2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sanki eni küçükmüş gibi geldi
Evet banada biraz kücük geldi ama hediye veriyorlardı bebek arabası ve anakucağının yanında aldım artık. Markasıda kaliteli. Zaten ilk baslarda beşik benım yatak odamda olacağı icin daha kolay sığar bu ölcüde diye düsünüyorum

Canım bende bu tarz anne yanı aldım ama 1 yasına kadar götürmez bunlar. Bebek ayaklandıgı an biter işi.
Bı tane de büyüyen beşik çocuk odasına sabit düşünüyorum bu akşam yatarken benim yanımda sabit olcak.. yere sıfır boyuta geliyor 1 yaştan sonra o boyuta getirip yanımda yatirirm.

Bı tane de büyüyen beşik çocuk odasına sabit düşünüyorum bu akşam yatarken benim yanımda sabit olcak.. yere sıfır boyuta geliyor 1 yaştan sonra o boyuta getirip yanımda yatirirm.
Yere sıfıra geliyosa olabilir canım evet. Ama bence büyüyen besiktense madem 1 yasına kadar yanında yatırcaksın kendı odasına montessori yatak tercih et:)

Benim bebeme yorum yapın hanımlar

Park yatak bez olunca ilk çocuktan sonra uzun vadeli bir eşya olmayacagini zamanla deforma olacağını düşünüp almaktan vazgeçtim.benimde ilk bebiş
bebek ayaklanınca cok iyi oluyor diye söylüyor da sallanmıyorsa park yatagın da bi esprisi yok. Onun yerine yerin bi besik alınır

Yere sıfıra geliyosa olabilir canım evet. Ama bence büyüyen besiktense madem 1 yasına kadar yanında yatırcaksın kendı odasına montessori yatak tercih et:)
Ay sorma içim gitti Montesorri yataklara ama şimdi bebek görmeye geldiklerinde çocuk odasındaki Montessoriyye yatiramam çocuğu o yüzden büyüyen beşik düşünüyorum hem çekmece vs ekstra toparlayicim olur.

Kızlar ben telefon ile buraya foto yükleyemiyorum neden acaba siz yapıyor musunux. Dosya ekleye basıyorum ama hiçbiseu olmuyor

Ben de bunları cok seviyorum ama sallanan beşik alın diyorlar. Sallanan beşikler hiç güzel değil
Benm kızımın sallanandı bebekken biraz salladım ama hiç öyle ayakta sallama vs yapmadım. Genel olarak sallamadan uyutmaya çalıştım. En kötü ana kucağı sallanıyor ya onda uyuturum bakalım doğsun da

Onerilmemis doktorlarca cnm. Yine takdir senin tabi.

Hamilelik sırasında sauna, kaplıca, sıcak su banyosu gibi ortamlara girilmesi sakıncalı. Amerikan Obstetrisyenler ve Jinekologlar cemiyetinin (ACOG) de dahil olduğu pek çok bilimsel dernek ve doktor sauna, hamam ve sıcak su banyolarının hamilelik sırasında kullanımını onaylamaz.

Amerikan Teratoloji İnformasyon Servisinin yaptığı açıklamaya göre 39 santigrat derecede 10 dakikadan fazla duran anne adaylarında, hamilelik komplikasyonlarının ortaya çıkabileceği belirtmiştir

Gebelikte anne adayını kan hacmi gebeliğin etkisi ile yükselmektedir. Sıcaklığın artmasına bağlı olarak anne adayını beynine giden kan miktarı azaldığı için baygınlık görülebilir. Bu durum yalnızca anne adayı için geçerli olmamakla beraber, bebeğin beynine giden kan miktarını azalması sonucunda bebeğin beyin gelişi olumsuz yönde etkilemektedir. Bu nedenle anne adaylarının hamilik döneminde sauna, kaplıca ve hamam gibi aşırı sıcak ortamlardan uzak durması gerekir.

Kızlar 120*60 beşik ölcüsü icin iyi mi?
İyi bende o ölçüde aldım ve kademeli olduğu için 3 yaşsına kadar kullanabilirsiniz dedi. Ek olarak dedesi çocuk odası aldı şimdilik yeter daha 15 yaşına kadar almam diyorum mobilya

Eklentiler

• 9d6bcd85-a8bd-46ff-bcb5-4fee4a3bd3bc.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 65
Benim aldığım anne yani hem sallanıyor hem sabit

Markasi ne acaba cok kaba oluyorlar oturdugum semt kalabalik bir semt ben cinnet gecirmek istemiyorum aşiri yürüyüş yaparim ve yokuşlu bir yerde yaşiyorum malesef

Ay sorma ya oluk oluk atiyorum cinnet geçirtiyor
Baby & plus hero aldim artk satisi yok sanirim. E bebek urunu

40 i cikana kadar oturabilcek misin evde cidden

Hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…