Benim de baba tarafı Selanik göçmeni biz de öyle tamamen beyaz ten renkli göz evde bir tek ben yeşil diğerleri masmaviAyy kesinlikle sağlıkli olsunlar da tabi. Kızım sarışın az saçlı maviş gözlü doğdu şimdi elaya döndü . Benm de gözlerim yeşil Selanik göçmeni annem tarafı hep sarışınız. Eşim tarafı da esmer erkek onlara mi dayiya mi çeker acabasiinşallah güzel yüzlü olsunlar
Ya bende hoşlanmiyorum karnima dokunulmasindan ama karsimdaki kirilir diye de bisey diyemiyorum huylaniyorum birisi bqna dikununca temastan hiç hoslanmamCikisamadim bile oyle bi şok
Bir alana müdahale edebilmissin bak yine.. bazı yakın arkadaşlar olaya hiç dahil olamamissin diye eğleniyolardi benimle. Tıbbi dayanağı da var hadiste geçiyor kimin suyu fazla gelirse ona benzer diye o manada takılıyorlardiBiz bebekken sarisin ela gozlu sonra kumral oluyoruz ailecek. Benm esim kapkara. Ama oglum sapsaridarisi dogacak olana. Ha ama surati tipki babasi ona cok mudahale edememisim
Ben temas bagimlisiyim ama hamileyken hoslanmiorum yaYa bende hoşlanmiyorum karnima dokunulmasindan ama karsimdaki kirilir diye de bisey diyemiyorum huylaniyorum birisi bqna dikununca temastan hiç hoslanmam
Ya keske demeselermisBir alana müdahale edebilmissin bak yine.. bazı yakın arkadaşlar olaya hiç dahil olamamissin diye eğleniyolardi benimle. Tıbbi dayanağı da var hadiste geçiyor kimin suyu fazla gelirse ona benzer diye o manada takılıyorlardi
Ya suratını mı göstermis oBu fotolar var sanirim 12 13 haftadan. Bakabilirsiniz
Valla ben ne icindir hiç bakmadım bile ahsjsjjaBende kan verdim AFP testi için sonuç 1 haftada çıkıyormuş internette niçin yapıldığı yazıyor onu söyledim ama benim doktorum hiç alakası yok dedi bebeğin omurgası için istiyorum dedi
Baskın gen durumu var yaa... bizim genler çok baskın falan diyordu kayinvalide sinir oluyordum içte içe... ablamın iki oğlu da ablama benzemiyor bizde çekinik genliyiz herhaldeYa keske demeselermisbizim de var bi arkadas bebekler ayni anne. Bi baba evladina hic mi bisey katamaz diye dalga gecerdik
Aman kime benzediginin ne onemi var. Evlat iste sonsuz seviliyo. Ha babaya benzese ara ara babasi kilikli diye kizarsin falan iyi olurBaskın gen durumu var yaa... bizim genler çok baskın falan diyordu kayinvalide sinir oluyordum içte içe... ablamın iki oğlu da ablama benzemiyor bizde çekinik genliyiz herhalde
Yaaa zaman nasıl geçecek de o suratları görcez. 6 yıl sonra kalbim pıt pıt çok heyecanlıyımUltrason fotosu ayni oglumun fotosu gibi bu da babasina benzer muhtemelen bari abisi gibi sarisin olsa
Amin amin . Nasip kısmetBenim
Benim de baba tarafı Selanik göçmeni biz de öyle tamamen beyaz ten renkli göz evde bir tek ben yeşil diğerleri masmavieşim esmer değil ama açık kumral kahve göz... sağlıkları yerinde yüzü huyu güzel olsun hepsinin inşallah en büyük duam o. İlk çocuğum bana zerre benzemeyip çok fazla nispet yapılınca azıcık ağrıma gitme durumu oldu ondan istiyorum biraz da .. bakalım ya nasip ya kısmet
Valla ben o kadar korkuyorum ki. Heyecan yerine korku var bende daha cok. Ilkinde bilinmezlik vardi heyecan daha coktu bunda oyle degilYaaa zaman nasıl geçecek de o suratları görcez. 6 yıl sonra kalbim pıt pıt çok heyecanlıyım
