2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ikiside iyi tercih ama mehmet zeki ye oncelik ver devletteyken ona randavu bulamazdik adam cok ilgili bilgili
peki ahmet yamini niye onermedi cok iyidir aslinda sadece oda cok yogun
Korkuttu beni. İlgilenmedi doğumu yaptırıp hemen gitti bilmem ne dedi. Bilmiyorum baya kötü şeyler anlattı. O yüzden emin olamadım bende. Vedat ı duymuş muydun? Nasıl doktor? Kabul ederse ona gideceğim herhalde. Mehmet zeki pahalıya gelecek gibi ama en son onu tercih ederim vedat kabul etmezse

Yaaaaa çok tatlı maşallah . Heyecanla doğduklarında ki o güzel suratı görmek için bekliyorum. Sürpriz oluyor ya insana kime benzeyecek nasıl olacak vs
bence cirkin oyle hissediyorum benim kizimi bi gorun sari bukleli saclari masmavi gozleri kutu bebegi gibi masallah
oglanda cirkin olacak sanki

canim o yeni gelmis daha yeni duyuluyor fazla veri yok hakkinda
ama ahmet yaman sasirdim ben gecen yani 1 ay once kirmizi leke oldu gece 2 de aradilar geldi hemen

Allah korusun da acil sezeryana alınmam gerekirse ne olacak cnm? Değerlerin düşük.ise kullanman gerekli. Ben ki kronik kabizim ilaçlara takviyelere hiç ara vermedim. Dulcolax diye bağırsak düzenleyici var veya dulcosoft sürüp versiyonu. Her gün ondan alabilirsin, hamile ve bebeklerde kullanılıyor.

Bebişlerini hisseden arkadaşlar uzanırken falanmı hissediyorsunuz, ben de arada deniyorum ama hiç hissetmiyorum henüz 5.ayda hissedilir demişkerdi bana

Cnm ilk gebelik ise normal hissedersin

Çok sinir bozucu yahu saçma bir davranış kim olursa olsun ister yakın ister uzak akraba neden karnına ya da sana dokunsun hayrettt bir şey yaa bende kızımı hemen sevmeye calisan insanlara sinir oluyorum çocuğuma neden dokunuyorsun yahu izin istese bile izin vermiyorum şuan kendiside kimsenin dokunmasına izin vermez sadece babası annesine izin veriyor bazen bize bile izin vermiyor saygı gösteriyoruz 27 aylık

ama ahmet yaman sasirdim ben gecen yani 1 ay once kirmizi leke oldu gece 2 de aradilar geldi hemen
Allah Allah. Ben Bi daha düşüneyim o zaman. Belki Ahmet yoldan ile karıştırmış olabilirim.. iyice kafam karıştı

Allah Allah. Ben Bi daha düşüneyim o zaman. Belki Ahmet yoldan ile karıştırmış olabilirim.. iyice kafam karıştı
yani bilmiyorum ama ahmet yoldan la ilgili duydum oyle seyler sen ara bi sor kimmis
ahmet bey biraz soguk gibi durur ama hic ayrinti kacirmaz

ben hemen geri cekiliyorum pusuya yatmis kurt gibiyim bende anlamadim milletin bu gobek sevdasini
terbiyesiz adam
Kadinlara karsi ben de oyleyim ama bi erkegin dokunacagini hic dusunmemisim demek ki. Inanilmaz mutsuz oldum millet bi degisik.

Bilmiyorum ki evden dişari bile cikmiyorum bol sıvı almaya meyve sebze tuketmeye özen gosteriyorum biraz istahsizlik var sadece

Bebişlerini hisseden arkadaşlar uzanırken falanmı hissediyorsunuz, ben de arada deniyorum ama hiç hissetmiyorum henüz 5.ayda hissedilir demişkerdi bana
İlk başta ayaklarımı uzatıp oturunca hissediyordum sadece, şimdi uzaninca yada normal sandalyede otururken hissediyorum. Ama benim kız iriymiş biraz haftasiyla tam uyumlu gidiyorsa çok yakında hissedersin canım sende

yani bilmiyorum ama ahmet yoldan la ilgili duydum oyle seyler sen ara bi sor kimmis
ahmet bey biraz soguk gibi durur ama hic ayrinti kacirmaz
mehmet zeki ne kadar istiyor ki
Ben araştırayım bakayım. Eğer akdeniz ya da eslem olursa ikican demir sigorta yaptıracağım. Baya iyi oluyor. Mehmet zeki bana en son sorduğum da 3750 ya da 4000 mi ne demişti. Ama telefonda bile baya ilgiliydi.

Oha ne münasebet ya cıvık insanlardan hiç hoşlanmam napiyosun be sen diye çıkışırdım

Kadınlar kulübünde bir konu açınca biz silemiyor muyuz Bir konu açtım hassas bir konu ama maşallah ne cevaplar geldi öyle ya konu saptiriliyor burda konuşmak için konuşan ne çok üye varmış
Yok mesajları silemiyosun malesef ama profilini kısıtlayabiliyorsun

Ben araştırayım bakayım. Eğer akdeniz ya da eslem olursa ikican demir sigorta yaptıracağım. Baya iyi oluyor. Mehmet zeki bana en son sorduğum da 3750 ya da 4000 mi ne demişti. Ama telefonda bile baya ilgiliydi.
uyy delirdin mi cok iyi fiyat ahmet yaman 9 bin falan isteyecek 6-9 arasi sormadik daha

bence cirkin oyle hissediyorum benim kizimi bi gorun sari bukleli saclari masmavi gozleri kutu bebegi gibi masallah
oglanda cirkin olacak sanki
Yaaa benim kızım da öyle her ayında her yaşında daha da güzelleşti. Erkek şimdi ben de nasıl olcak meraktayım baba esmeranne sarışın. İnşallah bu da bana benzer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…