- 2 Ağustos 2021
- 1.370
- 986
- 73
- 30
olmamistir alllahin izniylede dusmedin demi heyecan mi yaptinKızlar iyi akşamlar. Bugün köpekten korktum kaçtım. Çok endişelendimbir şey olmaz dimi?
Bisey olmaz canimKızlar iyi akşamlar. Bugün köpekten korktum kaçtım. Çok endişelendimbir şey olmaz dimi?
Su an fiziksel olarak bir değişim var mı? Sakinleşmeye çalış cnm, hayırlısıyla yokturKızlar iyi akşamlar. Bugün köpekten korktum kaçtım. Çok endişelendimbir şey olmaz dimi?
Yok şükür hiç bir şey yok. Kalp çarpıntım oldu sonra geçtiSu an fiziksel olarak bir değişim var mı? Sakinleşmeye çalış cnm, hayırlısıyla yoktur
Yok yok sadece heyecandan bağırdım o kadar yani. Ani heyecan keçirdimolmamistir alllahin izniylede dusmedin demi heyecan mi yaptin
Bendede oluyor bazen. Şu sıralar belim feci ağrıyor. Belkide rahim büyüyorKızlar selam, benim zaman zaman kasigimda sizlama gibi oluyordu. Standarttan farklı olarak belim ve kasigim eş zamanlı sızlıyor. Böyle denk gelen oldu mu ? Sanki regl gibi
Bir şey olmamıştır inşallah bazen çok pimpirikleniyoruzYok yok sadece heyecandan bağırdım o kadar yani. Ani heyecan keçirdim
Benm regl zamanim gelince oluyo. Dogum sancisi gibi vurucu degil ama daha hafifKızlar selam, benim zaman zaman kasigimda sizlama gibi oluyordu. Standarttan farklı olarak belim ve kasigim eş zamanlı sızlıyor. Böyle denk gelen oldu mu ? Sanki regl gibi
Ben doona maxi cosi arasinda kalmiştim ama bugün ebebekte babyplus galaxy travel diye bir model gosterdiler kibar geldi ben çok gezmeyi sevdigim için pratiklik arayişindayim doona bence en pratiği ama alisveri torbasi vs tepicek biyeri yok ona sinir oluyorumSelam kızlar ağust sonu doğum yapacağım. Bebek arabası alanlar *markasını* paylaşabilir mi ? Ana kucaklı olanlar kaliteli değil midir genelde ? Onu ayrıca mı almalıyız ? ( evim asansörlü, araba bagajı orta ) Bir de ben anne yanı park yatak almayı düşünüyorum. Sadece anne yanı olanlar küçük ,6 aydan sınra bebek hareketlenince alçak gelir dediler . Bebek odasına da büyk montessori tarzı düşünüyorum. Yorumlarsanız sevinirm.
Bende de oldu o doktoruma sordugumda bol sıvı almami be uzanmami söyledi canim korkmaKızlar selam, benim zaman zaman kasigimda sizlama gibi oluyordu. Standarttan farklı olarak belim ve kasigim eş zamanlı sızlıyor. Böyle denk gelen oldu mu ? Sanki regl gibi
Bendede oluyor bazen. Şu sıralar belim feci ağrıyor. Belkide rahim büyüyor
Sertlik ve yigilma oluyor. Ama bu haftalarda yigilmayi rahim çok büyük olmadiğindan hissedebilir miyiz bilmiyorum. Sertlik yapar. Ancak kabizlik da ciddi şişlik ve karinda Sertlik yapiyor cnm. Nasıl ayırt edilir bsey diyemem.bu haftalarda ama ilaç kullanınca normale döndüm ben. Resmen karnım küçüldüKızlar ben de dünden beri karnımı böyle sert sert hissediyorum, rahim kasılması olunca sertlik oluyormuş diye korktum ama, kan ilacına başladım kabızlık yaptı herhalde, tuvalete çıkamadım onun şişkinliğidir herhalde değil mi? Kasılma için daha çok erken
Benim kasıkta ağrı nadiren oluyor ama belim çoğunlukla ağrıyor, zaten tam fıtık değil ama dejenerasyon var demişlerdi daha önce, ayakta kalınca filan belim ağrıyor , belki yorulduysan bel ağrısı da eklenmiştirKızlar selam, benim zaman zaman kasigimda sizlama gibi oluyordu. Standarttan farklı olarak belim ve kasigim eş zamanlı sızlıyor. Böyle denk gelen oldu mu ? Sanki regl gibi
Bende gazlo şeyler tüketince oluyor genelde canim gazdir o bence korkmaKızlar ben de dünden beri karnımı böyle sert sert hissediyorum, rahim kasılması olunca sertlik oluyormuş diye korktum ama, kan ilacına başladım kabızlık yaptı herhalde, tuvalete çıkamadım onun şişkinliğidir herhalde değil mi? Kasılma için daha çok erken
Benim kullandigimin gelismis versiyonu o. Ben cok memnunumBen doona maxi cosi arasinda kalmiştim ama bugün ebebekte babyplus galaxy travel diye bir model gosterdiler kibar geldi ben çok gezmeyi sevdigim için pratiklik arayişindayim doona bence en pratiği ama alisveri torbasi vs tepicek biyeri yok ona sinir oluyorum
Bende de oldu o doktoruma sordugumda bol sıvı almami be uzanmami söyledi canim korkma
Hangisi canimBenim kullandigimin gelismis versiyonu o. Ben cok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?