Canım niye 34 ü bekliyosun ki? Muayenelerinide karşılardı şimdi yaptırsaydın. Belli bir limiti mi var?Hayır hayır neden geç kalacaksınız. Doğumu bile karşılama size yine baya iyi oluyor. Aylık kontrol testler falan da karışılıyor. Ben her şey istediğimiz gibi giderse 34 ten sonra yaptıracağım mesela
Her sese tahammülüm olur gerçekten eski ev de üst komşu belası vardı. Duvara bı vururdu 1 çocuk var evde ses bile yok neredeyse adam biz film izlerken polis göndermiş filan. Buraya geldim evi aldık yani. Uzun kalma niyetim zaten yok kendi evimde olsa ama bana ayıp geliyor. Farkında olup da aşırı sesli cinsel hayatlarına kocamla dahil oluyor olmam beni çok geriyor. Ben dikkat ediyorum sesim gitmesin diye kaç takla atıyorum hoş değil bundan da rahatsızım ama duyulmak da istemem. Sesli günlük yaşamlara razıyım duvar incedir sorun onlarda değil fakat gece özellikle de sessiz bir zamanda böyle sesli sesli beni rahatsız etmemeli bi de cidden nasıl söylenir ne yapılır çaresiz hissettim de yazdmSen başta hata yapmışsın direkt buraya yazacaktınbenimde altta ev sahibinin bebeleri aşırı ses gürültü yapıyor. Çekiyorum bakalım bir yere kadar mecbur ama senin baya sorun gerçekten. Kötü bir durum. Sen en iyisi kadına direkt söyle utanır sessiz olur biraz belki
Ben bitlisteyim o yüzden buradaki özel hastanenin hiç bir sigorta ile anlaşması yokCanım niye 34 ü bekliyosun ki? Muayenelerinide karşılardı şimdi yaptırsaydın. Belli bir limiti mi var?
Katılıyorum bende sevmiyorum kendim sevmediğim için beni de rahatsız ederdi böyle şeyler. İnşallah çözüm nulursun bir an önceHer sese tahammülüm olur gerçekten eski ev de üst komşu belası vardı. Duvara bı vururdu 1 çocuk var evde ses bile yok neredeyse adam biz film izlerken polis göndermiş filan. Buraya geldim evi aldık yani. Uzun kalma niyetim zaten yok kendi evimde olsa ama bana ayıp geliyor. Farkında olup da aşırı sesli cinsel hayatlarına kocamla dahil oluyor olmam beni çok geriyor. Ben dikkat ediyorum sesim gitmesin diye kaç takla atıyorum hoş değil bundan da rahatsızım ama duyulmak da istemem. Sesli günlük yaşamlara razıyım duvar incedir sorun onlarda değil fakat gece özellikle de sessiz bir zamanda böyle sesli sesli beni rahatsız etmemeli bi de cidden nasıl söylenir ne yapılır çaresiz hissettim de yazdm
Peki kuzeniniz o sırada nasıl davrandı benim eşim öyle birşey yapsa ben eşime kızardım ne münasebet diyeAslnda cok pat die soylerim herseyi ama o Kadar beklemedigim bi hareketti ki. Kayseride bi de nerde gorulmus baskasinin karisinin hamile gobegini oksamak. Hem benim kuzenimin esi. Hem de esimin kuzeni. Ama esim duysa cok sinirlenir.
