Hayırlı olsun ne guzel boyle bir gunu sizden olan parca ile kutlamak nice yıllarınız olsunBildinizzz❤ doktordan çıktım şimdi hanımefendi bugün gösterdi annesiyle babasına yıldönümü hediyesi vermek istedi sanırım teşekkür ediyorum
bizde bende esimde sarisin ama esim tam sarisin mavi gozlu kizimBiz bebekken sarisin ela gozlu sonra kumral oluyoruz ailecek. Benm esim kapkara. Ama oglum sapsaridarisi dogacak olana. Ha ama surati tipki babasi ona cok mudahale edememisim
Ayyy benim ilk çocuğum olacak inşallah aslında planlı bir gebelikti ama hamile olduğumu öğrendiğimde hep korkuyla karşıladım ne olacak şimdi vs ama şimdi o kadar benimsedim ki bı an önce gelse de görsem çok heyecanlıyım ve aşırı özlüyorum sürekli fotosunu videosu bakıyorum ya normal miyim değil miyim çözemedimYaaa zaman nasıl geçecek de o suratları görcez. 6 yıl sonra kalbim pıt pıt çok heyecanlıyım
Amin amin . Nasip kısmet
Bizde ben sarışınım eşimde tam esmer değil ama yine de esmer sayılır oğluşum kime benzeyecek aşırı merak ediyorum ya Allah'ın gücüne gitmesin de burnu bana çeksin yeterbizde bende esimde sarisin ama esim tam sarisin mavi gozlu kizim
porselen bebek gibi sabah aksam onu izliyorum kizima benzesin diye
ama icimde bi his kara kuru bisey cikacak diyo
Çok normalsin. Ben beşiği kurdurdum şimdiden bakıp bakıp seveyim diye.ilki bilmeden çok da heyecanlı idi benim şuan başıma gelecekleri bilsem de ona kavuştuğun an çok daha kıymetli yüzünü gördüğün kokusunu aldığın ahh daha fazla devam edersem ağlarımAyyy benim ilk çocuğum olacak inşallah aslında planlı bir gebelikti ama hamile olduğumu öğrendiğimde hep korkuyla karşıladım ne olacak şimdi vs ama şimdi o kadar benimsedim ki bı an önce gelse de görsem çok heyecanlıyım ve aşırı özlüyorum sürekli fotosunu videosu bakıyorum ya normal miyim değil miyim çözemedim
Korkma kuzum benim canim cok tatli. Aslinda benm sancimin baslamasiyla dogumun bitmesi arasi 5 saat. Hastaneye girdim 4 saat sonra oglum dogdu. Son 1 saat epidural de vardi. Ama sifir bilgiyle girdim ne izledim ne dinledim. Yeni ameliyat olup iyilesmistim popoma bisi olcak yeniden ameliyat olmam gerekicek die cok korktum. Sonra oglani hemen yogunbakima goturduler 8 gun kaldi. Dikierim vardi gunde 2 kez hastaneye git gel 5 dk goreme. Mastit olmusum bilmiyorum sut gelmiyo. Inanilmaz meme agrisi yasiyorum. Bi de benmle kmse kalmadi hastane sonrasi. Ne anne ne kv. Esim kendi isi oldugu icin calismayi hic birakmadi zaten. Tum durumlarla tek basima kalmistim. Yani beni korkutan genel olarak surec. Yine yogunbakim olursa yine ikinamazsam yine popoma bisi olursa iki cocukla perisan olursam korkusu. Ustelik dogumum zor olsaydi bile bu benim dogumumdu. Herkesinki ayni olmuyo her surec kendine ozel. Bi arkadasin suyu geldi 3 saat sonra bebisi kucagindaydi mesela. Ki vajinismustu tam birlesme olmadan hamile kalmisti. O bile dogurduysa herkes dogururKız sen böyle dedikce korkutom heee
Yok bee sari sari bebisleriniz olur sizinbizde bende esimde sarisin ama esim tam sarisin mavi gozlu kizim
Kordona benziyor sanki koseli durmus bizim pipi ucu olips mi desem sivri mi desem oyleydi aynensanirim aradaki kordon pipinin ucu biraz daha sivri oluyor gibi
