Profili kısıtlandımYok mesajları silemiyosun malesef ama profilini kısıtlayabiliyorsun
Nasıl ya. Ama bu benim dediğim sadece doktorum aldığı para ekstra hastaneye de verilecek 3750 de eslem istiyor işte 7.5 8 bin falan olacak. Canım siz niye ikican demir sigortası yaptır mıyorsunuz? Daha uyguna geliyor. Sigortaya 7 ya da 7.5 ödüyorsunuz doğum dahil çoğu şeyi karşılıyor. Manavgatta olsam direk yaptıracağım.uyy delirdin mi cok iyi fiyat ahmet yaman 9 bin falan isteyecek 6-9 arasi sormadik daha
Evet bende hafif cikinti var niye acaba kafam karisyorBenım böyleydi canım
Bende biraz önce gördüm. Valla buradaki çoğu kişi sözüm meclisten dışarı Her şeye muhalefet.Profili kısıtlandımKeşke yazmasa idim yapcak bişe yok olan oldu..
Ne münasebetsiz insanlar var ya olacak iş miOnceden sadece kadinlarin tacizine ugramistim hamileyken. Ki cok dokunmatik bi insan olmama ragmen hamileyken insanlarin izin almadan gobegime dokunmasindan hic hoslanmiyorum. Bugun taa 2. Gobek kuzenimin kocasi ayy ikinci bebis mi geliyo deyip gobegimi oksadi. Resmen kal geldi bana. Is isten gectikten sonra dokunmuyoruz dedm ama coktan butun gobegi tavaf etti. Nasi sinirliyim bisi diyemedigim icin anlatamam
Konuyu çarpıtıp eğlenmeye çalışanlar filan ayy daha konu filan açmamBende biraz önce gördüm. Valla buradaki çoğu kişi sözüm meclisten dışarı Her şeye muhalefet.Ne yorum yapabiliyorsun ne soru sorabiliyorsun...
Evet onu biliyorum ama çok sinir bozucu yaKısıtlasada attığı mesajlar takip edilebilir denk gelinen sayfalarda
Hayatta en çok ama en çok nefret ettiğim şeydir. Sınırlara saygısı olmayanlar... Ve haddini bilmeyenler, meraklılar... Gerçekten şaka gibi bir olay.Ne münasebetsiz insanlar var ya olacak iş misenin değil benim bile içinde kaldı gibi hissettim.. insanlar sınırlarını bilse keşke
Çok geçmiş olsun doktorunuzla irtibata geçin yinede normal bir grip olsa dahiBilmiyorum ki evden dişari bile cikmiyorum bol sıvı almaya meyve sebze tuketmeye özen gosteriyorum biraz istahsizlik var sadece
Cikisamadim bile oyle bi şokOha ne münasebet ya cıvık insanlardan hiç hoşlanmam napiyosun be sen diye çıkışırdım
Ama konu tam trollükProfili kısıtlandımKeşke yazmasa idim yapcak bişe yok olan oldu..
Kesinlikle öyle karşndaki insan hamile birde hormonlar tavan, patlamaya hazır barut gibi geziyorum zaten umarım öyle birşeyle karşılaşmamHayatta en çok ama en çok nefret ettiğim şeydir. Sınırlara saygısı olmayanlar... Ve haddini bilmeyenler, meraklılar... Gerçekten şaka gibi bir olay.
O kal gelme halini öyle iyi bilirim ki sonradan içim içimi yer şöyle yapsaydım şöyle deseydim diyeCikisamadim bile oyle bi şok
11-13.haftalar arası yandan fotoğrafı varsa bebeğinizin belki nubundan anlarız:) hafif cıkıntı pek pipi gibi durmuyor kordon olabilirEvet bende hafif cikinti var niye acaba kafam karisyor
en basda aklimiza gelmedi simdi de gec mi kaldik bilmiyorum kiNasıl ya. Ama bu benim dediğim sadece doktorum aldığı para ekstra hastaneye de verilecek 3750 de eslem istiyor işte 7.5 8 bin falan olacak. Canım siz niye ikican demir sigortası yaptır mıyorsunuz? Daha uyguna geliyor. Sigortaya 7 ya da 7.5 ödüyorsunuz doğum dahil çoğu şeyi karşılıyor. Manavgatta olsam direk yaptıracağım.
Sen başta hata yapmışsın direkt buraya yazacaktınKonuyu çarpıtıp eğlenmeye çalışanlar filan ayy daha konu filan açmamdün cidden çünkü sinirlendim hem hamileyim yeterince duygusal ve hasssasım bir de uykularım kaçmaya başlayınca gerildim buraya yazma gafletinde bulundum
SormaAma konu tam trollük
Hayır hayır neden geç kalacaksınız. Doğumu bile karşılama size yine baya iyi oluyor. Aylık kontrol testler falan da karışılıyor. Ben her şey istediğimiz gibi giderse 34 ten sonra yaptıracağım meselaen basda aklimiza gelmedi simdi de gec mi kaldik bilmiyorum ki
yani iste ayni fiyatlar o zaman
İlkinin sana benzemesi için herhangi birşey yaptın mıYaaa benim kızım da öyle her ayında her yaşında daha da güzelleşti. Erkek şimdi ben de nasıl olcak meraktayım baba esmer anne sarışın. İnşallah bu da bana benzer.
Aslnda cok pat die soylerim herseyi ama o Kadar beklemedigim bi hareketti ki. Kayseride bi de nerde gorulmus baskasinin karisinin hamile gobegini oksamak. Hem benim kuzenimin esi. Hem de esimin kuzeni. Ama esim duysa cok sinirlenir.O kal gelme halini öyle iyi bilirim ki sonradan içim içimi yer şöyle yapsaydım şöyle deseydim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?