2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım niye 34 ü bekliyosun ki? Muayenelerinide karşılardı şimdi yaptırsaydın. Belli bir limiti mi var?

Her sese tahammülüm olur gerçekten eski ev de üst komşu belası vardı. Duvara bı vururdu 1 çocuk var evde ses bile yok neredeyse adam biz film izlerken polis göndermiş filan. Buraya geldim evi aldık yani. Uzun kalma niyetim zaten yok kendi evimde olsa ama bana ayıp geliyor. Farkında olup da aşırı sesli cinsel hayatlarına kocamla dahil oluyor olmam beni çok geriyor. Ben dikkat ediyorum sesim gitmesin diye kaç takla atıyorum hoş değil bundan da rahatsızım ama duyulmak da istemem. Sesli günlük yaşamlara razıyım duvar incedir sorun onlarda değil fakat gece özellikle de sessiz bir zamanda böyle sesli sesli beni rahatsız etmemeli bi de cidden nasıl söylenir ne yapılır çaresiz hissettim de yazdm

Canım niye 34 ü bekliyosun ki? Muayenelerinide karşılardı şimdi yaptırsaydın. Belli bir limiti mi var?
Ben bitlisteyim o yüzden buradaki özel hastanenin hiç bir sigorta ile anlaşması yok doğum için yazın manavgata gideceğiz inşallah o yüzden duruma göre 34 ten sonra yaptıracağım. Şu anda hiç bir anlamı yok yaptırmamın. Yani şimdi de yaptırsam o zaman da yaptırsam aynı parayı ödeyeceğiz ve kullanmayacağım.
Katılıyorum bende sevmiyorum kendim sevmediğim için beni de rahatsız ederdi böyle şeyler. İnşallah çözüm nulursun bir an önce

Aslnda cok pat die soylerim herseyi ama o Kadar beklemedigim bi hareketti ki. Kayseride bi de nerde gorulmus baskasinin karisinin hamile gobegini oksamak. Hem benim kuzenimin esi. Hem de esimin kuzeni. Ama esim duysa cok sinirlenir.
Peki kuzeniniz o sırada nasıl davrandı benim eşim öyle birşey yapsa ben eşime kızardım ne münasebet diye

İlkinin sana benzemesi için herhangi birşey yaptın mı bu da gönlünce olur inşallah
Ahaahh kendimi çok severim tabi ilk çocuk aynalarla daha yakın olduğum zamanlardi en çok kendime baktım sanırım herkes onu soruyor nasıl başardın diye . Bakalım bunda aynaya bakcak zaman yok bı de erkek Hayalim sarı maviş tabi ama hayaller hayatlar mi olcak acabasi

Çok zor bir durum. Niyet okumak gibi olmasın ama sizin duyduğunuz gibi o da duyuyor, ne diye gece vakti öyle inlemek yani. Geceleyin inleme durumunun açıklanabilir ve aklanır bir yani malesef yok bana kalırsa. Çünkü gündüz bile bu kadar net duyuyorsan insan mahremiyeti diye birşey var günlük sair vakitlerde sürekli kısık sesle konuşulmaz belki dolayısıyla duyulabilir ama en mahrem alan sanki kasıtlı duyurmak ister gibi ev sahibi olup bu durumu yaşamanıza üzüldüm. Umarım çözüme kavuşturursunuz kısa sürede

Peki kuzeniniz o sırada nasıl davrandı benim eşim öyle birşey yapsa ben eşime kızardım ne münasebet diye
Kuzenim yoktu. Yengem toruarina bakiyo. Enistem bebeleri getirdi birakmak icin. Yengemle annem karsilikli dairelerde oturuolar ben de annemlerdeyim. Kapiyi ben actim. Bilmiyomus hamile oldugumu. Direk gobegime uzandi ben de o sokla cekilemedim de yapma da diyemedim o elini cekerken dokunmuyoruz eniste diyebildm sadece

Öncelikle sağlıklı olsun inşallah benzesin de sana ben telefon ekran görüntüsünü kendi fotoğrafım yaptım eşim eğleniyor bütün buna rağmen yine bana benzerse napicaksin diye çok sinirim bozuluyor ben beyaz tenli yeşil gözlüyüm açıkçası bir tane de benden olsun istiyorum

