2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hamilelikte hamam zararlı mı kızlar? Artık iş işten geçti bugün gittim kükürtlü suyu olan bir hamama 2 saat kaldım Ama çok beğendim gitmek istiyorum. Aile odaları vardı. Oğlum ben eşim gittik 10 sene sonra ilk defa Keselenince yarımızı hamamda bırakıp geldik Oğlan çok eğlendi, biz de sevdik, bundan sonra arada bir gidelim diyoruz ama hamilelikte bir zararı yoktur umarım.

Ay ben de çok istiyorum hamilelikten önce giderdik biz. Ama hamilelikte zararlı diye hatırlıyorum bilemedim bilen arkadaşlar yazar ben de öğrenmiş olurum

Hem enfeksiyon icin hem de sicak oldugu icin onerilmiyo

Günaydin kizlar bogazimin agrisi gecti ama asla nefes alamiyorum burnum tikali temizlemekten yıldım artık limon bal karabiberli suyumu aldim güneşi selamliyorum Ankara'da müthiş güneş var ama dişari bi cikiyosun -9derece kuru ayaz toto kesen ayazi resmen ay

Asli varmi bilmiyorum ama ondan bahseden cok kimisi uyuyo kimisi uymuyo benim uydu 50 alti erkek ilk ogluma baktim oda ayni kizim 50 uzeri bilemedim yani asli var miilk kez

Asli varmi bilmiyorum ama ondan bahseden cok kimisi uyuyo kimisi uymuyo benim uydu 50 alti erkek ilk ogluma baktim oda ayni kizim 50 uzeri bilemedim yani asli var mi ?
Selam ben ilk kez duydum hemen geriye donuk oglanlarinkine baktim birininki 108 cikmis birininki144 cikmis bende uymadi yani 50 alti erkek ti dimi

Gecmis olsun 2 3 gun surundum resmen benim oglan kresten getirdi sonrabkucuk oglum oldu sonrada ben korkumda hemen gittim kovit testi yaptirdim allahtan negatif cikti dikkat edin kendinize bol bol c vitamini tuketin

Kızlar bebislere kimler neler aldı link atalım kalite konusunda fikir verelim birbirimize
ben mamas papas urbo 2 travel sistem bebek arabası aldım, letgodan temize buldum. prego miami oyun parkı yatağı aldım anne yanı olarak. henüz kıyafet vs. almadım. hem ne alacağımı bilmiyorum hem erken gibi geliyor :) instagramda takip ettiğim sayfalar, anneler var onların önerilerine, kullandıklarına bakıyorum

Bende prego anne yanı beşik aldım. Ocak ayında e bebekten baktığım bebek arabasi 1700 iken 3 hafta önce baktığımda 2600 olmuş bekledikçe zamlardan herşey etkileniyor diye bizde bebek arabasını almayı düşünüyoruz artık. Çocuk odası takımı düşünüyoruz. Büyüyen besikl
i takımlar.

Park yatağı bende düşündüm ama yatak odasında yanıma sığmayacagi için anne yanı aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…