- 5 Mart 2022
- 72
- 55
- 3
- 35
Bebeğin cinsiyeti belli miMerhaba arkadaşlar 12+2 de özelde ikili test yaptırdım doktorum geri dönüş yaparak değerin 1300 de 1 ve risk düşük dedi. %100 sonuc istersen NIFTY testi yaptırabilirsin dedi.
Biz eşimle birde ikili testi devlet hastanesinde yaptıralım dedik 13+2 dede yaptırdık. Sonuç ekte.
Özelde yaptırdığım ayrıntıyı bilmiyorum doktorum dönüş yaptı sadece.
Devlettekinde yas riski var demişler.(yaş 35)
Böyle yaşayan varmi? Yaş riski tek başına etkenmi?
Herkesin bebegi sağlıcakla gelsin ve Allahım acılarını göstermesin.
14+4 haftadayiz.
Asli varmi bilmiyorum ama ondan bahseden cok kimisi uyuyo kimisi uymuyo benim uydu 50 alti erkek ilk ogluma baktim oda ayni kizim 50 uzeri bilemedim yani asli var mi ?Kızlar ikili testteki beta hcg değerinin cinsiyetle alakası var mı 50 üzeri ise kız 50 altı ise erkek diyorlar aslı var mı bilmiyorum
Valla bende de tuttu oKızlar ikili testteki beta hcg değerinin cinsiyetle alakası var mı 50 üzeri ise kız 50 altı ise erkek diyorlar aslı var mı bilmiyorum
Kiza benziyor bizim pipimizin ucu sivriydi sizinki kordon gibi ucu küt duruyo 2. Resimde zaten cikinti gorunmuyorAy sevindim saglikla gelsinbenimde kiza benzetti doktorumuz sende bak istersen resime sencede kizmi
Kız.Bebeğin cinsiyeti belli mi
Doktor tam net demedi iste ama dosyasina kiz yazdi bana göre kiz baska bisey cikarsa baska bi doktorda bana hber verin dediKiza benziyor bizim pipimizin ucu sivriydi sizinki kordon gibi ucu küt duruyo 2. Resimde zaten cikinti gorunmuyor
Beta hcg değerin 50 altı çıkmış ondan merak ettim 50 altı erkek diyorlar benim nubu kafa yapısı usg görüntüsüne genelde erkek diyorlar ama hcg degerim 90 çıkmıştıKız.
12 haftada gösterdi. Dünde (15+5) gittim kiz dediler.
Biz 15 haftalikta net ogrendik benim doktorumda emin olmadan soylemedi hemen .. yani gorunurde o cikinti pipi gibi dursada benzemiyor ayri tilida daha iyi belli olur bekle bakalim azcik daha hayirlisi olsun nasip artik saglikla hayirla al kucagina insallahDoktor tam net demedi iste ama dosyasina kiz yazdi bana göre kiz baska bisey cikarsa baska bi doktorda bana hber verin dedibende kiz tahmin ediyorum 18 haftalik erkek olsa net olurdu sanirim.
Amin ins hepimiz icin hayirlisi olsun tsk ederimBiz 15 haftalikta net ogrendik benim doktorumda emin olmadan soylemedi hemen .. yani gorunurde o cikinti pipi gibi dursada benzemiyor ayri tilida daha iyi belli olur bekle bakalim azcik daha hayirlisi olsun nasip artik saglikla hayirla al kucagina insallah
Amin. İlk resimde bir beyazlık var. Cıkıntı gibi ilkinde erkeg benziyor ama o cıkıntıyı kordon olarak değerlendirdi herhalde. İkinci resimde de kıza benziyor evet. Benim doktor kordon mu değil mi ayırmak için bölgedeki kan akışına baktı.kan akışı olmafığı için Kordon değil bu dedi, seninki öyle niley yaptı mıAy sevindim saglikla gelsinbenimde kiza benzetti doktorumuz sende bak istersen resime sencede kizmi
Yok öyle bsy yapmadi. Bana göre kiz dedi sadece. Testisleri göremedim dedi. Sanirim o yüzden kiz dedi.Amin. İlk resimde bir beyazlık var. Cıkıntı gibi ilkinde erkeg benziyor ama o cıkıntıyı kordon olarak değerlendirdi herhalde. İkinci resimde de kıza benziyor evet. Benim doktor kordon mu değil mi ayırmak için bölgedeki kan akışına baktı.kan akışı olmafığı için Kordon değil bu dedi, seninki öyle niley yaptı mı
Canım benim kızımın usg side senin ikinci usg resmine benziyorAy sevindim saglikla gelsinbenimde kiza benzetti doktorumuz sende bak istersen resime sencede kizmi
doktor tahminde bulunmadimi size bana 10 haftada soyledi doktor amaBeta hcg değerin 50 altı çıkmış ondan merak ettim 50 altı erkek diyorlar benim nubu kafa yapısı usg görüntüsüne genelde erkek diyorlar ama hcg degerim 90 çıkmıştı
Malesef bisey demedi net bisey diyemiyorum bir dahaki kontrolde netledir dedidoktor tahminde bulunmadimi size bana 10 haftada soyledi doktor ama
O ortadaki cikinti kordon bagimi sizceCanım benim kızımın usg side senin ikinci usg resmine benziyor
Benimki de testis bakmadı. Ay hayırlısı olsun galiba dogunca emin olcaz ancakYok öyle bsy yapmadi. Bana göre kiz dedi sadece. Testisleri göremedim dedi. Sanirim o yüzden kiz dedi.
Soldaki ever erkeğe benziyor ama o nub dedikleri cinsiyet tüberkülü alttan bakınca aynı gözükebiliyormuş ama sağdaki net kız gibi yanılabilirim ama öyle anladım benO ortadaki cikinti kordon bagimi sizce
BencedeBenimki de testis bakmadı. Ay hayırlısı olsun galiba dogunca emin olcaz ancak
Doktor testis göremedim dedi. O yüzden kiz dediSoldaki ever erkeğe benziyor ama o nub dedikleri cinsiyet tüberkülü alttan bakınca aynı gözükebiliyormuş ama sağdaki net kız gibi yanılabilirim ama öyle anladım ben
Sağlıkla gelsinler Allah acılarını göstermesinDoktor testis göremedim dedi. O yüzden kiz dedihayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?