2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

uyy delirdin mi cok iyi fiyat ahmet yaman 9 bin falan isteyecek 6-9 arasi sormadik daha
Nasıl ya. Ama bu benim dediğim sadece doktorum aldığı para ekstra hastaneye de verilecek 3750 de eslem istiyor işte 7.5 8 bin falan olacak. Canım siz niye ikican demir sigortası yaptır mıyorsunuz? Daha uyguna geliyor. Sigortaya 7 ya da 7.5 ödüyorsunuz doğum dahil çoğu şeyi karşılıyor. Manavgatta olsam direk yaptıracağım.

Profili kısıtlandım Keşke yazmasa idim yapcak bişe yok olan oldu..
Bende biraz önce gördüm. Valla buradaki çoğu kişi sözüm meclisten dışarı Her şeye muhalefet. Ne yorum yapabiliyorsun ne soru sorabiliyorsun...

Ne münasebetsiz insanlar var ya olacak iş mi senin değil benim bile içinde kaldı gibi hissettim.. insanlar sınırlarını bilse keşke

Bende biraz önce gördüm. Valla buradaki çoğu kişi sözüm meclisten dışarı Her şeye muhalefet. Ne yorum yapabiliyorsun ne soru sorabiliyorsun...
Konuyu çarpıtıp eğlenmeye çalışanlar filan ayy daha konu filan açmam dün cidden çünkü sinirlendim hem hamileyim yeterince duygusal ve hasssasım bir de uykularım kaçmaya başlayınca gerildim buraya yazma gafletinde bulundum

Ne münasebetsiz insanlar var ya olacak iş mi senin değil benim bile içinde kaldı gibi hissettim.. insanlar sınırlarını bilse keşke
Hayatta en çok ama en çok nefret ettiğim şeydir. Sınırlara saygısı olmayanlar... Ve haddini bilmeyenler, meraklılar... Gerçekten şaka gibi bir olay.

Hayatta en çok ama en çok nefret ettiğim şeydir. Sınırlara saygısı olmayanlar... Ve haddini bilmeyenler, meraklılar... Gerçekten şaka gibi bir olay.
Kesinlikle öyle karşndaki insan hamile birde hormonlar tavan, patlamaya hazır barut gibi geziyorum zaten umarım öyle birşeyle karşılaşmam

en basda aklimiza gelmedi simdi de gec mi kaldik bilmiyorum ki
yani iste ayni fiyatlar o zaman

Sen başta hata yapmışsın direkt buraya yazacaktın benimde altta ev sahibinin bebeleri aşırı ses gürültü yapıyor. Çekiyorum bakalım bir yere kadar mecbur ama senin baya sorun gerçekten. Kötü bir durum. Sen en iyisi kadına direkt söyle utanır sessiz olur biraz belki

en basda aklimiza gelmedi simdi de gec mi kaldik bilmiyorum ki
yani iste ayni fiyatlar o zaman
Hayır hayır neden geç kalacaksınız. Doğumu bile karşılama size yine baya iyi oluyor. Aylık kontrol testler falan da karışılıyor. Ben her şey istediğimiz gibi giderse 34 ten sonra yaptıracağım mesela

O kal gelme halini öyle iyi bilirim ki sonradan içim içimi yer şöyle yapsaydım şöyle deseydim diye
Aslnda cok pat die soylerim herseyi ama o Kadar beklemedigim bi hareketti ki. Kayseride bi de nerde gorulmus baskasinin karisinin hamile gobegini oksamak. Hem benim kuzenimin esi. Hem de esimin kuzeni. Ama esim duysa cok sinirlenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…