- 26 Ocak 2022
- 521
- 844
- 18
- 37
Yere sıfıra geliyosa olabilir canım evet. Ama bence büyüyen besiktense madem 1 yasına kadar yanında yatırcaksın kendı odasına montessori yatak tercih et:)
Ben yatak odası küçük olduğu için anne yanı aldım joie roomie, kendi odasına montessori istiyorum aslında ama onda yatacak yaşa gelene kadar odasına bir park yatak koyayım sonra onu kaldırıp montessori koyarım diye düşündümAy sorma içim gitti Montesorri yataklara ama şimdi bebek görmeye geldiklerinde çocuk odasındaki Montessoriyye yatiramam çocuğu o yüzden büyüyen beşik düşünüyorum hem çekmece vs ekstra toparlayicim olur.
Güle güle kullan canım bizim baktığımız çocuk odİyi bende o ölçüde aldım ve kademeli olduğu için 3 yaşsına kadar kullanabilirsiniz dedi. Ek olarak dedesi çocuk odası aldı şimdilik yeter daha 15 yaşına kadar almam diyorum mobilyaEki Görüntüle 3024006
İşte bizim.baktigimiz çocuk odası setlerinde sifonyer dolap Montessori yatak yahut Montesorri yatak yerine büyüyen beşik ikisinden birini tercih ediyorsun. Aynı fiyat veriyorlar. Arada kaldım Montessori koyayım. Anne yani hafif zaten 1 yaşından sonra Montessoriye mi geçireyim biri gelince de anne yanını çocuk odasına çekerim diye düşünüyorumBen yatak odası küçük olduğu için anne yanı aldım joie roomie, kendi odasına montessori istiyorum aslında ama onda yatacak yaşa gelene kadar odasına bir park yatak koyayım sonra onu kaldırıp montessori koyarım diye düşündüm
Ah ah aynilar ayniAhahah çok tatlısınİyi yapmışsın. Benm de babam mobilyacı. Sağolsun mutfak dolapları vestiyer miss gibi o yaptı. Bilirim terzi dikemez 31 yıllık evliller daha yeni anneme yatak odası yaptı
Maxi cosi lila sp diye bukdum bi travel.sistem.cok kibar ama 11.000Baby & plus hero aldim artk satisi yok sanirim. E bebek urunu
Kar kış hava soğuk evim yokuş tepe de nere gidim40 i cikana kadar oturabilcek misin evde cidden
Boyutu buyukse yuklenmiyor. Kucultup yukleyebilirsinKızlar ben telefon ile buraya foto yükleyemiyorum neden acaba siz yapıyor musunux. Dosya ekleye basıyorum ama hiçbiseu olmuyor
Yazin dogurmicak misinKar kış hava soğuk evim yokuş tepe de nere gidim
Ağustos doğum da Eylül Ekim'de havalar esmeye başlıyor e çalışınca bı haftasonu kalıyor bı yere gitmeyeYazin dogurmicak misin
Etiketi de üstünde ne kadara aldın canım güle güle kullanınDolaptan aldigim ciciler geldi cok tatlilar
Güle güle kullanın bebişim çok güzellerKızlar biz bu sekilde aldık beşiğide pinolino marka alman markası hediye oldu. Toplamda hepsi 11.600 tl ye geldi.
Ayyy çatlamamak mümkün değil valla bende olsam direk burda tahmin isterdimKizlarr cinsiyet belli ama yarına parti olduğu için şuan gizli bize sizin tahminler nedir eşim diyo kesin erkek
Erkek yapılı gibi biraz kıza benzetmek istedim ama olmuyoAyyy çatlamamak mümkün değil valla bende olsam direk burda tahmin isterdim
Ayy erkeğe benziyor maşallahKizlarr cinsiyet belli ama yarına parti olduğu için şuan gizli bize sizin tahminler nedir eşim diyo kesin erkek
Bizim hcg 96. Bebeğim kız.Kızlar ikili testteki beta hcg değerinin cinsiyetle alakası var mı 50 üzeri ise kız 50 altı ise erkek diyorlar aslı var mı bilmiyorum
Benimkinin tipine kız dediler ama erkek çıktı, belli olmuyor demek kiKizlarr cinsiyet belli ama yarına parti olduğu için şuan gizli bize sizin tahminler nedir eşim diyo kesin erkek
İlk haftalarda çok riskli. Sıcak su ve buhar düşüğe neden olabiliyor ama bu haftalar için yorum yapamam.Hamilelikte hamam zararlı mı kızlar? Artık iş işten geçti bugün gittim kükürtlü suyu olan bir hamama 2 saat kaldımAma çok beğendim gitmek istiyorum. Aile odaları vardı. Oğlum ben eşim gittik 10 sene sonra ilk defa Keselenince yarımızı hamamda bırakıp geldik Oğlan çok eğlendi, biz de sevdik, bundan sonra arada bir gidelim diyoruz ama hamilelikte bir zararı yoktur umarım.
Hayırlısı sağlıklısı canim parti yapacağın için mi bu haftayı beklediniz cinsiyet içinErkek yapılı gibi biraz kıza benzetmek istedim ama olmuyo
Benim biri 5 yasinda biri 3.5 yasinda canimBen de ikinciden sonra dagitayim esyalari diyodum hic 3. Istemiorum. Kucukle kac yas var ki aralarinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?