Muhtemelen dogumdan sonra gecer. Bana da mesela tavuk yumurta ve kola kokuyo. Arada canm buz gibi kola istio bi yudum aliorum deterjan kokusu var. Hem de bulasik makinesi deterjaniMerhaba arkadaşlar benim bir sorum var. 19 haftalık hamileyim şükürler olsun mide bulantım 3 hafta kadar önce bitti ama koku hassasiyetim geçmiyor. Yemeklere falan sıkıntım yok ama deterjan parfüm gibi kimyasallarla aram aşırı kötü. Tuvalete girmek bile beni tiksindiriyo. Birde köpeğim var normalde sarılıp öptüğüm köpeğime dokunamaz oldum sürekli öğürme geliyo tiksiniyorum. Yani bu durumları yaşayıp geçen varmı ? Ne zaman geçti. Bu zamana kadar geçmediyse doğuma kadar sürcekmi yani. Ya doğumdan sonra da geçmezse hep kalırsa normale dönemezsem kafamda deli sorular
Bana da geliyo o bulaşık deterjanı kokusu zaten aşırı tiksiniyorum. Mesela bişey yapmak İçin tavayı alıyorum elime sanki deterjan kokuyo ama sadece bana özel bu kokularMuhtemelen dogumdan sonra gecer. Bana da mesela tavuk yumurta ve kola kokuyo. Arada canm buz gibi kola istio bi yudum aliorum deterjan kokusu var. Hem de bulasik makinesi deterjanionce bardaklarda koku kalio sandim ama sorun bendeymis ne yazik ki
Ben kızımda öyleydim normalde mide bulantısı hiç yaşamadım parfüm deterjan kokusuna karşı aşırı hassastim birde sigara kokusuna aman Allah'ım herkesle kavga ediyordum insanlar ne çekti bendenMerhaba arkadaşlar benim bir sorum var. 19 haftalık hamileyim şükürler olsun mide bulantım 3 hafta kadar önce bitti ama koku hassasiyetim geçmiyor. Yemeklere falan sıkıntım yok ama deterjan parfüm gibi kimyasallarla aram aşırı kötü. Tuvalete girmek bile beni tiksindiriyo. Birde köpeğim var normalde sarılıp öptüğüm köpeğime dokunamaz oldum sürekli öğürme geliyo tiksiniyorum. Yani bu durumları yaşayıp geçen varmı ? Ne zaman geçti. Bu zamana kadar geçmediyse doğuma kadar sürcekmi yani. Ya doğumdan sonra da geçmezse hep kalırsa normale dönemezsem kafamda deli sorular
Bende 18 haftaligim koku hasassiyetim var caresi yok inanin bol bol balkona cikip temiz hava aliyorum yoksa gecmiyor. Allah kolaylik versin hepimizeMerhaba arkadaşlar benim bir sorum var. 19 haftalık hamileyim şükürler olsun mide bulantım 3 hafta kadar önce bitti ama koku hassasiyetim geçmiyor. Yemeklere falan sıkıntım yok ama deterjan parfüm gibi kimyasallarla aram aşırı kötü. Tuvalete girmek bile beni tiksindiriyo. Birde köpeğim var normalde sarılıp öptüğüm köpeğime dokunamaz oldum sürekli öğürme geliyo tiksiniyorum. Yani bu durumları yaşayıp geçen varmı ? Ne zaman geçti. Bu zamana kadar geçmediyse doğuma kadar sürcekmi yani. Ya doğumdan sonra da geçmezse hep kalırsa normale dönemezsem kafamda deli sorular
Ben bugün rennie diye bi ilac var ona basladım doktorum verdi mide yanması için. Bu zamana kadar nerelerdeydin diye sitem ettim ilaca resmen. Yoksa hayat mide yanmasındam cekilmez hale gelmiştiBende 18 haftaligim koku hasassiyetim var caresi yok inanin bol bol balkona cikip temiz hava aliyorum yoksa gecmiyor. Allah kolaylik versin hepimizebenimde bulanfim 1 aydir gecti cok sukur ama mide yanmasi cok oluyor.
