Yaaaaa çok tatlı maşallah
Korkuttu beni. İlgilenmedi doğumu yaptırıp hemen gitti bilmem ne dedi. Bilmiyorum baya kötü şeyler anlattı. O yüzden emin olamadım bende. Vedat ı duymuş muydun? Nasıl doktor? Kabul ederse ona gideceğim herhalde. Mehmet zeki pahalıya gelecek gibi ama en son onu tercih ederim vedat kabul etmezseikiside iyi tercih ama mehmet zeki ye oncelik ver devletteyken ona randavu bulamazdik adam cok ilgili bilgili
peki ahmet yamini niye onermedi cok iyidir aslinda sadece oda cok yogun
bence cirkinYaaaaa çok tatlı maşallah. Heyecanla doğduklarında ki o güzel suratı görmek için bekliyorum. Sürpriz oluyor ya insana kime benzeyecek nasıl olacak vs
canim o yeni gelmis daha yeni duyuluyor fazla veri yok hakkindaKorkuttu beni. İlgilenmedi doğumu yaptırıp hemen gitti bilmem ne dedi. Bilmiyorum baya kötü şeyler anlattı. O yüzden emin olamadım bende. Vedat ı duymuş muydun? Nasıl doktor? Kabul ederse ona gideceğim herhalde. Mehmet zeki pahalıya gelecek gibi ama en son onu tercih ederim vedat kabul etmezse
Smdi kizlar durum su. Degerlerim iyi kac oldugunu hatirlamiyorum. Ama oglumda kullanip zaten olan kabizligimi daha da ileri tasimistim. Sonrasi 20. Haftada hemoroid ameliyati. Dogum sonrasi doktor bana acilden yatis verip simsiyah bi serum taktirmisti 8 e dusmustu kanim. Hemen yukselmisti onunla. En kotu kullanmasam doktorla konusup sonrasinda ya da ola ki sezaryen olsam oncesinde takviye yapilabilir mi ki? Cunku 5 tane daha dogursam ama bi hemoroid ameliyati daha olmasam die dusunuyorum
Bebişlerini hisseden arkadaşlar uzanırken falanmı hissediyorsunuz, ben de arada deniyorum ama hiç hissetmiyorum henüz5.ayda hissedilir demişkerdi bana
Çok sinir bozucu yahuOnceden sadece kadinlarin tacizine ugramistim hamileyken. Ki cok dokunmatik bi insan olmama ragmen hamileyken insanlarin izin almadan gobegime dokunmasindan hic hoslanmiyorum. Bugun taa 2. Gobek kuzenimin kocasi ayy ikinci bebis mi geliyo deyip gobegimi oksadi. Resmen kal geldi bana. Is isten gectikten sonra dokunmuyoruz dedm ama coktan butun gobegi tavaf etti. Nasi sinirliyim bisi diyemedigim icin anlatamam
Allah Allah. Ben Bi daha düşüneyim o zaman. Belki Ahmet yoldan ile karıştırmış olabilirim.. iyice kafam karıştıcanim o yeni gelmis daha yeni duyuluyor fazla veri yok hakkinda
ama ahmet yaman sasirdim ben gecen yani 1 ay once kirmizi leke oldu gece 2 de aradilar geldi hemen
yani bilmiyorum ama ahmet yoldan la ilgili duydum oyle seyler sen ara bi sor kimmisAllah Allah. Ben Bi daha düşüneyim o zaman. Belki Ahmet yoldan ile karıştırmış olabilirim.. iyice kafam karıştı
mehmet zeki ne kadar istiyor kiAllah Allah. Ben Bi daha düşüneyim o zaman. Belki Ahmet yoldan ile karıştırmış olabilirim.. iyice kafam karıştı
Kadinlara karsi ben de oyleyim ama bi erkegin dokunacagini hic dusunmemisim demek ki. Inanilmaz mutsuz oldum millet bi degisik.ben hemen geri cekiliyorum pusuya yatmis kurt gibiyim bende anlamadim milletin bu gobek sevdasini
