2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Başka bişe almadım henüz bebek arabası alınacak ama onu ne zaman almak lazm fikrim yok. Şimdi Ağustos da doğar sonbahar gelir sonbahar da gezer miyim. Onu düşünmem lazm zira kızımda doğar doğmaz Erzurum soğuklarını bile dinlemedim gezdim. Ankara'da herhal gezerim.

Bende bunu aldım yatak odasına yanıma. Boyu 3 boy olarak kademeli değişiyor. Ve ön tarafa fermuar yeri açılıp anne yanı da oluyor 1 yaşına kadar yanımda bunla ölüm bide odasına beşik düşüyorum oturma odasına hamak fln fln

Eklentiler

• Screenshot_20220312-104743.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 45
Anne yani olması çok iyidir sanırım. Bir de bebek ev de iken ana kucağı miydi neydi onun adı içinde yatıyor öyle birşey almak lazım mıdır

Canım bende bu tarz anne yanı aldım ama 1 yasına kadar götürmez bunlar. Bebek ayaklandıgı an biter işi.

Şu tarz ahşaplar kullanışlı olur mu acaba bunları beğeniyorum

Eklentiler

• images (3).webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 43

Ay alinacak o kadar cok sey varki ben en pahali kalem olan bebek arabasini önden alayim diyorum odasini da mobilyaci kocam artik doguma kadar getirir sanirim arada banyo dolaplarini da kitledim kendisine tersi kendi sökügünü asla dikmiyor

Ahahah çok tatlısın İyi yapmışsın. Benm de babam mobilyacı. Sağolsun mutfak dolapları vestiyer miss gibi o yaptı. Bilirim terzi dikemez 31 yıllık evliller daha yeni anneme yatak odası yaptı

Onu da düşünüyorum aynen. Ağustos da doğacak. Bı ay 40 i çıkana kadar evde olcakm e ondan sonra kar kış seneye 1 yaşında binecek bizimkiler gerçi senede daha zamlı alana kadar şimdi almısken herşeyi onu da aradan çıkarmak daha cazip geliyor

Net evet doğru nokta seneye daha zamlı olcak hergün zam şaka gibi şu an şu saniye almak lazm .

Kızlar bebislere kimler neler aldı link atalım kalite konusunda fikir verelim birbirimize
Benim ilk bebeğim. Daha hiçbisey almadım. Ne alacağım hakkında da en ufak bir fikrim yok araştırıyorum sürekli. Kullanışlı olması cok önemli ama görsel de güzel olsun istiyorum. Bebek arabasında sadece tam yatar baston al dediler cok ergonomikmiş. Anne yanı beşiği de park yataklar görüntü olarak cok cirkin öbürleri de sallanmıyor sallananların demirleri filan var yanında sacma sapan. Gerçekten fikir verin hanımlar

Ben bugün rennie diye bi ilac var ona basladım doktorum verdi mide yanması için. Bu zamana kadar nerelerdeydin diye sitem ettim ilaca resmen. Yoksa hayat mide yanmasındam cekilmez hale gelmişti
Keşke koku hassasiyeti içinde bir ilaç olsaydı

Ben de bunları cok seviyorum ama sallanan beşik alın diyorlar. Sallanan beşikler hiç güzel değil

Park yatak bez olunca ilk çocuktan sonra uzun vadeli bir eşya olmayacagini zamanla deforma olacağını düşünüp almaktan vazgeçtim.benimde ilk bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…