2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Boyutu buyukse yuklenmiyor. Kucultup yukleyebilirsin
Hiç çıkmıyor o kısım bende, delirellanın dediği gibi browserdan deneyeceğim cunku bilgisayarda browserdan girdiğim içim resim yükleyebiliyorum. Uygulamada bi sorun var galiba

Tüp bebek için kendini garantiye ala bilir doktor. Düşük tehlikesi derken rahim ağzı kısalığı ola bilir. Serklaj veya pessarı’simi var? Onda söyleye bilir 37hafta dolur dolmaz sezeryana alalım. Hemde tüp bebek yani bende risk edemezdim normal doğuma gerçi.

yok yok inan cahillikle bi ilgisi yok bu 3. gebeligim ama ben bile anliyamiyorum daha iki gundur gobegimin alt kisminda bikac kere pit pit hissettim buyuk ihtimal bebekti ama elimi koyup ystinca bisey olmuyor ole ansizin oluveriyor

Dagitma dagitma lazim oluyor ben cok pismanim bebek arabami oto koltuklarimi anne yani besigimi sut sagma makinami salincagimizi herseyi verdim bitek buyuk besigimiz ve kiyafetlerimiz var
Ben de dağıttım kıyafet hariç asıl büyük kalemleri (oyun halısı, bebefon, oto koltuk, anakucağı, mama sandalyesi, küvet vb.) ama herhalde 8 yıldır 8 bebek daha büyüttü bu eşyalar. Ama verdiklerimin bebekleri büyüdü artık geri isticem. Zaten işlerini gördü bitti. Şu anda çoğu eşya eşimin kuzeninde 3 çocuğunu da bunlarla büyüttü şimdi bana geri vermesini isticem. Napcam zaten artık. Bence siz de isteyin. Ben bu kuzene verirken de eltimden geri istemiştim kuzene vericem diye. O 3 tane peşpeşe yapınca başka kimseye geçmedi onda kaldı.
Herhangi bir düşük tehlikesi değildir. Normal doğumu engelleyecek bir durum aynı zamanda düşük tehlikesidir. Bir de tüp bebekleri genelde sezaryen yapıyorlar nedense. Normal doğum yapan hiç duymadım. Bir de zaten çok prgesteron kullanınca normal doğum zor oluyormuş belki de o yüzden direkt sezaryene alıyorlar. Benim ilk dogumum da suni sanci ile oldu. 2 kere düşük tehlikesinden progesteron kullandım uzun süre bi ilk aylarda bir de yedinci ayda. Doktorlar alakası yok diyor ama kim çok kullansa gerçekten normal doğsa bile illa suniyle ve zor oldu.

Herkese günaydın hamişler :)
Bizim cuma günü doktor kontrolümüz vardı gelişimi falan çok güzel elhamdulillah…
Dünde bebek arabasını aldık joie signature tourist model diye geçiyor ana kucağı da takılabiliyor. Çok hafif tek elle açılıp kapanıyor biz çok beğendik alacaklar için önerebilirim..

Canım bende sana bu konuda birşey soracaktm Kayseri'de nette araştırdıgmda iki tane Perinatolog riskli gebelik uzmanı çıkıyor acaba hangisi iyi ismi en iyi duyulmuş olan hakkında bilgi rica etsem senden

Hanımlar merhaba detaylı ultrason yaptınızmı acaba yada yaptıracakmısınız 2 çocuk anneleri sizce gerekli mi?
bence gerekli canım.
hamilelikte hamam sauna tehlikeli olduğunu doktorum bana söylemişti üstelik kükürtlü yere gitmişsin bi doktora danış canım sen.
Buyuyen besik pismanliktir. Bana cok dediler dinlemedim aldim. Ben de sana diyim
valla ben de oğluma almıştım takım odası için önce sallanan beşik kısmı hiç kullanmadık 3 yaşına kadar park yatak kullandık o beşik kısmını söktük yatak kısmı da hiç konforlu olmuyormuş hele parçaları nereye koyup nasıl saklayacaksın allahım hep bi dert. şimdi kızım olacak onu direkt park yatakta büyüteceğiz oğlum da 6 yaşına girdi ona tek kişilik yatak alıp yeni oda yapıcaz mecbur.

Canım bende sana bu konuda birşey soracaktm Kayseri'de nette araştırdıgmda iki tane Perinatolog riskli gebelik uzmanı çıkıyor acaba hangisi iyi ismi en iyi duyulmuş olan hakkında bilgi rica etsem senden
Mustafa beyle biri daha vardi adini hatirlayamadigim. Benm doktorum da ikisini onerdi ama hatirlayamadim adini

Mustafa beyle biri daha vardi adini hatirlayamadigim. Benm doktorum da ikisini onerdi ama hatirlayamadim adini
Mehmet Tayyar canım diğeride ikisinede iyi demişler bende haftaya kontrolden sonra detaylı baktrmak istiyorum doktor gerek görmese bile ben söyleyeceğim sağolasın yorumun için

Selam kızlar ağust sonu doğum yapacağım. Bebek arabası alanlar *markasını* paylaşabilir mi ? Ana kucaklı olanlar kaliteli değil midir genelde ? Onu ayrıca mı almalıyız ? ( evim asansörlü, araba bagajı orta ) Bir de ben anne yanı park yatak almayı düşünüyorum. Sadece anne yanı olanlar küçük ,6 aydan sınra bebek hareketlenince alçak gelir dediler . Bebek odasına da büyk montessori tarzı düşünüyorum. Yorumlarsanız sevinirm.

Kendinden ana kucaklı satılanlar travel sistem diye geçiyor. Biraz hantal ve ağır oluyorlar genelde. Ben cybes eezy s twist+2 aldım yanınada cybex aton ana kucağı aldım cıkarılıp arabaya takılabiliyor ilk aylar icin. Aynı zamanda sonradanda bir baston bebek arabası gibi kullanabiliyorsun 8.5 kg agırlığındaydı sanırım zaten.

Chicco duo goody plus aldım bebek arabasını, pusetiyle birlikte, arabası hafif 6,9 kg ve pratik bir araba, itiyorsun kendi katlanıyor, puset üstüne takılıyor, ama puset takma aparatı çıkmadan katlanmıyor araba, onu aldıktan sonra fark ettim. Sürekli o aparatları tak çıkar çok sıkıntı olmaz umarım.
Sadece anne yanılar küçük evet yatak odasında yer varsa anne yanı olabilen park yatak mantıklı. Benim yatak odam küçük olduğu için anne yanı aldım onda 6-8 aya kadar yatabiliyor galiba sonrasında odasına basitinden bir park yatak koyarım daha büyüyünce montessoriye geçerim diye düşünüyorum

Merhaba ben Canyon Travel Sistem Bebek Arabası V2 yi tercih ettim. Bana çok rahat geldi. Bilmiyorum ama memnun kalacağımı düşünüyorum. Çok beğendim ve rahat geldi bana.

Eklentiler

• Screenshot_20220313-203242_Chrome.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 61
Ankarada oturan arkadaşlar ankamall e bebek kapaniyormuş beşikler arabalar vs teşhirden aşiri uyguna satiyorlardi bugün gördüm kampanya varmis birde kiyafetler 50 tlye falan takimlar var aklinizda bulunsun

Meraba biz bebek arabası joie signature aldık ana kucağında takılıyordu ana kucağında baby plus snung aldık 4000 tl tuttu..

Bebek odası için 90:190 montessori yatak yaptırıyoruz bide anne yanı park yatak alacağız elele ve unibaby ikisinde güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…