. Bugaboo ant modeli cok hosuma gitmisti minikliği pratikliği. Ama cybexin bu modeli ona göre daha sağlam duruyor. Katlamasında daha kolay en azından bebek kucaktayken. Bee5 serisi falan zaten cok pahalıya geliyor anakucağı ile birlikte. Bu hem kaliteli hemde uygundu
Makarnaa aahh üsenmesem kalkar yaparim yarina artik .. ilk cocukta makarna patates kizartmasi vs nasil yerdim hic biseyde cikmadi nedenseBen normalde çok yemezdim ama şimdi pilav makarnaya düştüm resmen, şimdiden 6 kilo aldım korkuyorum gebelik şekeri çıkacak diye24 haftada mı yapılıyor şeker yüklemesi? Eğer gebelik şekeri varsa tespit etmek için 24 hafta geç olmuyor mu acaba?
Sen testlerini ihmal etme sekeri vs keske ne olur ne olmaz bi yaptirsaydin 2li 3lu taramani hersey Allahtan tabiki canina kiycak degilsin ama hic degilse bilirdin kendini ona gore hazirlardin.. yer gok dua uzerine bol dol dua et gonlunu ferah tut insallah duzene girer bizide mutlaka haberdar etDelirella sağol cnm diğer kızlarımda suyum çok azdı bu seferde suyum fazla yani haftasına göre bu fazlalık normal değil dedi, kan tahlili istedi 10 gün sonra tekrar muayene edecek ona göre bir plan yapacaktr diye düşünüyorum benimde aklıma perinatolog geldi bakalm 21inde gitcem o zaman bir yönlendirme yapacaktr bana bu süre zarfında diyet yapmamj karbonhidrat ve şeker ağırlıklı beslenmemi çok dikkat etmemi söyledi...üzgünüm endişeliyiz değişik duygular içindeyim
Sata gore degilde ultrasona gore belirleniyo irilik benim oglumda 2 hafta bi one gecti sonra 1 hafta geriledi olabiliyo oyle tekrar 2 hafta onde dedi yine 42 haftada dogdu iri olur dedi 3600 dogdu millet 4 kusur doguruyo bi benim iriye baktim bi milletin iriye cok fark varmis haftalara takilma yani iri olmasi kilo almaya baslayinca belirlenir en fazlaYani benim normalde sat 22 ekimdi, doktor onu 29 Ekim olarak kabul edelim demişti ilk başta. Şimdi de 22 Ekim kabul edin dedi. Öyle olunca 2 hafta önde çıktı
Benim oglan nazli kiz arsiz demek ondan erkek gec kiz erken gosterdiKızdır belki genelde kız gizliyor sanırım.
Benimde son 2 saattir var sanki bebek alttan cikacak gibi uzandim kalkarken falan bacak hareketimde bi agri hemen cok rahatsiz etti .. sebebi ne bilmiyorum üsüttüm mü acaba diyorum artik ..Benim ogleden sonra pelvik agrim (cati da diyebiliriz) basladi ya. Yururken tam icerden kemiklerim sizliyor. Bu agri 32. Haftamda baslamisti kizimda. Daha 19. Haftadayim. Biraz uzaninca gecer dedim gecmedi. Boyle pelvik kemikleri, catisi agriyan var mi?
Ondan degildir ya. Sanirim uzanmak gerekiyor. Kemikler doguma hazirlaniyor diye genisliyor, agirlik merkez sistemi degisiyor, bebek agirlasip sinirlere baski uyguluyor. Ben ayagimla ici dolu camasir sepetini ittirdim. O zamam fark ettim. Zor bir hareket yapinca pelvik kemigim zonkluyor. Cok ayakta durup is yapjncq basliyor dinlenjnce geciyor. Siz de bol bol su icip uzanin.Benimde son 2 saattir var sanki bebek alttan cikacak gibi uzandim kalkarken falan bacak hareketimde bi agri hemen cok rahatsiz etti .. sebebi ne bilmiyorum üsüttüm mü acaba diyorum artik ..
Ben de bilemiyorum. Oturma kemigim aciyor diye ifqde ediyorum. Oturup kalkarken bazen qdim atarken oluyor. Buna ek olarak bugun vajina kismindan kemiklerim acidi, ic kemiklerim zonkladi. Ondan cati herhalde dedim. Dinlenince azaliyor. Tek caresi dinlenmek ama o da zor. Ne kadar olursa bu meagul kosturmali hayatlarimizin icerisinde.benim kalçama vuruyor ağrılar yani bilmiyorum pelvis kemiklerimi çatı mı daha ilk hamileliğim ama anlamam ama çok fena popumu kaldıramıyorum oturduğum yerden :)
Merhaba, inş bidaki sefere öğrenirsinizMerhabalarrBen cinsiyetini doğana kadar öğrenemeyeceğim galiba bugün doktora gittim 19.haftamız bitti ama hâlâ göstermemek de ısrarlı. Gelişimi önden gidiyor doktor sorun olmaz iri olacak sadece dedi ama var mı aynı durumda olan ?
Geçmiş olsun önemli bişey değildir inş Allahın izniyle, detaylı us a da az kalmış daha net görünür rahatlarsınız..Kızlar çok moralim bozuk18 hafta 5 günlük bebeğim ama suyu coook fazla dedi doktor bu haftalarda bu kadar fazla olması hiç normal değilmiş yediklerine dikkat et dedi ama pek yediklerimle alakalı olduğunu düşünmüyor, bebekte bir anomali olabileceğini ima etti kan tahlili istedi 10 gün sonra tekrar çağırdı tekrar ölçecek suyunu ama doktorda şaşırdı belki gebelik şekeri olabilir dedi ama pek ihtimal wermedi dua edin iyi olalım bana günler geçmez artık hiç.....
Evet aynı şekilde benim de sağa sola dönerken hatta zirve bi acı yaşıyorum, randevu vakti geldiğinde Dr lara soralım bakalıkm ne diyecekler..Aynen benimde sabahları oluyor. Mesela yatakta sağa sola dönerken özellikle
Merhaba, hoşgeldiniz hayırlı olsun..Merhabalar anneler ve anne adayları benimde doğumum Ağustos ayı gibi görünüyor aranıza katılmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?