2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay ben artık bu hissettiğimin gaz değil bebiş olduğunu anlamaya başladım seğirir gibi oluyor, elimi üstüne koyunca duruyo ama :)
Geçen doktor da bana hissediyor musun dedi bilmem dedim nasıl ki dedim bende bilmiyorum bende dogurmadim hiç dedi doktorum (erkek) üstünden 3 hafta geçti yarın gidicem sorduğunda yine yok demeye utanıyorum ya arada böyle iki haftadır bı hissiyat olur sağ sol kasık taraflarında kastettiği o mu ki Allah'ım ne cahilim

Ben de salı günü gitmiştim hissediyor musun diye sordu bişeyler hissediyorum ama gaz mı bebek mi bilmiyorum demiştim Ama dün ve bugün biraz daha gaz gibi değil de bebek gibi gelmeye başladı, göbek deliğinin alt tarafında yanlara doğru oluyor genelde sanki bi kabarcık gibi, kas seğiriyormuş gibi

Selam beybiler. Smdi size bisey sorucam. Kuzenimin esi hamile. O 8 agustos ben 9 agustos gorunuyoruz. O tup bebekle hamile kaldi bebeklerden biri dustu malesef ikizmis. Gecen haftaya kadar progestan dinlenme vs kanama ara ara oldugu icin devam etmisti ama artk doktor birakabilirsin demis. Ve bugun bana dedi ki dusuk tehliken oldugu icin sana normal dogum onermem dedi doktor. Benm kafam mi basmadi bilemedim. Tup bebek diye mi sezaryen diyo yani dedm. Hayir dusuk tehlikem oldugu icin dedi. Dusuk tehlikesiyle dogumun ne alakasi var smdi

Düşükle alakasini anlayamadım. Düşük ile erken dogumu karıştırıyor sanırım. Doğum zamanı dusuk olmaz zaten, erken doğum olur. Kavramları karıştırmış gibi. Sezeryan olmak için sağlıkla alakalı sorunlar; bebeğin ters yan olması, catinin dar bebeğin büyük olması, preeklampsi gibi durumlar. Veya benim gibi serklajin vardir, dogum gelmeden seseryan olmak zorundasindir. Doğum tipine bir zahmet doktor karar versin, kendi kadin dogumcu mu?

Doktor demis zaten. Israrla sordum ama erken dogum ya da tup bebek oldugu icin.degil dusuk riskinden dolayi dedi. Serklaji da yokmus. 20. Haftada artk dusuk riski olmaz erken dogum riskidir o dedm ama uzlasamadik. Doktoru da kayserinin en iyi 2 riskli dogum uzmanindan biri

Bence o doktorun dediklerini yanlış anlamış erken doğum ile dusugu ayıramayan bir kadın doğum doktoru olduğunu sanmıyorum. Ayrıca herkesin gebeligi bir değil, doktorum hatta bir kadının her gebeligi ayrı yolculuktur der. Bence sen ona takılma, doktoruna danis böyle bir şey duydum aslı var mı diye. Dusukle.sezeryani ben gerçekten eslestiremedim.

Yani benlik bisey yok zaten ama acaba var da boyle bisey ben mi duymadim diye dusundugumden sordum. Saglikla alsin kucagina biz de alalim amin

İyi akşamlar hanımlar birkaç gündür baş ağrısından giremedim ekrana bakamaz durumdaydım perşembe günü devlet hastanesine uğradım bebiş 4 günlük önden gitmeyi devam ettiriyor hali keyfi de yerindeydi cinsiyet için hala belirsizlik var salı günü kendi doktoruma gidecem inşallah öğreneceğiz artık

İyi akşamlar kızlar, kan ilacı olarak ferplex şurup kullanan var mı ? Sabah mı akşam mı içiyorsunuz ? sanırım kilo aldırıyormuş. Doktor bana da verdi içicem ama aç karnına demiş denk getiremedim hiç aç kalmıyorum

Sadece keseyi görmüş de olabiliriz 6+3 te. 7+0 da da görmüş olabiliriz geçmiş zaman net hatırlamıyorum. İlk sekiz haftaya kadar normal endişe etmeyin
Yaaa cidden mi tüp bebek miydi sizinde ? Bugün buradaki doktorumuz bugün %80 görmem gerekti dedi telaşelendirdi bizi. Kayseri’deki doktorumuz da haftaya görürsünüz inşallah dedi, daha rahat davrandı o yaptığı için daha hakim diye düşünüyorum. Umut oldunuz şu an

Yok benim normal gebelik. Ama bir ay öncesinde kimyasal yaşamıştım. O sebeple çok tedirginlik vardı. Bazı doktorların ağzını dikesim geliyor öyle olsa bile neden söylenir hiç anlamıyorum... ben çok araştırdım o zamanlar. 8-9 haftada duyan bile vardı. Yedi haftalıkken gördük bebeği ve yolku sonrasında da sanırım kalp atışını duyduk. Hiiiic endişelenmeyin bebeğiniz de etkilenir.

Valla sabahtan beri çok etkilendim, ama şimdi iyiyim şükür. Çünkü alacak nefesi varsa alır zaten rabbim bir şekilde hayırlıysa onu bize ulaştırır Umuyorum kolay yoldan olur geri kalan her şeyimiz, güzellikler bizi bulur çok teşekkürler, iyi geceler

Amin inşallah gönlünüzce olsun kolaylıkla gelsin inşallah yavrunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…