Bizim yan komsu yasli bi cift. Ne zaman tartissak ya da oglan aglasa beni arar ertesi gun o yuzden sesi dinledigini cok net bildigimizden yatak odasinda parmak ucunda yuruyoruz. Benim alt komsum senin yan komsun gibiydi tasindigimizda. Yoneticiyi gorunce hemen soyledim mecbur muyuz dedm. Asansore yazi astilar. Dairebin bilindigini ancak afise edilmek istenmedigini devami durumunda afise etmekten cekinilmeyecegini yazdilar. Ben de tepelerinde zipladigim icin ses geldikce kendilerini biliyolardi. Yapmadilar bi da gurultu

Anladım umarım bir daha yaşamazsın ve yaşadığın bu durumun acısını çıkaracak bir ortam olmasını içimden geçirdim inan bana

İşte inanın tamamen orda takıldım. Herşeyin farkında sabah orda çalışıyor evde sürekli telefonda işi sanırım. Ben de gün içinde temizlik yapıyorum filan kızım odaya giriyor orda da oynuyor. O öksürüyor ben duyuyorum ben hapşırıyorum oda duyuyor. Bu kadar aşırı sesli olmamalı duyduğumuzu biliyorsun içeri oda atölyem ofis gibi kullanırız oraya dahi ses geliyor. Yani bu bi anlık sinir değil benimki. Neyse bakalım bulacağım bir yolunu

11-13.haftalar arası yandan fotoğrafı varsa bebeğinizin belki nubundan anlarız:) hafif cıkıntı pek pipi gibi durmuyor kordon olabilir
Bu fotolar var sanirim 12 13 haftadan. Bakabilirsiniz

Eklentiler

• 20220204_113733.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 57
Anladım umarım bir daha yaşamazsın ve yaşadığın bu durumun acısını çıkaracak bir ortam olmasını içimden geçirdim inan bana
Eskiden esler dolayisiyla samimiydik ama 4 5 yildir selam selam seklindeyiz. Eski samimiyetimiz olsa canina tukururdum de iste olmadi allah bida yasatmasin

Ayy kesinlikle sağlıkli olsunlar da tabi. Kızım sarışın az saçlı maviş gözlü doğdu şimdi elaya döndü . Benm de gözlerim yeşil Selanik göçmeni annem tarafı hep sarışınız. Eşim tarafı da esmer erkek onlara mi dayiya mi çeker acabasi inşallah güzel yüzlü olsunlar

Biz bebekken sarisin ela gozlu sonra kumral oluyoruz ailecek. Benm esim kapkara. Ama oglum sapsari darisi dogacak olana. Ha ama surati tipki babasi ona cok mudahale edememisim

Ev almaaaaa komşu al çok doğru bir söz ama çok acele aldık nasip bakalım bu muhitten ya da şehirden tasinacagiz son bir 1 .5 yıl. Yani her insan özgür yaşamak ister dimi mümkün olsa herkes villada oturur apartmanlar bunun önüne geçiyor elbette ve bu sebeple hepimiz bazı şeylere dikkat edeceğiz bazı şeylere de tahammül edeceğiz. Tabi ki çocuk sesi vs gibi günlük yaşam tahammül edilir şeyler

Günaydın kızlarr nasıl gidiyor hamilelikler salı günü randevum var benimde afp testi mi ne yapacakmıs bakalım.
@maviss_34 kız cinsiyet öğrenemedin mi daha sen
Bende kan verdim AFP testi için sonuç 1 haftada çıkıyormuş internette niçin yapıldığı yazıyor onu söyledim ama benim doktorum hiç alakası yok dedi bebeğin omurgası için istiyorum dedi

Biz bebekken sarisin ela gozlu sonra kumral oluyoruz ailecek. Benm esim kapkara. Ama oglum sapsari darisi dogacak olana. Ha ama surati tipki babasi ona cok mudahale edememisim
Ahahaha bu da sana benzesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…