Evet banada biraz kücük geldi ama hediye veriyorlardı bebek arabası ve anakucağının yanında aldım artık. Markasıda kaliteli. Zaten ilk baslarda beşik benım yatak odamda olacağı icin daha kolay sığar bu ölcüde diye düsünüyorumSanki eni küçükmüş gibi geldi
Bı tane de büyüyen beşik çocuk odasına sabit düşünüyorum bu akşam yatarken benim yanımda sabit olcak.. yere sıfır boyuta geliyor 1 yaştan sonra o boyuta getirip yanımda yatirirm.Canım bende bu tarz anne yanı aldım ama 1 yasına kadar götürmez bunlar. Bebek ayaklandıgı an biter işi.
Yere sıfıra geliyosa olabilir canım evet. Ama bence büyüyen besiktense madem 1 yasına kadar yanında yatırcaksın kendı odasına montessori yatak tercih et:)Bı tane de büyüyen beşik çocuk odasına sabit düşünüyorum bu akşam yatarken benim yanımda sabit olcak.. yere sıfır boyuta geliyor 1 yaştan sonra o boyuta getirip yanımda yatirirm.
Benim bebeme yorum yapın hanımlarMerhaba hanımlar, benim de bugün doktor kontrolüm vardı çok şükür hiçbir sıkıntı yok bebem sağlıklı, cinsiyeti de yüzde doksan erkek dedi. bacak arasında bir çıkıntı gördü 15+3 te gittim bu arada. yine eksin söylemiyor yüzde yüz demiyor ama yüzde doksan diyor herhalde doğumda kucağına alana kadar yüzde yüz demeyecek herhalde. aşağıya resim ekliyorum sizce görünen erkek pıtısı mı :) bir de magnezyum olarak hangi ilacı kullanıyorsunuz onu merak ediyorum?
bebek ayaklanınca cok iyi oluyor diye söylüyor da sallanmıyorsa park yatagın da bi esprisi yok. Onun yerine yerin bi besik alınırPark yatak bez olunca ilk çocuktan sonra uzun vadeli bir eşya olmayacagini zamanla deforma olacağını düşünüp almaktan vazgeçtim.benimde ilk bebiş
Ay sorma içim gitti Montesorri yataklara ama şimdi bebek görmeye geldiklerinde çocuk odasındaki Montessoriyye yatiramam çocuğu o yüzden büyüyen beşik düşünüyorum hem çekmece vs ekstra toparlayicim olur.Yere sıfıra geliyosa olabilir canım evet. Ama bence büyüyen besiktense madem 1 yasına kadar yanında yatırcaksın kendı odasına montessori yatak tercih et:)
Dosya ekle diyin galeriyi seçinKızlar ben telefon ile buraya foto yükleyemiyorum neden acaba siz yapıyor musunux. Dosya ekleye basıyorum ama hiçbiseu olmuyor
Benm kızımın sallanandı bebekken biraz salladım ama hiç öyle ayakta sallama vs yapmadım. Genel olarak sallamadan uyutmaya çalıştım. En kötü ana kucağı sallanıyor ya onda uyuturum bakalım doğsun daBen de bunları cok seviyorum ama sallanan beşik alın diyorlar. Sallanan beşikler hiç güzel değil
Hamilelikte hamam zararlı mı kızlar? Artık iş işten geçti bugün gittim kükürtlü suyu olan bir hamama 2 saat kaldımAma çok beğendim gitmek istiyorum. Aile odaları vardı. Oğlum ben eşim gittik 10 sene sonra ilk defa Keselenince yarımızı hamamda bırakıp geldik Oğlan çok eğlendi, biz de sevdik, bundan sonra arada bir gidelim diyoruz ama hamilelikte bir zararı yoktur umarım.
Uygulamada olmuyor onternet browserdan yapıyorum ben deKızlar ben telefon ile buraya foto yükleyemiyorum neden acaba siz yapıyor musunux. Dosya ekleye basıyorum ama hiçbiseu olmuyor
İyi bende o ölçüde aldım ve kademeli olduğu için 3 yaşsına kadar kullanabilirsiniz dedi. Ek olarak dedesi çocuk odası aldı şimdilik yeter daha 15 yaşına kadar almam diyorum mobilyaKızlar 120*60 beşik ölcüsü icin iyi mi?
Bende kimle konuşsam çocuk park yatagun içinde durmuyor baş bas bagriyor diyobebek ayaklanınca cok iyi oluyor diye söylüyor da sallanmıyorsa park yatagın da bi esprisi yok. Onun yerine yerin bi besik alınır
Benim aldığım anne yani hem sallanıyor hem sabitBenm kızımın sallanandı bebekken biraz salladım ama hiç öyle ayakta sallama vs yapmadım. Genel olarak sallamadan uyutmaya çalıştım. En kötü ana kucağı sallanıyor ya onda uyuturum bakalım doğsun da
Baby & plus hero aldim artk satisi yok sanirim. E bebek urunuMarkasi ne acaba cok kaba oluyorlar oturdugum semt kalabalik bir semt ben cinnet gecirmek istemiyorum aşiri yürüyüş yaparim ve yokuşlu bir yerde yaşiyorum malesef
Ay sorma ya oluk oluk atiyorum cinnet geçirtiyor
60 dar kuzum. 70 hatta mumkunse 80Kızlar 120*60 beşik ölcüsü icin iyi mi?
40 i cikana kadar oturabilcek misin evde ciddenOnu da düşünüyorum aynen. Ağustos da doğacak. Bı ay 40 i çıkana kadar evde olcakm e ondan sonra kar kış seneye 1 yaşında binecek bizimkiler gerçi senede daha zamlı alana kadar şimdi almısken herşeyi onu da aradan çıkarmak daha cazip geliyor
Bebegi sallamam diosan alma sallanan besik. Bizim sallanan hicbiseyimiz yokBen de bunları cok seviyorum ama sallanan beşik alın diyorlar. Sallanan beşikler hiç güzel değil
Canım hediye beşikti markasıda iyi pahalı bi marka pinolino. Artık bi süre anne yanından sonra ona gecip sonrada montessori yatağa geçeriz60 dar kuzum. 70 hatta mumkunse 80
Hayırlı olsun canımEvet banada biraz kücük geldi ama hediye veriyorlardı bebek arabası ve anakucağının yanında aldım artık. Markasıda kaliteli. Zaten ilk baslarda beşik benım yatak odamda olacağı icin daha kolay sığar bu ölcüde diye düsünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?