2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de ikinciden sonra dagitayim esyalari diyodum hic 3. Istemiorum. Kucukle kac yas var ki aralarinda
Dagitma dagitma lazim oluyor ben cok pismanim bebek arabami oto koltuklarimi anne yani besigimi sut sagma makinami salincagimizi herseyi verdim bitek buyuk besigimiz ve kiyafetlerimiz var

Hanımlar merhaba detaylı ultrason yaptınızmı acaba yada yaptıracakmısınız 2 çocuk anneleri sizce gerekli mi?
Ben de yaptıracağım,testlerin içinde detaylı us en gerekli ve önemlisi bence.. Detaylı da bebeğe müdahale edilip iyileştirilecek sorunlar varsa onlar da tespit edilebiliyor.. Benim Alanya da yaşayan bir arkadaşımın bebeğinde detaylı da bi sorun görüldü Alanya da yeni doğan yoğun bakım ünitesi ve o alanda müdahale edecek dr da yokmuş 4-5 yıl evveli.. Bunu bildikleri için doğumu Antalya da yenidığan ünitesi ve dr lar önceden ayarladılar doğar doğmaz müdahale edildi şimdi maşallah hiçbirşeyi yok.. Ama fafkedilmeseydi Allah korusun Antalya ya gelip müdahale edilene kadar keybederdik demişlerdi..
Bizde ben sarışınım eşimde tam esmer değil ama yine de esmer sayılır oğluşum kime benzeyecek aşırı merak ediyorum ya Allah'ın gücüne gitmesin de burnu bana çeksin yeter
Ben de ilk oğlumda burnu ve dişleri için aynı Allahın gücüne gitmesin bana benzesin diye dua etmiştim çok burunlar kemik li ve sorunlu, hep ameliyatlı amca ve hala larınn onların da diğer kuzenlerin herkesin nerdeyse amleiyetlı burunları, dişlerde ailecek hep sorunlu eşim tarafı komple çocukluktan beri çekmişler..burun bana benzedi çok şükür dişleri de inş ilerleyen zamanlarda göreceğim bunda da aynı dualarım önce sağlık için sonra görsel .

Kızlar merhaba, her kese iyi haftasonları dilerim. Ben çok iş yaptığımda sanki aşağım(afedersiniz genital bölgem) çekiliyor gibi. Adet zamanı yaşardım hep, baya akıntı(kan) geliyordu o anda. Ama şimdi niye böyle şey yaşadım anlamadım( kaç gündür var. Yaşayan varmı benzer belirtileri?

Ahahah bizde de durum aynı Karadeniz taraflı oldukları için eşimin tarafı öyle benim de burnum fındık gibidir bakalım bana mı çekecek

Kizlarrr bugün besigimizi aldık yoyko 8in 1 anne yanı park yatak modelini seçtim gönlüm hep bundan yanaydı çünkü hiç olumsuz yorum okumadım. Bakalım hafta içi kargo gelir heralde kurarız. Bebek dolabını da almıştık 2 ay önce kadar yavaş yavaş tamamlıyoruz çok şükür. Ay aşırı heyecanlıyım ya bı beşiğe bile heyecanlanır mi insan

Cekiliyor derken agri baski zonklama mi var? Benim oluyor cok ayakta durdugumda. Dinlenince geciyor.

Ahahah bizde de durum aynı Karadeniz taraflı oldukları için eşimin tarafı öyle benim de burnum fındık gibidir bakalım bana mı çekecek
Bakalım aa bizim de öyle ispirliler rizenin dibi, kv beni ve işte oğlumuzu fındık burunlu diye sever :) sağolsun o da burnu sana benzesin derdi hep, babaannesi gibi koca burun olmasın derdi ortak dua ettik

Kızlar bu ara hep uyumak istiyorum. Birkaç gündür yataktan çıkasım gelmiyor. Mide bulantısı mide yanmasına dönüştü zaten. Ne yesem sıkıntı. Uyku isteği havalardan mı acaba diyorum ama benim gibi olan var mı?

Cekiliyor derken agri baski zonklama mi var? Benim oluyor cok ayakta durdugumda. Dinlenince geciyor.
Evet öyle tam dediğiniz gibi. Bende ayakta çok kaldıysam iş yapınca. Bahar temizliğine başladım bitmek bilmiyor çok rahatladım demekki normalmış. Bu aralar akıntımda çoğaldı biraz endişelendim

Evet öyle tam dediğiniz gibi. Bende ayakta çok kaldıysam iş yapınca. Bahar temizliğine başladım bitmek bilmiyor çok rahatladım demekki normalmış. Bu aralar akıntımda çoğaldı biraz endişelendim
Bende biraz ayakta durup ağır ittirmeli iş yapayım zonklarcasina ağrıyor. Yarın doktor kontrolum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…