Beşik olarak bunu aldım hem uygun hem hafif hem uzun süre kullanır hem de modası geçmez saklaması da kolay olcak çok hafif parçaları.
Birde yine ikeadan 3 çekmeceli sifonyer aldım. Düz beyaz. Oda 879 civarı idi.
Bende bunu aldım yatak odasına yanıma. Boyu 3 boy olarak kademeli değişiyor. Ve ön tarafa fermuar yeri açılıp anne yanı da oluyor 1 yaşına kadar yanımda bunla ölüm bide odasına beşik düşüyorum oturma odasına hamak fln flnBeşik olarak bunu aldım hem uygun hem hafif hem uzun süre kullanır hem de modası geçmez saklaması da kolay olcak çok hafif parçaları.
Anne yani olması çok iyidir sanırım. Bir de bebek ev de iken ana kucağı miydi neydi onun adı içinde yatıyor öyle birşey almak lazım mıdırBende bunu aldım yatak odasına yanıma. Boyu 3 boy olarak kademeli değişiyor. Ve ön tarafa fermuar yeri açılıp anne yanı da oluyor 1 yaşına kadar yanımda bunla ölüm bide odasına beşik düşüyorum oturma odasına hamak fln fln
Canım bende bu tarz anne yanı aldım ama 1 yasına kadar götürmez bunlar. Bebek ayaklandıgı an biter işi.Bende bunu aldım yatak odasına yanıma. Boyu 3 boy olarak kademeli değişiyor. Ve ön tarafa fermuar yeri açılıp anne yanı da oluyor 1 yaşına kadar yanımda bunla ölüm bide odasına beşik düşüyorum oturma odasına hamak fln fln
Sanki eni küçükmüş gibi geldiKızlar 120*60 beşik ölcüsü icin iyi mi?
2 oğlumda bunun plastik olanlarda uyuttum bunda da bundan almak istiyorum bendeŞu tarz ahşaplar kullanışlı olur mu acaba bunları beğeniyorum
Evet canim marka elelebaby mesela arkadasim pusetindusurup zedelemisti garantiye gonderdi yenisini verdiler hemen mallarinin arkasinda duran bir firmaElele ne site mi
Başka bişe almadım henüz bebek arabası alınacak ama onu ne zaman almak lazm fikrim yok. Şimdi Ağustos da doğar sonbahar gelir sonbahar da gezer miyim.Onu düşünmem lazm zira kızımda doğar doğmaz Erzurum soğuklarını bile dinlemedim gezdim. Ankara'da herhal gezerim.
Ay alinacak o kadar cok sey varki ben en pahali kalem olan bebek arabasini önden alayim diyorumBaşka bişe almadım henüz bebek arabası alınacak ama onu ne zaman almak lazm fikrim yok. Şimdi Ağustos da doğar sonbahar gelir sonbahar da gezer miyim.Onu düşünmem lazm zira kızımda doğar doğmaz Erzurum soğuklarını bile dinlemedim gezdim. Ankara'da herhal gezerim.
Ahahah çok tatlısınAy alinacak o kadar cok sey varki ben en pahali kalem olan bebek arabasini önden alayim diyorumodasini da mobilyaci kocam artik doguma kadar getirir sanirim arada banyo dolaplarini da kitledim kendisine tersi kendi sökügünü asla dikmiyor
Onu da düşünüyorum aynen. Ağustos da doğacak. Bı ay 40 i çıkana kadar evde olcakm e ondan sonra kar kış seneye 1 yaşında binecek bizimkiler gerçi senede daha zamlı alana kadar şimdi almısken herşeyi onu da aradan çıkarmak daha cazip geliyorBaşka bişe almadım henüz bebek arabası alınacak ama onu ne zaman almak lazm fikrim yok. Şimdi Ağustos da doğar sonbahar gelir sonbahar da gezer miyim.Onu düşünmem lazm zira kızımda doğar doğmaz Erzurum soğuklarını bile dinlemedim gezdim. Ankara'da herhal gezerim.
Net evet doğru nokta seneye daha zamlı olcak hergün zamOnu da düşünüyorum aynen. Ağustos da doğacak. Bı ay 40 i çıkana kadar evde olcakm e ondan sonra kar kış seneye 1 yaşında binecek bizimkiler gerçi senede daha zamlı alana kadar şimdi almısken herşeyi onu da aradan çıkarmak daha cazip geliyor
Benim ilk bebeğim. Daha hiçbisey almadım. Ne alacağım hakkında da en ufak bir fikrim yok araştırıyorum sürekli. Kullanışlı olması cok önemli ama görsel de güzel olsun istiyorum. Bebek arabasında sadece tam yatar baston al dediler cok ergonomikmiş. Anne yanı beşiği de park yataklar görüntü olarak cok cirkin öbürleri de sallanmıyor sallananların demirleri filan var yanında sacma sapan.Kızlar bebislere kimler neler aldı link atalım kalite konusunda fikir verelim birbirimize
Keşke koku hassasiyeti içinde bir ilaç olsaydıBen bugün rennie diye bi ilac var ona basladım doktorum verdi mide yanması için. Bu zamana kadar nerelerdeydin diye sitem ettim ilaca resmen. Yoksa hayat mide yanmasındam cekilmez hale gelmişti
Ben de bunları cok seviyorum ama sallanan beşik alın diyorlar. Sallanan beşikler hiç güzel değilBeşik olarak bunu aldım hem uygun hem hafif hem uzun süre kullanır hem de modası geçmez saklaması da kolay olcak çok hafif parçaları.
Keske ama en kısa sürede gecer umarım hamilelik boyunca devam etmez. Allah yardımcımız olsun annelik zormjs gercektenKeşke koku hassasiyeti içinde bir ilaç olsaydı
Park yatak bez olunca ilk çocuktan sonra uzun vadeli bir eşya olmayacagini zamanla deforma olacağını düşünüp almaktan vazgeçtim.benimde ilk bebişBenim ilk bebeğim. Daha hiçbisey almadım. Ne alacağım hakkında da en ufak bir fikrim yok araştırıyorum sürekli. Kullanışlı olması cok önemli ama görsel de güzel olsun istiyorum. Bebek arabasında sadece tam yatar baston al dediler cok ergonomikmiş. Anne yanı beşiği de park yataklar görüntü olarak cok cirkin öbürleri de sallanmıyor sallananların demirleri filan var yanında sacma sapan.Gerçekten fikir verin hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?