2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bak sen videoya al onu nubu yakalar yakalamaz ss al bana at ben söylerim benımde doktor bana söylemedi ben doktora söyledim 1 hafta önceden cinsiyeti ajdjsjsjs
Doktordan daha bilgili jannam emin olmadan söylemek istemiyorlar kuzu video çekme işi mantıklı inşallah unutmam

kizlar boyle oluyormuselini emiyor yaaaa
Benimkine doktorum kipirdak diyor kuduruk bir dakika bile durmuyor hep bir hareket halinde kızımda öyleydi hatta doktorlar derdi ki böyle bir kız bebeği hiç görmedik kizlar naif olur uyur bu kuduruk maalesef doğduktan sonra da öyle oluyor devamlı hareket halinde hiç oturmaz kızçem hep bir faaliyet peşinde biraz fazla yoruluyorum galiba oğlumda öyle olacak

Onceden sadece kadinlarin tacizine ugramistim hamileyken. Ki cok dokunmatik bi insan olmama ragmen hamileyken insanlarin izin almadan gobegime dokunmasindan hic hoslanmiyorum. Bugun taa 2. Gobek kuzenimin kocasi ayy ikinci bebis mi geliyo deyip gobegimi oksadi. Resmen kal geldi bana. Is isten gectikten sonra dokunmuyoruz dedm ama coktan butun gobegi tavaf etti. Nasi sinirliyim bisi diyemedigim icin anlatamam

sen naptin canim doktor isini
Hala çok kararsızım bu konuda. Sanırım önce manavgata gelip birebir görüşeceğim doktorlar ile. Ahmet yaman ı arkadaşım önermedi. Onu istiyordum ama vazgeçtim. Şimdi eylemde vedat diye biri var profmuş ona gidip Bi konuşacağım eğer 33. Haftada sonra kabul edemem derse Mehmet zeki yi düşünüyorum

ben hemen geri cekiliyorum pusuya yatmis kurt gibiyim bende anlamadim milletin bu gobek sevdasini
terbiyesiz adam

hep bitlisdemi yasiyorsun gercektrn cennet dun dag bayir gezdim cicekler acmis mis koku
Deme öyle üzülüyorum çok özledim eşim öğretmen. Yani bir süre sonra tayinimiz çıksa da manavgata artık sadece yazdan yaza gelebiliyorum. Yaşamak imkansız beni için orada artık

İğrenç ya böyle bir şey mi olur. Nefret ederim. Terbiyesizlik yani

ikiside iyi tercih ama mehmet zeki ye oncelik ver devletteyken ona randavu bulamazdik adam cok ilgili bilgili
peki ahmet yamini niye onermedi cok iyidir aslinda sadece oda cok yogun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…