2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Muhtemelen dogumdan sonra gecer. Bana da mesela tavuk yumurta ve kola kokuyo. Arada canm buz gibi kola istio bi yudum aliorum deterjan kokusu var. Hem de bulasik makinesi deterjani once bardaklarda koku kalio sandim ama sorun bendeymis ne yazik ki

Muhtemelen dogumdan sonra gecer. Bana da mesela tavuk yumurta ve kola kokuyo. Arada canm buz gibi kola istio bi yudum aliorum deterjan kokusu var. Hem de bulasik makinesi deterjani once bardaklarda koku kalio sandim ama sorun bendeymis ne yazik ki
Bana da geliyo o bulaşık deterjanı kokusu zaten aşırı tiksiniyorum. Mesela bişey yapmak İçin tavayı alıyorum elime sanki deterjan kokuyo ama sadece bana özel bu kokular

Ben kızımda öyleydim normalde mide bulantısı hiç yaşamadım parfüm deterjan kokusuna karşı aşırı hassastim birde sigara kokusuna aman Allah'ım herkesle kavga ediyordum insanlar ne çekti benden lohusalıkta da geçti şimdiki hamileliğimde parfüm deterjan kokusu cok hoşuma gidiyor hatta sigara kokusu bile hoşuma gidiyor bizde hiç sigara kullanan olmamasına rağmen icesim gelmiyor değil her hamilelik birbirinden farklı oluyormuş geçici bir durum yani inşallah biran önce gecer

Merhaba hanımlar, benim de bugün doktor kontrolüm vardı çok şükür hiçbir sıkıntı yok bebem sağlıklı, cinsiyeti de yüzde doksan erkek dedi. bacak arasında bir çıkıntı gördü 15+3 te gittim bu arada. yine eksin söylemiyor yüzde yüz demiyor ama yüzde doksan diyor herhalde doğumda kucağına alana kadar yüzde yüz demeyecek herhalde. aşağıya resim ekliyorum sizce görünen erkek pıtısı mı :) bir de magnezyum olarak hangi ilacı kullanıyorsunuz onu merak ediyorum?

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-03-11 at 15.17.15.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 49
  • WhatsApp Image 2022-03-11 at 15.17.14 (2).webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 51
  • WhatsApp Image 2022-03-11 at 15.17.14 (1).webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 52
  • WhatsApp Image 2022-03-11 at 15.17.14.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 53
  • WhatsApp Image 2022-03-11 at 15.17.13.webp
    18 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar isimlerine özel karakter kullananlar nasıl yapıyorsunuz? Benin bir türlü kabul etmiyor. Olmadı yani. Sinir oldum. Adımo değiştiremiyorum bu yüzden

Bende 18 haftaligim koku hasassiyetim var caresi yok inanin bol bol balkona cikip temiz hava aliyorum yoksa gecmiyor. Allah kolaylik versin hepimize benimde bulanfim 1 aydir gecti cok sukur ama mide yanmasi cok oluyor.

Bende 18 haftaligim koku hasassiyetim var caresi yok inanin bol bol balkona cikip temiz hava aliyorum yoksa gecmiyor. Allah kolaylik versin hepimize benimde bulanfim 1 aydir gecti cok sukur ama mide yanmasi cok oluyor.
Ben bugün rennie diye bi ilac var ona basladım doktorum verdi mide yanması için. Bu zamana kadar nerelerdeydin diye sitem ettim ilaca resmen. Yoksa hayat mide yanmasındam cekilmez hale gelmişti

Ben bugün rennie diye bi ilac var ona basladım doktorum verdi mide yanması için. Bu zamana kadar nerelerdeydin diye sitem ettim ilaca resmen. Yoksa hayat mide yanmasındam cekilmez hale gelmişti
Banada alucol diye bi surub verdiler süt gibi biraz geceleri rahatlatiyor. Ama tabi tamamen kesmiyor

Soğuk yogurtta fayda ediyor onuda deneyin

Soğuk yogurtta fayda ediyor onuda deneyin
Denerim mutlaka. Bu ilac şeker gibi agzına atıyorsun ciğniyorsun eriyor filan 5 dk sonra da mide yanmasını kesiyor ben bi kere aldım çok işe yaradı. Doktorum bana günde 3 kere kullanabilirsin dedi. Aman hepimiz bu zorluklara bi care buluyoruz

Ben de 16. Haftanın içindeyim hala yemek yemekten zevk alamıyorum yerken midem bulanıyor en kısa sürede bulantılarımız hassasiyetimiz geçer umarım

Ayyy o ne senin de zormuş bacımmm. Ben de karşı komşudan yana bahtsızım. Duvarlar ince ve yatak odası benim evime dahil gibi dip dibe ah mutahit ne diye böyle yaptı kim bilir
Ah o müthaitler allah onlari bildigi gibi yapsin benim cocuk odam karsim komsunun mutfaginda üstüne üst tezgah olan duvar bizim duvara bitişik herşeyi duyuyorum ses yalitimi yaptircam ramazanda artik

Bana da geliyo o bulaşık deterjanı kokusu zaten aşırı tiksiniyorum. Mesela bişey yapmak İçin tavayı alıyorum elime sanki deterjan kokuyo ama sadece bana özel bu kokular
Benim de boyle aynen. Ama gecicek nasil olsa naoalim
Ben rennie nin surup olanini kullandim ilk gebelikte. Ictigin an kesiyodu yanmayi. 2 gun once senin kullandigindan kullandim onun etkisi cok hafif geldi digerinin yaninda. Sen bi de surubu dene. Sanki mideye epidural yapiolar. Bu arada bence de bebisin erkek

Ayyy rennie tadini cok severim cocukken annemin mide haplarini şeker niyetine yerdim geberip gitmedim çok şükür

Sizin cinsiyetiniz belli mi

Doktor dedi zaten ilk bunı dene olmazsa ilacı değiştiririz. Bende cok sukur ilk kullanımda etki etti hep de boyle devam eder inşallah. Tesekkür ederim yorumun için, tam emin olmak istiyorum

Kızlar ikili testteki beta hcg değerinin cinsiyetle alakası var mı 50 üzeri ise kız 50 altı ise erkek diyorlar aslı var mı bilmiyorum

Evet doktor bugun yüzde doksan erkek dedi. Biraz yukarıya resim koydum hatta görünen erkek pıtısı mı diye yorum istedim. Seninki belli mi?
Ay sevindim saglikla gelsin benimde kiza benzetti doktorumuz sende bak istersen resime sencede kizmi

Eklentiler

• 20220309_113404.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 59
  • 20220309_113410.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…