benimde sığmayacak oda da yeni düzenlemeler yapıcaz gibi :) bebek odası yapmayı düşünmüyorum şimdi. 3-4 yaşına kadar kullanabilirse kullansın park yatağı sonra güzel çocuk-genç odası yaparız diyoruz eşimle.Park yatağı bende düşündüm ama yatak odasında yanıma sığmayacagi için anne yanı aldım
İlla dolap sifonyer ihtiyacımız olucak ek alicaz kendi odasına almışken büyüyen beşikli takım alalımbenimde sığmayacak oda da yeni düzenlemeler yapıcaz gibi :) bebek odası yapmayı düşünmüyorum şimdi. 3-4 yaşına kadar kullanabilirse kullansın park yatağı sonra güzel çocuk-genç odası yaparız diyoruz eşimle.
Ilkinden hersey var henuz bisey almadim. Sizler alin da biz de hevesle takip edelimKızlar bebislere kimler neler aldı link atalım kalite konusunda fikir verelim birbirimize
Sicak dus, hamam, sauna onerilmiyor. Hatta sicak dus yaptiginda kanamasi olmustu janna arkadasimizin. Onemli olan bir sey olmamis.Hamilelikte hamam zararlı mı kızlar? Artık iş işten geçti bugün gittim kükürtlü suyu olan bir hamama 2 saat kaldımAma çok beğendim gitmek istiyorum. Aile odaları vardı. Oğlum ben eşim gittik 10 sene sonra ilk defa Keselenince yarımızı hamamda bırakıp geldik Oğlan çok eğlendi, biz de sevdik, bundan sonra arada bir gidelim diyoruz ama hamilelikte bir zararı yoktur umarım.
Ben de ikinciden sonra dagitayim esyalari diyodum hic 3. Istemiorum. Kucukle kac yas var ki aralarindaValla bende anne yani besik alicam elimdeki anne yani besigini ve bazi esyalarini verdim 3. Cocugu dusunmedigim icin simdi cok pismanim
Buyuyen besik pismanliktir. Bana cok dediler dinlemedim aldim. Ben de sana diyimBende prego anne yanı beşik aldım. Ocak ayında e bebekten baktığım bebek arabasi 1700 iken 3 hafta önce baktığımda 2600 olmuş bekledikçe zamlardan herşey etkileniyor diye bizde bebek arabasını almayı düşünüyoruz artık. Çocuk odası takımı düşünüyoruz. Büyüyen besikl
i takımlar.
Tüketiyorum bol bol kivi vs yiyorum enerjisel olarak iyiyim sadece burnum tikaliGecmis olsun 2 3 gun surundum resmen benim oglan kresten getirdi sonrabkucuk oglum oldu sonrada ben korkumda hemen gittim kovit testi yaptirdim allahtan negatif cikti dikkat edin kendinize bol bol c vitamini tuketin
Ahh canım.benimIlkinden hersey var henuz bisey almadim. Sizler alin da biz de hevesle takip edelim
Niye ya ablam aldı 10 yıl rahat kullandıBuyuyen besik pismanliktir. Bana cok dediler dinlemedim aldim. Ben de sana diyim
Benimde hiç bilgim yok bebek arabasında e bebekten görsel hoşuma gideni alicam bu gidişle o kadar çok çeşit varlı yetişmiyorum arastirmayaKizlar ben şu bebek arabasi işine aşiri sinir oldum ya ne alacagima karar veremedim stokke dusunuyordum çok kaba dediler doona istiyorum beni dusunduren tek eksisi avmde falan gecerken aldiklarımı tepicek bi canta yeri olmamasi arkadaşım cok memnun ama o arabasiyla geziyor surekli ben metroya vs binerken aşiri pratik oldugu icin istiyorum aslinda napicam ya
Bende bi avm gezemedim hamile kaldigimdan beri artik yarin kendimi iyi olduguma kocam beyi ikna edebilirsem gidip bakicam ne sinir stresli işler herşeyde uçuk kaçik fiyatlar ya vallahi icim aciyor netten alcaksaniz elele bakin bence arkadasimin biri ordan aldi çok memnun bende son care istedigim gibi bisey bulamazsam ordan alcamBenimde hiç bilgim yok bebek arabasında e bebekten görsel hoşuma gideni alicam bu gidişle o kadar çok çeşit varlı yetişmiyorum arastirmaya
Ben herkesin aksine travel sistem bebek arabamdan cok memnunumKizlar ben şu bebek arabasi işine aşiri sinir oldum ya ne alacagima karar veremedim stokke dusunuyordum çok kaba dediler doona istiyorum beni dusunduren tek eksisi avmde falan gecerken aldiklarımı tepicek bi canta yeri olmamasi arkadaşım cok memnun ama o arabasiyla geziyor surekli ben metroya vs binerken aşiri pratik oldugu icin istiyorum aslinda napicam ya
Kullanamadm ben. Besik derin degildi oglum surekli atladi icinden asagi. Besik kismini cikardim yatak dar diye yatmadi. Taptaze duruyoNiye ya ablam aldı 10 yıl rahat kullandı
Yaaa ben covid olduğumda ne beterdi temizle temizle bitmiyor dehşet bişeGünaydin kizlar bogazimin agrisi gecti ama asla nefes alamiyorum burnum tikali temizlemekten yıldım artıklimon bal karabiberli suyumu aldim güneşi selamliyorum Ankara'da müthiş güneş var ama dişari bi cikiyosun -9derece kuru ayaz toto kesen ayazi resmen ay
Markasi ne acaba cok kaba oluyorlar oturdugum semt kalabalik bir semt ben cinnet gecirmek istemiyorum aşiri yürüyüş yaparim ve yokuşlu bir yerde yaşiyorum malesefBen herkesin aksine travel sistem bebek arabamdan cok memnunumbana gore hantal agir falan degildi 3 yil kullandim bi 3 yil da bunda kullanirim heralde
Ay sorma ya oluk oluk atiyorum cinnet geçirtiyorYaaa ben covid olduğumda ne beterdi temizle temizle bitmiyor dehşet bişegeniz dolu burun dolu . Şimdilerde rahatladım.
Beşik olarak bunu aldım hem uygun hem hafif hem uzun süre kullanır hem de modası geçmez saklaması da kolay olcak çok hafif parçaları.Bizim 20 haftamız anne yanı beşiği aldık. Sizde tecrübe edindiklerinizi paylaşın bizimle
Elele ne site miBende bi avm gezemedim hamile kaldigimdan beri artik yarin kendimi iyi olduguma kocam beyi ikna edebilirsem gidip bakicam ne sinir stresli işler herşeyde uçuk kaçik fiyatlar ya vallahi icim aciyor netten alcaksaniz elele bakin bence arkadasimin biri ordan aldi çok memnun bende son care istedigim gibi bisey bulamazsam ordan alcam
Senin ki keyif aramış beşikte suç yokKullanamadm ben. Besik derin degildi oglum surekli atladi icinden asagi. Besik kismini cikardim yatak dar diye yatmadi. Taptaze duruyo
Bende tutmadı o 30,7 çıkmışdı HCG değerim kız ama. Devlette vermiştim testi belki ondan ola bilirKızlar ikili testteki beta hcg değerinin cinsiyetle alakası var mı 50 üzeri ise kız 50 altı ise erkek diyorlar aslı var mı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?