Ahaahh kendimi çok severim tabi ilk çocuk aynalarla daha yakın olduğum zamanlardi en çok kendime baktım sanırımİlkinin sana benzemesi için herhangi birşey yaptın mıbu da gönlünce olur inşallah
Çok zor bir durum. Niyet okumak gibi olmasın ama sizin duyduğunuz gibi o da duyuyor, ne diye gece vakti öyle inlemek yani. Geceleyin inleme durumunun açıklanabilir ve aklanır bir yani malesef yok bana kalırsa. Çünkü gündüz bile bu kadar net duyuyorsan insan mahremiyeti diye birşey var günlük sair vakitlerde sürekli kısık sesle konuşulmaz belki dolayısıyla duyulabilir ama en mahrem alan sanki kasıtlı duyurmak ister gibiHer sese tahammülüm olur gerçekten eski ev de üst komşu belası vardı. Duvara bı vururdu 1 çocuk var evde ses bile yok neredeyse adam biz film izlerken polis göndermiş filan. Buraya geldim evi aldık yani. Uzun kalma niyetim zaten yok kendi evimde olsa ama bana ayıp geliyor. Farkında olup da aşırı sesli cinsel hayatlarına kocamla dahil oluyor olmam beni çok geriyor. Ben dikkat ediyorum sesim gitmesin diye kaç takla atıyorum hoş değil bundan da rahatsızım ama duyulmak da istemem. Sesli günlük yaşamlara razıyım duvar incedir sorun onlarda değil fakat gece özellikle de sessiz bir zamanda böyle sesli sesli beni rahatsız etmemeli bi de cidden nasıl söylenir ne yapılır çaresiz hissettim de yazdm
Kuzenim yoktu. Yengem toruarina bakiyo. Enistem bebeleri getirdi birakmak icin. Yengemle annem karsilikli dairelerde oturuolar ben de annemlerdeyim. Kapiyi ben actim. Bilmiyomus hamile oldugumu. Direk gobegime uzandi ben de o sokla cekilemedim de yapma da diyemedim o elini cekerken dokunmuyoruz eniste diyebildm sadecePeki kuzeniniz o sırada nasıl davrandı benim eşim öyle birşey yapsa ben eşime kızardım ne münasebet diye
Öncelikle sağlıklı olsun inşallah benzesin de sanaAhaahh kendimi çok severim tabi ilk çocuk aynalarla daha yakın olduğum zamanlardi en çok kendime baktım sanırımherkes onu soruyor nasıl başardın diye . Bakalım bunda aynaya bakcak zaman yok bı de erkek Hayalim sarı maviş tabi ama hayaller hayatlar mi olcak acabasi
Bizim yan komsu yasli bi cift. Ne zaman tartissak ya da oglan aglasa beni arar ertesi gun o yuzden sesi dinledigini cok net bildigimizden yatak odasinda parmak ucunda yuruyoruz. Benim alt komsum senin yan komsun gibiydi tasindigimizda. Yoneticiyi gorunce hemen soyledim mecbur muyuz dedm. Asansore yazi astilar. Dairebin bilindigini ancak afise edilmek istenmedigini devami durumunda afise etmekten cekinilmeyecegini yazdilar. Ben de tepelerinde zipladigim icin ses geldikce kendilerini biliyolardi. Yapmadilar bi da gurultuHer sese tahammülüm olur gerçekten eski ev de üst komşu belası vardı. Duvara bı vururdu 1 çocuk var evde ses bile yok neredeyse adam biz film izlerken polis göndermiş filan. Buraya geldim evi aldık yani. Uzun kalma niyetim zaten yok kendi evimde olsa ama bana ayıp geliyor. Farkında olup da aşırı sesli cinsel hayatlarına kocamla dahil oluyor olmam beni çok geriyor. Ben dikkat ediyorum sesim gitmesin diye kaç takla atıyorum hoş değil bundan da rahatsızım ama duyulmak da istemem. Sesli günlük yaşamlara razıyım duvar incedir sorun onlarda değil fakat gece özellikle de sessiz bir zamanda böyle sesli sesli beni rahatsız etmemeli bi de cidden nasıl söylenir ne yapılır çaresiz hissettim de yazdm
AnladımKuzenim yoktu. Yengem toruarina bakiyo. Enistem bebeleri getirdi birakmak icin. Yengemle annem karsilikli dairelerde oturuolar ben de annemlerdeyim. Kapiyi ben actim. Bilmiyomus hamile oldugumu. Direk gobegime uzandi ben de o sokla cekilemedim de yapma da diyemedim o elini cekerken dokunmuyoruz eniste diyebildm sadece
