- 22 Ocak 2015
- 1.206
- 842
- 123
- 33
Geçen doktor da bana hissediyor musun dedi bilmem dedim nasıl ki dedim bende bilmiyorum bende dogurmadim hiç dedi doktorum (erkek)Ay ben artık bu hissettiğimin gaz değil bebiş olduğunu anlamaya başladımseğirir gibi oluyor, elimi üstüne koyunca duruyo ama :)
Ben de salı günü gitmiştim hissediyor musun diye sordu bişeyler hissediyorum ama gaz mı bebek mi bilmiyorum demiştimGeçen doktor da bana hissediyor musun dedi bilmem dedim nasıl ki dedim bende bilmiyorum bende dogurmadim hiç dedi doktorum (erkek)üstünden 3 hafta geçti yarın gidicem sorduğunda yine yok demeye utanıyorum ya arada böyle iki haftadır bı hissiyat olur sağ sol kasık taraflarında kastettiği o mu ki Allah'ım ne cahilim
Selam beybiler. Smdi size bisey sorucam. Kuzenimin esi hamile. O 8 agustos ben 9 agustos gorunuyoruz. O tup bebekle hamile kaldi bebeklerden biri dustu malesef ikizmis. Gecen haftaya kadar progestan dinlenme vs kanama ara ara oldugu icin devam etmisti ama artk doktor birakabilirsin demis. Ve bugun bana dedi ki dusuk tehliken oldugu icin sana normal dogum onermem dedi doktor. Benm kafam mi basmadi bilemedim. Tup bebek diye mi sezaryen diyo yani dedm. Hayir dusuk tehlikem oldugu icin dedi. Dusuk tehlikesiyle dogumun ne alakasi var smdi
Doktor demis zaten. Israrla sordum ama erken dogum ya da tup bebek oldugu icin.degil dusuk riskinden dolayi dedi. Serklaji da yokmus. 20. Haftada artk dusuk riski olmaz erken dogum riskidir o dedm ama uzlasamadik. Doktoru da kayserinin en iyi 2 riskli dogum uzmanindan biriDüşükle alakasini anlayamadım. Düşük ile erken dogumu karıştırıyor sanırım. Doğum zamanı dusuk olmaz zaten, erken doğum olur. Kavramları karıştırmış gibi. Sezeryan olmak için sağlıkla alakalı sorunlar; bebeğin ters yan olması, catinin dar bebeğin büyük olması, preeklampsi gibi durumlar. Veya benim gibi serklajin vardir, dogum gelmeden seseryan olmak zorundasindir. Doğum tipine bir zahmet doktor karar versin, kendi kadin dogumcu mu?
Bence o doktorun dediklerini yanlış anlamışDoktor demis zaten. Israrla sordum ama erken dogum ya da tup bebek oldugu icin.degil dusuk riskinden dolayi dedi. Serklaji da yokmus. 20. Haftada artk dusuk riski olmaz erken dogum riskidir o dedm ama uzlasamadik. Doktoru da kayserinin en iyi 2 riskli dogum uzmanindan biri
Merhabalar konu eski de kalmış ama merak ettiğim için sormak istedim, yolk kesesini kaçıncı haftanızda gördünüz acaba ?Yani 7+3 ile 8 haftalık hamile mi oluyorum
Yani benlik bisey yok zaten ama acaba var da boyle bisey ben mi duymadim diye dusundugumden sordum. Saglikla alsin kucagina biz de alalim aminBence o doktorun dediklerini yanlış anlamışerken doğum ile dusugu ayıramayan bir kadın doğum doktoru olduğunu sanmıyorum. Ayrıca herkesin gebeligi bir değil, doktorum hatta bir kadının her gebeligi ayrı yolculuktur der. Bence sen ona takılma, doktoruna danis böyle bir şey duydum aslı var mı diye. Dusukle.sezeryani ben gerçekten eslestiremedim.
6+3 diye hatırlıyorumMerhabalar konu eski de kalmış ama merak ettiğim için sormak istedim, yolk kesesini kaçıncı haftanızda gördünüz acaba ?
Bugün bizde 6+3tük, göremedi doktorumuz haftaya kaldı6+3 diye hatırlıyorum
Sadece keseyi görmüş de olabiliriz 6+3 te. 7+0 da da görmüş olabiliriz geçmiş zaman net hatırlamıyorum. İlk sekiz haftaya kadar normal endişe etmeyinBugün bizde 6+3tük, göremedi doktorumuz haftaya kaldıÇok teşekkür ediyorum
Yaaa cidden miSadece keseyi görmüş de olabiliriz 6+3 te. 7+0 da da görmüş olabiliriz geçmiş zaman net hatırlamıyorum. İlk sekiz haftaya kadar normal endişe etmeyin
Yok benim normal gebelik. Ama bir ay öncesinde kimyasal yaşamıştım. O sebeple çok tedirginlik vardı. Bazı doktorların ağzını dikesim geliyor öyle olsa bile neden söylenir hiç anlamıyorum... ben çok araştırdım o zamanlar. 8-9 haftada duyan bile vardı. Yedi haftalıkken gördük bebeği ve yolku sonrasında da sanırım kalp atışını duyduk. Hiiiic endişelenmeyin bebeğiniz de etkilenir.Yaaa cidden mitüp bebek miydi sizinde ? Bugün buradaki doktorumuz bugün %80 görmem gerekti dedi telaşelendirdi bizi. Kayseri’deki doktorumuz da haftaya görürsünüz inşallah dedi, daha rahat davrandı o yaptığı için daha hakim diye düşünüyorum. Umut oldunuz şu an
Valla sabahtan beri çok etkilendim, ama şimdi iyiyim şükür. Çünkü alacak nefesi varsa alır zaten rabbim bir şekilde hayırlıysa onu bize ulaştırırYok benim normal gebelik. Ama bir ay öncesinde kimyasal yaşamıştım. O sebeple çok tedirginlik vardı. Bazı doktorların ağzını dikesim geliyor öyle olsa bile neden söylenir hiç anlamıyorum... ben çok araştırdım o zamanlar. 8-9 haftada duyan bile vardı. Yedi haftalıkken gördük bebeği ve yolku sonrasında da sanırım kalp atışını duyduk. Hiiiic endişelenmeyin bebeğiniz de etkilenir.
Amin inşallah gönlünüzce olsun kolaylıkla gelsin inşallah yavrunuzValla sabahtan beri çok etkilendim, ama şimdi iyiyim şükür. Çünkü alacak nefesi varsa alır zaten rabbim bir şekilde hayırlıysa onu bize ulaştırırUmuyorum kolay yoldan olur geri kalan her şeyimiz, güzellikler bizi bulur çok teşekkürler, iyi geceler
Dosya ekleye basınca o kısım cıkmıyor işte bende hiçbisey olmuyorDosya ekle diyin galeriyi seçin
Evet olmuyor bende internetten deneyimUygulamada olmuyor onternet browserdan yapıyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?