Amin amin . Nasip kısmet
AFP testi, bebekte spina bifida ve anensefali gibi hastalıkların varlığının araştırılması için yapılıyor. Aynı zamanda tıpta omfalosel olarak tanımlanan karın defektinin yani bebeğin bağırsaklarının bir kısmının vücut dışına taşması olarak bilinen hastalığın bulunması için de yapılabiliyor. Diye yazıyordu söyleyince güldü banaYa suratını mı göstermis okız bence
Valla ben ne icindir hiç bakmadım bile ahsjsjja
Ay noluyo noluyoHer sese tahammülüm olur gerçekten eski ev de üst komşu belası vardı. Duvara bı vururdu 1 çocuk var evde ses bile yok neredeyse adam biz film izlerken polis göndermiş filan. Buraya geldim evi aldık yani. Uzun kalma niyetim zaten yok kendi evimde olsa ama bana ayıp geliyor. Farkında olup da aşırı sesli cinsel hayatlarına kocamla dahil oluyor olmam beni çok geriyor. Ben dikkat ediyorum sesim gitmesin diye kaç takla atıyorum hoş değil bundan da rahatsızım ama duyulmak da istemem. Sesli günlük yaşamlara razıyım duvar incedir sorun onlarda değil fakat gece özellikle de sessiz bir zamanda böyle sesli sesli beni rahatsız etmemeli bi de cidden nasıl söylenir ne yapılır çaresiz hissettim de yazdm
Ben bı de doğumdan sonra sezaryen doğumu izledimValla ben o kadar korkuyorum ki. Heyecan yerine korku var bende daha cok. Ilkinde bilinmezlik vardi heyecan daha coktu bunda oyle degil
Ben hiç hoslanmam birinin bana dokunmasindan ve aşiri ani tepkiler verebiliyorumBen temas bagimlisiyim ama hamileyken hoslanmiorum ya
Ayyy o neAy noluyo noluyoçarşı karışmış ben anlamadim ahahahha benim bir alt komşum var evlerden ırak kocasi yalniz kadin degil ev süpürürken bile kapiya gelirdi ya öyle bi arsizdi adama yumuşak da davranmiyordum tersliyordum yok anlamiyo karisi da çalışıyor bu işsiz evde karisina şikayet ettim bir daha benim eşim evde yokken kocan kapima gelirse polise şikayet ederim diye ondan beri gelmiyor salak işe girdi de kurtuldum komşu cok büyük sıkıntı gercekten
Ay keske izlemeseydin ben hiic izlemedim cok korkarimBen bı de doğumdan sonra sezaryen doğumu izledimcanım çok tatlı ama mesela uyutulmadan sezaryen oldum. 1 yıl olcak burun estetiği oldum onda uyutuldum uyanmak çok zordu felaket bir şeymiş narkoz.. her iki doğumda zordur tabi ben de doğumdan korkuma yapmadım bunca sene
O kadar korkak o kadar da cesaretliyimAy keske izlemeseydin ben hiic izlemedim cok korkarim
Kız sen böyle dedikce korkutom heeeValla ben o kadar korkuyorum ki. Heyecan yerine korku var bende daha cok. Ilkinde bilinmezlik vardi heyecan daha coktu bunda oyle degil
ama sende travma olacak bu tamam bosver yani erkegin ellemeside ilk iste belki oda bi anlik dusunmeden yaptiKuzenim yoktu. Yengem toruarina bakiyo. Enistem bebeleri getirdi birakmak icin. Yengemle annem karsilikli dairelerde oturuolar ben de annemlerdeyim. Kapiyi ben actim. Bilmiyomus hamile oldugumu. Direk gobegime uzandi ben de o sokla cekilemedim de yapma da diyemedim o elini cekerken dokunmuyoruz eniste diyebildm sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?