terbiyesiz adam
Allah Allah. Ben Bi daha düşüneyim o zaman. Belki Ahmet yoldan ile karıştırmış olabilirim.. iyice kafam karıştıcanim o yeni gelmis daha yeni duyuluyor fazla veri yok hakkinda
ama ahmet yaman sasirdim ben gecen yani 1 ay once kirmizi leke oldu gece 2 de aradilar geldi hemen
Bilmiyorum ki evden dişari bile cikmiyorum bol sıvı almaya meyve sebze tuketmeye özen gosteriyorum biraz istahsizlik var sadeceO zaman bende covid olmadım benimde boğazım ağrıdı burnum tıkandi sadece ama boğazım hala ağrıyor burnumda hala tıkanıyor hala devam mı ediyor diye düşünmüyor değilimeşimin ateşi çıkmıştı 5_6 gün sürdü eşimin testi pozitif çıktı kızımda da aynısı oldu iştahsızlık oldu tat kaybı değilde ağzının acı olması ve hala devam eden halsizlik vardı ya da değişiklik gösteren varyantlardan biri
İlk başta ayaklarımı uzatıp oturunca hissediyordum sadece, şimdi uzaninca yada normal sandalyede otururken hissediyorum. Ama benim kız iriymiş birazBebişlerini hisseden arkadaşlar uzanırken falanmı hissediyorsunuz, ben de arada deniyorum ama hiç hissetmiyorum henüz5.ayda hissedilir demişkerdi bana
yani bilmiyorum ama ahmet yoldan la ilgili duydum oyle seyler sen ara bi sor kimmis
ahmet bey biraz soguk gibi durur ama hic ayrinti kacirmaz
Ben araştırayım bakayım. Eğer akdeniz ya da eslem olursa ikican demir sigorta yaptıracağım. Baya iyi oluyor. Mehmet zeki bana en son sorduğum da 3750 ya da 4000 mi ne demişti. Ama telefonda bile baya ilgiliydi.mehmet zeki ne kadar istiyor ki
Benım böyleydi canımSaglikla gelsin sizinde mi bacak arasi öyle fotoda
Oha ne münasebet ya cıvık insanlardan hiç hoşlanmam napiyosun be sen diye çıkışırdımOnceden sadece kadinlarin tacizine ugramistim hamileyken. Ki cok dokunmatik bi insan olmama ragmen hamileyken insanlarin izin almadan gobegime dokunmasindan hic hoslanmiyorum. Bugun taa 2. Gobek kuzenimin kocasi ayy ikinci bebis mi geliyo deyip gobegimi oksadi. Resmen kal geldi bana. Is isten gectikten sonra dokunmuyoruz dedm ama coktan butun gobegi tavaf etti. Nasi sinirliyim bisi diyemedigim icin anlatamam
Yok mesajları silemiyosun malesef ama profilini kısıtlayabiliyorsunKadınlar kulübünde bir konu açınca biz silemiyor muyuzBir konu açtım hassas bir konu ama maşallah ne cevaplar geldi öyle ya konu saptiriliyor burda konuşmak için konuşan ne çok üye varmış
uyy delirdin mi cok iyi fiyat ahmet yaman 9 bin falan isteyecek 6-9 arasi sormadik dahaBen araştırayım bakayım. Eğer akdeniz ya da eslem olursa ikican demir sigorta yaptıracağım. Baya iyi oluyor. Mehmet zeki bana en son sorduğum da 3750 ya da 4000 mi ne demişti. Ama telefonda bile baya ilgiliydi.
Kısıtlasada attığı mesajlar takip edilebilir denk gelinen sayfalardaYok mesajları silemiyosun malesef ama profilini kısıtlayabiliyorsun
bence cirkinoyle hissediyorum benim kizimi bi gorun sari bukleli saclari masmavi gozleri kutu bebegi gibi masallah
oglanda cirkin olacak sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?