2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim
Benim de baba tarafı Selanik göçmeni biz de öyle tamamen beyaz ten renkli göz evde bir tek ben yeşil diğerleri masmavi eşim esmer değil ama açık kumral kahve göz... sağlıkları yerinde yüzü huyu güzel olsun hepsinin inşallah en büyük duam o. İlk çocuğum bana zerre benzemeyip çok fazla nispet yapılınca azıcık ağrıma gitme durumu oldu ondan istiyorum biraz da .. bakalım ya nasip ya kısmet

Biz bebekken sarisin ela gozlu sonra kumral oluyoruz ailecek. Benm esim kapkara. Ama oglum sapsari darisi dogacak olana. Ha ama surati tipki babasi ona cok mudahale edememisim
Bir alana müdahale edebilmissin bak yine.. bazı yakın arkadaşlar olaya hiç dahil olamamissin diye eğleniyolardi benimle. Tıbbi dayanağı da var hadiste geçiyor kimin suyu fazla gelirse ona benzer diye o manada takılıyorlardi

Ya keske demeselermis bizim de var bi arkadas bebekler ayni anne. Bi baba evladina hic mi bisey katamaz diye dalga gecerdik

Bu fotolar var sanirim 12 13 haftadan. Bakabilirsiniz
Ya suratını mı göstermis o kız bence
Bende kan verdim AFP testi için sonuç 1 haftada çıkıyormuş internette niçin yapıldığı yazıyor onu söyledim ama benim doktorum hiç alakası yok dedi bebeğin omurgası için istiyorum dedi
Valla ben ne icindir hiç bakmadım bile ahsjsjja

Ya keske demeselermis bizim de var bi arkadas bebekler ayni anne. Bi baba evladina hic mi bisey katamaz diye dalga gecerdik
Baskın gen durumu var yaa... bizim genler çok baskın falan diyordu kayinvalide sinir oluyordum içte içe... ablamın iki oğlu da ablama benzemiyor bizde çekinik genliyiz herhalde

Baskın gen durumu var yaa... bizim genler çok baskın falan diyordu kayinvalide sinir oluyordum içte içe... ablamın iki oğlu da ablama benzemiyor bizde çekinik genliyiz herhalde
Aman kime benzediginin ne onemi var. Evlat iste sonsuz seviliyo. Ha babaya benzese ara ara babasi kilikli diye kizarsin falan iyi olur

Ultrason fotosu ayni oglumun fotosu gibi bu da babasina benzer muhtemelen bari abisi gibi sarisin olsa
Yaaa zaman nasıl geçecek de o suratları görcez. 6 yıl sonra kalbim pıt pıt çok heyecanlıyım
Amin amin . Nasip kısmet

Yaaa zaman nasıl geçecek de o suratları görcez. 6 yıl sonra kalbim pıt pıt çok heyecanlıyım

Amin amin . Nasip kısmet
Valla ben o kadar korkuyorum ki. Heyecan yerine korku var bende daha cok. Ilkinde bilinmezlik vardi heyecan daha coktu bunda oyle degil

Ya suratını mı göstermis o kız bence

Valla ben ne icindir hiç bakmadım bile ahsjsjja
AFP testi, bebekte spina bifida ve anensefali gibi hastalıkların varlığının araştırılması için yapılıyor. Aynı zamanda tıpta omfalosel olarak tanımlanan karın defektinin yani bebeğin bağırsaklarının bir kısmının vücut dışına taşması olarak bilinen hastalığın bulunması için de yapılabiliyor. Diye yazıyordu söyleyince güldü bana yanlış biliyorsun dedi

Ay noluyo noluyo çarşı karışmış ben anlamadim ahahahha benim bir alt komşum var evlerden ırak kocasi yalniz kadin degil ev süpürürken bile kapiya gelirdi ya öyle bi arsizdi adama yumuşak da davranmiyordum tersliyordum yok anlamiyo karisi da çalışıyor bu işsiz evde karisina şikayet ettim bir daha benim eşim evde yokken kocan kapima gelirse polise şikayet ederim diye ondan beri gelmiyor salak işe girdi de kurtuldum komşu cok büyük sıkıntı gercekten

Valla ben o kadar korkuyorum ki. Heyecan yerine korku var bende daha cok. Ilkinde bilinmezlik vardi heyecan daha coktu bunda oyle degil
Ben bı de doğumdan sonra sezaryen doğumu izledim canım çok tatlı ama mesela uyutulmadan sezaryen oldum. 1 yıl olcak burun estetiği oldum onda uyutuldum uyanmak çok zordu felaket bir şeymiş narkoz.. her iki doğumda zordur tabi ben de doğumdan korkuma yapmadım bunca sene

Ben temas bagimlisiyim ama hamileyken hoslanmiorum ya
Ben hiç hoslanmam birinin bana dokunmasindan ve aşiri ani tepkiler verebiliyorum sokakta yürürken arkamdan omzuma dokunan bi arkadaşima sokagin ortasinda yumruk geçirmişligim bile var bisey diyemiyorum suan sevdigim de bi kiz naif bi insan kirilmasini istemedigimden tahammül etmeye çalisiyorum

Ayyy o ne senin de zormuş bacımmm. Ben de karşı komşudan yana bahtsızım. Duvarlar ince ve yatak odası benim evime dahil gibi dip dibe ah mutahit ne diye böyle yaptı kim bilir

Ay keske izlemeseydin ben hiic izlemedim cok korkarim

ama sende travma olacak bu tamam bosver yani erkegin ellemeside ilk iste belki oda bi anlik dusunmeden yapti
tecrube oldu sana artik dusunme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…