Benimde okulda bi kadin deli etti elinden gelse teczvuz edicek birak tacizi rahatsiz oldugumu soyledim dogur kendini sev abla dedim artik oyle cektiOnceden sadece kadinlarin tacizine ugramistim hamileyken. Ki cok dokunmatik bi insan olmama ragmen hamileyken insanlarin izin almadan gobegime dokunmasindan hic hoslanmiyorum. Bugun taa 2. Gobek kuzenimin kocasi ayy ikinci bebis mi geliyo deyip gobegimi oksadi. Resmen kal geldi bana. Is isten gectikten sonra dokunmuyoruz dedm ama coktan butun gobegi tavaf etti. Nasi sinirliyim bisi diyemedigim icin anlatamam
Benimde hep bi hevesim var annem kardeslerim sarisin maviş, yesil gozluler ben ela .. cocuklarim hep kahvegozluler Allahtan esmer degiller .. bu bari sarisin mavis olsa diye geciriyorum icimdenbizde bende esimde sarisin ama esim tam sarisin mavi gozlu kizim
Çok şükür çok güzel Allah isteyen herkese nasip etsin İnşallah, çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz içinHayırlı olsun ne guzel boyle bir gunu sizden olan parca ile kutlamak nice yıllarınız olsun
Bizim asm'deki hemşiremiz çok ilgili yani ilk gebeliğimde öyleydi bunda daha görüşemedik ama erken doğum yaptım kızımda nasılsınız diye bile arıyorduBenm asm nin basina tas dustu galiba kontorlun var gel dedi pazartesi gunu icin .. kalp atisini dinler mi acaba hep unuttum ne yapiliyodu hangi haftalarda falan
Bana da kız gibi geldi, sağlıkla alın kucağınızaMerhaba hanimlar bende augstos 2022 anne olacam18 haftaligiz doktorumuz kiza benzetti cinsiyeti. Sizde bi bakarmisiniz fotolara rica etsem
Ayyy çok sinir bozucu durum insallah böyle bir şeyle karşılaşmam. Bazı insanlar sınırları bilmiyorOnceden sadece kadinlarin tacizine ugramistim hamileyken. Ki cok dokunmatik bi insan olmama ragmen hamileyken insanlarin izin almadan gobegime dokunmasindan hic hoslanmiyorum. Bugun taa 2. Gobek kuzenimin kocasi ayy ikinci bebis mi geliyo deyip gobegimi oksadi. Resmen kal geldi bana. Is isten gectikten sonra dokunmuyoruz dedm ama coktan butun gobegi tavaf etti. Nasi sinirliyim bisi diyemedigim icin anlatamam
Terbiyesiz. Rahatsiz oldugunu soyleyince bile nasil hala devam ediyo insanlar anlamiyorum.Benimde okulda bi kadin deli etti elinden gelse teczvuz edicek birak tacizi rahatsiz oldugumu soyledim dogur kendini sev abla dedim artik oyle cekti
Bende aile hekimimi degismistim ondan aradi zaar baya ilgiliydi saolsun pazartesi goruscez eger grev olmazsa tabiiBizim asm'deki hemşiremiz çok ilgili yani ilk gebeliğimde öyleydi bunda daha görüşemedik ama erken doğum yaptım kızımda nasılsınız diye bile arıyordu
Aynen bende anlamiyorum vallaTerbiyesiz. Rahatsiz oldugunu soyleyince bile nasil hala devam ediyo insanlar anlamiyorum.
Bende aile hekimimi degismistim ondan aradi zaar baya ilgiliydi saolsun pazartesi goruscez eger grev olmazsa tabii
Bakış açına bayıldımAman kime benzediginin ne onemi var. Evlat iste sonsuz seviliyo. Ha babaya benzese ara ara babasi kilikli diye kizarsin falan iyi olur
Ahahah tesekkur ederim. Oglak burcum. Yukselenim de yay tam geciste 23 aralikta dogmusumB
Bakış açına bayıldımsenin burcun ne bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?