2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam, benim zaman zaman kasigimda sizlama gibi oluyordu. Standarttan farklı olarak belim ve kasigim eş zamanlı sızlıyor. Böyle denk gelen oldu mu ? Sanki regl gibi

Kızlar ben de dünden beri karnımı böyle sert sert hissediyorum, rahim kasılması olunca sertlik oluyormuş diye korktum ama, kan ilacına başladım kabızlık yaptı herhalde, tuvalete çıkamadım onun şişkinliğidir herhalde değil mi? Kasılma için daha çok erken

Kızlar selam, benim zaman zaman kasigimda sizlama gibi oluyordu. Standarttan farklı olarak belim ve kasigim eş zamanlı sızlıyor. Böyle denk gelen oldu mu ? Sanki regl gibi
Benm regl zamanim gelince oluyo. Dogum sancisi gibi vurucu degil ama daha hafif

Ben doona maxi cosi arasinda kalmiştim ama bugün ebebekte babyplus galaxy travel diye bir model gosterdiler kibar geldi ben çok gezmeyi sevdigim için pratiklik arayişindayim doona bence en pratiği ama alisveri torbasi vs tepicek biyeri yok ona sinir oluyorum

Bende de oldu o doktoruma sordugumda bol sıvı almami be uzanmami söyledi canim korkma

Bendede oluyor bazen. Şu sıralar belim feci ağrıyor. Belkide rahim büyüyor

Benim.sadece kasik sızlardi cnm, bel de es zamanlı olunca bilemedim. Salı doktor var sorarim artik

Sertlik ve yigilma oluyor. Ama bu haftalarda yigilmayi rahim çok büyük olmadiğindan hissedebilir miyiz bilmiyorum. Sertlik yapar. Ancak kabizlik da ciddi şişlik ve karinda Sertlik yapiyor cnm. Nasıl ayırt edilir bsey diyemem.bu haftalarda ama ilaç kullanınca normale döndüm ben. Resmen karnım küçüldü

Benim kasıkta ağrı nadiren oluyor ama belim çoğunlukla ağrıyor, zaten tam fıtık değil ama dejenerasyon var demişlerdi daha önce, ayakta kalınca filan belim ağrıyor , belki yorulduysan bel ağrısı da eklenmiştir

Bende gazlo şeyler tüketince oluyor genelde canim gazdir o bence korkma

Benim kullandigimin gelismis versiyonu o. Ben cok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…