Banada alucol diye bi surub verdiler süt gibi biraz geceleri rahatlatiyor. Ama tabi tamamen kesmiyorBen bugün rennie diye bi ilac var ona basladım doktorum verdi mide yanması için. Bu zamana kadar nerelerdeydin diye sitem ettim ilaca resmen. Yoksa hayat mide yanmasındam cekilmez hale gelmişti
Soğuk yogurtta fayda ediyor onuda deneyinBen bugün rennie diye bi ilac var ona basladım doktorum verdi mide yanması için. Bu zamana kadar nerelerdeydin diye sitem ettim ilaca resmen. Yoksa hayat mide yanmasındam cekilmez hale gelmişti
Denerim mutlaka. Bu ilac şeker gibi agzına atıyorsun ciğniyorsun eriyor filan 5 dk sonra da mide yanmasını kesiyor ben bi kere aldım çok işe yaradı. Doktorum bana günde 3 kere kullanabilirsin dedi. Aman hepimiz bu zorluklara bi care buluyoruzSoğuk yogurtta fayda ediyor onuda deneyin
Ben de 16. Haftanın içindeyim hala yemek yemekten zevk alamıyorum yerken midem bulanıyorBende 18 haftaligim koku hasassiyetim var caresi yok inanin bol bol balkona cikip temiz hava aliyorum yoksa gecmiyor. Allah kolaylik versin hepimizebenimde bulanfim 1 aydir gecti cok sukur ama mide yanmasi cok oluyor.
Ah o müthaitler allah onlari bildigi gibi yapsin benim cocuk odam karsim komsunun mutfaginda üstüne üst tezgah olan duvar bizim duvara bitişik herşeyi duyuyorum ses yalitimi yaptircam ramazanda artikAyyy o nesenin de zormuş bacımmm. Ben de karşı komşudan yana bahtsızım. Duvarlar ince ve yatak odası benim evime dahil gibi dip dibe ah mutahit ne diye böyle yaptı kim bilir
Benim de boyle aynen. Ama gecicek nasil olsa naoalimBana da geliyo o bulaşık deterjanı kokusu zaten aşırı tiksiniyorum. Mesela bişey yapmak İçin tavayı alıyorum elime sanki deterjan kokuyo ama sadece bana özel bu kokular
Ben rennie nin surup olanini kullandim ilk gebelikte. Ictigin an kesiyodu yanmayi. 2 gun once senin kullandigindan kullandim onun etkisi cok hafif geldi digerinin yaninda. Sen bi de surubu dene. Sanki mideye epidural yapiolar. Bu arada bence de bebisin erkekBen bugün rennie diye bi ilac var ona basladım doktorum verdi mide yanması için. Bu zamana kadar nerelerdeydin diye sitem ettim ilaca resmen. Yoksa hayat mide yanmasındam cekilmez hale gelmişti
Ayyy rennie tadini cok severim cocukken annemin mide haplarini şeker niyetine yerdim geberip gitmedim çok şükürBen bugün rennie diye bi ilac var ona basladım doktorum verdi mide yanması için. Bu zamana kadar nerelerdeydin diye sitem ettim ilaca resmen. Yoksa hayat mide yanmasındam cekilmez hale gelmişti
Sizin cinsiyetiniz belli miDenerim mutlaka. Bu ilac şeker gibi agzına atıyorsun ciğniyorsun eriyor filan 5 dk sonra da mide yanmasını kesiyor ben bi kere aldım çok işe yaradı. Doktorum bana günde 3 kere kullanabilirsin dedi. Aman hepimiz bu zorluklara bi care buluyoruz
Doktor dedi zaten ilk bunı dene olmazsa ilacı değiştiririz. Bende cok sukur ilk kullanımda etki etti hep de boyle devam eder inşallah. Tesekkür ederim yorumun için, tam emin olmak istiyorumBenim de boyle aynen. Ama gecicek nasil olsa naoalim
Ben rennie nin surup olanini kullandim ilk gebelikte. Ictigin an kesiyodu yanmayi. 2 gun once senin kullandigindan kullandim onun etkisi cok hafif geldi digerinin yaninda. Sen bi de surubu dene. Sanki mideye epidural yapiolar. Bu arada bence de bebisin erkek
Eşim de annesinden biliyomus arada ben de yerim diyor herkes boyle demekkiAyyy rennie tadini cok severim cocukken annemin mide haplarini şeker niyetine yerdim geberip gitmedim çok şükür
Evet doktor bugun yüzde doksan erkek dedi. Biraz yukarıya resim koydum hatta görünen erkek pıtısı mı diye yorum istedim. Seninki belli mi?Sizin cinsiyetiniz belli mi
Ay sevindim saglikla gelsinEvet doktor bugun yüzde doksan erkek dedi. Biraz yukarıya resim koydum hatta görünen erkek pıtısı mı diye yorum istedim. Seninki belli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?