2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin cinsiyeti belli mi

Kızlar ikili testteki beta hcg değerinin cinsiyetle alakası var mı 50 üzeri ise kız 50 altı ise erkek diyorlar aslı var mı bilmiyorum
Asli varmi bilmiyorum ama ondan bahseden cok kimisi uyuyo kimisi uymuyo benim uydu 50 alti erkek ilk ogluma baktim oda ayni kizim 50 uzeri bilemedim yani asli var mi ?

Kiza benziyor bizim pipimizin ucu sivriydi sizinki kordon gibi ucu küt duruyo 2. Resimde zaten cikinti gorunmuyor
Doktor tam net demedi iste ama dosyasina kiz yazdi bana göre kiz baska bisey cikarsa baska bi doktorda bana hber verin dedi bende kiz tahmin ediyorum 18 haftalik erkek olsa net olurdu sanirim.

Doktor tam net demedi iste ama dosyasina kiz yazdi bana göre kiz baska bisey cikarsa baska bi doktorda bana hber verin dedi bende kiz tahmin ediyorum 18 haftalik erkek olsa net olurdu sanirim.
Biz 15 haftalikta net ogrendik benim doktorumda emin olmadan soylemedi hemen .. yani gorunurde o cikinti pipi gibi dursada benzemiyor ayri tilida daha iyi belli olur bekle bakalim azcik daha hayirlisi olsun nasip artik saglikla hayirla al kucagina insallah

Amin ins hepimiz icin hayirlisi olsun tsk ederim

Ay sevindim saglikla gelsin benimde kiza benzetti doktorumuz sende bak istersen resime sencede kizmi
Amin. İlk resimde bir beyazlık var. Cıkıntı gibi ilkinde erkeg benziyor ama o cıkıntıyı kordon olarak değerlendirdi herhalde. İkinci resimde de kıza benziyor evet. Benim doktor kordon mu değil mi ayırmak için bölgedeki kan akışına baktı.kan akışı olmafığı için Kordon değil bu dedi, seninki öyle niley yaptı mı

Yok öyle bsy yapmadi. Bana göre kiz dedi sadece. Testisleri göremedim dedi. Sanirim o yüzden kiz dedi.

Beta hcg değerin 50 altı çıkmış ondan merak ettim 50 altı erkek diyorlar benim nubu kafa yapısı usg görüntüsüne genelde erkek diyorlar ama hcg degerim 90 çıkmıştı
doktor tahminde bulunmadimi size bana 10 haftada soyledi doktor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…