İşte inanın tamamen orda takıldım. Herşeyin farkında sabah orda çalışıyor evde sürekli telefonda işi sanırım. Ben de gün içinde temizlik yapıyorum filan kızım odaya giriyor orda da oynuyor. O öksürüyor ben duyuyorum ben hapşırıyorum oda duyuyor. Bu kadar aşırı sesli olmamalı duyduğumuzu biliyorsun içeri oda atölyem ofis gibi kullanırız oraya dahi ses geliyor. Yani bu bi anlık sinir değil benimki. Neyse bakalım bulacağım bir yolunuÇok zor bir durum. Niyet okumak gibi olmasın ama sizin duyduğunuz gibi o da duyuyor, ne diye gece vakti öyle inlemek yani. Geceleyin inleme durumunun açıklanabilir ve aklanır bir yani malesef yok bana kalırsa. Çünkü gündüz bile bu kadar net duyuyorsan insan mahremiyeti diye birşey var günlük sair vakitlerde sürekli kısık sesle konuşulmaz belki dolayısıyla duyulabilir ama en mahrem alan sanki kasıtlı duyurmak ister gibiev sahibi olup bu durumu yaşamanıza üzüldüm. Umarım çözüme kavuşturursunuz kısa sürede
Bu fotolar var sanirim 12 13 haftadan. Bakabilirsiniz11-13.haftalar arası yandan fotoğrafı varsa bebeğinizin belki nubundan anlarız:) hafif cıkıntı pek pipi gibi durmuyor kordon olabilir
Eskiden esler dolayisiyla samimiydik ama 4 5 yildir selam selam seklindeyiz. Eski samimiyetimiz olsa canina tukururdum de iste olmadiAnladımumarım bir daha yaşamazsın ve yaşadığın bu durumun acısını çıkaracak bir ortam olmasını içimden geçirdim inan bana
Ayy kesinlikle sağlıkli olsunlar da tabi. Kızım sarışın az saçlı maviş gözlü doğdu şimdi elaya döndü . Benm de gözlerim yeşil Selanik göçmeni annem tarafı hep sarışınız. Eşim tarafı da esmer erkek onlara mi dayiya mi çeker acabasiÖncelikle sağlıklı olsun inşallah benzesin de sanaben telefon ekran görüntüsünü kendi fotoğrafım yaptım eşim eğleniyor bütün buna rağmen yine bana benzerse napicaksin diye çok sinirim bozuluyor ben beyaz tenli yeşil gözlüyüm açıkçası bir tane de benden olsun istiyorum
Biz bebekken sarisin ela gozlu sonra kumral oluyoruz ailecek. Benm esim kapkara. Ama oglum sapsariAyy kesinlikle sağlıkli olsunlar da tabi. Kızım sarışın az saçlı maviş gözlü doğdu şimdi elaya döndü . Benm de gözlerim yeşil Selanik göçmeni annem tarafı hep sarışınız. Eşim tarafı da esmer erkek onlara mi dayiya mi çeker acabasiinşallah güzel yüzlü olsunlar
Ev almaaaaa komşu al çok doğru bir söz ama çok acele aldık nasip bakalım bu muhitten ya da şehirden tasinacagiz son bir 1 .5 yıl. Yani her insan özgür yaşamak ister dimi mümkün olsa herkes villada oturur apartmanlar bunun önüne geçiyor elbette ve bu sebeple hepimiz bazı şeylere dikkat edeceğiz bazı şeylere de tahammül edeceğiz. Tabi ki çocuk sesi vs gibi günlük yaşam tahammül edilir şeylerBizim yan komsu yasli bi cift. Ne zaman tartissak ya da oglan aglasa beni arar ertesi gun o yuzden sesi dinledigini cok net bildigimizden yatak odasinda parmak ucunda yuruyoruz. Benim alt komsum senin yan komsun gibiydi tasindigimizda. Yoneticiyi gorunce hemen soyledim mecbur muyuz dedm. Asansore yazi astilar. Dairebin bilindigini ancak afise edilmek istenmedigini devami durumunda afise etmekten cekinilmeyecegini yazdilar. Ben de tepelerinde zipladigim icin ses geldikce kendilerini biliyolardi. Yapmadilar bi da gurultu
Bende kan verdim AFP testi için sonuç 1 haftada çıkıyormuş internette niçin yapıldığı yazıyor onu söyledim ama benim doktorum hiç alakası yok dedi bebeğin omurgası için istiyorum dediGünaydın kızlarr nasıl gidiyor hamileliklersalı günü randevum var benimde afp testi mi ne yapacakmıs bakalım.
@maviss_34 kız cinsiyet öğrenemedin mi daha sen
Biz bebekken sarisin ela gozlu sonra kumral oluyoruz ailecek. Benm esim kapkara. Ama oglum sapsaridarisi dogacak olana. Ha ama surati tipki babasi ona cok mudahale edememisim
Ultrason fotosu ayni oglumun fotosu gibi bu da babasina benzer muhtemelen bari abisi gibi sarisin olsaAhahaha bu da sana benzesin inşallah
Çok geçmiş olsun doktorunuzla irtibata geçin yinede normal bir grip olsa dahi
Çok geçmiş olsun doktorunuzla irtibata geçin yinede normal bir grip olsa dahiçok teşekkür ederim ekstra birsey kullanmadigim icin yazmadim dr a test yaptir der beni delirtir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?